Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
nokia párti #1199 üzenetére
én rájöttem hogy a tcs vesz el sokat. nem enged egy sebesség fölé gyorsítani. sosem tudtam mi fogja ennyire a kocsit, mindig tudott volna még sokkal gyorsabban menni, nem váltott 5-ösbe satöbbi, (csak season eventeknél használtam a tcs-t 10-esen), de ezekután kikapcsolom azt is, meg az abs-t is, vagy 2-es 3-as értékre állítom mindkettőt, ott még nem nagyon fogja vissza a kocsit.
-
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #1197 üzenetére
Hát a 10-es ABS-el 310el jöttem ki a kanyarokból, nélküle 330 körül sikerült...
Mondjuk belepiszkáltam másba is, de a lényeg az arany^_^
-
sz_abika
addikt
válasz
nokia párti #1194 üzenetére
Röhögni fogsz, de elsőre meglett az ABS off opcióval, ráadásul ugy hogy a 10. kör kezdetén megpördítettek, de a fal megfogott majd a hátsó egyenesben 385-t jöttem szélárnyékba, visszaértem és nyertem
-
Djuree
félisten
válasz
kulfoldi #1193 üzenetére
ja értem. hát azt sztem nem lehet megcsinálni
van egy zene benne amúgy ami nagyon tetszik, nem tudom mi lehet a címe, elég gyakran megy, egy csaj énekel benne, én csak azt tenném be ha tudnám melyik az
nokia párti: nekem bejönnek "a német műanyag ipar büszkeségei"
a hangjuk valami elképesztő, semmi más autó hangjához nem hasonlítható
persze van bőven autó, annyira nekem sem hiányoznak. sztem később majd beteszik őket, nem hagyják ki végleg őket...
-
kulfoldi
aktív tag
-
sz_abika
addikt
Hehe jó kis Xmas meglepi ez
Neki álltam a NASCAR versenynek a Zöld Pokolban...hát pokoli volt, míg be nem kapcsoltam a spin controlt, aztán megnyertem 5mp-el. Amúgy viszont rémálom volt -
-
kulfoldi
aktív tag
Szerintem jogi (vagy a felajanlott penz volt a keves / vagy nem akartak hogy torjenek a kocsik / esetleg nem tartottak eleg realisztikusnak a kocsik reakciojat a valoshoz kepest) okai lehetnek.
Azt nem tudjatok hogy zenet hogy lehet hozzaadni a jatekban szereplo szamokhoz?
Be tudok rakni sajat Playlistet, de akkor csak azokat jatsza, es olyan is volt, hogy berakom, megsem azt jatsza, hanem az eredetieket.
En meg azt szeretnem, ha az altalanam hozzaadando szamokkal bovulne a jatek zenei kozul kivalogatott 30 szam, es lenne ugy mondjuk 70 vagy mittomen. Valaki?
-
Djuree
félisten
válasz
nokia párti #1187 üzenetére
nade ne prototípusokkal hasonlítsd össze. persze egy audi a10 vagy egy peugeot 908 jóhogy lenyomja, meg amiket említettél
meg persze ez egy 66-os autó
mondjuk egy enzo vagy egy zonda mellett úgy megy el hogy öröm néznitényleg arról tudtok valamit hogy a porsche miért nincs benne? csak a ruf hivatalos porsche tuning leányvállalatnak van benne 1-2 modellje, de az is csak a használtpiacon ultra ritkán fordul elő
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1187 üzenetére
Még az én HDi-m is
-
heihachi
addikt
Boldog Karácsonyt minden GT5 játékosnak és fórum olvasónak!
-
Djuree
félisten
ez a jaguar xj13 verhetetlen, mindent úgy nyom le mint kés a vajat, vagy hogy mondják
-
gabesy
tag
Áldott ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Sonja
nagyúr
válasz
nokia párti #1180 üzenetére
Tudom, mivel írta is.
Nekem 30%-nál adta be!
-
-
Sonja
nagyúr
Ehh, beadta az Ending Movie-t!
15. szinten vagyok amúgy.
-
kulfoldi
aktív tag
Boldog Karacsonyt kivanok Mindenkinek!
Azt vagjatok, hogy a PD-tol ujfent kaptunk egy kis csomagot, megpedig ujabb Special Eventsek szemelyeben? Ugy nez ki mar peccesek sem kellenek nekik!
Bazzeg ha ilyen utemben nyomjak nem birom kovetni majd a jatekot (pedig jatszom nem keveset), az elso csomagot sem vegeztem ki, arrol nem is beszelve, hogy a Time trial-okon meg benne sem vagyok az elso 1000-ben...
Aze nem baj, csinaljak csak!
Meg egyszer Kellemes Unnepeket!
-
Sonja
nagyúr
Valakinek nincs egy Volkswagen Lupo Cup Car '00 vagy Volkswagen Lupo GTI '01 autója?
Soha nincs annál a hülye dealernél.
-
Sonja
nagyúr
-
heihachi
addikt
Annyira egyetértek
Egy B-spec versenyt nyomtam le, aztán abban maradtam magammal, hogy ezzel még egyszer nem vagyok hajlandó játszani ebben a módban. Most tényleg három (vagy mennyi) hatástalan ikon felett végig ülni a gép szenvedését... hát ez a játékmód egy akkora baromság.
Azzal a kocsival amivel a gép ment, én egy fél kört vertem a többiekre, ő meg alig ért be a célba is. Nincs az az Isten, hogy én azt a módot még egyszer elindítsam.
-
Sonja
nagyúr
válasz
nokia párti #1168 üzenetére
Kell a fenének arany. Örülök, ha bronzra meg tudom csinálni.
A B-Spec meg egy nagy ökörség.
Eleve utálom a menedzselést, így az első verseny után abba is hagytam és baromira nem érdekel.
Inkább több A-Spec verseny kellene még, mert azok élvezem!
-
Sonja
nagyúr
Naponta több múzeum kártyát és festéket ad!
Hétfő - 5, Kedd - 6, Szerda - 7, ma pedig már 8-8! Ez tetszik!
Ma végre sikerült az utolsó teszt az utolsó előtti lecenszben! Kb. 30-40 próbálkozásra lett meg.
Tegnap már annyira felidegelt, hogy inkább lekapcsoltam a gépet és mentem aludni. Ma tiszta fejjel kb. 5x-re sikerült.
-
nokia párti
őstag
Elérte a B-spec szintem a 24-et( nem bírtam abba, hagyni a B-spec módot na
) Ezt ki is mutatta a verseny után, viszont, amikor a fő menüben vagyok, ugye vannak fölül a lényeges dolgok( pénz, a-spec szint b-spec szint, jelenlegi autó) ott még mindig 23-ast mutat. Rámentem a driver listre ott meg 24-et, és nem néztem el. Akkor most, hogy van ez???
Volt már valakinek ilyen problémája?
Amúgy tényleg a 24 lenne a jó, azt kéne felül is mutatnia.
-
nokia párti
őstag
A Bspec mód= szivatós mód. Annyi végülis ez a Bspec, hogy ugyanazokat a versenyeket kell megcsinálnod, mint az Aspecben, csak annyi különbséggel, hogy több körös mindegyik. De, ha nem szeretnéd kivinni a játékot 100%-ra, akkor szerintem hozzá se kezdj, mert pszchiáter-nél végzed.
Egyébként én is rühellem ezt a BSpec módot, jobb lett volna, ha kitalálnak helyette inkább valami más ASpec versenyeket. Végülis nekem sikerül nagy nehezen, mert már mindkét szint 23, szval már nincs olyan messze a vége.Na melyik eventet nem bírod megcsinálni?
-
v!ct0y
veterán
B-specbe te vagy a csapatfőnök. Egy általad kiválasztott AI pilóta megy ugyanazokon a versenyeken mint ami az a-specbe van. Ott szerez tapasztalatot a pilóta de igazából én nem tudom, hogy megy ez mert még csak 1 versenyt nyomtam le vele
Az új eventeket meg 2. helyre simán be lehet hozni még ha nem is mész tökéletesen akkor is. De persze ahhoz is kell egy kis tapasztalat
-
Djuree
félisten
válasz
nokia párti #1150 üzenetére
hogy érted hogy "ő"? mi is ez a b-spec mód pontosan? csináltam már egy pilótát, de még nem próbáltam. azzal a pilótával kell menni, megint ugyanazokon a versenyeken mint az a-ban
lényegében 2x végigtolod ugyanazt? vagy mi ez?
ezek az eventek lehetetlenek. ha tökéletesen megyek, akkor is csak stagnál a táv az első között, ha egy picit hibázok, már maradok is le
5.-6. helynél jobbat nem tudok csinálni...pedig maxos a kocsi amennyire lehet...kapja be aki ezt így kitalálta
-
kulfoldi
aktív tag
Sracok koszonom (szerintem nem csak en) mindkettotoknek, es ha van meg valaki aki hasznos tanaccsal tudna ellatni a hozzam hasonlokat akkor ne kimeljen!
Persze, hogy csak online time trialra jo, de oda nagyon! es versenyekre, mert ez a jovo a jatekban miutan kivegeztuk az offline reszt, es ahogy elnezem a fejlesztok is igy vannak ezzel, hiszen most sem keves online tartalmat kaptunk a kovetkezo 2 hetre!
-
Plutor
aktív tag
válasz
kulfoldi #1152 üzenetére
Ez nehéz kérdés,nagyon kocsitól,pályától függ.Rengeteg idő rájönni,hogy neked mi a jó.
Mindenkinek más a stílusa,ezért nehéz jó setup-t mondani.A fék az viszonylag egyszerű.Ha fékezés közben kitör a kocsi hátulja,akkor növeld elöl a fékerőt,vagy hátul vedd kisebbre.
[link]
Ezen a linken találtok bővebbet.Nem ehhez a játékhoz,de benne van a lényeg.
Utána nektek kell kísérletezni,hogy milyen beállítás jön be.A GT5-ben a fékerő állása alapban 5-5. Ez 50%-nak felel meg.Itt külön lehet állítani a fékerőt elöl hátul.
Én igazából csak a Formula,és a History Car versenyeken állítottam kocsit.(ne pattogjon a Cobra
)
Igazából online versenyekre,time trialokra van értelme állítgatni. -
blazsey2
senior tag
válasz
kulfoldi #1152 üzenetére
Annyit elárulhatok hogy én hogy szoktam beállítani.
Mivel én szeretem ha egy autó gyors a felfüggesztést mindig keményre állítom a hasmagasságot majdnem teljesen leveszem,a lengéscsillapítót is majdnem teljesen keményre állítom.A kerék összetartáshoz nem szoktam nyúlni.Gyors pályákra a leszorítóerőt elöl hátul 50%-ra teszem.A lassabbaknál ezt lehet növelni ahogy az autó kívánja.
Az esős pályáknál meg pont fordítva kell állítani,majdnem mindent puhábbra,hasmagasságot meg föl ahogy neked jó.A váltó áttételt sajnos már nem lehet állítani mint régen fokozatonkéntcsak a végsebességet lehet csökkenteni vagy növelni.
De minden autó más és más ezeket neked kell kitapasztalnod érezned.
Ja és marha sok idő.
Amúgy meg csak az online time trialokra érdemes ennyire belemerülni az állítgatásba mert máshova nemigen kell. -
kulfoldi
aktív tag
Szia, hu az tok jo ha ilyen ertelemszeru szamodra, akkor segitenel nekem es Gyurinak az elmagyarazasaban!?
Melyik lehetoseg mire jo, a novelesevel/csokkentesevel mi tortenik? Milyen tipusu palyara milyen beallitas javasolt? Sok gyors kanyar/sok lassu kanyar, sok egyenes, sok huppano, keves huppano, jobb oldal terhelos (jobb korpalya), bal oldal terhelos (bal korpalya), ezek kombinalasa.
Tehat pl. teszem azt
Spring rate: Ha csokkented leesik a fejed, olyan palyara javasolt ahol sok a bal fulhuzigalas.
Ha noveled eltorom a kezed, olyan palyakra jo, ahol a vizbul veszi ki a zokszigent.Szoval valami ilyesmi gyakorlott szimulatorosoktol, esetleg vilagbajnok autoversenyzoktol GT5 specifikusan marha jol jonne, en nem ertek sajnos hozza, es nem tudok folyamatosan egyforma koroket menni, hogy erezzem, hogy 10% damper extension novelestol nyerek-e +5 szazadot, vagy vesztek. Ha meg tul sok mindent allitok be egyszerre, akkor nem tudom melyik volt elonyos, es melyik hatranyos.
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1150 üzenetére
Most a Formulára gyűjtök
-
nokia párti
őstag
Ne kéregess már.
Gyűjtsél egy Toyota 7esre, vagy egy shapparalra. Én ma befejeztem a B-spec módot, úgy felbaszta az agyam ez a Nascaros, laguna seca-n 15 mp-el vezettem, erre ő kipördül, és egyszerűen nem, hogy visszamenne az útra, hanem még kivár mindenkit, és csak utána megy vissza.
Majd, ha befejeztem az A-SPEC-et, akkor esetleg...
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1148 üzenetére
Szvsz a mazdát vedd meg azt is lehet használni egy csomó versenyre és gyorsabb is
Historic- ot én még nem is csináltam meg
De hátha ad valaki kölcsönbe egy verdát rá -
nokia párti
őstag
Sikerült megcsinálni a Nascarosat az A-spec-ben.
Most valami komoly autót szeretnék venni, de nem tudok dönteni! Mazda 787 és Toyota 7 között vacitálok.
A Mazdát jobban szeretem, viszont a History car cupra kéne a Toyota. Meg azt se tudom melyik a gyorsabb. -
blazsey2
senior tag
Az eventeknél vedd meg az autóra amit csak lehet,full váltó,felfüggesztés stb,a lóerő ugye adott meg a súly is figyelni kell hogy ne lépd át a határokat ami a feltételek között szerepel.
Az első 4 versenyt minden erőlködés nélkül meglehet csinálni,a nissanost most sikerült megcsinálnom egy gtr 09-el 9 ezred előnnyel
A lupot meg mindjárt küldöm. -
Djuree
félisten
ezeket az eventeket hogy lehet megnyerni? sanszom nem volt rá eddig, pedig próbálkoztam
6.-8. hely csak...
más: nincs valakinek vw lupo-ja kölcsön? sehol nincs, a használtaknál sincs soha....
-
Djuree
félisten
üdv!
hogy lehet állítgatni a finombeállításokat? felfüggesztések, lengéscsillapítók, váltóáttételek, kerékösszetartás, stb? ha már megvetttem a kocsiba a fully customizable transmissiont, szeretném is kihasználni. ugye lehet ezeket állítani? mert egy szimulátor enélkül nem szimulátor
a forzában olyan jól lehetett ezeket állítgatni...
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #1140 üzenetére
Nem olyan nehéz még nekem is sikerült aranyra
Az új versenyeket is behúztam csak a nissanos lett ezüst de arra még rágyúrok. -
nokia párti
őstag
válasz
nokia párti #1123 üzenetére
Most már kezdem érteni, miért nem sikerült senkinek sem a Daytonás verseny nascarral. Azt hittem, hogy a special event-ben lévőről van szó, de nem arról, hanem az Extreme-be a Nascar series. b@ssza meg, úgy kilöknek mindig, hogy 6x felborulok egymás után, úgy feltudják idegesíteni az embert, hogy az nem igaz!
Szegény régi kis panasonic tv-m bánta ezt.
Vannak olyan órák, amikor a világ legszarabb játékának tarom ezt. Rajtam múlna, akkor már 6 éves bűntetőt kaptak volna ezek a kis szemetek.
De egy szónak is 100 a vége: A Polyphony Digital egy valamiben profi: A szivatásban.
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #1137 üzenetére
Fogalmam sincs de nem valószínű
-
v!ct0y
veterán
Jók ezek az új eventek és jól is fizetnek. Elég nehezek is de nyerhetőek azért
Az online time trialhoz meg hozzá se fogok mert mentem egy pár kört és valami 7000. voltam -
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
sz_abika
addikt
Nya majd csütörtöktől megnézek ezt azt, bár még online se voltam
Mondjuk a prologueba anno büszke voltam,hogy 1000en belül marattam ^^ -
Lacika_
aktív tag
Capering Inside timetrialon egyelőre a 19.-ig jutottam, 0:57.320-al, de nagyon kemény
nem lesz egyszerű összerakni az első helyet
1-1 szakasz néha tökéletes, de egyszerre az összes még nem sikerült -
nokia párti
őstag
Neki kezdtem ennek az emlegetett Nascaros-nak, hát nem semmi vazze! 3.-ra sikerült egy bronzot szerezni, azután pedig 20 próbálkozásból 6. helyezett volt a legjobb.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
Xmodule #1120 üzenetére
Autokalibral, nem lehet nyilvan kikapcsolni.
Fu bakker ez a online leaderboard nagyon kemeny!
76-ik vagyok a Madrid palyan 1.19.8-as idovel, ti hogy alltok? Probalom behozni az aktualis legjobbat, mar csak 1.669-re vagyok tole, de nagyon nagyon nehez. Most hianyzik marhara, hogy nem ertek a felfuggesztes meg az LSD beallitasokhoz.
A par oraval ezelotti irasom utan kileptem, egy oraja jatszom ujra. Par oraja a legjobb idom 1.23.007 volt akkor az 66. volt, az 1 oraja amikor beleptem mar csak 700. helyezest ert.
Ehhez kepest azota mar mentem 3.2 masodperccel gyorsabbat, es meg mindig sehol nem vagyok, vajon most mennyit er az 1.23.0? 5000.?
Fu nagyon durva!
-
Xmodule
őstag
ennel a driving force gt kormanynal ki lehet kapcsolni ezt az ide oda forgast? marmint mikor bekapcsolom a gepet, elinditom a jatekot, kikapcsolom a gepet mindig forog egyet jobbra aztan balra. gondolom ez valami önteszt de engem zavar.
-
v!ct0y
veterán
birom ezt az updatetet az utolsó 5 percbe áll le.
-
AMD_ok
őstag
válasz
nokia párti #1115 üzenetére
természetesen a cél az, hogy kijátsszam teljesen, hát majd meglátjuk. Nagyon tetszetős a játék, engem nem nagyon érdekel, hogy recés az árnyék pl (mert tényleg az).
-
N0RB3RT
tag
Szezon versenyeknél az első futamon sehogy sem érem utól az A2-es audit az 500-as fiat-al. Negyedik kör elején már második vagyok de annyira elhúz a kis tetű.. Alig fékezek csak úgy suhanok a kanyarokban de nem tudom lehagyni
-
-
kulfoldi
aktív tag
Felfuggesztes, aerodinamika es fek beallitasi tanacsos magyar oldalt valaki be tud linkelni? Nem nagyon ertek ehhez, de valszeg sokat jelent ezeknek a megfelelo beallitasa is, szoval tok hasznos lenne egy ezek beallitasat elmagyarazo link! (Esetleg nehany palyara/kocsira javasolt beallitas meg aztan maga lenne a gyonyor.
)
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
Krisz_82 #1107 üzenetére
Nyilt par verseny, (sot folyamatosan nyilni fog, hiszen a mostaniak csak Dec 20-Jan 6-ig elerhetoek) ahol mindenki legjobb ideje ellen versenyzel, megszabott beallitasok mellett! (gumi, suly, loero, hajtaslanc, stb) Gondolom nyeremenyekert!
(Bar valoszinu, hogy en szemely szerint nem fogok nyerni loszart se, ugyanis lehet, hogy a kocsi miatt, de egyeleore egy time trial challenget probaltam ki, ott is 66. voltam 3.8mp hatrannyal 20 perce, fel oraval a mod megnyilasa utan.
(De ezek szerint kovetkezo update Jan 6.?)
Blazsey: Nekem ugy istenigazabol ezutan mar csak a A.I. okositasa hianyzik, (meg persze az online elmeny javitasa, de az ugy nez ki jo uton halad hala istennek!)
-
kulfoldi
aktív tag
Na, ezek mar finomsagok tenyleg! Szep kis karacsonyi ajandek, azert bovul a tartalmom szepen lassan, de jo lenne ha ez folyamatosan igy maradna, ki se tudnanak robbantani a monitor elol!
Ezek az online time trialok mar most szetszednek.
Ajjaj mi lesz itt ha ezek rajonnek, hogy ez kell a jonepnek.
Azert meg van mit javitgatni PD, csak igy tovabb!
-
Plutor
aktív tag
- Megnyílt a Nürburgring Nordschiefe Type V 4 és 24-órás Endurance verseny az Arcade és Practice módokban (és még valami Level 15 után...)
- A GT módba bekerült a "Seasonal Events" menüpont - ez most éppen három speckó versenyt kínál A-Spec-ben, nyereményekkel (Bonus Race No. 1, Time Trial No. 1, Drift Trial No. 1)
- A GT módba bekerült az Online Collector's Dealership menüpont ritka és közkedvelt kocsikkal (egy rakat használt autót kínál gyűjtőknek és versenyekhez)
- Mostantól online versenymódban nyeremények és XP várja a játékosokat!
- Mostantól 2011 januárjáig "extra nyeremények" (gyk. több pénz) járnak az A-Spec és B-Spec módokban sikeresen teljesített versenyekért, a könnyebb fejlődés érdekében
- Mostantól azonnal és egyszerűen újrafutható bármelyik A-B verseny anélkül, hogy ki kéne lépni a főmenübe - praktikus, ha valamilyen beállítást akarsz megváltoztatni és rögtön újrapróbálni
- Bekerült a "Race Information Display" képernyő
- Másolható végre a GT5-ös save file(!)
- Bekerült a "User BGM" zenemenü
- A "Red Bull X1"-et mostantól "Red Bull X2010"-nek hívják
...és még néhány apróság.
-
Sonja
nagyúr
Kijött az új patch, méghozzá az 1.05-ös!
608MB!
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest