Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz
nokia párti #98 üzenetére
De mondom nézz körbe a menüben. Sokan voltak igy mint te(Eskü tudod hány ilyet olvastam hogy 99% meg ilyenek és végigvittem és miért) és közben 1 márkakupában kimaradt valami vagy ilyenek. Annyi verseny között néha elveszik 1-1.
-
k.
őstag
válasz
nokia párti #96 üzenetére
Tuti hogy kihagytál valamit!. Olyan nincs hogy csak 99,8%.
Egyébként pedig nézz körbe külföldi fórumokon esetleg kérdezősködj a gtplanet.net-en.
És peace -
nokia párti
őstag
A fenébe ezzel a szaros játékkal mán.
Megcsinálom az összes szaros versenyt és 99,8%
Hát leestem a székről komolyan!
Gondooltam kihagytam vmit, megnéztem kb 10x az összeset megvan mind aranyra.
A driving mission is a licensék is (ugyan azok nem aranyra).
Hát, akkor meg mi az anyját akar még????
Fél éven át szenvedtem ezzel a szaros játékkal fölöslegesen. Fúj de utálom!!!
Gratulálok polyphony!
Töbet én ha hozzányúlok valamelyik gran turismóhoz, akkor üssetek le.
A GT5-t inkább már megse veszem.
Komolyan mondom a need for speedekkel jobban eljátszok, mint ezzel!
Ott legalább nem szenvedsz fél éven át keresztül, meg van valamicske segítség is, de itt?
Legalább azt kiírná ez a szar, hogy mért nem 100% mit csináljak még?
De nem. -
k.
őstag
Natehát teljes lett a gt kollekcióm ps2re
:
Igen ott a GT4 prologue , 2 lemezes extraváltozatban. Megnéztem az extra dvd-t nagyon tuti
Emellett végre teljes a gyüjteményem ps2re(és hát gyakorlatilag ps3ra is) a Gran Turismokból.Már csak 2db ps1es hiányzik
Természetesen mind eredeti csak 3nál -ezt az újat kivéve- mind boritót cseréltem és a 3hoz meg a GT Concepthez nem volt kézikönyv(A C.-hez semmi nem járt csak a lemezt adta oda az eladó(Bár cserébe gyári újnak nézett ki))
-
james001
veterán
válasz
nokia párti #93 üzenetére
na ezt jó tudni
télleg és a tourist trophy??bejön nektek? -
james001
veterán
télleg és a játékban mit jelent a hp meg bhp?a hp az high power nem?
-
Viktor77
titán
válasz
nokia párti #42 üzenetére
Tudod mennyi idő alatt gyorsul az RX8 100-ra? 7.2 alatt (gyári adat). Ettől azért nagyon nincs messze a játékbani 8mp.
-
james001
veterán
válasz
nokia párti #86 üzenetére
na akkor gondold el milyen lesz a gt5?biztos lesz ott is vmi hosszú verseny,pl. 48 órás verseny...
-
nokia párti
őstag
Hát az biztos!
Ilyen hosszú,nehéz,idegölő játékkal még nem volt dolgom, mint a gt4!
Napi 2-3 óra játékkal és, akkor még nem számolom bele az endurancéket, sikerült csaknem fél év alatt végigvinni.
Amúgy már 99%
Az utolsó 5 formulás maradt.
Tegnap már kikapcsoltam mert már úntam, de így is nyertem. -
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #83 üzenetére
Ezüstöt akarok látni mindenhol minimum
,a viccet félretéve szép kis teljesítmény ha a GT4-et valaki végigjátssza
-
k.
őstag
válasz
nokia párti #83 üzenetére
Azért, mert-gondolom én- gyüjteménybe tennéd. OK hogy mostmég beolvassa de könnyen előfordulhat hogy egy idő után már nem mert a karcolástól a lemez állapota gyorsabban romlik.
-
k.
őstag
Tévedsz! Nyáron amikor a slimet vettem is volt jópár jóállapotú fat. Találtam azóta is. Egyszerűen ha valaki vigyáz rá de nem kell neki akkor én vehetek egy jóállapotút
Egyébként FATet akartam csak a slim ugye modernebb konstrukció igy inkább kifizettem a plusz 3 ropit és jöhetett velünk a kis slimem -
k.
őstag
válasz
nokia párti #77 üzenetére
Hát akkor miért nem veszel egy másikat? Nekem van használt jóállapotú, nemnehéz ilyet szerezni
Egyébknét az lehet alapvetően a FATekkel a baj hogy még kiforratlanabb konstrukció aztán nem olyan minden mint kellene -
nokia párti
őstag
Hála a jó Istennek idáig 14 versenyből 9 megvan 8-ból első lettem.
Azt az egyet ,meg nem volt kedvem megcsinálni, a pálya miatt így kihagytam, de majd utólag.
Szerintem meglesz.k.!
A fagyással kapcsolatban!
Rájöttem mi a baj!
Nem a géppel van a gond, hanem a cd-vel.
Olyan karcos, hogy pffff.
Kb 5x erre olvassa be, és semmi baja a Ps2-nek jó benne az olvasófej mást mindent beolvas elsőre és nem is fagy.Na, de szval ugye olyan karcos, hogy már néha töltésnél vagy bármikor leáll a lemez!
Ismét Hálát kell adnom Istennek, hogy ez még így nem baj, mert felnyitom és visszacsukom és utána újra pörög mindig.
Ilyen 5 körösnél is leállt már úgy, hogy innen tudom.
Egyébként így is le a kalappal a PS2 slim előtt, mert átmentünk egy rokonhoz Neki Fat van, be se olvasta a gép .
Pedig most lett neki cserélve a gép egész belseje. -
k.
őstag
Nokia Pártinak:
Gondolkodtam a multkori f1es kifagyáson a gt4nél. Lehet hogy nem maga a gép fagyott ki az ment rendesen csak a program állt meg. Végredeményben ugyanaz csak nemmindegy mert lehet hogy a gépnek totál semmi köze hozzá.... -
james001
veterán
válasz
nokia párti #74 üzenetére
adom az erőt
-
james001
veterán
válasz
nokia párti #72 üzenetére
ja,nem tudtam...
sok szerencsét a versenyhez -
nokia párti
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #69 üzenetére
Menj egy olyan versenyen a legtöbb pénzt adják és nem is hosszú.
Ha jól emlékszem harminc-ezres a legnagyobb!
Corvettel vagy ford gt-vel ajánlom!
Esetleg még a viper is jó.
Bár ez nem biszti.
Már vagy 1 hónapja nem játszottam vele! -
james001
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #69 üzenetére
a nissan-os változat sztem a concept 2002...
-
HartgeH3-2.8
addikt
Még PS3 al együtt vettem ilyen "elvileg" limitált verzióban ami szerintem csak bolti marketing volt de valóban azóta nem láttam Gran Turismo 5 Prologue-al pláne + Joy al sehol sem.
Kellene nekem az a remek kis Ferrari ha már Schumi visszatér kedvem lenne megszerezni.Sajnos elég sok kocsim eladtam lóvé sincs.Nem játszottam vele.
Mi a legjobb módja hogy enyém legyen? Toljam azokat a versenyeket amik a legtöbb pénzt hozzák és ennyi? (De asszem csak úgy nem is engedi megvenni)
Láttam a PS3 Store on valami Nissan kiadását ennek a Gran Turismonak..
Az mi a fene?Üdv GT-sek
-
nokia párti
őstag
A tököm tele van ezzel a kibaszott formulás versennyel.
Már komolyan úgy örültem, hogy sikerül 100-ra, de ez a szar rámcáfolt!
Ugye 15 szakaszból vagy pályából áll 14-ebből simán menne,de hát ez a szaros nörburging pfff.
Nézd még meg a driving mission meg a special cordin... valami valahogy így írják.
Pedig már minden megvan 97%. -
james001
veterán
a gt4-es formulát amikor megcsináltam,nem gondoltam volna hogy ilyen rohadt sok körös mindegyik pálya,de szerencsém volt és sikerült megcsinálni kb. 6 verseny lett ezüst vagy bronz,nemtom régen volt
én mondjuk ekkor nem anyáztam,én mindig a licenszeknél káromkodtam el magam,egész szép beszólások jöttek létre akkor
-
k.
őstag
Hajaj nem is egyszerű
Egyszer mit anyáztunk hogy szépen kihagytunk pár versenyt hogy majd a pontok alapján az utcsót megcsináljuk és akkor vége. Elötte fél órás versenyek voltak erre egy 70 körös fullos cumót betolt az utcsónak. Hát sűrűn ment akkor az anyázás.(Az még mindig nincs meg valamikor megkéne csinálni azt a mentet is mert az f1 ugyan kész de van pár kimaradt cumó) -
james001
veterán
válasz
nokia párti #59 üzenetére
de vigyázz:a 3-ban is van formulás verseny
-
k.
őstag
válasz
nokia párti #59 üzenetére
A tuti recept:
GT concept megvesz, 50%ra(kb fél óra , 75% után lesz kurva nehéz) megcsinál aztán kapsz 10 millát és az összes license bronzra kész -
nokia párti
őstag
Ja tényleg állat!
Bár ez az összes Gran turismora igaz.
Találtam GT3-at 1500-ért, holnap már megyek is érte!!
Már vagy 4éve nem játszottam vele, de jó lesz majd...
Remélem azért nem olyan hosszú, mint a GT4.
Már alig emlékszem rá, csak arra emlékszem, hogy nagyon szarakodtam a licensékkel, hogy nem bírtam megcsinálni aranyra, csak ezüstre. -
k.
őstag
Állat a ps3as GT5P. Nagyon jó odavagyok érte
A 3al is haladok az is 95% kb majd belesz egyszer fejezve. -
james001
veterán
válasz
nokia párti #55 üzenetére
és mi a helyzet a psp-s Gran Turismo-val?azzal már játszottál?
-
nokia párti
őstag
-
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #53 üzenetére
Sikerült végig vinni?
-
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #50 üzenetére
És kellemes karácsonyt neked, és a kedves családodnak!!!
-
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #50 üzenetére
na helló!!!
Nekem 60% -os és az utolsó driving missiont még nem merem elkezdeni!
Hát igen k*rvára idegölő, már pár joystickomba került
-
nokia párti
őstag
Na itt vagyok ujra.
Basszus csináltam a driving missionnak ezt az slr merci-vel a nörburgingon meg kell előzni a többi mercit küldetést.
Hát valami idegölő.
Az 595. próbálkozás után sikerült.
Komolyan jobban örültem, mint aki megnyerte az 5-ös lottót.
Ilyen idegölő,hosszú, qurva nehéz játékkal még az életembe nem találoztam.
De amilyen nehéz, és hosszú annyira jó is.
Amúgy már haladok pár napja még 42% volt mostmár 52. -
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #47 üzenetére
Igen, de a bajnokság után külön külön is lejátszhatóak a versenyek!!
-
nokia párti
őstag
Számít az GT4-ben, hogy ha például van egy 5 pályából álló verseny én mindegyiknél első vagyok, de a 4.-nél pl nem.(hanem mondjuk 5.)
Na és ez, akkor számít az össz teljestíményben %-ban? -
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #44 üzenetére
Én is mx-el csináltam, és örülök hogy megy!!
Háát igen...A régi jó dolgokból nem maradt semmi :S
Szerinte van esélye a GT5-nek rá! -
nokia párti
őstag
válasz
majki1111 #43 üzenetére
Na közben megnéztem ez a : "convertibles only" Versenyt.
Először egy nyitott merci SL500-al akartam menni, de azt nem engedte, mert túl gyors volt.
Így beruháztam egy Mazda mx5-ösre.
Amit már enged.A GT1 meg a 2 is milyen jó volt azért.
Egyik GT se adja vissza azt a játékhangulatot, mint amilyen az 1 vagy 2-ben volt...
Szerintem még a GT5 se. fogja... -
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #42 üzenetére
háát lehet hólánc van rajta
De mondjuk a tuningok se a legrealisztikusabbak!
-
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #40 üzenetére
Addigra én is szerzek ps3-at (csak az miatt XD) különben elöbb csináld meg a kis versenyeket, (%-ban meglátszik), majd az endurancet!
-
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #38 üzenetére
Hány százaléknál tartasz?
-
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #36 üzenetére
Én is mindennap 4 órát csináltam (jobb esetben 8
) De többet nem! Hidd el meg lesz az eredménye(ha a nürburgringi 24h-ra mentél)
-
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #34 üzenetére
Csinál mindent az ... csak azt nem amit kéne! Ezért nem biztam rá a 24 órást...
-
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #32 üzenetére
Biztos hogy jónak kell lennie hisz a convertible, nyitható tetejű kocsit jelent!
Sok szerencsét a 24 óráshoz
-
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #30 üzenetére
Sikerült?
-
majki1111
csendes tag
válasz
nokia párti #28 üzenetére
Hello!!!
Bocs hogy beleszolok, de ez azt jelenti, hogy kábriókat kell venni!!!! Én is sokat GT4 ezek(2-3 éve) Jelenleg a GT4-el, és a Tourist Trophyval tolom
Üdv, Miki!
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #26 üzenetére
Ide átépített autók kellenek.
-
nokia párti
őstag
Na megint itt vagyok!
Most valami ilyet kér feltételnek, hogy: "convertiles only"
Ez mi akar lenni?
Milyen autó kell ide.
A másikat már megcsináltam amúgy. -
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #23 üzenetére
Úgy emlékszem az a tengelytávot jelöli,valamelyik kis Suzuki vagy Daihatsu jó lesz oda.
-
nokia párti
őstag
A GT4-nél van egy ilyen feltétel, egy versenynél hogy:"3400mm"
Ez micsoda?
Nem tok ehhez kocsit. -
jookomak
őstag
válasz
nokia párti #20 üzenetére
Mivel az autóversenyek királya (volt régebben) a Le Mans-i 24 órás verseny, csak illene már meghagyni neki ezt a címet.
A nascar részre senki nincs ráizgulva, csak én? Kezdek azon gondolkodni, nem lesz-e drágább az 5. rész, mint egy sima játék, lévén többet kapunk a ralival, nascarral.
-
nokia párti
őstag
Na megcsináltam 2, 24 órássat egymás után.
Basszus ez volt a GT4-ben.
A GT5-ben akkor mi lesz?
1 hetes verseny? -
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #17 üzenetére
És mi az akadálya?
-
nokia párti
őstag
Megnéztem a sauber mercit csak, nyerni lehet megvenni nem.
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #14 üzenetére
Én is végigvittem már de most mindent aranyra akarok csinálni,meg gyűjtöm a lóvét a F1-es kocsira.
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #12 üzenetére
Hát a 100% hoz majd egy évembe volt,a legszivatósabb küldetés a Mercis küldetés volt Nordschleife pályán amikor egy SLR Mercivel kell az előtedd indulókat utolérni,nem csúszhatsz ki nem mehetsz neki a többieknek.Mikor azt sikerült megcsinálnom föl is vettem replaybe.Ma amúgy GT5 Prologue napot tartottam
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #10 üzenetére
Nem emlékszem mikor adja meg de azt tudom hogy 3 kört sem fogsz vele megtenni és már el is koptatta a gumikat.Azzal az autóval semmire sem fogsz menni.
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #8 üzenetére
Nem minden autó koptatja ugyanúgy a gumikat,ha a Toyotával nem birod próbáld meg a Sauber Mercivel.Vagy állítsál a váltóáttételeken hogy kigyorsításoknál ne pörgesse ki a kereket.De azt azért tudnod kell hogy minél több a paci annál jobban is fogy a gumi.Szépen finoman kell vezetni nem csúsztatni az autót,ha profi vagy még piros gumikkal is képes vagy két kört menni
-
nokia párti
őstag
Huh.
Már megijedtem.
Tudod van a GT4-ben az endurancében az a 100 körös, de nem bírom basszus megcsiálni.
Pedig toyota minoltám van 1160 lóerős.
Legtartósabb kerékkel, de az a nagy, hogy gyorsabb vagyok az elenfeleknél, de nekem olyan hamar kikopik a kerekem.
Ők meg 2 szer addig bírják.
Mit tegyek? -
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #6 üzenetére
Nem számít bele,a licenseket ha aranyra csinálod akkor bónusz autót kapsz érte.
-
nokia párti
őstag
A GT4-ben számít az, hogy bronzra vagy ezüstre csinálom meg a licensét?
Ezt ugy értem, hogy az össz %-ban jelent-e ez valamit? -
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #3 üzenetére
Na itt a helyem nekem is
,Prologue-t már teljesen végigjátszottam úgyhogy már igazán jöhetne a teljes verzió.GT4 nem olyan veszélyes,bár annó néha azt hittem odavágom a kontrollert
-
nokia párti
őstag
Látom jó sokan írnak!
Amúgy én msot a GT4-re szálltam rá.
Csinálom a driving mission részt, de nagyon nehéz.
Nyugtató nélkül nem szabad a GT4-el játszani. -
k.
őstag
válasz
nokia párti #1 üzenetére
Ha valaki kicsit informálódni akar annak:
Megjelenési Sorrendben:
Playstation:
Gran Turismo
Gran Turismo 2
Playstation 2:
Gran Turismo 3
Gran Turismo Concept
Gran Turismo 4 Prologue
Gran Turismo 4
Playstation 3:
Gran Turiismo HD Concept
Gran Turismo 5 Prologue
Playstation Portable:
Gran Turismo(PSP)
Hamarosan:
Playstation 3:
Gran Turismo 5
Majd igyekszem összeszedni a föbb infókat magyarul valamikor a jövőben. -
nokia párti
őstag
Az első Gran Turismo:
14 éve annak, hogy Kazunori Yamauchi és csapata a Polyphony Digital elkészítette az első Gran Turismo-t, mely a videójátékok világában egy új kategóriát, az autószimulátort teremtette meg. Akkoriban forradalmi 3D-s megjelenítés, CD technológia, és valódi autómárkák (elsősorban japán gyártók) modelljei mind-mind hatalmas újdonságként hatottak a kor játékosaira, és az autózás szerelmeseire. DualShock analóg irányítás, részletes tuning és egyedi beállítások alkalmazása fokozta az élményt. Aki anno 1997-ben kipróbálta a játékot, az valószínűleg most is a GT rajongók táborát erősíti. Az első GT népszerűségét jelzi, hogy közel 11 millió eladott példány leledzik világszerte.
Gran Turismo 2:
Az első GT elsöprő világsikere és a fejlesztők lelkesedése értelemszerűvé tette, hogy lesz folytatás, így is lett. A megjelenése napján az eladási listákat magasan vezető autószimulátor 650 autót és 28 pályát tartalmazott, melyek között ismert nemzetközi pályák is megtalálhatóak voltak, úgy mint pl. a neves kaliforniai Laguna Seca Raceway. A játék duplalemezen érkezett, az egyik CD-n az Arcade a másikon a Gran Turismo módban versenyezhettünk, ez utóbbiban a kezdő és haladó pilóták elmerülhettek a jogosítványok megszerzéséért folyó vezetéstechnikai feladatokban, gyűjthették krediteket és vásárolhatták a jobbnál jobb klasszikus, sport és versenyautókat, valamint a számtalan tuning alkatrészt és a neves gyártók felnikészleteit. GT2 számokban: közel 9,4 millió eladott példány.
Gran Turismo 3 A-spec Az új generáció
2001-ben már javában tombolt a Sony új generációs konzolja, a PlayStation 2. A Gran Turismo 3 korának legélethűbb autószimulátora volt, az autók a képernyőről szinte lemásztak, olyannyira részletesen voltak lemodellezve. A Polyphony Digital szépen prezentálta akkoriban, hogy mire is képesek az új hardver adta lehetőségek kihasználásával. Tartalmilag ugyan kevesebb volt elődjénél a folytatás, mindössze alig több mint 150 autót tartalmazott a játék, viszont az új szimulációs megoldás és a látvány mindenért kárpótolt, külön említésre méltó a versenyek utáni visszajátszás opció, amelyben számtalan speciális és vizuális effektust bevetettek.
Gran Turismo 4
Az elmúlt évek legsikeresebb játékszériája, egy teljesen új brand, mely már az autógyárak számára is hatalmas reklámot jelent, a 3. rész megjelenése után a Polyphony Digital egyből neki is látott a folytatásnak. Céljuk egyértelműen az volt, hogy túlszárnyalják az elődöt lehetőleg minden tekintetben, ami sikerült is. A játékba több mint 700 autó került, a legelső Benz által készített automobiltól fogva egészen a high-tech, még csak a tervezőasztalokon létező koncepció autócsodákig minden megtalálható. Részletes tuning, fejlettebb fizikai szimuláció, részletesebb autómodellek, egy nagyszerű fotózási mód, új vezetéstechnikai gyakorlatok és jogosítványok, valamint 50 pálya amit a játék nyújt, köztük a híres Nürburgring versenypálya, melyen élvezet hiba nélkül végigszáguldani. 2004-ben jelent meg a Gran Turismo 4, legelőször Japánban, majd 2005-ben a többi régióban is, azonban a teljes verzió megjelenését megelőzte a GT4 Prologue előzetes kiadás 2003. évi megjelenése, mely mindösszesen néhány autót és pályát tartalmazott.
A HD korszak:
2006-ot írunk, a Sony útjára indította a PlayStation 3. generációját, mely elődein túlmutatva a jövőbe tekint az általa felmutatott csúcstechnikának köszönhetően. A nagy felbontású korszak elérte a videojátékokat is, a Polyphony Digital is tovább lépett, és elkészítették a GT4 alapjaira a Full HD 1080p felbontást támogató GT HD Concept 2.0-át, mely kizárólag a PlayStation Network hálózaton vált elérhetővé.
Gran Turismo 5
6 évnyi várakozás után 2010 novemberében végre megjelent az 5. rész.
A GT5 több mint 1000 autót és 90 pályát tartalmaz. Az 1000 autóból 200 Premium, ami azt jelenti, hogy teljesen kidolgozott belső és külsővel vannak megáldva. A maradék 800 autó Standard minőségű. Kevésbé kidolgozottak és nincs belső nézet se. Megjelent a játékban az időjárás és a napszakváltozás is. De sajnos csak néhány pályán érhető el. Teljes értékű B-spec mód is található a játékban. Végre az online versenyek is mindenki számára elérhetőek lettek. 16 játékos lehet egyszerre a pályán. Eddei körülbelül 7 millió eladott példánnyal büszkélkedhet a GT5.Hasznos linkek:
Tuning: [link]
Trófea útmutató: [link]
Tippek, trükkök:[link]PH! játékosok PSN elérhetőségei:
Gebriel - CyberpunkPHUN
james001 - kazama001
sz_abika - xSzabikax
nokia párti - danyinorbi95
¤Demes¤ - DemesGT
v!ct0y - victoyka[ Módosította: Viktor77 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 P165G FHD IPS notebook - i5 1335U 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest