Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #12150 üzenetére
passz, nekem nem tudom mennyi hely van a hdd-n: majd délután ráindítom a frissítésre, kíváncsi leszek... (reggel 5kor lenyomtam már a mai 30perces le mans-t, akkor még nem akart telepíteni)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeRP
csendes tag
válasz [HUN]NIMROD #12148 üzenetére
Ha jól emlékszem backupolja a már telepített állapotot, ha az új patch-el vagy annak installálása közben valami gikszer lenne (pl. áramszünet). De ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Ezért kell ilyen sok hely egy viszonylag kicsi frissítéshez is.
Ami az új autókat illeti...R35 már volt eddig is a játékban, több kivitel. Evo-kkal tele a padlás. A Toyota kisbusz pedig ilyen nonszensz mém kategória. Már várom milyen kredit exploit lesz vele engine swappal.
Közben olyan baromságok vannak a játékban már megjelenés óta, hogy a játékban található millió zene közül egy 10 körös verseny alatt háromszor kell végighallgatni a "Vroom vroom"-os megzenésített szekunder szégyent. És legalább egy tucat ilyet lehetne mondani, amit nem javítanak. Helyette kapjuk ezeket az autókat amiknek játékmechanikai szempontból annyi az értelmük, hogy lehet gyűjtögetni mint a pokémonokat.[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
Azért amíg ingyen osztogatják ezeket, addig szerintem nem érdemes panaszkodni. Van amikor jobb a felhozatal. Már így is iszonyat sok autó van benne, és itt legalább mindegyik ki van dolgozva rendesen, nem úgy mint a konkurrenciánál.
Zenét mondjuk én nem hallgatok verseny közben, csak replaynél szoktam, ott meg ki is lehet választani. -
Mezcal
addikt
Ott a lényeg, ingyen autók jönnek hozzá, meg ingyen pályák, ilyeneket más nem csinál. NFS-ben mindenért fizetni kell, a Tekkenben minden új kari és pálya súlyos ezrekért megy. Szóval én nem tartom jogosnak a méltatlankodást, mert dolgoznak és nem kérnek érte plusz pénzt.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
james001
veterán
Már megörültem hogy ez PS2-n is megy nem csak emulátoron,de aztán néztem hogy eredeti lemezes GT4-el nem működik a Spec II,mert nekem viszont úgy van meg csak FCMB van a gépemen,de nem igazán használom... Na mindegy emun lehet ránézek,baromi jó dolog ez. GT2-höz is van hasonló amúgy,abba új verdákat is raktak,Project A-Spec a neve
https://psnprofiles.com/kazama001
-
neo-geo
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #12150 üzenetére
Ez mindig ilyen volt, ha nincs bő 120GB-od szabad, akkor nem fogja tudni letölteni, és telepíteni sem az update-t!
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
djpot18
csendes újonc
Sziasztok,
Van esetleg valakinek tapasztalata az "In-Depth Mastery" trófeával kapcsolatosan? Ez az amihez 50 online versenyre lenne szükség.
Ahogy olvasgatom mások tapasztalatait másoknál is problémás és teljesen random számokat írnak sokan, amire végre megkapták (52-től akár 70-80ig) de nem igazán látok rá pontos magyarázatot, hogy miért nem oldja fel, ha meg van az 50.
Amikre tippelgetnek, hogy csak a top5ös helyezést számolja bele, vagy esetleg számíthat, hogy a bajnokságokból vagy a sima Daily Race-ekből gyűlt össze? -
james001
veterán
válasz djpot18 #12158 üzenetére
Nekem 51nél nyitotta meg úgy, hogy volt hogy a top 5öt el se értem sokszor. Semmitől se függ ez,a lényeg hogy sport mode-ban nyomd a versenyeket ne a lobby mode-ban. Ha neked 51nél se adja meg,akkor tovább kell versenyezni addig amíg oda nem adja végül,ez ilyen bugos sajna.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
lo_jo
senior tag
válasz djpot18 #12161 üzenetére
Azért nem javították, mert nincs mit javítani. 50 befejezett verseny kell, tehát időlimiten belül, disconnect, korai kilépés nélkül. Nekem volt pár disconnect, az egyik kb 100 méterre a céltól, ami az ingame online verseny számlálóban hozzá lett adva, de nem számított. A valóban befejezett 50 után egyből megkaptam.
-
neo-geo
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #12164 üzenetére
Nem is kell semmit változtatni a rendszeren, ha nincs annyi üres hely, ami kell a GT7-nek, akkor nincs frissítés! Ez már a GT Spotban is így működött, ha nem volt meg a játék dupla üres helye, és a frissítéshez való szabad hely, akkor el sem kezdte letölteni. Valószínűleg mint ahogy DeRP kolléga írta, ez biztonság miatt lehet így.
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
blúmen
tag
Tegnap bővítettem a Playstation 4 Pro konzolomat 1Tbyte SSD-vel és a legújabb PS rendszert tettem rá (Version: 12.00).
A Gran Tusrismo 7-et telepítettem (nem lemezes), de Gran Turismo Sportot lemezről nem engedi telepíteni, sajnos hibaüzenettel leáll (azt írja, hogy nem támogatott). Nincs több PS4 játék lemezem, így nem tudom kipróbálni, hogy az olvasóval van-e a gond. Bár ez utóbbinak nagyon kicsi a valószínűsége.Valaki járt már így? Mi lehet a gond?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
blúmen
tag
válasz james001 #12169 üzenetére
A lemez gyakorlatilag vadonatúj és az olvasó más lemezeket beolvas (igaz nem game).
Valószínűleg nem voltam eléggé türelmes, mivel úgy néz ki, hogy a frissítés nélkül nem lehet elindítani már a játékot (második kép szerinti üzenet fogad). Most várok, hogy teljesen frissüljön aztán kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
blúmen
tag
Sajnos bekövetkezett a legrosszabb. A meghajtó nagy valószínűséggel meghibásodott. Hibakód: (CE-30005-8) azaz: Hiba történt a merevlemez-meghajtó ("HDD") vagy a Blu-ray/DVD-meghajtó elérésekor.
Holnap még felhívom a PS HUN támogatást és megkérdezem, hogy ezzel most mi legyen?
(36) 1 677 7317
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Friss szettet kapott az iPad Mini (2024)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Adobe Indesign
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen