Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
ImACeltic #10099 üzenetére
Próbáltál már a Nordschleife-én végigmenni utolsó helyről, 30 sec hátrányban, valamelyik Porsche-val, mennyire van időd finomkodni? Ha túrom neki, mert kéne, úgy lekap az útról valamelyik sodrósabb kanyarba, hogy repülök mint a győzelmi zászló, vagy jön valamelyik féktáv, ahol kipördít, pedig vettem versenyféket.
Lehetetlenné teszi ez az irányítás, hogy keményen told végig a pályákon, elveszti az autó a tapadást, verseny silck-en is, behimbálja magát, és már repülök is valamerre.
PS4, nincs dualsense. -
Alister71
nagyúr
Hát nagyon remélem, hogy ezt a rakást sz@r irányítást valamikor rendbe rakják.
Tempósabb kanyarokban folyamatosan kitőrnek az autók, vagy féktávon dobja el magát.
A Porsche bajnokságok a jelenlegi irányítással kontrollerrel lehetetlen.
Minden nap felidegesítem magam, nem akarom elhinni, hogy ennyire elb@szták.
A Sport irányítása normális lett, mi a fenének kellett ilyen irányba hozzányúlni. -
v!ct0y
veterán
Le mansban tényleg csak 1 db versenyt lehet menni? Azt is 5000 creditért.
-
busman
veterán
Tegnap végeztem. Nem sok verseny volt Most megyek rá az aranyra.
-
chris0000
őstag
SPORT versenyeknél Daily racenél van, h a felső súly határ 1000kg, de a kocsi beállításnál meg pont azt nem lehet lefele módosítani ha van egy kis tuning rajta? thx. üdv
-
gboorka91
csendes tag
válasz
Black&White #10090 üzenetére
Az meredek 🤣
-
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
M0ng00se #10081 üzenetére
Nekem tetszett. Jó hogy bevezet egy kicsit mindenbe, és kapunk jó sok autót. A legnagyobb baj nem ezzel van, hanem a trófeákkal. GT5ben még teljesen lefedték a játék kimaxolását, sőt 1-2 esetben még többet is kellett teljesíteni mint az aranyak pl valami Mercis Nür extra időmérő ha jól emlékszem. Most meg olyan gagyi szintre süllyedt hogy a platinához messze nem fog kelleni minden aranyra. Most látom pl hogy a circuit experience trophy nemhogy az aranyat nem kéri de még az összes pálya sem kell csak 15 db... Bééénaaaaa...
És jelentem, úgy tűnik az 1.06-tal megszűnt az időzónás trükk, de most annyira durván átestek a ló túloldalára hogy még előre dolgozni sem lehet a következő napra.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BusinessGuy #10082 üzenetére
Láttam azt eddig is, csak nem figyeltem, gondolván evidens, hogy terepre dirt gumit kapok.
-
gboorka91
csendes tag
válasz
M0ng00se #10081 üzenetére
Nekem most se fogja a kezem... Hiába mondta hogy X y pályát csináljam.. rámentem a jogsikra missionokre, paprikás versenyekre( bár ne tettem volna).. de egyébként értem mire gondolsz.. nem is a zártabb haladási irány zavar hanem az hogy ranyomtam hogy játszottam már GT játékkal az elején és ugyanolyan szájba rágósan magyaráznak a guidok.
-
hi,
mit gondoltok a café módról?
nekem a régi gt-kben pont az tetszett, hogy nem fogta a kezed, csináltál amit akartál...
ezen kívül rendben van sztem. ps4-gyen nyomom t150 kormánnyal, a graf és a kezelhetőség is jó
.
ia3-mal szívtam, én is ma már majdnem ablakonkib@sz partyt rendeztem, aztán youtube-on olvastam a guide-nál hogy bugos ah
na mindegy azon kívül szenvedtem eleget az ia-9-cel és 10-zel de végülis meglett minden aranyra ugye a rally kivételével -
Elims
veterán
Erre tippetek sincs?
Van "...egy kódom a játékhoz,az a ps4-es verziót adja meg+az is ad vmilyen kocsit.Talán yaris gt-t.
Ha azt a kódot beaktíválom,ps5-re is megadja vajon a yaris gt-t?"Vett itt vki anniversary edition-t?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BusinessGuy #10075 üzenetére
Akkor ezért nem megy nekem a Yaris-szal a Super Licence alatti Sardegna kör? Nézem a demonstrationt, és ugyan azt csinálom, de baromira nem úgy reagál az autó, mint kellene.
-
Viper26
nagyúr
válasz
És van valami hivatalos info, hogy mikor javítják?
-
wolf13
őstag
válasz
Így már érthető.
Ha tudom , hogy gumi bug van , hát nem áldoztam volna rá időt.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
wolf13 #10074 üzenetére
Az ib5-öt még patch elött csináltam meg elsőre. Sima ügy te csak a bug miatt szívtál ennyit vele de az ib5 még hozható pláne hogy a gumi nem hard a feladat meg könnyű, viszont a gumibug miatt az is ilyen izmolós. A késöbbiek viszont sajnos nem. Akkora kanyarok vannak a késöbbi földutas jogsiknálhogy se jó ívet venni nem tudsz se gyorsan bevenni mert dirt helyett comfort hard gumi került a kocsikra és 30-nál is csúszol oldalra mintha jégen mennél...
-
wolf13
őstag
válasz
BusinessGuy #10073 üzenetére
Nem teljesen értem. Neked ment ?Nekem sikerült lassan ,bug előtt …?
-
wolf13
őstag
válasz
[HUN]NIMROD #10071 üzenetére
Nagy vagy , köszi
-
wolf13
őstag
válasz
BusinessGuy #10068 üzenetére
-
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy #10067 üzenetére
[link]
Íme...És akkor egyes pályák beesőzéséröl mikor gumicsere nuku és slick on, nem is beszél ahol az ellen úgy autózik tovább mintha mi se történne pl Porsche 600-650 versenyek.... -
GuruZone
őstag
válasz
BusinessGuy #10048 üzenetére
Mindenkit megettem reggelire pont azon a pályán úgy, hogy nem vagyok rallyban, rallycrossban erős.
Elsőre ment az arany és éreztem, hogy van benne még legalább 1 mp
több volt.
IA-3 Dirt Driving: Expert
Focus Gr.BValakinek lenne kedve menni pár ba$zós TELJES kört Suzukában , Circuit Experience formájában?
Senkinek nincs ideje ott és nem tudom magam elhelyezni a nagyvilágbanfincsi NSX-szel kell tolni! Köszi!
-
wolf13
őstag
válasz
[HUN]NIMROD #10060 üzenetére
Akkor ez még bugos. Köszi , hogy megnézted.
Sportban már bétában működött
-
wolf13
őstag
GT7-ben valaki mentett már el visszajátszást?
Ha jól tudom itt kellene lennie : Profil/Gallery.
Kétszer is rányomtam a mentésre, mert tegnap sem találtam , s azt írta másodszorra , hogy már mentve. Ez lehet valami hiba? Ellenőriznék nekem ezt valaki ?
Köszi -
EmThor
addikt
Srácok ha veszek egy gran turismo 7 ps4-es letöltő kódot, ami nem is tudom melyik változathoz jár, szóval azt ps5ön, 3e meg valamennyi forintért fel lehet upgradelni ps5 változatra? És akkor meg lesz a ps4 és ps5 változat is? Thx
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
ansell #10055 üzenetére
ITT azt írják, hogy 3500 Ft.
-
ansell
tag
PS4 lemezesrol mennyibe kerul a PS5 verziora az upgrade?
Koszi! -
@rglaaf
veterán
Mission résznél 8800m bugatti eco modba milyen unalmas volt vegig gurulni 20km/h val
-
Sundesz
addikt
válasz
Na akkor megnyugodtam, mért én is feldúltam magamat rajta. Várni kell az új patchre akkor?
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Na akkor ez a rejtély megoldása ImACeltic kolléga visszaeső teljesítményére is a rally jogsinál. Szerk.: ezt a hsz-t két órája pihentettem
Még jó hogy pont nem sokkal előtte letudtam. Látjátok, ilyen szarságokkal sokkal többet oboáztatnak a játékok minket, mintsem hogy aggódnunk kellene némi trükkös előnyszerzés miatt. Amúgy az is egy hasonló kategória, hogy a versenyeken amit lehet kanyart levágni, azt egy pindúrka lelkiismeretfurdalás nélkül megteszem pl a Mount Panorama-n a Skyline után a 12-est nyíl egyenesen vagy Monzában az 1-es és a 4-es. Pláne nem számít ezeknél a 2-5 körös kezdeti kis gizda versenyeken, ahol "szabályosan" is már az első körben az élre lehet állni...
Nekem is épp most adott az első 4csillagos jegyemre 5000 pénzt amikor minden más lehetőség valami értelmesebb volt -
ImACeltic
őstag
válasz
Jaaa, akkor ez lehet a gond nálam is >>> [link]
-
@rglaaf
veterán
válasz
Várj ez milyen már, kávezóba porche cup 3 pályás spa stb 5körös ok vettem racing gumikat gyorsan tudjuk le alapon
Erre mit csinál 4.körnél olyan monszun esőt b@szott be hogy kb semmi nem haladtam előre, verseny bukta ahogy kell
Vissza cseréltem komfort gumira szép napos idő végig, uccsó körbe borulás pár csepp eső....
Ugyan ez Nordschleife racing gumik szépen elhztam utolsó részen ajtókig érő viź a pályán
Csere vissza szép napos idő
Ez game szìvat rendesen
Mi lesz itt ha új Al sophy belekerül a játékba -
dinostaRR
tag
válasz
Velem is ez volt tegnap este. Nem értettem miért is szenvedek 30 percet egy rally-val (végül aranyra), felment a gőz olykor, de utána olvastam én is a hírt.
-
BusinessGuy
őstag
Szuper lett az 1.0.60-as update...
2 órája szenvedek a rohadt I-3 rally license-el...Mondom ilyen nincs hát az autó egyszerűen mintha jégen csúszna közelében sincs annak a tapadásnak ami a demóvideóban van, a ranglistán meg vagy 4 másodpercet ver rám egy ismerős...bronz 0:37:1 a legjobb iőm ennyire nem lehetek balf....Eljutottam oda hogy megnézzek egy how to netes videót, gyerek íveken autózik konkrétan...Ilyen nincs nekem 30-al is mintha jégen menne...Beállítás? Segítség? Olvasom a kommenteket.. PD a patchben sikeresen lecserélte a DIRT kerekeket Sport Hardra....Remélem javítják ez így teljesíthetetlen aranyra....
-
Elims
veterán
válasz
@rglaaf #10007 üzenetére
Teljesen igazad van.
Ma tudtam rendesen kipróbálni.Az elmúlt napokban csak az első 3 zenés versenyt engedte,a többit töltötte lefelé (kisebb-nagyobb sikerrel..).
A zenés versenyből kilépve és be a rendes versenyhez,hihetetlen.Ez a bevezető ami ennek a játékbak van,fenomenális!
Minden gran turismo intro-ja tetszett (gt2-é különösen),de ez...naggyon jó lett!!
A grafika Gyönyörű!!Tudtam,hogy tényleg szép lesz,de ennyire nem számítottam.Fizikával is megvagyok elégedve.
A térkép szerintem praktikus,érthető,bár szerintem lesz az még bővítve.Első autónak a lancer-t választottam.Pár verseny után úgy gondolom jó döntés volt.Utána vettem észre,hogy van a garázsban 3 versenyautó is (bár a supra-t az ázsiai versenyen lenyomták).
Van még egy kódom a játékhoz,az a ps4-es verziót adja meg+az is ad vmilyen kocsit.Talán yaris gt-t.
Ha azt a kódot beaktíválom,ps5-re is megadja vajon a yaris gt-t?Van ps4 is,ha előbb azon kellene vmit csinálni,megcsinálnám.
Mondjuk akkor már figyelnék a letőltésre..nem várnék 3-4napot. :-/ (+abba 2tb-os winchester van,helyhiány sem lehetne,mint a 800gb-os ps5-ön).
Egy-két óra játék után engem annyira megfogott,hogy nem gondolok más játékra. Pedig a snowrunner platinához nem kellene sok. :-/ -
BusinessGuy
őstag
válasz
[HUN]NIMROD #10045 üzenetére
Autót már többször nyertem.
Viszont a 4 csillagosban van csak motor hogy motort cserélhess járművekben.... Ráadásul szaros 30ezret ad ott max pénzt. Kétszer is azt forgattam ki bármi egyéb helyett. Ez a rulettes baromság nem tudom kinek az ötlete volt de elmehetnek a sunyiba főleg így hogy komoly játékelemeket pl motorcsere ehhez kötnek....Késöbb mi lesz, vegyünk ticketet pénzért ha több kell? Na azért remélem a fejüket veszik az EU-ban mert ez kvázi ugyan az a szerencsejátékos lootbox mint annó battlefrontnál... -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
ImACeltic #10042 üzenetére
Mondanám hogy szintet kell lépni hozzá sok gyakorlással, ámde ha már mentél egy ilyen jó időt, akkor legalább egyszer már ráéreztél a módszerre. Amit elég nehéz írásban kifejteni, de kb az hogy a kanyarodásra már korábban rá kell készülni azzal, hogy picit "belengeted" a gépet úgy, hogy az orra kezdjen már abba az irányba gyorsulni, ami az új vektor lesz a kanyar után. Így fékezés nélkül lehet irányt váltani, mert hiába néz az orr másfelé, a tapadás hiánya miatt még sodródik az eredeti irányba is. Aztán az is lehet hogy ki is kell kapcsolni minden rásegítést, már nem tudom mi a kombó ide, mindig újra felfedezem hogy melyik esetben mik a legjobb beállítások.
---------------------
"Csalás" téma: hát azért ez nem egy IDDQDAz biztos hogy másnak semmi kárt nem okoz, de higgyétek el, a saját játékélményt sem rontja el. Ez a játékok világa, vannak hibák, aki akarja, kihasználja. Úgyis állandóan a nyomi 2-5000 pénzt adja, szerintem messze nem 20% az esély mindenre, csak azért teszik ki az autót is, hogy csorogjon a nyálunk.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Viper26 #10041 üzenetére
Csalás nemcsalás, amilyen patkány húzásokat toltak a játékba például a csakis roulett szerencsén múló motorcsere ami napi 1-2 esély, megérdemlik. Nem értem mi szükség volt erre...
Azt sem hogy miért kellett egyes autóknál még mindig idióta módon megszabni hogy arra mehet-e turbo/kompresszor vagy sem. Már ott borul az egész hogy m3-as régi böm nem kaphat semmit ez önmagában vicc...Egyéb autókról nem is beszélve.. A szaros mikrotranzakciózás és roulettezés helyett nem ártott volna haladni a korral és az ilyen korlátozó butaságokat feloldani pláne a tuningnál... -
ImACeltic
őstag
A szuperlicensznél amikor a Yaris-al kell rallizni, azt hogy a tökömbe kell megcsinálni aranyra?
Nézem a demonstrációt, de az meg olyan, mintha alapból sokkal simábban menne és jobban tapadna az autó a murván. Úgy veszi be 160-al az első pár kanyart mintha aszfalton menne, kis túlzással. Én meg ha lemásolom az íveit, akkor lelassulok 130-140-re. Ráadásul valamiért a pár nappal ezelőtti időmet se tudom megközelíteni. Akkor tudtam menni 1:26:200-at, most meg 1:30:000.
-
Viper26
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD #10039 üzenetére
Ez eléggé csalásnak tűnik.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
[HUN]NIMROD #10039 üzenetére
Kiprobálom majd, köszi.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
BusinessGuy #10038 üzenetére
Röviden összefoglalva az eddigieket: be kell zárni a játékot, átmenni egy másikba ahol még/már tegnap/holnap van, és ha lenullázódott a kilométer, akkor lehet duplázni.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
[HUN]NIMROD #10037 üzenetére
Hogy működik ez az időzóna trükk?
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #10035 üzenetére
Ahogy sejtettem: már csak aludni kellett rá egy napot, és egy qrva béna körrel 2 szarvashibával együtt 2:25.340
Ha még nem untatok senkit ezzel: a napi edzés/időzóna-trükk visszamenőlegesen is működik, mert ma délelőtt a -11 órás időzónában újra megkaptam a tegnapi napra a sorsjegyet.
#10036chris0000 : ezek kontrollerrel még könnyebbek is mint kormánnyal, eddig nekem sem kellett beizzítanom a cuccot. Sőt amikor egyszer csak kipróbáltam, máris dobtam a Lambot az S-1-nél, mert ha csak egy tized foknyit eltérve tartom a fékezés közben a középtől, akkor máris reccs van. Kontrolleren meg csak egyszerűen nem nyomom se a jobbrát se a balrát és nincs hibalehetőség.
-
chris0000
őstag
én IA8-nál vok.. eddig arany minden.. assistok nélkül.. meglátjuk ezt a 8-ast..
az IA5-öt, áhh agyvérzés volt... kontrollerrel!! ARANYRA!!
SL-nél mi lesz, ghost meg blur lesz körülöttem minden? üdv. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #10029 üzenetére
ehe-ehhehe... Az tény, hogy vagy egy óra volt megtanulni az összes kanyart szépen sorban, de amikor most ELŐSZÖR célba is értem a végén, arany+7 tized lett az idő, és még mindig csak csetlek-botlok a pályán. Főleg az uccsó zónában mivel oda eddig alig jutottam el, szóval tényleg nem olyan nehéz ez. A lényeg, hogy TILOS lemenni a száraz ívről, egy centire rámegy a vízre: annyi. Sokat segít a fékezési terület bekapcsolása is, bár nem azért hogy pontosan azokon fékezzünk, hanem mert mindegyiknél könnyű hozzárendelni mint viszonyítási ponthoz a fékezés első pillanatát. Meglepő, de sokkal könnyebb mint tereptárgyakhoz, legalábbis nekem ez nagyon bejött. Most hogy már van ghostom is, még jobban fog menni és arany pipa lesz
-
Viper26
nagyúr
PS4-re meglett nálam is, ha lenne később PS5, akkor auto. update leszedi ami ahhoz kell?
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Szintén megfizethetetlen élmény, amikor Miyazono Takuma az S-9 után úgy szólít meg hogy:
"<neved>-san"(Ha már korábban is, akkor azt nem vettem észre.)
A napi edzés sorsjegyekkel meg mintha lenne valami további trükközési lehetőség, mert ma már mintha a harmadikat kapnám... De lehet hogy csak belezavarodtam már a kavarásba
-
Alister71
nagyúr
Sikerült végre a High Speed Ring-en az eddigi 4 versenyt megnyerni, 1 napot rá kellett pihenni a játékra. A paprikás clubman club + szívatott nagyon, Porsche GT3-al nem ment, Mustanggal nem ment, erre egy Clio RS Trophy-val megnyertem
A GR.4 is kemémy volt
A Camarro ZL1 nyeremény verda nagyon jó. Az amerikai versenyeket lehet vele húzni.
-
ImACeltic
őstag
Most ahogy csináltam a szuper licensznél Monza-t, eléggé feltűnt, hogy amikor a távolba nézek, főleg az árnyékos résznél, akkor eléggé mosottak meg zajosak a fák lombjai. Eddig ez semennyire nem tűnt fel egyik pályán sem, de itt nagyon. #PS5
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
@rglaaf #10028 üzenetére
Remélem ez a skála nagyjából lineáris és nem logaritmikus-szerű mert az S-7-nél ami itt a 9. helyen van néhány próbálkozás után 6 tizedre vagyok az aranytól, és látom hogy még rengeteg javítási lehetőség van. Szóval ha az S-10 csak egy fokozattal nehezebb akkor nem lesz az olyan vészes
-
hitchins
őstag
válasz
[HUN]NIMROD #10025 üzenetére
Ja hogy a ps-en
koszi -
@rglaaf
veterán
Sportban itt is heti rotálás lesz a pályák között?
-
hitchins
őstag
válasz
[HUN]NIMROD #10018 üzenetére
Hat en hozom a formam az ajandekoknal. Az arany kb ez 10-bol
6x a legkisebb osszeg jott ki.
3x a masodik legkisebb
1x kaptam autot… a legszarabbat amit lattam addigEz az idozonat hol kell allitani?
-
@rglaaf
veterán
Controller beállításoknál nem láttam olyan opciót hogy az irányítást jobb analogra átlehetne rakni vagy csak nem találtam?
Tegnap kipörgetett a rulett 100 ropit
Uccsó jogsinál a félig vizes spa gulf porche kombo elég cumi -
Quentaro
tag
Helló,
felvettem innen néhány embert friend listre. Akinek még nem vagyok meg, vegyen fel:
GTF_Quentaro-HUN
Illetve ha érdekel az ilyesmi, van egy nagyon aktív FB csoport isMajd lesznek szervezett versenyek, illetve ad-hoc megmozdulások már most is..
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
heihachi #10015 üzenetére
Nocsak, a csodálatos raytracing akkor mégsem olyan szupcsi mint ahogy reklámozták. Mondjuk PS4-en nem is kell megküzdenem ezzel a problémával. De nem lehet elégszer leírni: a grafika mesés. A régi pályák felújítva megfizethetetlen élmény.
#9983busman : én kis türelmet kérek, az S-7-nél tartok. Eddig nem vészes egyik arany sem. Ebben a sorozatban viszont már sűrűn váltogattam a segítségeket: Traction 0-1-2, ASM, és ellenkormányzás mindenféle kombinációja.
#9991@rglaaf : én is kaptam már egyszer autót, kétszer alkatrészt. Apropó! Úgy vettem észre hogy ha állítgatjuk az időzónát, akkor meg lehet duplázni a napi sorsjegyezést! Konkrétan ha a ~42? km teljesítése után előremegyünk +13 órát és újraindítjuk a játékot, akkor délután meg lehet csinálni a másnapi távot is. Aztán visszatérünk a normál módba, és másnap megint elölről fogja kezdeni a számolást, tehát ami a 2. napra jár, azt meg lehet kapni az első és a második napon is.
#10011Elims : Köszi
Jól megfigyelhetők rajta a különböző villany- és csőszerelési kellékek
-
heihachi
addikt
Van arra lehetoseg, hogy az autokon megcsillano fenyt kikapcsoljuk? Sokszor annyira csillog minden, hogy semmit nem latni tole. Szerintem rettentoen zavaro, kicsit sem latvanyos es egyaltalan nem elethu.
-
Elims
veterán
válasz
[HUN]NIMROD #9974 üzenetére
Hatalmas vagy!! :-)
Tényleg képes voltál összerakni egy ilyen ketyerét???? :-)
Bevallhatjuk,hogy a gyáritól picit messzebb áll,de az látszik,hogy nem 5perc alatt hánytad össze. :-)
Hihetetlen!Rglaaf: "Szinte alig tudom lereakni..."
Ennek örülök. :-) Remélem most nem járok úgy,mint a gt6-tal.. :-/ Az nagy csalódás volt a megjelenésekor (nekem).
A gt sport meg.. nekem semmi.Szinte csak online móka.Megvettem x hónappal ezelőtt,de még csak ki sem próbáltam a lemezt.
Az 5. rész viszont nagyon elvitt! (+a 2.,3.)
Remélem ez is hasonló lesz.Szerk.:
Nekem most másolja fel.
-
bardi
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán találtam erről értelmes infot sehol. Field of view állítható a játékban?
-
hadam98
senior tag
Bocsi a késői válaszért. Igen van sima multiplayer a játékban szóval lehet csinálni lobby-t ahol egyébként mindent be lehet állítani.
A játéknak kezd előjönni az a része, hogy minden is drága. Minden napi versenyre szét kell tuningolni a kocsit, ez ugyan így van az egyjátékos részben is. Itt nagy problémák lesznek a milliós autóknál
-
@rglaaf
veterán
Nem tudom gyerekek megjelenés előtt is nyomtsm rendesen GTS-t de GT7 mintha teljesen más játék lenne
Szinte alig tudom lereakni pedig ugyanazok a pályák ok menü mas lett de ez a dualsense nagyon sokat hozzá tesz az élményhez siman érezni mikor törne ki a gép igy meg tudom fogni.
Mindig akad tenni való sport részhez még nem is szagoltam be mert még ezt is azt is kéne csinálni ki tuning kis livery penzt is kéne mindenre szóval van anyag rendesen a single részbe is
Vannak apróbb bugok pl olaj csere utan nem változik az állapot brand cetralba beragad márka kinálat hiába váltottam de kb eddig semmi komoly -
@rglaaf
veterán
válasz
BusinessGuy #10003 üzenetére
A legjobb az egészben hogy harmadikra lett meg kb sírtam menetközbe
-
hadam98
senior tag
Ma már fel van oldva a GT7 Sport módban a harmadik napi verseny is!
Kicsit idegesítő, hogy állandóan elfogy a pénzem tuningra. Jó lenne már az a Legendary Alfa -
chris0000
őstag
én nem tudom Ti, h vagytok vele, de a GTS-hez képest ég és föld a különbség a PS5 kontrollerel + hangokban is köröket ráver... a GTS-el pár órát játszottam mert sikerült megvenni anno pár ezerért, de nem kötött le nagyon a játékélmény... de itt már a játék eleje is tetszett, ahogy a PS5 kontroller reagál/visszajelez a gáz/fék használatra.. minden apró irányított rezgést.. de amin ledöbbentem teljesen az a driver licence megszerzésénél a kontrolleren érezhető kocsiknak a különálló alapjárata, a gyorsítása, váltása, kanyarodása, amit eszméletlen jól sikerült visszaadni.. pl mikor egy jobb kocsival kell végrehajtani egy kanyar tesztet (Nissan Z) és lehet érezni a különbséget a teljesítményben ahogy vezeted a kocsit áhh.. nah és akkor még rájön az, h milyen hangja van a Nissannak pff.. én egy gyári PS3D Pulse-t használok amit úgy látszik nagyon jól hozzáillesztettek a játékhoz.. mintha kint lennék a pályán annyira élethű... replayt nem tudom hányszor visszanéztem csak ennél a tesztnél.
és akkor még pár kocsit használtam, sehol nem tartok.. jogsit csinálom..
azt nem tudom, h egy profi kormánynál ezeket visszaadná a gáz/fék pedálra, meg a kormányra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop i3-6100U, 8GB DDR4, 128GB M2, esztétikai hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest