- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
- Mobilinternet
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
Ha jól tudom, a PS3 Superslimnek 2.0-as USB portjai vannak. "Sima" USb-s külső HDD-vel (2.0) tudok ISO-kat futtatni? (Fat32, és programmal szétkapdosnám az ISO-kat 4 GB-os szeletekre.) Van 3.0-ás HDD-m is, viszont, ha jól gondolom, 2.0-ásként kezelné a PS3.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
-
-
-
Petyka3
aktív tag
-
Hello,
Javítanom kéne egy PS3 Slim-et (CECH-2004B).
Egy DVD szalagkábel (az alaplap és a DVD közé) kéne, de égen-földön nincs, vagy aranyárban. Tudja valaki, hol lehet beszerezni normális áron?Esetleg ha valaki tudja az alaplapi csati nevét, azt is megköszönöm.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Dinomano
őstag
válasz
Kalacskepu #81780 üzenetére
PC-n tetemes méretű a Destiny 2 free campaign is. Gondolom az is tartalmaz mindent, csak nincs feloldva a tartalom.
[ Szerkesztve ]
/(^_^)____7=--- - - >|
-
gazsi86
friss újonc
sziasztok egy kérdésem lenne ps3 mekkora tárhelyet képes kezelni maximum külső mit belsőt egyszerre előrre is köszönöm
-
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81780 üzenetére
nem, az NFS-ek folyamatosan tünnek el a storeból... autólicenszek X évre szólnak (így olcsóbb EA-nak)
vs. Ninja Gaiden 2 ott a(z xbox) storeban
miközben kijött a remazter/collection
és most a remaster remasterje isez azért elég "korrekt"! (másrészt atomgáz)
oké, ebben autómárkák nincsenek[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Ott azt hiszem közrejátszott a Remaster is nem ? Vagy már előtte is levették az egészet ?
Sok játéknál ez van, ki jön a remaster aztán az eredetit meg leszedik hogy ne lehessen többé megvenni (elég sok példát lehetne felhozni).
#81779 Dinomano: Ez is elég szopás, pedig én úgy tudtam hogy az ilyen kiadásokon mindig rajta van magán a lemezen a dlc.
-
Dinomano
őstag
válasz
Kalacskepu #81777 üzenetére
Ilyenre már én is faragtam rá, mikor Destiny complete editiont vettem. Ugye, csak az alapjáték volt a lemezen, a többi letölthető kódos tartalom nem... Úgyhogy a meglévő alapjáték mellé vettem még egyet.
Neverdead: Nekem is ez a bajom. Mindjárt az első pályán elakadtam. Olyan a pályadesign is, hogy a sótlanságába zavarodsz bele. Szerintem elengedem a game-et.
A szörnyek is a "láttam már valahol" kategóriásak, bár eddig csak 2-vel találkoztam. Minden olyan semmilyen, még a főszereplő, meg a szöszi is. A lövöldözés is sótlan, a kardhasználatot meg percekig nem értettem, annyira béna megoldás. Még úgy is gyenge a játék, hogy nem voltak nagy elvárásaim./(^_^)____7=--- - - >|
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81777 üzenetére
jah a vip pass brutál
pláne pl EA játéknál, ahol utólag INGYENESSÉ tették a vip passt, de meg kell venned 0 forintért.... namost ha leveszik a storeból a játékot (hello EA
) , akkor az ingyenes pass se megvehető
sakkmatt, NFS HP
#81776 Dinomano
akár hányszor próbáltam a Neverdeadet szeretni, mindig ez a dögunalom középszerüség taszított (én csak videokig jutok, mindig csábít h olcsón ott a bolti polcon...)ennél generikusabb környezetet nem tudom játékba hogy lehet kitalálni.... itt mértani pontossággal sikerült a sejó-serossz
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Tényleg két skin-t meg egy kis kezdő bónuszt adott a kód aztán ennyi ?
Akkor így lényegében csak a borító más aztán kész.
Dirt 3-nál legalább van értelme mert ott ugye rajta vannak a dlc-k. Én pont ezeknél próbáltam meg a VIP Pass-t (lerúgnám azt aki ezt anno kitalálta), de ha nem is voltam felhasználva akkor csak szimplán lejártak. Olvastam fórumokon mert a multi elvileg megy a mai napig, hiába veszel bontatlant belőlük le van járva a kód.
Ugyan így járnék a Killzone Trilogy-val is, hiába bontatlan szinte biztos hogy érvénytelen már a kód (meg ha jó is lenne nincs értelme, mert halott a multija, legalábbis a hivatalos). De egyébként én sem nézegettem végig eddig egyiket sem, most már úgy vagyok a dlc-kel hogy a kis f*szom költ még arra is, ott van szépen a PKGi azt hello (ha meg a Sony véletlen kilőné a fiókomat akkor így jártam, bár ahogy olvasgattam amíg nem csalsz meg hasonlók le se szarják
).
-
Dinomano
őstag
válasz
Kendek #81770 üzenetére
Uncharted 3-ból van egy 11 gigás pkg, ami állítólag csak a kampány. Ez valamikor tizen éve free volt PSPLUS-ra, de nem teljesen világos, hogy hogyan... Most nézek utána neten, "2D movie pack" is kell hozzá, meg még ki tudja, hogy mi... A lényeg az,hogy feltettem és nem látszik. (Spórolni akartam a PS3 HDD hellyel, de hiába.)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81768 üzenetére
najó, de két skinért nem préselnek uj lemezeket
amugy anno, amikor még nem volt ilyen öreg a ps3, volt h kódok működtek ilyen használtban is.... érdekességképpen kipróbáltam és jéé, megy. "nagy öröm"bezzeg amikor én vettem ezeket ujonnan, nekem se volt sokszor erőm begépelni 1-2 kódot ilyen semmi extrákért (nem adott örömet, hogy működnek-e hiszen biztosan működtek volna, ezért nem is igazán érdekeltek vs használtak)......... más kérdés, hogy én az eladással is hadilábon állok, szóval tuti h nálam rohadt meg a dobozában jó sok ilyen "semmi" kis kód
(és biztos van ami még most is működne! de tuti nem nézem át a gyűjteményem ilyenekért....)
-
Dinomano
őstag
Sziasztok! PS3 HEN alatt telepítettem egy PKG-t. Fel is ment, viszont nem látom a telepített játékok között. (Így még törölni sem tudom?)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81766 üzenetére
lejárt kódként kaptad a liveryket?
(irigykedek!!!)
-
Újabb Dirt-tel lettem gazdagabb, most jöhet a Grid.
Mondjuk semmi értelme nincs, de legalább ez a kiadás is meg van.
-
Mondjuk belátom nekem se menne egyszerre mindkettő, ha jól játszanék akkor fix f*szságokat beszélnék.
Ettől függetlenül úgy maga a videó érdekes volt, nem tudtam, hogy ennyi különbség van a három kiadás között. Nekem az fps-sel kivételesen nem volt gondom (érződött, hogy "lassan" fut, de elfogadtam), a tearing-gel viszont annál inkább, ezt ugye taki01 is írta.
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81761 üzenetére
ráadásul easyn!!!!
de azért közben nekik agyalni is kell és beszélgetni komplexebb problémákról éshát férfiként megosztott figyelem, na olyan nincs
vagy-vagy
szóval én pl simán viszontláttam magam.....
Jah, pokol a classic 30fps-e
ráadásul abból a coop is kimaradt, pedig az egy komplett kampány külön!!!!
#81762 kerti008
ha megy, az FC3 coop elég jó online cooppal rendelkezik (ha még mindig megy), igen!
kz3 gondolom osztottképernyőn mentcod waw, ami coop kampányos (és az megy LAN-on is!), ill. Aliens Colonial Marines, Operation Flashpoint játékok, Inversion, Fuse, Army of two 1-2-3, Kane & Lync 1-2, Haze.... otthon kéne állnom a játékos polcom előtt, akkor tudnék még mondani
van ami csak online, van ami lan is, van ami csak splitscreen!
online esetén mindig kérdés, hogy megy-e még a multija......"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
kerti008
aktív tag
Koszonom mindenkinek a segitseget. Ugy nez ki be lesz szerelve az SSD a PS3-ba.
Majd ha a Store-ban vasarolok atmegyek hozza...
Melyik jatek jo local Coop-ban? A Far Cry 3 is ezert kerult a kepbe. A Killzone3-at most fejeztuk be.Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
Tudom nem szép dolog másokat leszólni, hogy hogyan játszanak egy adott játékkal (meg itt nem is ez a lényeg), de nekem eléggé piszkált a szememet ahogy b*alfaszkodtak.
Mekkora szar amúgy már, a Classic Edition is csak 30fps (még Series/PS5-ön is), viszont ha 360-as verzióval játszasz One/Series-en akkor az kap egy kis fps boost-ot.
Chainsaw Lollipop-ot amúgy bátran ajánlom mindenkinek, zseniális egy játék.
Tracklist-ről meg ne is beszéljünk, amikor megszólalt a Needled 24/7 azt hittem rosszul hallok (de ugyanilyen meglepetésként ért a Nemesis, Heroes Of Our Time illetve a Rock 'N' Roll is).
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
skyrim esetén hallottam UGYANEZT... előrehaladással rohad el alatta a játék, játszhatatlanra... ami ezeknél a 100 órás játékoknál különös élmény lehetett
#81758 taki01
Terminator Salvationt anno bírtam. Nem jó játék, de... rövidGyerekkel is szeretném letolni osztottképernyős coopban majd, mert az a része viszont poén.
-
Pont a PS4 topikban beszéltük pár napja, hogy PS3-on pl. a Bethesda játékai elég durván (nem) teljesítenek. Íme a New Vegas-szal kapcsolatos véleményem: #66453 #66619. Szerintem csak azért nem volt ebből nagyobb balhé, mert később jöttek csak elő a problémák, nem pedig az első perctől volt okádék.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
taki01
őstag
Megesik a bug
. Amúgy most vittem végig a Terminator Resistance-t és ott is volt bug bőven. El is felejtettem, hogy PS3-ra is jött ki Terminator, kipróbálom én is még várom az újat.
Én szerintem nem akartak sokat költeni az optimalizációra, mert pl a Far Cry 3 PS3-n és Xbox360-nál is vannak problémák a performanciával. Főleg PS3-nál azért elég bonyolult volt az architektúra. Néztem anno erről pár videot, hogy miért volt bonylult és a fejlesztők miért nem szerették. -
Vladi
nagyúr
válasz
taki01 #81756 üzenetére
Az azért meredek, amikor egy fix hardveren a hivatalosan kiadott játék nem fut jól.
A terminator salvationnal jártam úgy. Tök jó játék, meg nagyon tetszik, de valami irgalmatlan bugos. Az milyen, amikor egy ellenség belemászik a falba, onnan nem tud kijönni, én meg csak keresem, hogy hol van... persze tovább menni nem lehet.
Meg az npc játékostárs elhalálozik, de következő pályarészen már ott van.il sole non sorge più ad Est!
-
arty
veterán
válasz
taki01 #81754 üzenetére
egy hős vagy
DF sokszor hivatkozik fc3-ra, mint a 7. gen negatív példája... teljesen jogosan
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Azért nem olyan rossz a Far Cry 3-on
https://youtube.com/playlist?list=PLsJdtC3XEG95uZ0mz5pgavOjKRFDYkRJ4&feature=shared -
arty
veterán
válasz
kerti008 #81751 üzenetére
Fiad gépén legyen aktiválva, a te gépeden pedig... nem kell. Ott úgyis a saját accountoddal használod a játékokat, ahoz tudtommal nem kell aktiváció.
Egyébként meg vegyél lemezeket, mert.... olcsók.
A farcry3-at is lemezen ajánlom, hiszen 2 perc próba után valszeg úgyis el akarod majd adni (15-20fps-el futó, undorítóan szar port a ps3-as, de az x360as is csak one/series gépeken értelmezhető).Sok játék telepít, a 12GB döglassú tár, szerintem csomagold ki nyugodtam az SSD-t
A HEN-t nem ajánlom, ha vannak megvett játékaid az accountjaitokon, rosszul éreznéd magad egy acc ban után
(aki ezt máshogy gondolja, kérem köldjön szerződést Kerti008 fórumtársnak, amennyiben vállalja acc ban után h megtéríti a kárát!)
-
Vladi
nagyúr
-
kerti008
aktív tag
A fiam kisajatitotta a PS3-at egyik delutan ezert vettem egy masodikat.
Probaltam venni a store-ban egy Far Cry 3-at de hibauzenetet kaptam. Valami olyan hogy 2 gepen van aktivalva az accountom es deaktivaljam a masikat. A fiam hasznalja a masik gepet es a letoltott jatekaimat is az SSD-rol.
Ha deaktivalom a masik konzolt elerhetoek maradnak a letoltott es megvasarolt jatekaim a fiam reszere vagy sem? Most kezdhetek keresgelni lemezes jatekokat?
(meg nem epitettem be az ssd-t az enyembe (12GB PS3/500GB SSD), eddig nincs kibontva akar vissza is kuldhetem)
Viszont jo lenne 2 gepen hasznalni mert megvan az osszes Rachet and Clank, God of War stb. a storebol......
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
válasz
Petyka3 #81749 üzenetére
/dev_hdd0/game/<GAME_ID>
Ha lemezes játék, akkor nyugodtan törölheted ezt a könyvtárat, aztán indíthatod is. Ellenkező esetben az egész játék is törlődik, és újra kell telepíteni.
Amúgy ehhez nem szükséges CFW, mivel lehet törölni az XMB felületén is, Game alatt a Game Data Utility-n belül. -
Petyka3
aktív tag
Ha egy játék inditás után frissitést telepit, akkor azt melyik mappában keressem? GT6-rol van szó, leállitottam, mert a hocipöm volt tele, annyi ideig telepedett, de most meg már nem is hajlandó elindulni a játék. CFW van a gépen.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Kalacskepu #81747 üzenetére
"Ha ezek terhelés alatti hőfokok akkor teljesen jó"
Jogos, a lényeg kimaradt, terhelés alatti értékek.
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Nemrég lettem tulajdonosa egy CECH2004B-s Slim PS3-nak, a kérdésem az lenne, hogy 40%-os ventilátor fordulat mellett, az 59°C-os CPU, illetve a 65°C-os GPU mennyire egészséges?
-
arty
veterán
áh, nem bírom ki, hátha betalál egyik-másik NEM-IGAZÁN-SHMUP, de ps3-ra "nincs más":
After Burner Climax (ha joysticket is támogatna, odáig lennék tőle, gamepaddal csak tökjó)
PixelJunk Shooter 1-2
Super Stardust HD
Geometry Wars nemtommelyik része jött ki ps3-ra (ős xboxos cím)
Skyfighter
..."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81741 üzenetére
nekem az a legolcsóbb, ha te teszteled
(de ne emulátorban, az erre nem jó, a nail'd-el megtanultam...) - bár én már megtaláltam a tökéletest
usa - jah, ők totál nem foglalkoznak a nemzetközi vásárlóikkal, elég nagy a belső piacuk... így aztán rájuk kell írni, bénáznak és max felteszik neked új listing-ként a kettőt egy postával, stb. aztán már csak egy hónap és a global shipping programon át a fél világot 2x megkerült jön a cucc
japánból ellenben a csúcs az ilyen szombati rendelés és csütörtöki kiszállítás, foxpostot akár szegedről simán veri
---
Oldman2 - jaoké
nem volt egyértelmü!
ps3 shoot'em upok:
Under Defeat HD
1942 Joint Strike
R-type Dimensions (első és második rtype, felujitott és original graffal!)
Raiden IV
Gradius 5 (ps2 classic)nem teljesen klasszikus shmup, de hátha bejön:
Renegade Ops
Choplifter HD
Resogun - sajna a ps3 port csak 30fps, ha valaha lesz ps4-ed, inkább majd azon játszd!
Galaxy Force 2 - ps2 classic, óriási kedvenc superscaler árkád összes portja bennevan!...de a ps3 viszi a ps1 játékokat, ahol azért nagyobb a kínálat
feltéve ha a
pixel-art is játszik - márpedig szerintem az igazi kincsek abban a korszakban születtekIn the hunt - a legszebb pixelart shooter és a ps1 verzió nem szaggat (vs saturn/árkád port!)
Shienryu - személyes kedvencem, megunhatatlan a villámfegyver
Rayforce (pixelart első rész a Ray szériában)
RayStorm és RayCrisis és G-Darius és Einhander (korai 3D, jók, de nem kedvenceim)
Capcom Generation 1 (1942 1943 1943KAI )
Strikers 1945 I és II (bár az első az inkább saturnon jó port)
R-Types
R-Type Delta
Raiden gyűjtemény, pontos neve nem ugrik be, 1-2 van benne
Cotton original
Cotton 100% (snes játék ps1 portja, én szeretem, mert sokkal könnyebb, mint az átlag!)
Detana Twinbee collection / Parodius collection - ezek pontos nevét nemtom, guglizd meg esetleg
Sonic Wings - talán valami gyűjtemény is van, több résszel?
Donpachi / Dodonpachi (nekem ez nagyon hc bullethell, főleg a második rész)
Darius Gaiden
Soukyugurentai
Toaplan Shooting Battle ( Tiger Heli, Kyukyoku Tiger, Twin Cobra - kedvencem a középsőde a helis shmupok egyébként is nagyon közel állnak a szívemhez!)
Gradius Deluxe Pack / Salamander Deluxe pack
Gunbird
Viewpoint - itt a topikban már említettem, BORZALMAS irányítása van, pedig amugy tök jópofa lenne (izometrikus!)mivel a bullethellek nekem nem mennek, azokat majd megírja más, semennyire nem ismerem őket.
Steredenn -t nem ajánlom, nagyn szaggat (ps4en ok)
... és nyilván van még sok, ami féligmeddig fér bele a shoot'em up / shmup / lövölde műfajába, nem akartam vitát
[ Szerkesztve ]
-
Igen, FedEx volt, már el is felejtettem a nevüket.
Annyi maradt meg hogy irkálnom is kellett nekik, mert amit kaptam papírt kiszállításkor semmi számlaszám semmi nem volt rajta, szóval egy ideig szoptam mire ki tudtam nekik fizetni.
Azt hiszem a három japán PS3-as játékomat is ez a cég hozta, ott nem tudom hogy kellett-e fizetnem vagy nem.
Ja igen, az USA-ból való rendelésről meg tényleg ne beszéljünk.
Ott is csak úgy éri meg, ha többet veszel egy eladótól. Mondjuk ez is érdekes, mert kosárba raksz két tételt, és ugyan úgy felszámolja mindkettőnél a szállítást illetve a vámot is.
Biztos erre is létezik valami megoldás csak én nem tudok róla.
Most hogy így írtad a Fuel-t lehet csak azért is megnézem majd milyen PS3-on, aztán jövök ide panaszkodni.
Van jó pár cím amúgy X360-ra is amit jó lenne beszereznem de egyenlőre leragadtam itt.
-
arty
veterán
válasz
Oldman2 #81737 üzenetére
igen! xbox one/series konzolokon a 360 és a natív one változat is elérhető, játszható, illetve ps vonalon is kijött a felújított, rendes 16:9-es változat és ps4-5-ön játszható ( Sine Mora EX ), sőt switchre is kijött.
ps3-ra a psn storeban nincs már fent? ill. a szinkron miatt kérdezed? mert azt nem tudom, hogy elérhető-e a modern változatokban.... ha kell megnézem neked!
amugy fantasztikus jó kis játék, anno nem szerettem, mert nagyon szokni kell a mechanikát (hogy a sérülések az idődet veszik el, gyűűűűlöltem anno!)
a szinkron pedig.... 13/10, borzongatóan jó!
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81735 üzenetére
akkor az FedEx vásárlás lehetett
legalja, undorító cég. végtelen rossz tapasztalatom volt velük, ezek az utólagos számlázások... volt h 2 hónappal kiszállítás után(!!!!) kaptam tőlük a számlát/fizetési felszólítást. kifizeted a sokezer szállítási díjat és utólag a vámkezelés mégegyszer annyi náluk. soha többet!
hátigen... de az usa cuccok mégrosszabbak
onnan az 5k játékon a posta 8k, amire rájön a 3500 áfa, amire fizettet veled rossz esetben a posta 1200 vámkezelést.... így a végére az 5k játék 18ezer forintodba kerül. de mivan, ha valami csak ott jelent meg?
covid előtt a japán posta gombokért dolgozott ill. akkor nem volt vám-áfa se ugye...
kicsit offtopik, de beszédes a covid előtte/utána NFS1 vásárlásom:
3600 vs 12400 ft (japánban Over Drivin' de nem gond, mert az első rész full angol, nem honosított... a későbbiekkel ellenbenés a lelakott PAL változatokkal szemben ez folyamatosabb (60hz) és nagyobb képü (nincs feketeség fent-lent) és mivel japó, nehéz nem 10/10-es állapotút venni)
korábbiakra: fuel-t x360ra vedd, akkor is ha nincs xbox(one)-od, stb
visszafelé kompatibilis és még 360on is annyira akadozik (nem szaggat!), hogy kb félbehagytam és utána látom h jééééé hopppáááá.... és uj xboxon olyan fix a 30fps + a motion blur, hogy szinte(!) 60-nak érzed, konkrétan MÁS játék
és majd csak lesz egyszer egy ócsó one-od/series géped
a ps3 verzát el se tudom képzelni milyen
lehet nem is akarom.......
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz
szika87 #81730 üzenetére
+ #81736 Wlac
a "híres" rambo dlc sztori: [link]szumma: 2(!) évvel az alapjáték után jött ki, amikorra már mindenki eltemette a játékot és a fejlesztőket is (belebuktak a rambóba), mindenféle fanfár nélkül.... aki akkoriban nem volt rajongó (én a move support miatt nagyonis!!!! és persze vártam a mindent megoldó patch+dlc-t, ami "sose" jött*), az szerintem elmulasztotta
mert aztán lejárt a rambó jog és levették a store-ból
HA netán anno leszedted, akkor ma az új gépedre is le tudod tölteni ! HA leszedted.... nézd át az accountod ps3-on, hátha!
* vicc, hogy azóta se játszottam végig persze, mert anno bughalom, balanszolatlan, jank volt, a pecs/dlc javított, de.... mamár ugye a figyelemért ezer játék küzd, ami nem aktuális, annak másik 10 játszandót kell lenyomnia
persze a dlc csodát nem tett a rambóval, nem lett tőle totál más/sokkal jobb játék, de a játszhatatlanságból talán kiemelte
(mert az bizony akkoriban totál játszhatatlan volt!)
-
Sokszor egyébként pontosan ez miatt tántorodok el az eBay-es vásárlásoktól, egy darabot szinte nem is érdemes venni semmiből mert nem éri meg.
Nekem volt egy japánból érkező cuccom, majdnem 50-et kiperkáltam az eladónak, mikor kézhez kaptam akkor még pluszba a kiszállító cég is elkért 11-et.
Azóta kicsit meggondolom hogy mennyire megérős dolog ez.
Csak hát ugye sajnos mindent nem lehet nálunk beszerezni, ha meg igen akkor elég borsós áron. A cenzúrát meg ne is említsd, még arra is figyeljen az ember.
Van pár konzolbolt amit be akarok próbálni (vannak rajta számomra érdekes címek), de annyira "lusták" megjelölni alapvető dolgokat hogy mindig lemondok róla (mint ahogy te is írtad nyelv, meg milyen kiadás ugye).
#81729 szika87:
Annyi fix hogy bukni semmit nem buknál rajtuk, illetve szerintem még keresnél is rajtuk ha esetleg valamiért eladásra kerülne a sor (reméljük nem). Én is így állok a dologhoz, valami jó áron van és érdekel is általában már veszem is meg, csak én már kicsit túlzásba estem és van olyan játékom is (nem is egy) amihez átvétel óta nem nyúltam hozzá.
De ez már csak ilyen, helyet nem foglalja szóval miért ne. Nekem úgy amúgy nincs bajom a japán cuccokkal, szóval jöhet úgymond minden is.
Van pár vásárlásom amit kicsit már megbántam én is (köztük a fentebb írt drága japános vásárlásom), de már beletörődtem.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Kendek #81733 üzenetére
Köszi!
A keresett konfig fájl is meglett közben, böngészőben vagy a gépen közvetlen ez a fájl szerkesztendő:
http://ps3_ip/edit.ps3/dev_hdd0/tmp/wm_res/VshFpsCounter.yaml -
válasz
Oldman2 #81731 üzenetére
A webMAN MOD frissítéséhez ne a telepítőjét használd, hanem ott van a menüjében az update opció, vagy pedig manuálisan is letöltheted és telepítheted a webMAN_MOD_latest.pkg update pkg-t. Utána persze indítsd újra a konzolt.
A pkg-ből bár nem lehetetlen ISO-t készíteni, de nem éri meg a vesződséget, mert sok esetben nem működik. Hacsak nem magukat a pkg fájlokat szeretnéd ISO-ba összegyűjteni, hogy aztán onnan telepítsd, mert ezt lehet.
A lemezes játékokat ISO-ba konvertált formátumban érdemes futtatni, mert ez a legkompatibilisebb, illetve ez nyújtja a legjobb teljesítményt. Behelyezed a lemezedet, aztán az IRISMAN vagy a ManaGunZ segítségével megoldhatod a dump-olást. Mehet egyből ISO-ba is, ami titkosítatlan lesz, tehát utána máris tudod csatolni és futtatni.
-
Oldman2
nagyúr
Üdv mindenkinek,
Pár napja került hozzám egy Slim PS3-as, CFW-vel, 320-as HDD-vel.
Már nagyjából kezelhetővé vált a kicsike, de van pár kérdésem, amire nem igen találok egyelőre választ (mivel nem tudom mit keressek):
- valamelyik Youtube videóban láttam, hogy a webman tud FPS Counter-t és egyéb részletes rendszer adatokat megjeleníteni a képernyőn, és ezek valamelyik fájl szerkesztésével szabhatóak testre. Melyik ez a fájl?
- Az FPS Counter mivel kapcsolható be?
- Melyik az az L3+R3 gombkombináció?
- A webman-ból találtam frissebb verziót, mint ami a gépen van. A frissítés csak annyi, hogy rátelepítem az újat?
- A pkg-ből telepített programok konvertálhatóak valahogy iso formátumba?
Elég sok program Folder formátumban van meg, ezeket ftp-n felmásolva el tudom indítani.
Ráakadtam egy olyan funkcióra az Irisman-ben, hogy a Folder formátumból iso-t tud készíteni.
Melyik a "jobb" formátum, az Folder vagy az iso?
Kezdésnek ennyi, nekifekszek az archívumnak, csak 82 ezer poszt van előttem...
-
szika87
aktív tag
Nyugi nem csak polc díszek
a legtöbbel játszottam vagy fogok játszani. Néha azt érzem nem is a most jelenre veszem őket, hanem majd a nyugdíjas évekre mikor már idő milliomos leszek
De legalább akkor már nem kell vadásznom rájuk
Hmm Rambohoz híres DLC? Bevallom erről nem tudok, és azóta lett új gépem is, szóval tuti nincs le szedve rá a DLC, mert mit kell tudni róla? :-oA Spyro egyébként pont egy viszonylag kései szerzemény nekem is, ha jól emlékszem 8-10 körül vehettem.
A Dragon's Crown nagyon jó cucc, viszont abszolút igazad van, inkább RPG sok dumával és kevesebb beat'em up, de mikor van türelem akkor simán játszok vele is egy kicsit.[ Szerkesztve ]
We are here for a good time, not a long time.
-
szika87
aktív tag
válasz
Kalacskepu #81726 üzenetére
Köszönöm
Tényleg nem tudom már mit mennyiért szereztem be, fals árakat meg nem mondanék. Egy ideje már nem gyűjtöm őket mert nagyjából megvan minden amit szerettem volna és nem emlékszem az árakra , persze ha utamba akad véletlenül amit elfelejtettem, és jó áron van akkor nem fogok ellentmondani neki
Egyébként igen durva hogy a japán kiadások mennyivel olcsóbbak de sajnos olyat nem szerettem volnaígy volt hogy mélyebben kellett nyúlni a tárcába. Aztán jártam úgyis hogy UK-ból meg vettem viszonylag jó áron valamit, azt mire rá került a szállítás, a vám, lehet jobban kijöttem volna ha itthon szerzem be drágán. Na de ilyen ez a hobbi van hogy jó áron szerzünk be valamit és van amit nem de akkoris kell
-
arty
veterán
válasz
szika87 #81725 üzenetére
ezigen! van pár komoly ritkaságod
- szomoru olvasni, hogy sok ebből csak polc dísz... ha megvetted, játszd!
azért az említett címekből sokat mai pécén egyáltalán elindítani is sokszor rémálom... nekem a directx troubleshoot NEM játék
- rambohoz leszedted anno a híres DLC-t? (és pecset, egyben)
- spyro szerintem 15-20e körül lehet, én boxra vettem meg még tavaly.... de már drágán
- az a valamilyen crown mindig is érdekelt, de a fizikai ára helyett megbékéltem egy 2000 forintos ps4 remazterrelfélek, tul erpégés és kevésbé beat'em up.
mindenesetre
mindenkit csak buzdítanék, hogy ossza meg a saját élményeit, gyűjteményét, pörögjünk
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81724 üzenetére
naigen, a UK importokra akkora a felár általában, hogy el tudtam ezt engedni....
pontosabban.... játékban legyen angol nyelv és ne legyen cenzúrázott ÉS a borító elején ne legyen bazinagy német cím
hogy a hátoldal, manual német, francia, olasz, spanyol, stb - nemérdekel.
anno darkness-ből küldtek németet egy konzolboltból, az pl cenzurázott és angol nyelv se volt benne - kuka
(rendes volt a bolt, visszaadták a pénzt).
igaz, xboxra, de vettem Cobra11 játékokat, az angolul.... vagy nincs vagy vagyon (ugye a német tévésorozat miatt ott volt népszerü). mindegyiken van angol nyelv! noha ezt előre nem tudtam, ezesetben megbékéltem vele h németül játszom őket.....
(neten nem volt info roluk... ill ps3-ra pl aszem csak utolsó 2 rész jött ki, Syndicate és Undercover, vagymi)
-
válasz
szika87 #81725 üzenetére
Szép gyűjtemény!
Rendesen irigy vagyok, elég sok cím jöhetne.
Mondjuk arra kíváncsi lennék egy-egy darabot mennyiért sikerült beszerezned, mert ugye jó pár éve elég sok minden olcsóbb volt mint mondjuk most. Sok játéknál én mondjuk úgy vagyok hogy inkább megveszem a japán változatát azt kész (lásd: Killer is Dead és Lollipop Chainsaw). Persze ha nincs benne angol nyelv akkor cumi, de legalább megvan (Hatsune Miku játékokkal is így leszek, tököm az fogja az EU vagy USA kiadást megvenni amikor a japán sokkal olcsóbb).
-
szika87
aktív tag
Éppen költözésben vagyunk és miközben pakoltam a játékokat, nézem hogy itt is gyűjtögetnek mások ps3 játékokat. Igaz én már nagyjából megvagyok mindennel amiket szerettem volna, de akkor engedjétek meg hadd dicsekedjek én is néhány birtokomban lévő gyöngyszemről
A HD gyűjtemények közül a Jak and Daxter picit kakukktojás mert amerikai kiadás (ennek sokkal jobb a borítója) A többi HD játék meg nem érdekelt igazából, véleményem szerint egy Prince Of Persia, Hitman, vagy Splinter Cell PC-n sokkal de sokkal jobb, max grafikán, esetleg némi HD moddal, és EAX hang támogatással iszonyatosan jók, nem tudnék konzolon játszani velük.
Sokat ezek közül évekkel ezelőtt szereztem, nem is tudom jelenleg hol tarthat az áruk egy egy címnek, de örülök hogy anno volt egy kattanásom hogy kezdjek el ps3 címeket gyűjteni.
Visszatérve korábbi beszélgetésekhez, szerintem egy Resistance 3 vagy Killzone 3 mai napig teljesen jó és tudnék velük játszani. De valóban az első két rész felett már el járt az idő. Egy uncharted majdnem ugyanez, az első részt egyszer vittem ki, inkább tech demónak tűnt, viszont a második és harmadik rész mai napig a kedvencek között van.[ Szerkesztve ]
-
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81722 üzenetére
a ritkák már elkeltek, ráadásul a német.... ha csak borító, oké, de ha a játék maga is az ill. cenzúrázott, az gáz. szerintem az a birtoklás lényegét öli ki - hogy használható játékod legyen a polcon
(bár lehet oké valakinek a német, ha tudja a nyelvet és nem zavarja a csonkított tartalom/játékmenet.... nekem ez duplán kizáró
)
-
Akkor ITT van még egy hirdetés, 3k-ért olyan játékok mint például GTA:SA, Tekken hybrid, RE Revelations, SAW 2.
Persze ahogy elnéztem németek de ennyi pénzért szerintem ajándékok. Mondjuk azért az is érdekes, hogy amikor én kérdeztem rá akkor 2k/db volt az ár, most meg már ugye egy ezressel több.
#81719 Kendek: Köszi az ötletet, láttam hogy van ilyen lehetőség de nem voltam vele tisztában hogy hogyan működik.
#81721 Mrpsziho: Ki bizony, és nem is annyira vészes a dolog.
Nekem szerencsém volt, aránylag olcsón jutottam hozzá (mondjuk kinek mi az olcsó ugye
).
-
Mrpsziho
lelkes újonc
válasz
Kalacskepu #81709 üzenetére
Ja hogy ezt ki lehet platinázni? Akkor ps3 ra ez nekem kötelező vétel lesz majd valamikor
persze digitalisan mert a fizikai változatot, majd valamikor ha egyszer "normális" áron becsúszik, legalábbis ha ebayből indulok ki akkor hát hu b+
-
Mrpsziho
lelkes újonc
válasz
Kendek #81708 üzenetére
Persze inkább vágyálomként értettem, mintsem reális gondolatként, főleg ahogy te is irtad a guerilla az teljesen elengedte mára a szériát (bár helldivers 2 ben megjelent mint kooperáció a killzone, szóval esetleg talán egy másik fejlesztő csapat még csinálhat killzonet) plusz ma már nincs akkora piaci igény military fps-nek mint 2000-2010 környéki években. Szerintem legalábbis aztán lehet tévedek s mindenki fps játékokat akar csak
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81717 üzenetére
painkillerem van xboxra, de minden ilyen hirdetés tőr a szívembe
nem érek rá napi 3x átnézni az aprót
-
-
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kalacskepu #81711 üzenetére
Annak volt szerencséje, akik 4 percel előttem stipi-stopizta a remember me-t 2000 forintért.
il sole non sorge più ad Est!
-
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81711 üzenetére
az érdekes, ugyehogy a Nail'd nem is volt rossz, az egyből lecsusszant!?
-
Azért előreutalni nem mertem, bár igazából mindegy mert utánvétellel is ugyan úgy átb*szhatott volna, de nem tette.
Most az egyszer nekem is szerencsém volt, több ilyen szerintem nem lesz.
Második részének amúgy neki álltam, tetszik de egyenlőre még mindig a harmadik a kedvencem, aztán lehet majd ez változni fog.
Fuel-t is lehet beszerzem majd, mondjuk nem hiszem hogy sokat játszanék majd vele (Pure-hoz se nyúltam hozzá már egy ideje
).
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81704 üzenetére
gyűlöllek
a két legritkább dirt, egy(!!!!) eladótól.... ilyen nincs.... én a sokszorosát fizettem
gondolom ötpercen belül lesz fent egy fuel x360-ra is ezeröté', csak mert épp most installálom a UK példányom.... (amugy ez is rosszabb ps3on, de ami nagyobb baj, hogy még 360on is akadozós, namost versenyjátékban a folyamatos kép az a minimum
ráadásul a mentésem is bukta, anno pöcén kezdtem el, de a games for windows pokolban ragadt a cucc....)
mindegy, ez a sorsom, a drágán szart
#81708 Kendek
szerintem a nightdive tudna csodát tenni, nézd meg a The Thing remazterjüketoké, igaz, kicsit jobban hozzányúltak, mint a Turokhoz, pedig az korábbi generáció.....
valójában egy HD trilógia elég lenne, minden játék 4k/60al menne, értelmes/konfigolható irányítással.... olcsón... mert ebből komoly eladások nem lesznek. de nem, a sony most kukáz naponta egy liveservice játékot, mennyi idő és pénz ment bele azokba a szarokba, aztán semmi nem lett belőlük..... (hálistennek... remélem megtanulták a leckét... kár, hogy az fizeti, aki playstationon játszik
)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Mrpsziho
lelkes újonc
válasz
Kalacskepu #81706 üzenetére
Pedig a killzone 1 az tetszett (jo nem játszottam vegig csak kb 85%-ig mert addigra jött más a helyére) illetve abban a gunplay is jobban működik szerintem. A killzone trilogybol lenne egy remastered kiadás ps5 re akkor instant buy lenne nálam
-
-
Mrpsziho
lelkes újonc
Csak hogy én is beszaljak a csevegésbe, a héten volt szerencsém beszerezni elég jó aron egy ps3 pakkot (ps3 slim + kontroller gyari + 16 jatek igaz ebből 7 sport (fifa,nhl,nbqa,wwe) de a többi 9 ért (dirt2,fuel,mass effect 3, border 1-2 goty, border 2 diszdobozos kiadás,far cry 3, cod 4,nfs mw 2010) meg a gép véget nekem megérte 25-ert
) illetve végre vegigjatszottam a resistance-t igy lassan 20 év után és hát......ez kurvára nem öregedett jól, hogy szépen fejezem ki magamat! Ennyire egy idegőrlő fps-el már régen játszottam
elvileg a resis2 már sokkalta jobb, még nem próbáltam, de csodálkozom hogy a sorozat megélt egy 2-ik s egy 3-ik részt ezzel a kezdéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Kettő együtt volt 3k, szóval 1500Ft volt darabja.
Itt HA-n vettem, és magyarban élek.
Az összes ami ezzel a Classics HD felirattal jött ki nálunk eu-ban. Jelenleg a Hitman, Devil May Cry, Killzone (a HD), illetve a Silent Hill (amiből mondjuk sajna az USA kiadást kaptam) van meg. Ezt szomorúan olvasom, amiket felsoroltál azokkal pont játszanék is.
-
arty
veterán
válasz
Kalacskepu #81702 üzenetére
naneee, nem lééééétezik h 3k volt a dirt darabja
hol az istenben vásárolsz ilyeneket?? angliában élsz?
melyik hd kiadások kellenek még?
amugy tök gáz, h a ezen kiadások jó egy része még így is ps3on a legszarabbpl a splinter és a prince of p trilógia nekem óriási csalódás, de a tombraidert se teszem soha többé gépbe (végigmentek)
[ Szerkesztve ]
-
Végül sikerült behúznom nekem is a Showdown-t meg pluszba Dirt 3 Complete Edition olcsóért (kettő darab 3k-ba fájt, "hibájuk" hogy el van sárgásodva mindkét tok
).
Illetve még egy Classics HD kiadással lettem gazdagabb, már csak a másik 12 darab hiányzik. -
taylordaichi
csendes tag
Eleve szerettem volna moddolni, hogy ne kelljen megvennem a játékokat így igazából nem fogok venni bele, mert felesleges
Viszont kicsit abszurd húzás hogyha nem jó benne 1 komponens akkor ne is játsz a digitális játékokkal sem 😅 Mert ugye ezen is volt már digital ps store