Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Speedy1988 #2198 üzenetére
Nekem olasz acc-om van, de sokat nem vesztel vele...
Az autót se csípem rá, ill. messze van az eleje, nincs rá erőm/időm
-
v!ct0y
veterán
válasz
Speedy1988 #2198 üzenetére
Hát ha lenne esélyem akkor én is sajnálnám, hogy nincs.
-
Speedy1988
csendes tag
Sziasztok
Csak nekem rossz hogy nem vehetek részt a Gran Turismo Academiaban?
Milyen igazságtalanság már nem...... kellene kezdeményezni hogy csináljanak magyar oldalt is illetve hogy számba vegyék ezt a régiót is.A mai versenyre sajna nem tudok megint felmenni...... de jó lenne
majd legközelebb.
Szép napot skacok csaoka
-
diaboloo666
csendes tag
válasz
diaboloo666 #2190 üzenetére
Ma újabb verseny, 21h-kor!
(az előzőt 6an nyomtuk végig, 57p körüli legjobb idővel, kvajó volt!) -
sz_abika
addikt
válasz
fekete néger #2195 üzenetére
jók a képek!
-
fekete néger
csendes tag
válasz
Vadernagyúr #2047 üzenetére
szia vandernagyúr!!
itt van néhány kép a gran turismo 5-böl::http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://dvice.com/pics/iPhone-games-Gran-Turismo-5.jpg&imgrefurl=http://dvice.com/archives/2008/03/3_iphone_games.php&usg=__K9MGDK6H7nN_yDuIJNq8Keakjro=&h=309&w=550&sz=37&hl=hu&start=6&zoom=1&tbnid=znfbBYAL3jNKSM:&tbnh=106&tbnw=188&ei=6JZyTdOEAYb6sgami4mEDg&prev=/images%3Fq%3Dgran%2Bturismo%2B5%26hl%3Dhu%26biw%3D796%26bih%3D456%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=94&oei=4ZZyTfGFLofUsgbttZyIDg&page=2&ndsp=6&ved=1t:429,r:3,s:6&tx=114&ty=19
ez volt egyez egy drift event képe
küldökmég!!
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://ps3.psu.com/media/gran-turismo-5/site_gran-turismo-5-ss-192.jpg&imgrefurl=http://www.psu.com/Gran-Turismo-5-Prologue-Preview--a002132-p0.php&usg=__BoEP1Tr0A5DwpllsG0S11Kqljkw=&h=506&w=900&sz=45&hl=hu&start=30&zoom=1&tbnid=PLAzO6l2Wm79kM:&tbnh=109&tbnw=193&ei=TJdyTbXLB4TxsgbP3p2EDg&prev=/images%3Fq%3Dgran%2Bturismo%2B5%26hl%3Dhu%26biw%3D796%26bih%3D456%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=140&oei=4ZZyTfGFLofUsgbttZyIDg&page=6&ndsp=6&ved=1t:429,r:4,s:30&tx=92&ty=53
persze tudjuk hogy ez a szent japán autó a nissan r35 a fö kocsi a gt5-ben
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.product-reviews.net/wp-content/userimages/2008/02/new-sony-ps3-gran-turismo-5-prologue-cornering-gameplay.jpg&imgrefurl=http://www.product-reviews.net/2008/02/26/new-sony-ps3-gran-turismo-5-prologue-cornering-gameplay/&usg=__aiNwtqkxOlzQIB0FLFXIY0q583A=&h=280&w=311&sz=19&hl=hu&start=54&zoom=1&tbnid=VbY3EAghoMLLRM:&tbnh=142&tbnw=171&ei=o5dyTcKvNMOSswaPt5iEDg&prev=/images%3Fq%3Dgran%2Bturismo%2B5%26hl%3Dhu%26biw%3D796%26bih%3D456%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C3202&itbs=1&iact=hc&vpx=351&vpy=115&dur=2402&hovh=213&hovw=237&tx=122&ty=77&oei=4ZZyTfGFLofUsgbttZyIDg&page=10&ndsp=6&ved=1t:429,r:4,s:54&biw=796&bih=456
ez egy ferrarif430 belsö nézete
ám mielöttráakad a szemetek elmondom sok játékhibátlátni benne -
sz_abika
addikt
Jó ez a nap.
Befutott a garázsba az X1 Prototype, miután Suzukát lenyomtam
Meg az uj bspec driverem neve: R. Van de Ve(é)nFeldobok párotokat a másik PSN IDmra is, hogy tele legyenek a remote racek
-
v!ct0y
veterán
válasz
diaboloo666 #2192 üzenetére
Túl későn lesz
-
v!ct0y
veterán
válasz
diaboloo666 #2190 üzenetére
Helló!
De akkor nem lenne jobb egy max 500 lóerős limit ? És JGTC. -
diaboloo666
csendes tag
Sziasztok,
Este szeretnék egy hoszabb versenyt szervezni a következő paraméterekkel:
Deep Forest
max. 720LE (én speciel Xanavi GTR, jó lenne hasonló kategóriában versenyezni)
TCS, Skid Recovery, ABS - On
Büntetés és sérülés - On
Minden más - Off
50(!) körSzobanyitás: 20.00
Verseny kezdés várhatóan 20:45Ha vkit érdekel a dolog, vegyetek fel: d_i_a_b_o_l_o_o
Üdv.!
-
Baco83
tag
Sziasztok észrevettétek hogy nem elérhető a gran-turismo.com Hát hogy inditok igy futamokat VÁÁ
-
heim
tag
válasz
¤Demes¤ #2186 üzenetére
Köszi a válaszokat! A Gyűjtői kiadásra várni kell, nincs készleten, azt hiszem a simát veszem meg. Most a prologgal nyomulok, jól haladok, majdnem minden verseny elsőre aranyra sikerül, (mindjuk egy Ford Gt06 al megyek). Kérdésem lenne még, hogy jó felkészülés a prolog a Gt 5 re, vagy ne eröltessem a gyakorlást és vegyem egyből a Gt 5 öt. Annyira más e az új?
-
¤Demes¤
tag
válasz
blazsey2 #2182 üzenetére
Azt a kanyarvételt meg tudnád tanítani?
Heim:A könyv meg jó. De...szóval a collector's edition szerintem olyan, hogy vagy kell, vagy nem. Mármint ha szereted a játékot, meg szeretsz ilyen bigyókat gyűjteni, akkor mindenképp jót fog tenni. De amúgy egetrengető dolgokat nem fogsz belőle megtanulni
Persze nagyon sokat tud segíteni, meg amúgy egy nagyon hasznos könyv -
Speedy1988
csendes tag
paff csinos kis autók.
Akkor jöttek új eventek.
hmmmm meg is nézem őket magamnak....... -
¤Demes¤
tag
válasz
karakpecze21 #2179 üzenetére
Van kocsi aminek egyik verzioja (jellemzoen ujabb) premium, es megveheto a Car Lot (ehh..igyhivjak?
A sima autokereskedes) -bol, de minden amit a Hasznaltautok kozul veszel, az Standard, azaz nem lesz belso nezete.
Egyebkent nem masok aruljak, az online az csak azert van, hogy hetente a Seasonal Eventsekkel parhuzamosan valtoztassak az ott levo autokat, hogy mindenkepp tudj venni olyat ami megfelelMost hogy par friend fennvan nekem is, akinek van valami ohajsohaja hogy milyen kocsit rakjak ki, szoljatok! Van jopar 'erdekesebb'
Adjatok le a rendelest.
Blazsey2 kolleganak pedig koszonom a Ferrarit, tetszettek az eventek. Bar az nem kicsit meglepett, hogy Monza nem volt koztuk :S
-
AMD_ok
őstag
válasz
karakpecze21 #2177 üzenetére
a standard autónál nincs belső nézet, és kívülről is sokkal kidolgozatlanabb (kb 800 db), mint a prémium kategóriás autó, aminél van belső nézet (kb 200 db)
-
karakpecze21
senior tag
Szevasztok.
Nagyon kezdő vagyok ebben a GT5-ben még, annyi minden van benne, hogy az valami eszméletlen.
Vettem egy használt autót és ha minden igaz akkor más játékos által árult használt autót.
Az előtte lévő autómnál volt belső nézet(amikor a kormányt is látom), az új autónál viszont nincs.
Csak a motorháztetős. a hátsó és mikor csak a ford.mérő és km\h.Ez miért van?
-
Speedy1988
csendes tag
sziasztok.
Az új infó valóban jó hallani.
de jobb lenne visszakapni a régi pályákat. erről vkinek vmi információ? ma nem csinál véletlenül vki versenyt szívesen csatlakoznékja köszönöm hogy versenyeztettétek a versenyzőmet
jó játékot ma is sziasztok
-
heim
tag
Szaisztok! Gondolkodom egy GT5 vételén, prolog nagyon bejött. Érdekelne, mennyire érdemes Collector's Editiont, venni, és tudtok e jó áron valahol. Használtan is érdemes, nem? Köszi előre is a válaszokat.
-
v!ct0y
veterán
Csak nem ? [link]
-
¤Demes¤
tag
válasz
sz_abika #2161 üzenetére
Naja, save egyenlőre csak Start gomb formájában van jelen...
Engem igazából 'csak' az irritál, hogy így kb egy hétig folyamatosan zabálja az áramot, miközben legtöbbször semmit sem csinál.
Vagy pedig össze kell ülni hárman, és úgy ahogy a valóságban, kb háromóránkénti cserével letolniEdit: Nemtudom kinek volt valamelyik Ferrari formula autó meg, de ki tudná rakni esetleg ismét? csak a Seasonal Event kedvéért...
-
sz_abika
addikt
Amúgy volt időm egy kicsit Vettel challangekre is minap.
Próbálgattam mindenütt az ideális íveket, és végül ezt találtam legjobbnak:Alulról már nem olyan kidolgozott:
Még Suzuka kell aranyra, meg a két 24órás futam és meg van a gold standard
-
v!ct0y
veterán
válasz
karakpecze21 #2153 üzenetére
Azt csak egy autóval lehet
-
AMD_ok
őstag
válasz
karakpecze21 #2151 üzenetére
nyomasd még, összejön az az 1. hely
kormánnyal tolod?
-
karakpecze21
senior tag
-
AMD_ok
őstag
válasz
karakpecze21 #2149 üzenetére
hogy ne legyen olyan könnyű, és verekedj meg az 1. helyért
-
karakpecze21
senior tag
Miért van az, hogy mindig én indulok az utolsó helyről?
Basszus az első kb. 1/4 kör előnnyel indít. -
sz_abika
addikt
Srácok Grand Tour Alfa challangel hogy álltok?
Visszamentem mert láttam hogy nem arany, de nem ugy néz ki most hogy ez valaha is ez lesz..
4 tized kéne, de nem bírok az autóval, kezelhetetlen -
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #2140 üzenetére
Én a nürburgosat kezdtem el de fél óránál megutam majd máskor
-
nokia párti
őstag
Nah végre, sikerült a 4h-s mazda verseny, el se hiszem. 5-kor elkezdem este 10-re fejeztem, csak be. Nagyon oda kellett figyelni a megállításoknál.
-
¤Demes¤
tag
válasz
heihachi #2130 üzenetére
De ha mondjuk van egy verseny ahol gumikopas is van, es csak Racing gumikkal indulhatsz, akkor aki 600PP-vel de Soft gumival indult, hatranyban van ahhoz kepest aki ugyanugy 600PP de Hard. Mivel ha jol lenne a PP, akkor elvileg mindketten kozel azonos idoket tudnak menni, azonban egyikuk kb ketszer annyi kort tehet meg, tehat ertelmetlen lenne softtal indulni. Szerintem a PP rendszer + hogy szabalyozod milyen gumival indulhatnak, az sokkal eletkepesebb
-
¤Demes¤
tag
válasz
karakpecze21 #2137 üzenetére
Hidd el jo sok honapnyi mokat fog akkor meg biztositani!
-
telya
aktív tag
válasz
karakpecze21 #2124 üzenetére
mit jelent hogy vegigjatszani? 100%? sok ilyen emberrol nem tudok, szerintem a legtobben akkor sem tudnak megcsinalni 100%-ra ha egy eletuk lenne ra
-
Akos96
senior tag
A v!ct0ytól kölcsönvett X1-el (amit köszönök szépen, nagy ötlet volt ez az autó-kölcsönzős dolog
) megcsináltam a Laguna Secás 200 mérföldes versenyt (másfél óra alatt). Elég durva XP-t adott.
-
Speedy1988
csendes tag
Hy all. Na végre megoldottam problémáimat.
Blazsey felvettelek már egy ideje de nem tudtam mit csinálni semmi net sehol semmi de megoldottam most már én is tudok csinálni dolgokat
.
Barátokat keresek játékra
illetve beszélgetni a szenvedélyünkről
Mától figyelem ezerrel a fórumot
ha van vmi új dolog akkor jelzek én is szívesen.
ps3 cim vagy mim
speedyezermester vagy speedy13(ez a gép név nem tudom melyik kell vélemény helt?
ja nem rég óta vagyok ps3 tulaj ismerkedünk a kicsikével
GT FAN JEEEEEEEEEEEEEEE:p
-
heihachi
addikt
A Performance Point (PP) kalkuláció már nem veszi számításba a gumit.
Ez mér' jó?Két egyforma PP kocsi, egyiken puha verseny gumi, másikon kemény utcai, és tuti esélytelen az utcai gumis kocsi. Magyarul hiába egyforma a PP, a két gép lehet, hogy köszönő viszonyban sincs.
-
Sonja
nagyúr
Barátok ranglistája
- Drift és Time Trialban elérhető a ranglista, melyen kizárólag a barátaid eredményét láthatod. Korábban elég nehéz volt megtalálni a haverok eredményét.
Hibajavítások
- A Performance Point (PP) kalkuláció már nem veszi számításba a gumit.
- Kijavították az elektromos autóknál előforduló hibát, amikor is az autó használata után a PP érték megváltozott.
- A Seasonal Event ranglistából letöltött Replay-ek mostmár normálisan nézhetők.Egyéb
Az 1,000,000 Cr.-nél drágább autók most már nem küldözgethetők, beleértve a nyereményautókat is. Már csak a kölcsönadás használható.
-
sz_abika
addikt
A hang egy tragedia, engem iszonyat felb*sz, hogy az ellenfel autoja elnyomja a sajat autom hangjat pl..
- Performance points (PP), which is an index of a car’s overall performance, is now calculated regardless of your tire selection. You can now set performance point restrictions and tire restrictions separately when you race in a lounge.
Ez pont hogy rossz, mert IGEN nyomatekosra sikeredett a gumik kozotti kulonbseg.
Lasd az S800 RC vs 300 bhp challange elmenyeimet feljebb.. -
Sonja
nagyúr
Egyik legfontosabb változtatás:
[Other Changes]
- Cars worth over 1,000,000 Cr. (including gift car coupons) are now prohibited from being traded to prevent issues during the trading process. When lending and borrowing cars between friends, please use the car loan system. -
karakpecze21
senior tag
Hú én már tűkön ülök.Olyan messze van az a hétfő.
Van itt valaki aki végigjátszotta a GT5-öt?
Ha igen, cirka mennyi idő alatt sikerült? (persze tudom ez egyéntől függ)Ez az első GT amivel játszani fogok.
-
mephi666
nagyúr
most lesz egy nagyon láma kérdésem:
pár kocsival jártam úgy gt4-ben, hogy megvettem, tuningoltam, aztán verseny közben figyeltem, hogy mondjuk 217-nél jobban nem gyorsul... (mintha vissza-visszavenné a gázt) most nézegetem, hogy a probléma az lehet, hogy "Fully Customizable Transmission"-t tettem bele és azt be is kellene állítani?
ahol csak arra volt pénzem, ott versenyváltót vettem, de azt elvileg nem kell/lehet állítani... itt meg akkor el-lámáskodtam és leszabályoz a gép, amikor még van benne tartalék bőven?
nem néztem még a manuális beállításokat, de ez mennyire bonyolult? vagy automatán is be lehet lőni?
-
¤Demes¤
tag
-
gabesy
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van 2db PS3. Szeretném az egyikről átmásolni a játékmentését a másikra. (természetesen GT5-ről van szó) Benne van ez feature, vagy még nincs? Mert erre lehetőséget nem találtam.
Várom válaszotok!
Üdv:!
-
karakpecze21
senior tag
Ha minden igaz akkor sikerül előbb megvennem.
Lehet a jövő hét elején már. -
¤Demes¤
tag
Persze, options-ban ott van az is. Hardware/sound, ha jól emlékszem, ott mindenfélét állíthatsz.
(sajnos futamon belül nem lehet állítani)Egyébként LeMans ma kipipálva, ha valakinek van róla kérdése, írjon!
Jó érzés volt...Kérdés: Nektek mennyibe kerül mostanság egy Engine Overhaul, vagy a Rigidity Restore? Nem változott update óta?
-
karakpecze21
senior tag
Az jó, akkor tovább elleszek legalább.
Akkor talán kihúzom ezzel amíg meglesz a pénzem a teljesre.Andrew_31 : Meglehet, de megmondom őszintén nem is figyeltem.
De igazából nem csúszós volt, hanem az egyiken olyan nehézkesen vette a kanyart és a másikon meg tök jól lehetett vele kanyarodni.Nah majd jobban kifigyelem.
-
Andrew_31
Modder
válasz
karakpecze21 #2114 üzenetére
Nem Suzuka volt a csuszós?
-
v!ct0y
veterán
válasz
karakpecze21 #2114 üzenetére
Lesz majd még 1 kategória.
-
karakpecze21
senior tag
Ebben a Prologue-ban ennyi az össz-vissz verseny?
a,b,c kategóriában az a néhány kupa?
Ha igen akkor hamar kész leszek vele.Amúgy létezik az, ha nem állítok az autómon és egy másik versenyen megyek, hogy teljesen máshogy viselkedik?
Az egyik pályán elég jól bele kellett fékeznem vagy különben egyenesen mentem tovább a kanyarban.Egy másik pályán pedig tök könnyen lehetett a kanyarokat nyesni. -
Akos96
senior tag
Lenne egy kérdésem: át lehet állítani a játékban azt, hogy a kocsi vagy a zene legyen hangosabb? Egy Toyota Priusban még hallom a zenét, de egy versenyautóban nemigazán.
-
Andrew_31
Modder
Én a Ps3-at FullHD-s monitoron használom DVI-HDMI kábellal, hangot meg aktív jó minőségű hangfalpáron.
Új 22" monitor 30-32K olcsobb mint a TV és szerintem a kép is szebb. -
karakpecze21
senior tag
válasz
mephi666 #2109 üzenetére
Hát igen, most már jóval olcsóbban beszerezhetőek az LCD tv-k, de sajnos nekem még mindig sok.
Egy jó darabig gyűjtögetnem kell még rá nekem is.Gyűjtögető életmódot folytatok mint egy ősember.Havernak is van PS3.Vett egy LCD tv-t és hát elképesztő milyen különbség van.Mintha egy teljesen más plattformon néztem volna az adott játékot.
El is keseredtem mikor otthon bekapcsoltam az ényémet.Szokni kellett utána a homályt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
karakpecze21 #2108 üzenetére
cserélnünk kellene konzolt+játékot, azon a ps2-nek is szebb képe van, mint az lcd-n
ui: tudom, mi lenne a válasz, de tv-t nem akarok cserélni
ui2: egyébként mi is csak most jutottunk el tv-vásárlásig, mert éveken keresztül nem volt... 19"-os monitoron tv-ztünk, tunerrel... haza is vágott nagyon most a vásárlás
-
karakpecze21
senior tag
válasz
mephi666 #2107 üzenetére
Én is úgy jutottam hozzá most a PS3-hoz, hogy az X360-am cseréltem rá.
Egyébként a havi 53k-s fizumból nem tellett volna rá egyhamar.Most megvettem A Prologue-t, mert csak arra tellett.(használtan)
Majd talán a következő fizunál már meg tudom venni a teljest.Bár egy normális tv-t sem ártana vennem, de az sajnos biztos hogy a közel jövőben nem valósul meg.
Most egy Samsung Slim CRT-n nyomom,jó-jó, de nagyon messze van egy LCD tv-től sajnos a képe. -
mephi666
nagyúr
ejj... vigye el a fene: elleszek egy darabig még a gt4-gyel, (ilyen ütemben akár fél évig is, vagy tovább) aztán addig is bízok benne, hogy jobban állunk anyagilag/lejjebb megy a ps3 ára, mert be KELL ezt a játékot szereznem
...most 320gb-s változattal összecsomagolva a gt5 ->100.000huf
pedig szerintem álleejtős lenne fullhd-ben, az biztos
-
v!ct0y
veterán
válasz
karakpecze21 #2104 üzenetére
Mondjuk az 1000 autóból 200 a premium és 800 standard.[link]
-
v!ct0y
veterán
válasz
karakpecze21 #2102 üzenetére
Van eső és este is néhány pályán. Jobb online rendszer. 70-80 pálya van és több mint 1000 autó. És még sok minden.
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Nemrég lettem PS3 tulaj és beszereztem a sokak által dicsért GT5P.
Nekem nagyon tetszik és tervezem a rendes GT5 megvételét.
Bocsi a láma kérdésért, de fel tudna világosítani valaki, hogy pontosan mivel kapok többet a pénzemért a GT5-ben?Azt vágom, hogy a rendes GT5-ben több autó és sokkal több pálya van, de arra lennék kíváncsi, hogy mégis mennyivel.
Esetleg más különbség is van?Előre is köszönöm.
-
mephi666
nagyúr
na, nekem is megvan a tuti recept: nyertem a mazda rx8 kupában egy rx8 concept-et, ami asszem 110k fölött ér, ha eladom... 1-et megtartottam arra, hogy csípőből újracsinálhassam a sorozatot (megy, mint a vadbarom: 250 fölött is még szépen gyorsul), a többit meg eladogatom... pénzben is hoz 15.000+5x2.000-et ez a kupa, kocsival együtt 150.000credit kijön belőle
...ez szerintem egyáltalán nem rossz...
másik módszernek meg vettem egy skyline-t, szépen feltuningoltam és b-spec módban csinálgatom a megfelelő sorozatot, ahol versenyenként 12.000-t hoz, végül pedig egy 100.000 fölötti kocsitelég jó... de ahogy gyúrtam a lóerőkre, úgy kellett a másodpilóta vezetési stílusát is visszavenni, mert folyamatosan kicsúszkált/megpördült... apropó: megfigyeltétek, hogy b-specnél leszabályoz bizonyos sebességnél? itt-ott hosszabb egyenesekben figyeltem, hogy 217 környékén próbálja tartani a sebességet mindenféle ok nélkül... akármilyen stílusra is állítom...
...de szerencsére általában más szakaszokon meg a gyors gépnek köszönhetően összeszed akkora előnyt, hogy nem fogják meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest