Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nem tudjátok, merre van akcijós GT5 vagy legalább a többihez képest alacsonyabb árazású? 13 félért láttam pár helyen. A nagy elektro áruházakban milyen árazással vannak?
Már csak a játék és egy HDMI ill. egy spdif-in kábel a géphez, hogy 5.1ben szóljon. -
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #795 üzenetére
Ma láttam a használtak közt egy veyront potom 2 milláért
De valahol én megnyertem.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
sz_abika #794 üzenetére
En meg allandoan azon vagyok, hogy hogyan tudnam ugy alultuningolni a verdaimat, hogy izgalmasabb versenyeket tudjak menni. Egyebkent ez sem tul jo dolog szerintem. Lehetnenek benne nehezsegi fokozatok, es kiegyensulyozottabb is lehetne, mert vannak olyan versenyek amik tul konnyen nyerhetoek, (ilyen a tobbseg) es van par amit "nehez" abszolvalni, de nem amiatt mert tenylegesen nehez, hanem mert buta hibakat kovet el az A.I., mint amirol alabb is irtam.
Az arcade-ben is ha felteszem a legnehezebb fokozatra, akkor is nyerek segitsegek nelkul.
Igazabol csak az online okoz nagy kihivast, de az meg egyelore eleg kiforratlan, de ott meg sok a lokdosodes.
Aze messze nem rossz, nem azt mondom!
-
heihachi
addikt
válasz
nokia párti #795 üzenetére
A Bugatti Veyron standard autó, ott kell keresned.
-
nokia párti
őstag
Hát gyerekek ez a robotpilóta, mert kezd nagyon az idegeimre menni.
Egy Nsx-el vagyok, és a teljesen más kategóriába tartozó civicet meg integrát nem bírja megelőzni. Komolyan én a kutyámat nem bíznám rá.Más: A Bugatti Veyront hol találom? Megnéztem nincsen dealership-nél Bugatti, ebből kifolyólag gondoltam azt, hogy mivel a Bugatti a Wolswagen tulajdona, így menéztem annál is, de ott sincs.
v!ct0y: Gondolom azért, hogy véletlenül se tudd kihasználni az előnyödet.
-
sz_abika
addikt
Pickupot lehet nyerni asszem
Amúgy az a véleményem, hogy a játékban külön kellene választani az A-specet és a special-licensest. Így most a 4. szinten tartva amikor a német bajnokságban kell menni rájöttem, hogy nekem ilyen 400-500 lovas kocsijaim vannak már és több milla pénzem és nem 150lovas audi a1-em. Szóval külön kezelve úgyérzem igencsak küzdös a game, de így egyedül a historic autóknál akadtam fenn, mert nincs autóm amivel a Chapparellek ellen mehetnék, mert a fullos Countachomat reggelire megeszik
-
v!ct0y
veterán
Na most tartok ott, hogy pénzgyűjtés 1000el
Több millás verdákat kell vennem
Bár még a nacscar seriest nem tudtam megcsinálni nagyon nehéz.
Azt mondjuk nem értem, hogy a Formula chalenge-ben vagy mi az miért a gt4 ből átrakott f1 es autóval kell menni. Erre jobb lenne a két ferrari f1 es gép is. -
PaJa1
őstag
hehe, most nézem csak az előző HSZemben szerda után jön a kedd
... hétfő akart az lenni.
A PS már megvan, lecsaptam 1 használtra. Holnap előfordulhat, hogy megveszem a játékot is
Az install alatt legalább tudok majd tanulni
A PS2-es GT4-el is lehet játszani a slim PS3on?
-
kulfoldi
aktív tag
Van egy szobank, gyere be ha tudtok/raertek!
Palya: Laguna seca
Szova neve: Laci ideCso
-
-
kulfoldi
aktív tag
Ez nem nehezseg sracok. Elso-harmadik vagyok ilyenkor. Nehezseg az amikor nem erted miert, de nem sikerul gyorsabban menned mint a gepnek/tobbieknek. De az nem faj, van ilyen probalod jobban csinalni, de addig is elvezed legalabbis en igen. Szamtalan masodik, harmadik, stb helyem van, az nem zavar. Ez zavar, mert ez ertelmetlenseg, vagyis inkabb nem jol megcsinaltsag. Ugy mint a Top gear test tracken egy-ket erthetetlen hiba, mint pl amikor mar megelozod a geped, de aztan neked megy, es teged zarnak ki meg ilyenek. Ezek fajnak, mert itt nem te vagy a hibas megis teged zarnak ki. Ja es nem dobalozok, csak faj, hogy 6 evig fejlesztettek, elvileg ezerszer teszteltek, es megis maradtak ennyire ordito hibak. Trehanyseg, es rossz lett az A.I. sokszor.
-
-
Xmodule
őstag
Amugy teljesen megertem az itteni reakciokat. Vegig toltam mar par jatekot en is de meg egy jateknal sem volt az az erzesem hogy a földhöz vagom a joy -t. Persze GT nel sem tettem inkabb kikapcsoltam
De azert eleg idegesitö tud lenni neha egy atlag jatekosnak.
-
kulfoldi
aktív tag
Azt a ******* ****** **** ******* ******* *****! Az utolso nascar futamot hogy az anyamba lehet megcsinalni, Daytonat, a 10 koroset?!!!!
Egyszeruen mindig kiloknek, akarmit csinalok! Amugy is utalom a Nascart, nem hogy meg most mar 15-odszor futok neki de mindig jon valamelyik ********** intelligens ****** ***** A.I. a 3-5 kor kornyeken es kilok.
A ****er nem tudtak valami jobbat osszedobni. Sik ideg vagyok. Megyek szepen, erre mindig valamelyik kikezdi a kocsi egyik hatso sarkat, kovetkezo pillanatban meg mar porgok, atbucskazok 10 jarmuvon/kozott, ok meg vigan haladnak tovabb mintha mi sem tortent volna. Miert?! Ez mar az 5. resz! 2010-ben, 6 ev fejlesztes utan!
A fene egye meg.
-
Krisz_82
tag
Ma este 23-tól online valaki ?
-
v!ct0y
veterán
-
nokia párti
őstag
Hát én szerintem a licensékkel kezdj, ( persze az 1 órás install után)
Az első kocsim nekem egy Mazda MX5 volt, teljesen megfelel a "Sunday Cup-ra". Ja és a B-SPEC módot, valami komolyabb kocsival kezdd, mert annál a kezdő robotpilótánál még Steve Wonder is jobban vezet. Ilyen szintű kocsival kb: Skyline,supra,rx7. Ez a minimum.
Hiába béna autókkal versenyeznek az ellenfelek sajna min. ilyenek kellenek. -
-
Plutor
aktív tag
válasz
wrathchild #773 üzenetére
Csinálj license-t,special event-t azokért kapsz pár kocsit.Pár hozzászólással ezelőtt,be is lettek linkelve,hogy mit miért kapsz.
[link]Eddig,csak a pick-up kocsit kellett pár napig vadásznom.Minden másra ott a kapott kocsik.
Minden verseny után változik a használt piac,ezért érdemes benézni sűrűn oda.
Belépsz a versenybe,akkor ott van egy menüpont,ahol belép a garázsodba,és csak azok a kocsik láthatóak,amikkel az adott versenyen tudsz indulni. -
wrathchild
tag
Üdv!
Még kispista vagyok a GT-világban -level 8-, de már belezavarodtam.Honnan tudok venni pl.: A Spec Beginner pályákra való autót, amivel tolhatom az adott versenyt?
Pl. 69-nél öregebb.....
Több pályát azért nem tudok elkezdeni, mert nem találok olyan autót sem újként, sem használtak közt. ????Illetve van jobb/értelmesebb/gyorsabb módszer annál, minthogy kiválasztom a futamot, megnézem milyen autó kell hozzá, kilépek a főmenübe, ott használt/új kereskedésben keresem, megveszem /ha találok.../, kilképek, belépek az A spec-be, futamválasztás, verseny?
Köszi! -
Sonja
nagyúr
Hétfőn végülis én is megrendelem, úgy döntöttem!
Meg kell lennie ennek a játéknak is a gyűjteményemben.!
-
Xmodule
őstag
Sziasztok. En is csatlakozom a csapathoz. Ma jatszottam kicsit most lvl 7vagyok. A top gear -es kisbuszost sikerult valakinek megcsinalni aranyra? Nekem sehogy sem megy. Amugy nekem az AMG -s event tetszik a legjobban. Nagyon megy az a kis kocsi. Most egy 97 es Civic -el megyek egesz jo kis auto
Alairasomban a psn id-m. ha akartok vegyetek fel.
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #769 üzenetére
Én már említettem pár hsz el ezelőtt
[link]
-
nokia párti
őstag
Csinálom az egyik licensét, és erre találok egy magyar rendszámos Suzuki sx4-et.
Valaki nem találkozott még vele? -
Lacika_
aktív tag
A Pick-Up Truck Challenge versenyhez nem találok autót.
ha valaki látja a következők közül valamelyiket, légyszives vegye meg:
Dodge RAM 1500 LARAMIE
Toyota Tacoma X-Runner
Ford SVT F-150 Lightning
Chevrolet SSR
Chevrolet Silverado SST Concept
Daihatsu Midget II D typecserébe én is küldök valamilyen kocsit
psn id: laci83gt
-
PaJa1
őstag
Túl vagyok a suli nehezén. Jöhet a PS3 és a GT5!
Nem emlékeztek, hogy tavaly karácsony után hogy alakult a PS3 ára?
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #763 üzenetére
Nyomsz egy psn id-t holnap felveszlek ha lehet
-
-
heihachi
addikt
válasz
Kozmonauta #759 üzenetére
Nem az enyém a fotón a gép sajnos
És nem én voltam egerben sem.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
Krisz_82 #755 üzenetére
Mar megvettem, kb 8000 volt atszamitva forintban, nem volt hasonlo ezen az aron sajnos, csak fejhallgatosos, olyat meg nem akartam. De egy honapon belul visszavihetem ha nem tetszik/talalok jobbat ugyis.
Viszont megneztem mennyi a pingem, es lehet hogy nem fogok tudni veletek jatszani, bar nem tudom mi a normalis? 9.8mbitet mertem es 7ms valaszidovel, de csak belfoldon, en meg angliaban vagyok. Viszont kiprobaltam milyen ha innen haza is merek egyet, es ugy is 9.8mbit, de 50ms volt sajnos. Nem tudom, hogy az sok-e. Tegnap amikor szar volt akkor be volt lassulva a net, szoval az nem 50ms volt, hanem valoszinuleg sokkal tobb. Az kerdes, hogy ha 50ms-t tudnek stabilan produkalni, az szerintetek milyen? De igazabol szamit ez? Ugyertem a szerver ugysem magyarban van, hanem akkor mar sokkal valoszinubb, hogy itt UK-ban, vagy US vagy JP szoval nem tudom, mert akkor elvileg mindenkinek 50 vagy hasonlo, ertitek. Ert valaki ehhez? Mit kene lemernem, hogy tudjam?
-
Sonja
nagyúr
Nem jár(t) valaki mostanában a Tesco-ban?
Vajon ott mennyibe kerül a GT5?
Remélem jövőhéten én is meg tudom venni.
-
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #747 üzenetére
A füles vásárlása nagyon hasznos,de mondjuk én csak ritkán tudom használni.
Viszont nem muszáj SONY-s offical bluetooth headsetet,venni hozzá mindenképpen !
Jó hozzá egy rakás sima egyszerű ,mezei telefon headset ami bluetooth -os.
Nekem pl: egy NOKIA BH -101 es van (4000Ft) és tökéletesen kompatibilis a ps3-al.
Szerintem google-zz rá a ps3-as kompatibilitási listára és válassz onnan egyet....
A pc kompatibilitását nem tudom, de ha már a ps-nek mindegy ,akkor feltételezem ahhoz is OK-. -
Sonja
nagyúr
Itt a Thrustmaster T500 RS kormány! Egész jól néz ki szvsz!
Viszont iszonyú árral párosul! 500 euró ugye és ebben még nincs benne a váltó!
"- 30cm detachable wheel
- 1080º turning
- 16bit precision (65.536 directional values)
- force feedback 150 mNm, 3000 rpm, 65 W, 52mm- pedals can be used in two positions
- adjustable brake pedal pressure- €499 for wheel & pedals, shifter sold seperately
- releasing this month" -
N0RB3RT
tag
válasz
nokia párti #748 üzenetére
Már kerestem én is párszor, de sajnos nincs.
-
heihachi
addikt
válasz
Én nem találtam ilyet
-
jookomak
őstag
válasz
Gyorsulás-megállással találkoztam benne. Licens-nél található.
-
nokia párti
őstag
Hol lehet a játékban 400m-es meg 1000m-es gyorsulásokat csinálni? Mert én nem találom sehol. Ugye van benne?
-
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #740 üzenetére
Ne rágd magad , nem a te hibád volt. Különben is maximálisan korrekt voltál a többiekkel szemben hogy ki is léptél. A beszólások már nekem sem tetszettek,hisz nyílvánvaló volt a kiírásaid alapján hogy ellenőrizted az esetleges okozó tényezőket. Ugyanakkor mentségükért szolgált hogy miután kiléptél még kerestek,és megemlítették hogy azért nem kellett volna kilépned ....
Akkor legyen a szoba neve:magyarok ide ; A kezdő pálya pedig a Laguna Seka (nem tudom hogy írják helyesen). 23- tól leszek kb..... -
kulfoldi
aktív tag
Az egyik forumozo (Heihachi) ezt irta ra:
"Én egy Momot toltam rá kipróbálás képpen, sokkal jobb azzal irányítani, ez nyilvánvaló, de semmilyen beállítási lehetőséget nem találtam. Még a gombokat sem tudom beállítani, hogy melyik mit csináljon, és a 6 gombból csak egyet kezel. Szóval nem igazán vagyok elégedett ezzel a kormány dologgal sem.
"
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem volna, hátha tud valaki segíteni.
Logitech MOMO RACING kormánnyal ( van vagy 6 éves már) működik ez a játék?
Láttam múltkor egy listát a támogatott kormányokról, na ott nem szerepelt a típus.
De hátha mégis. Szóval valaki próbálta már?
Üdvök. énui: Nekem még nincs PS3. Nem tudom kipróbálni.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
Krisz_82 #732 üzenetére
Hat nagyon sajnalom meg egyszer ha valaki elmenyet elrontottam, es hat persze azt is, hogy ki kellett lepnem, mert nagyon elveztem amig el nem kezdodtek a gondok velem. Nem akartam felhuzni senkit, de mar kezdtek a hatterben egyesek hobologni, amit azert kicsit bunkosagnak tartottam. Igaza volt, de azert lehet finomabban is, foleg mert nem direkt laggoltam es en orultem neki a legkevesbe. Mindenesetre mertem egy savszelet kilepes utan es eppen csak, hogy megvolt az 1mbit, mikozben 10mbit-re szerzodtem, ugyhogy ma lepni is fogok ezugyben.
A Nascar szerintem is szar, bar en akkorra mar technikai gondokkal kuzkodtem.
A szoba neve nem fer ki, csak majdnem mert olyan 20 karakter korul engedelyez. De ha alapbol letiltod a segitsegeket (ASM, Skid rec, Active Steering, driving line) akkor nem is kell kiirni a minden mas ki-t, csak a tobbit.
Ha ma este jonak itelem meg a netsebessegemet, akkor benezek en is, de jovo hettol/utani hettol meg biztos leszek mert szerintem atvaltok masik szolgaltatora, meg egy 20 vagy 50-es csomagra. Majd meg kezdes elott ird mar ki, hogy melyik palyan kezdesz, mert ugy egyszerubb lesz rakeresni a szobara.
-
Sonja
nagyúr
Most nézem, hogy lemaradt egy Z betű.
-
nokia párti
őstag
Na elkezdtem ezt a B-spec módot. Hát ez a robotpilóta nem egy Alonso verő. 150-nél kéne átváltani, és ő már 110-nél megteszi.
-
Sonja
nagyúr
-
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #730 üzenetére
Sajnos én is csak alátámasztani tudom hogy a te neteddel volt valami hiba.
Konkrétan töbször is tapasztaltam mikor előttem haladtál hogy a szalagkorlátot szikráztatva , csak a két bal oldali kerekeken támaszkodva repesztettél előttünk.
Miközben az autód 2-3 másodpercenként ide-oda "teleportálgatva " haladt előre...
Nagyon sajnáltam hogy ki kelett lépned, mert ugyebár te szervezted az egészet !
A többi játékost meg akik időközben becsatlakoztak hozzánk az én haverom invitálta meg.
Ugyanakkor nekem egyáltalán nem tetszettek a NASCAR - resenyek....
Az a fajta verseny amit te álllítottál be a legelején + az induló kocsi (ELISE11R) szerintem nagyon rendben volt.
Ma is felmehetnénk. Én kb:23-körül leszek .
A szoba neve legyen:Hun-ide,racing soft,tcs:2,ABS:1,minden más:ki
Erre gondoltam hogy egyértelmesítsük minden új becsatlakozónak a beállításokat!!!
Ha kifér persze.... -
Lacika_
aktív tag
ez a nascarozás jó volt,
single playerben még nem találkoztam gumikopással, igaz még csak lv15-ön vagyoklaci83gt voltam
kulfoldi: te laggoltál, valmi futhatott a háttérben, vagy a router kavart be, rosszabb esetben a szolgáltató hibája
-
kulfoldi
aktív tag
Kileptem sracok miutan elkezdtetek panaszkodni, nem akartam elrontani senki szorakozasat. 10mbites netem van, nem ertem miert laggoltam, ha en laggoltam. Remelem megoldodott, es tudtatok jatszani. Nem tudom mit tehetnek, sajnalom mert jo volt, bar altalaban kiloktetek.
-
kulfoldi
aktív tag
Semmi, bocs
-
Sonja
nagyúr
Hehh, mit találtam.
1. Create new PSN
2. Make your Bday
3. Start GT5
4. Send car to your real PSN.
5. ????????
6. Profit. -
Lacika_
aktív tag
Melyik pálya? max 100 találatot ad be, de nem találom a szobát
a pályával szűkíteni lehetne a találatok számát -
kulfoldi
aktív tag
Van szoba! Hol vagytok? Nem talaljatok?
-
kulfoldi
aktív tag
Ha hasznaljatok a google translatort (kiveve azok akik kenik a japant) akkor ir olyanokat amik tok egybecsengengenek azzal a PD member vallomassal amit nemreg linkeltel!
Anulu meg a tobbiek: Siman nyomhatjuk barmikor, en nem vagyok szervezo, en csak jatszani szeretnek hus ver emberek ellen , es ha lehet akkor magyarokkal, ertelmes modon, mert neha ami font zajlik az nem melto a jatekhoz sajnos.
-
Sonja
nagyúr
Azt a nemjóját! Cseppet drágán fog érkezni a hivatalos GT5 kormány, a Thrustmaster T500-RS!
Yamauchi Twitter
"About $500. They are high-end ones. RT @tomm_n: @Kaz_Yamauchi , could you tell us in which price range the Thrustmaster T500 RS will fall into?"
-
kulfoldi
aktív tag
Na Holgyeim es Uraim, akkor ma este CET 22:00-tol probalkozzunk egy jatekkal!
A szoba neve magyarok ide lesz.
Kezdetben (kesobb megegyezes szerint) annyi megszoritas lesz, hogy nincs driving line, megiscsak autoversenyzunk.
Es szerintem vagy mazda mx-5, vagy valami 200 loero korul fogunk kezdeni, aztan kesobb meglatjuk meddig birjuk. Aki tud jojjon, szerintem 16-osra nyitom a szobat, remelem sokan leszunk. 3-5 koros versenyekre szamitsatok, szoval olyan 10-20km-ekre.
Ha barmi technikai nehezsegbe utkoznek, idonkent be-be lassul sajnos ugyanis a zinternet (az angol szolgatatok is szarok) akkor itt a forumon fogom jelezni 21:50 korul, hogy gaz van, es lehet h megkerek valakit, hogy csinaljon szobat. illetve idokozben is a merkozesek szuneteben benezek ide, hatha lesz valaki aki nem tud csatlakozni.
Akkor remelem sokan leszunk!
-
jookomak
őstag
Mi az ami nem derült ki eddig? Standard autók szépek, nincs belső nézet. Premium autók gyönyörűek, van belső nézet. Új autókat "botlba" tudsz venni (dealership-mind premium). Használtak a standard gépek, van használt autó piac, ahol random jelennek meg a verdák. Licencek, versenyek teljesítésekor kaphatsz még új kocsikat, standard, premium vegyesen.
-
PaJa1
őstag
Akarok már én is GT5özni...
Standard és prémium autókról pár szót mondanátok, illetve a használt autós rendszerről? -
kulfoldi
aktív tag
válasz
heihachi #714 üzenetére
Sajnos ezeknel jobb megoldast nem talaltam ezidaig.
5/A. Uj auto. Ennek ugye semmi nem kell, jegyezd meg/ird fel mit tud igy. Aztan hasznald es latni fogod, hogy csokken a teljesitmeny, amikor mar ugy erzed sokat esett, cserelj olajat, majd nezd meg azt, hogy olajcsere utan hany loero. Elvileg nem lesz annyi mint mikor uj volt, persze ehhez eleg sokat kell vele menni. Szoval hiaba cserelsz olajat, egy ido utan mar az sem lesz eleg ahhoz hogy annyit tudjon a motor mint mikor uj.
5/B Hasznalt. Ugyanaz, csak annyi kulonbseggel, hogy itt nem tudod mit tudott a motor eredetileg. Ha szerencsed van megtalalod a new car dealernel es ott meg tudod nezni mire kepes, bar ha van rajta tuning, akkor eleg nehez lesz megmondani igy is, mert vannak olyan tuningok, amiker nem tudsz eltavolitani.
6 Fek nincs, de volt az a riport azzal a PD memberrel, amit sonja linkelt be es ott az volt leirva, hogy majd lesz fek tuning lehetoseg is. Egyebkent nekem is ordit a hianya. Minden mas van, de pont a feket kihagyni! Nagyon gaz, ha erre nem gondoltak, es ez marhara nem az 1080p-sites miatt maradt ki.
-
heihachi
addikt
válasz
heihachi #617 üzenetére
5.) Honnan tudom, hogy mikor kell/érdemes felújítani egy motort, illetve olajat cserélni benne?
6.) A fékeket hogy a rákba tudom tuningolni? Jó, van brake balance controller, de az tök más. Erősebb, jobb fékeket nem lelek az egész játékban. Most van egy gépem, 700 lóerő fölött van (gyorsulni már gyorsul, csak most meg nem lehet megállni vele), kellene rendes fék rá, de nem találok.
Aki magasabb szinten van, megnézné, hogy a brake balance controlleren kívül van-e valami más, lehet ezt is unlockolni kell?
-
blazsey2
senior tag
válasz
nokia párti #711 üzenetére
Itt volt az ideje
.
Remélem majd összefutunk. -
kulfoldi
aktív tag
válasz
heihachi #710 üzenetére
Reszben igazad van, atolvastam meg egyszer. Ime a magyarazat: azert mondom, hogy nem kell szerintem a nyomvonal, mert ha azt megtartod akkor nem Gran Turismo 5-ot jatszol, hanem kek-vonal kergetest. Szerintem a segedvonal megtartasa nem autoversenyzes, es ezt nem nagykepusegbol mondom, hanem mert ha bekapcsolod, akkor nem is a palyat nezed, hanem azt figyeled es nem tanulsz semmit.
-
nokia párti
őstag
Na nekem is sikeült beszereznem, egy Sonja által ajánlott helyen 13k-ból meg is úsztam.
[link] Remélem nem fogok majd benne csalódni.
Amúgy ma 1 éves a topik, ha jól látom. -
kulfoldi
aktív tag
válasz
Krisz_82 #695 üzenetére
Na ezt nem tudom! Tudja valaki, hogy lehet-e meghivot kuldeni a legyartott szobahoz?
Heihachi: Szerintem nincs igazad. Szerintem nincs sok magyar szoba, vagy egyaltalan olyan se, amirol kivulrol meg tudod allapitani, hogy ott milyen verseny fog fogadni. Ha valaki azert nem jon mert, az elso versenyt bekapcsolt TCS-sel, meg ASM-mel nyomjuk, de be sem jon megmutatni milyen ugyes, meg hogy szavazzon arra hogy mi legyen a kovetezo palyan, akkor az olyan az nem jon.
-
heihachi
addikt
válasz
kulfoldi #705 üzenetére
"egyreszt nem biztos, hogy mindenki ismeri mar az ossze palyat"
Oké, ezt mondtam én is, de akkor miért nem lehet használni pl. az ívet, ami éppen a fenti problémán segít.
"Szoval csak azt akarom mondani, hogy egyelore csak gyuljunk ossze, lassuk hanyan vagyunk, mindenki megtalalja -e a szobat, es nezzuk meg kinek hogy megy"
Épp ez az, épp ezért nem kéne tiltani semmit, úgy lehet a legtöbb embert összeszedni szvsz, úgy van a legnagyobb mozgástér.
Bár mondom, nekem végülis mindegy, mert valszeg nem tudok ott lenni, csak felvetettem ezeket a potenciális koncepcionális hibákat.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
heihachi #698 üzenetére
Szia igazad van, de a jatek 1 hete jelent meg, es egyreszt nem biztos, hogy mindenki ismeri mar az ossze palyat, mert levezetett mar 100000 km-t, meg kitapasztalta mar hogy mikor mire hogyan reagal a jatek. Lokdosodes is lesz, ebben biztos vagyok es akkor nem sokat er, ha te tokeletesen veszel be egy kanyart, mert mogotted valaki elmeri a fektavot, es kilok 200-al.
En arra szamitok igy is, hogy segitsegekkel egyutt jo ha osszegyulunk 5-en, abbol lesz 2-3 aki viszonylag szepen vegig tud menni a palyan, a tobbiek pedig legalabb koronkent egy hibat ejtenek es igy lemaradnak, es nem fogjak annyira elvezni. Namost ha elveszed a segitsegeket, akkor ez ugye meg rosszabb lesz. Ne is emlitsem a kormanyosok es kontrolleresek kozti segitseget. Szerintem ismerkedesnek, kezdesnek tokeletesen eleg nemi segitseg, hogy felmerjuk szukseg van-e ra. Nyilvan ha 5-bol 4-en jo koroket mennek, akkor a 2. versenyre mar kikapcsoljuk a segitsegeket ez ilyen egyszeru. Par het alatt meg szerintem kiderul ki az akit komolyan erdekel a jatek, es eleg ugyes is ahhoz, hogy szervezzuk olyan jatekot, hogy elveszunk minden segitseget, noveljuk a tavot, meg megvaltoztatjuk az idojarasi korulmenyeket.
Szoval csak azt akarom mondani, hogy egyelore csak gyuljunk ossze, lassuk hanyan vagyunk, mindenki megtalalja -e a szobat, es nezzuk meg kinek hogy megy, aztan ha mindenki olyan marha jo, akkor nyilvan kikapcsolunk mindent, en igy is ASM-nelkul megyek. De ha en leszek az utolso, az sem erdekel, en a vezetesi elmeny miatt leszek ott.
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
Légyszi srácok, ha valaki összefut egy ilyen Colttal a játékban, az vegye meg nekem. Kifizetem az árát, vagy nem tudom, kap egy ugyanolyan értékű autót, vagy bármit, megoldjuk valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Rap, hiphop, ragga
- body007: Egy motorfelújítás története
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó használt Xbox series X
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Ringfit Adventure
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest