- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
blazsey2
senior tag
-
Piotrus
tag
válasz
nokia párti #1592 üzenetére
Köszönöm!
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1594 üzenetére
Seasonal eventek nem kellenek a 100%-hoz.
Persze megcsináltam őket. -
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1583 üzenetére
Na igen,level 31-ről level 32-re 1051483 xp kell.számolj utána hogy ahoz mennyit kell menni.
Csak "4" endurance van hátra,de mire összegyűjtöm az xp-t a Nürburgringi 24 órásra megint karácsony lesz -
Piotrus
tag
Sziasztok!
Bocsánat a bizonyára egyszerű kérdésért,de hogy lehet verseny előtt gumitípust választani? Ha rákattintok csak kiírja a jellemzőket,de kiválasztani nem tudom. Csak verseny közben sikerült idáig kereket cserélnem. Gondolom nem ez az egyetlen módja a dolognak.
Előre is köszi a válaszokat!
-
Mappa
addikt
320GB PS3mat lehet még valahol kapni GT5 játékkal vagy ez már ilyen kifutott dolog?
-
nokia párti
őstag
-
Andrew_31
Modder
Az elején állandóan noszogatni kell a pilótát, különben sehol nincs.
De egy bizonyos szint felett ,már könnyű lesz, föleg, ha allá rakod
a tuningolt verdákat.Én azon lepödtem meg mikor azonos színtű atóval tudott nyerni.
GT Formula, DTM, Nascar. Persze itt noszogatni kell egy huzamba. -
Andrew_31
Modder
Viszonylag sok idő B-spec-be elérni eddig.
2 ünnep között ,miközben szerelgettem a szobámba, állandóan ment a Dream Car.
Pár órát bele kell rakni.
Viszont kevesebb mint 1óra alatt keres 1080.000-et a pilóta.
Az a legpénzesebb verseny B-spec-be.
35-ös szint messze van.
Nem kell minden pilótát erre a szintre felhozni.
Magasabb kategotiákba ,ahol több pilóta kell beviszed a többi 0-as pilótát és azok már hamar elérnek erre a szintre, mert sok az XP. -
sz_abika
addikt
3D tv-t vagy PS Camot?
Ami azt illeti anno nagyon jo vetel volt a webcamje, mert messze jobb kepet es hangot tudott rogziteni, hogy a mai napig veri -szvsz- a webcamerak 90%-nak a minoseget. Egy baja volt a dolognak, az az hogy PCn nem mukodott es igy nem vettek, a Sonynak meg nem volt erdeke kifejleszteni a drivert hozza. /nem tudom miert, pedig szerintem a piacra eleg hatekonyan torhettek volna be vele, de gondolom nem volt tervben ez a szegmens/. Azota van tort driver hozza modnjuk Pcre is...
Na de elkalandoztam, 1 szo mint 100: Zavaro lehet onmagaban sztem, 3D full settel viszont egy elmeny.
Otthon hetvegen osszeteszem a rendszert es kiprobalom, ha mar igy felmerult.
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1570 üzenetére
-
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #1570 üzenetére
Csak jol kell kifogni a rajtracsot az a titka Monaconak. A toyota 7 150 folott kezdd el harapni nagyon, Monacoban keves esely van ra.
Nagyon rovid attetelt tegyetek ra, de meg jobb ha egy fullos Cobrat tesztek a robot ala, kozeptajt tartjatok az idegesseg-o-meteret es behuzza.
Ha a 2J elottetek van az elso kanyar utan, akkor bizony restartot neki, mert utol nem eritek -
sz_abika
addikt
Elsosorban 3Dnel jon at.
Beallitod a kamerat a fejedre es koveti azt, hogy merre nezel. Pl erdekel ki jon mogotted akkor kinezel balra, a kepet elforgatja es belenezel a visszapillanto tukorbe. Egesz mukodokepes, de olvastam masutt, hogy kicsit tul erzekeny es remeghet a kijelzo tole, amikor nem tudja eldonteni, hogy mennyit is mozog a fejed. -
telya
aktív tag
válasz
Andrew_31 #1565 üzenetére
mennyi ido volt eljutni addig? a-spechez hasonloan b-spec-en is rohadt nezeh szinten noni 30-as szint kornyeken? (ertem ezalatt, hogy minden egyes versenyt tobbszor egymas utan meg kell nyerned hogy szintet lepj es messze nem eleg egyszer-ketszer megnyerni valamit)
foleg azert erdekel, mert 35-os b-spec szinten elvileg ajendekba jar a red bull kocsi. a b-specem nekem csak 18-as meg. -
PaJa1
őstag
B spec 1 rakat fos. A tagot még egy tök kezdő pályázó is simán lenyomná. Mindig ugyanazokat a hibákat véti, ugyan olyan szarul megy végig.
A turbót le és fel lehet rakosgatni a motorra? Nem látom, hogy lenne kiírás, hogy nem vehető le, de valamiért félek, hogy csak hiányzik.
-
v!ct0y
veterán
Ps Eye-t használtok ?
-
Akos96
senior tag
válasz
nokia párti #1560 üzenetére
Az jó lenne, de a B-Specem sehol sincs.
-
Akos96
senior tag
Ez a Historic Racing Car Cup még mindig nem megy. Pedig van 3 autóm, amelyik megfelelne, ha nem lenne egy-egy tulajdonsága mindnek elcseszve:
Buick Special: nem kanyarodik
Countach LP400: lassú
Challenger R/T RM + sok-sok tuning: 180-nál vége. <-- pedig jó kis autó. -
-
sz_abika
addikt
Sikerult 3,5 oranal a Mazda Enduranceba nyomni egy restartot...asszem elmegyek setalni...
-
Nyugodj le,ne fórumozz indulattól vezérelve!
"te itt egy senki vagy ahhoz ,hogy hozzám egy rossz szót is szóljál." - Nem, tévedsz. Itt minden fórumozó egyenlő.
"...ne hülyézd le aki jobban ért valamihez mint te..." - Ahogy végigolvastam, nem hülyézett le téged, ellenben te őt igen.
Ez most egy figyelmeztetés volt, legközelebb pihenőt is osztunk. -
PaJa1
őstag
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1544 üzenetére
Szépnek szép. Aerodinamikailag értettem
-
telya
aktív tag
válasz
kulfoldi #1543 üzenetére
a legkisebb baj az, ha valaki benazik, mutasd meg hogy ezt hol rottam fel barkinek. korrekt segitokesz srac, csak eppen a jatek sajat topicjaban szarozza le is szidja a fejlesztoit a sajat maga hibajabol okozta bosszussagai miatt, majd meg nekiesik szemelyeskedni, ha barki erre felhivja a figyelmet.
azt hiszem, hogy te csak a sajat nevedben beszelhetsz, nem hiszem hogy te lennel a hazigazda, de meg csak tobb sem vagy semmivel egy atlagos felhasznalonal es igy nincs semmi jogod elkuldeni innen se engem, se mast, az a moderatorok feladata. en pedig a szabalyok szerint jatszottam vegig (az idezett, 1407-es hozzaszolast is betartva), djuree baratunk viszont az utobbi idoben kb minden egyes hozzaszolasaban alaposan megszegte azokat. ezek tenyek, vitanak itt helye nincs. ezek utan ha barki itt buntetheto, az djuree, es akik melle allnak. -
kulfoldi
aktív tag
Na jo hat most mar vedd eszre magad! Ideig turtoztettem magam es nem szoltam hozzad, de most mar itt az ideje, hogy befejezd az itteni ugykodesed! Lehet, hogy djuree nem a legugyesebb srac, es egyszer-egyszer ir olyan dolgot, amit meg lehet mosolyogni, de az vesse ra az elso kovet, aki nem benazik neha! Ezen kivul viszont egy korrekt segitokesz srac! Ki lehet ot javitani kulturaltan is, de ugy latszik te itt a megmondo ember akarsz lenni, viszont mi nem kerunk az arroganssagodbol.
Azt hiszem, hogy mindannyiunk neveben arra kerem az erre jaro moderatort, hogy eloszor is legyen szives olvassa el az 1407-es hozzaszolast 1407 es ennek fenyeben, kerunk telya nak a sorozatos serto es teljesen off hozzaszolasai miatt egy felhasznalo-torlest, sot talan egy IP-ban lenne a legjobb. Koszi!
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1538 üzenetére
Állítsd be rendesen
Amúgy szerintem az egy tégladarab
-
Djuree
félisten
el sem olvasom mit írtál, nem érdekel a személyeskedésed
te itt egy senki vagy ahhoz ,hogy hozzám egy rossz szót is szóljál.
az mindent elmond a hozzáértésedről hogy a gt5-öt mindent verő full élethű szimnek gondolodvezetési tapasztalat híján mondjuk ez nem róható fel neked, hogy nem értesz hozzá, de legalább ne hülyézd le aki jobban ért valamihez mint te...és ha offolsz legalább tedd off-ba, a hülyeséged nem érdekel senkit...
-
nokia párti
őstag
Vettem egy Lancer evo x-et. Kíváncsi voltam milyen gyors a VI-hoz képest. A fuji egyenesben. Bazd meg a x 230at megy, a VI-os meg 235km/-t. Ez mi?
Pedig mindkettő prérium modell. Ugyanzok a gumik, és no tuning, akkor meg?
-
telya
aktív tag
válasz
heihachi #1528 üzenetére
en a helyedben a formula gt-t vennem mindenkeppen. egyreszt elengedhetetlen a bajnoksagahoz, masreszt azzal a kocsival gyakorlatilag barmelyik versenyt konnyeden meg lehet nyerni, ahova beengedik, legyen szo akar kanyargos palyarol (nagyon jol kanyarodik), akkor pl indy-rol (oda mondjuk a valtojat celszeru kicsit atallitani). a legnehezebb persze a formula gt verseny, mert ott mindenki masnak is olyan kocsija van.
-
telya
aktív tag
lejaratni te jarattad le sajat magad, es minden egyes hozzaszolasoddal sajat magad alatt vagod a fat. a sajat tudatlansagod miatt szarozod le tobbszor a jatekot, anyazod a fejlesztoit, aztan meg vel vagy haborodva, ha valaki megszol erte a jatek sajat topicjaban, ahelyett hogy elszegyellned magad es csondesen meghuzodnal a sarokban. en tokeletesen elolvastam es ertelmeztem amit irtal, ellenben te, aki engem vadolsz azzal hogy csak bebofogok valamit, ugy csinalsz, mintha egy mondatot nem sikerult volna ertelmezned az egesz mondanivalombol. a szemelyeskedes meg tudtommal tiltva van, szoval ezert a hozzaszolasodert onmagaban kitiltananak, ha komolyabb moderatori felugyelet lenne itt.
ha normalisan leptel volna ki, ugy is vette volna hogy utolso lettel, mint ahogy barmelyik bajnoksagban barmelyik verseny feladasara lehetoseg van (es ha osszesitve nyertel volna, megkaptad volna erte az aranyat), ha arra eddig nem jottel ra, hogy hogy kell ezt csinalni, akkor nem tudom mivel jatszottal eddig, de meg is erdemled a bajt, amit sajat magadnak okoztal. nem hiszem, hogy a verseny soran barmikor el olyan tajekoztatast adott volna a jatek, hogy el lett mentve, ha pedig mentes nelkul kilepsz egy jatekbol es csodalkozol hogy onnan kell folytatnod ahol a legutolso mentesed van, nem tudom hany masik jatekkal jatszottal eddig. csak magadat szidhatod, senki mast. mellesleg amellett, hogy azt sem tudod hogy lehet egy bajnoksag egy versenyet feladni (nem nehez megtalalni pedig), nem hiszem, hogy barki kotelezett volna arra, hogy kilepj a jatekbol, barmelyik verseny barmelyik pillanataban lehet szuneteltetni az egeszet.
szerintem menj csak vissza forzazni, ugy tunik inkabb az valo neked, ott a bilit is alad teszik, visszatekerheted az idot, stb, igazi szimulator feeling -
Djuree
félisten
válasz
heihachi #1528 üzenetére
minolta toyota nincs meg? ne költsd el az 5 millát. a minolta mindet hozza simán, asszem a like the wind ajándék autója, de nem biztos...max egy formula gt-t vegyél, de inkább kérd kölcsön valakitől
blazsey2: neked is leírom hogy tudom mit nyomtam, be akartam fejezni. de nekem a játék csak az utolsó dolog ha éppen nincs mást csinálni ami értelmesebb, és mivel volt, ezért otthagytam a játékot
érdekes a forzában meg tudták ezt oldani. mert tényleg olyan baromi nehéz egy continue gombot betenni
v!ct0y: ja, megnyertem volna, de így hogy előlről kell kezdenem sokat érek vele...
-
Djuree
félisten
nem az a bajom, hogy nem megy (olvasd már el mit írtam, beböfögsz ide valamit ismeretlenül, már asszem lejárattad magad itt, lehetőleg ne legyél még hülyébb, köszi), hanem az hogy nem lehet folytatni egy bajnokságot
első voltam mind a 4 versenyen, még ha az utolsót az utolsó helyen fejezem be akkor is nyertem volna
legalább akkor úgy vette volna hogy utolsó lettem és megadja az aranyat, de nem. szted én úgy terveztem hogy nem nyomom végig? közbe jött valami és abba kellett hagynom a játékot...
endurance verseny meg nem érdekel, nem vagyok akkora kocka hogy azt is lenyomjam, azt már nem élvezném, uncsi lenne olyan hosszan körözgetnivezetek én eleget a valóságban, az is elég unalmas tud lenni néha...
-
telya
aktív tag
mar nem eloszor olvasok itt ilyen kirohanast. tobbek meg lemezeket is hajigaltak, es buszken hirdettek magukrol, csak gratulalni tudok hozza. ezt a jatekot nem idegbetegeknek talaltak ki, aki komolyan fizikai, anyagi kart okozna maganak mert egy verseny nem sikerult, az orvoshoz menjen, ne ezzel a jatekkal akarjon jatszani. ha tenyleg ennyire nem megy, nem kell vele jatszani, senki sem kotelez ra. szerintem nem veletlen az, hogy mar a jatek alig felenel bead egy ending movie-t, akiben nincs eleg kitartas, az ne akarjon tovabb jatszani, es amikor ez kiderul, ne a jatekot okolja a sajat hibajaert.
csak magadat hibaztathatod, ez direkt igy van megcsinalva, a championship pont ettol championship, hogy egyben kell megcsinalni, ezt elore tudhattad volna, nem a dream car-nal (ami kb az utolso "sima verseny") kellett volna eszrevenni. (raadasul egy megfelelo kocsival azon a szinten ami ahhoz kell, egyaltalan nem nehez a dream car, en legalabb fel kort vertem az egesz mezonyre minden palyajan elsore, igy ha az utolso versenyrol ki is leptem volna es 0 pontot kaptam volna erte, osszesitettben akkor is siman magasan nyertem volna az egeszet. nehez championship pl a formula gt, az nem 1 oras, hanem 3-4, felelmetesen embertprobalo palyakon, felelmetesen gyors kocsikkal, ha kozel hiba nelkul vezetsz is folyamatosan a seggedben loholnak, oda mar tenyleg kell kitartas, hogy elso legyel, nekem nem is sikerult elsore) persze, forzaban ha egy kanyart elrontasz, akkor az idot is visszatekerheted, hogy majd a kis pistike is 10 probalkozasbol be tudjon venni a kanyart es nehogy mar esetleg rosszabb helyezese legyen miatta vagy ujra kelljen kezdenie netan a versenyt. de egy jatek nem ettol lesz jo, sot, semmilyen szimulatorkent emlegetett jatekban semmi hasonlonak semmi keresnivaloja nincsen. mit fogsz szolni majd a 2-4-9-24 oras endurance versenyekhez ha mar 1 orat se birsz vegigjatszani? vagy a red bull challenge-hez, ahol a vilag legdurvabb kocsijaval olyan koridobol kell 2-t menni, hogy az f1-es vilagbajnok koridejetol legfeljebb 1-2 masodperccel csinalhatsz rosszabbat?
ide mar nem eleg az a mentalitas, hogy na most kicsit leulok jatszani megcsinalni nehany versenyt, hanem valodi elszantsag es tehetseg kell hozza, ha tovabb akarsz jutni. es ha ez nincs meg benned, az veletlenul sem a jatek hibaja. -
Kozmonauta
tag
2012-re kész lesz játék fék tuninggal?
-
heihachi
addikt
Úgy néz ki, hogy van kicsivel több, mint 5 millám, és még hátra van az expertből a hystoric racing car cup és a gran turismo all stars, illetve az extremeből a like the wind a formula gt és a dream car championship. Szerintetek mire költsem a kesst, hogy ezekből a legtöbbet meg tudjam oldani? Nem merem elkölteni az 5 millát
-
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #1521 üzenetére
Én egész élvezem ezt a pénzgyűjtesi módot..
pl míg felfurtam a polcot a falra, addig szereztem 100k-t -
Andrew_31
Modder
Megcsináltam a Sebastian Vettel challenge-et kormánnyal bronzra.
A force feedback-et le kellett venni 1--re, mert majd leszakadt a karom 10-sen. -
Akos96
senior tag
válasz
nokia párti #1521 üzenetére
Lehet nálam van a gond, de én azt sem értem hogyan kéne játszani. A B-Spec szintem 2-es, de már itt meguntam. Raktak volna be helyette pl. olyan rally eventeket, mint amilyenek a négyben voltak, mert azok jobban bejöttek mint ez a "reálisabb" rally. Vagy dakar rallyt.
-
nokia párti
őstag
válasz
Vazallus #1516 üzenetére
Hát, hogy őszinte legyek nem vagy egyedül. Én az egész játék leghülyébb dolgának tartom ezt a B-spec módot. Na de most komolyan, mi az élvezet abban, hogy egy tag szenvedik minden versenyen keresztül, ráadásul úgy, hogy te simán le tudod őket alázni.
Maga a robotpilóta, nem rossz ötlet, mert a hosszabb endurancéknál jól jöhet, pláne ha lefáradsz. De, hogy külön módot meg versenyeket csináljanak neki, na az már sok. Nem is értem miért nem lehetett meghagyni úgy, ahogy a GT4-ben volt. -
sz_abika
addikt
Nem tudom hogy publikus ez a bug-e, de az új seasonal eventeknél, a két leírásban annyi a különbség hogy a time trial egyiknél kisbetükkel van írva, a másik naggyal.
Szal a madridi pályára is Tsukuba TT-t ír japán kocsikkal -
Vazallus
tag
Ehhez a játékhoz mellékelhettek volna igazán egy nyugtatócsomagot vagy stresszlabdát.
Már többször megfogadtam, de most tényleg befejezem ezt a B-specet mert már az egészségemet veszélyezteti. -
Djuree
félisten
áá tökönszúrom magam mindjárt
utolsó verseny a dream car championshipben, nagynehezen megcsinálom, vezetek, utolsó versenyről ki kell lépnem, mert mennem kellett el, mondom majd folytatom. de nem lehet! ekkora egy szart hihetetlen. mi a pöcsért nem tudtak volna egy continue gombot beletenni?
már sokadik nagy csalódásom ebben a szarban. de jó is volt a forza...ezt a szart meg gyorsan el kell felejteni...idióta PD...
-
sz_abika
addikt
xSzabikax néven futok talán
Amúgy most fejeztem be indy 500-at és kellemes meglepetésként ért, hogy asszimetrikus kopásnál az egyenesfutás esélytelen.
Ill a játékban defekt nincs, de leszimulálta kb. Racing hard + bentley LM-el akartam kiüríteni a tankot...nem ment. Elfogyott teljesen 0-ra a jobb hátsó kerék és amikor ez megtörtént, abban a kanyarban ki is csapódtam a falnak, mint hogyha csak defektet kaptam volna.
Na de megyek is vissza, mert a Bspec japán bajnokságban az esős suzukával meggyűlik a baja a srácnak és a vége felé már rajta tartom a szemem ^^ -
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1511 üzenetére
Hát most én is majdnem kibasztam a pst enduranceba 30 körnél tartok erre rányomok a restartra
Persze azonnal elölről kezdi.
-
nokia párti
őstag
Nagyon felbaszta az agyacskámat most. Már vagy 10 nascar kocsim van, költöttem már rájuk vagy 10 milliót. Level 26 szinten van ez fostalicska, de így se bírja megcsinálni a Grand valleyos szart. Mindegyikkel megpróbáltam már impala, ford fusion, toyota , anyám kínja. Inkább nem is vágtam ki a lemezt, hanem kiszaladtam a szobából.
-
Akos96
senior tag
A NASCAR autóknak van egy rejtett előnye: ha kanyarból kifele túl sok gázt adsz a mögötted jövő 100% hogy füstmérgezést kap.
-
v!ct0y
veterán
Na multi valamikor ?
-
Akos96
senior tag
Az versenyhez 23-asnak kell lenned, de az autó megvételéhez 24-esnek.
De ha jól értelmeztem, csak a Formula Gran Turismoval lehet menni azon a versenyen? És ha mondjuk megvettem volna a Ferrari F1 versenyautót, akkor azzal nem is mehetnék?heihachi és sz_abika: nagyon szépen köszönöm!
heihachi, téged felveszlek barátnak. sz_abika, neked mi a PSN ID-d?
-
PaJa1
őstag
Sikerült!
Végre összekapartam aranyra Jeff Gordon nascaros specialját
A kapott autóval meg lenyomtam 2 kört a Zöld pokolban a seasonal eventen. 6.43at sikerült menni, 2 mpvel eloztem meg a masodikat. -
nokia párti
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest