Új hozzászólás Aktív témák
-
spae
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Lenen egy olyan kérdésem, hogy, ha egy haverom hoz az USA-ból egy Gran Turismo 5-öt (lehet XL), akkor az az itthoni gépemben menni fog (CECHL04)? És akkor USA reg-el tudok hozzá DLC-ket tölteni?!
Jól tudom?
És még azt szeretném kérdezni, hogy, ha esetleg egy használtat szerzek az biztosan megy online?
Valahol azt olvastam, hogy a GT5-höz nem szükséges online kód?!Előre is köszönöm!
-
jookomak
őstag
válasz
Sanyi.mTs #3995 üzenetére
Azt hiszem a játékban egyformák. Ami miatt utolérnek, az az, hogy ők csoportban jönnek, szélárnyékkal, "drafting"-al. Elvileg itt még az elől lévő autónak is nő a sebessége, ha szorosan egymást követik.
A valóságban motorikusan nagyjából egyformák, a lényeg a körítésen van. -
Sanyi.mTs
addikt
nascar-ban minden autó egyforma teljesítményű? csak mert pl. ovális pályán az egyenes részen olyan gyorsan utolérnek, h csak pislogok.
-
Sanyi.mTs
addikt
milyen színű az elkopott gumi? (még nem játszottam hosszabb futamokat)
-
sz_abika
addikt
-
Gzolo
senior tag
válasz
nokia párti #3986 üzenetére
Annyit mondott az ember miután rátette a 4.00-át, hogy ő kicsit lassúnak érzi a menüben, többet nem tudott. Meg is kerestem a garilapot, ami bennevolt a használatiban, és megyek vele Gameshopba kitöltetni..Mennyi szaladgálást spóroltak volna ott nekem, ha rendesen végzik a munkájukat..
-
ako001
aktív tag
válasz
sz_abika #3984 üzenetére
Köszi a választ!
Néha nagyon felhúzom magam rajta,holott tudom,hogy nem kéne.
Azt még esetleg meg tudnád mondani,hogy hol találhatok valami leírást a futóműbeállításokról,mert nem igazán értem mi mit jelent.Mit hova tekerjek pl:ha a tapadást akarom növelni,v csökkenteni. -
Gzolo
senior tag
válasz
nokia párti #3978 üzenetére
Rátöltötték a 4.00-ás firmwaret Hireltech-nél, de ugyanúgy nem tud kikapcsolni a gép. És persze Gameshop nem töltötte ki a garanciapapírt, így futhatok még pár kört, mire átveszik a gépet javításra..
-
sz_abika
addikt
Szia!
A beállításokba nem tudsz bele menni ha jól tudom, de gyors gombra beprogramozható a kormányon és a gamepadon is egyaránt az in-car menu.
..a lényeg hogy 7-5re vedd a fékerő egyensúlyt, mert a lambó segge nagyon rakoncátlan fékezéskor.
Ezzel már nyersz annyit hogy könnyedén megoldható legyen.Ja és mint mindegyik licensz küldinél - türelem!
-
ako001
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Valaki meg tudná mondani,hogy van e valami trükkje az IA-10 licensznek,mert már 3 napja szenvedek vele,de nem sikerül,volt,hogy az utolsó előtti kanyarba jött belém hátulról a gyökér,és kizártak. -
james001
veterán
Meglátom ezt a kocsit és...szerelembe esek egyből
-
Gzolo
senior tag
válasz
nokia párti #3971 üzenetére
Van valamilyen típushiba amiről tudni kell Slim esetében?
-
Gzolo
senior tag
válasz
nokia párti #3971 üzenetére
Igen, cech-2504b.
-
spae
aktív tag
Hali!
Meg tudja valaki mondani, hogy a Spec 2.0-t ingyen lehet letölteni?
-
Gzolo
senior tag
válasz
jookomak #3969 üzenetére
Pár hete jelentkezett, hogy Tekken 6, Bf3 kifagyott. Utána nem tudott leállni a gép, csak villogott a zöld led, de nem kapcsolt le, hosszan nyomva lehetett csak leállítani. Eztán bekapcsolás után néha megfagyott XBM betöltése közben, néha kötelező restore-t kért.
Ezek után simán végigment GT5-ben az Endurance verseny, hiba nélkül. Tegnap frissítettem volna le 2.03-ra, rányomtam hogy oké, kép és hang el, soha többé vissza, mostmár egyáltalán nem jön be az XBM, se a videóbeállítás varázsló, semmi, csak a szervízmenü.
Úgy döntöttem kell a szerviz.
-
Gzolo
senior tag
Ismertek hivatalos Playstation szervizet budapesten, ahol lehet érvényesíteni a gyári 1 év garanciát? Megadta magát a HDD-m valószínűleg..
-
v!ct0y
veterán
Ez mi, hogy a parasztarcú beír a csetbe az én nevemmel ?
-
sz_abika
addikt
bah vettem us acchoz us feltöltő kártyát, de most látom apró betűsként, hogy eu lemezzel ez nem fog működni
Q_Qilletve ha veszek usa lemezt, akkor MEGINT kezdhetném ujra a gamet, mert ugye nem lehet az eu mentést használni
-
boygabi_
aktív tag
Egy "érdekes" link a játékkal kapcsolatban:
Complex GT5 Bug Causes Problems for Online Racers -
v!ct0y
veterán
Komoly ez a route x van vagy 25km es
-
sz_abika
addikt
Estére 8 körül lesz egy open lobby, recommended futam.
Aki játszana egy kört vegyen fel aztán csatlakozzon -
james001
veterán
A rohadt büdös ****** hogy most adtam el a játékot
[link]
-
v!ct0y
veterán
-
kisbuba
tag
Hogyan kell menteni játék közben. Pl. Neki állok egy Indy 500-nak és ha félbeszakítanám félúton, akkor hogy kell ezt lementeni és később betölteni, folytatni ahol abbahagytam.
Előre is köszi a segítséget! -
Gzolo
senior tag
Sziasztok
Láttam hogy még ősszel a 2.0-ás frissítésben megjelent az Endurance közbeni mentés. Mostmár 2.02 van fent, de még mindig nem vágom, hogyan lehet menteni közben, ti tudjátok? Vagy csak az első versenyen nem lehet? (többihez még nincs meg a szint)
-
sz_abika
addikt
Huhh ha ezt időben elcsípem...
ennyiért ingyé' volt -
spae
aktív tag
Üdv.
Tudja valaki, hogy mi a különbség a Gran Turismo 5, és a Gran Turismo 5 platinum között?
-
sz_abika
addikt
Srácok a pajtámba tud valaki egy ilyet juttatni?
Lancer Evolution VII GSR '01 (Standard)e-megköszönném
-
spae
aktív tag
Hali!
Kérnék egy kis megerősítést, ha lehet
Egyik ismerősöm kint van a UK-ban, és ha hoz nekem egy ilyen [link]GT5-öt, akkor az itthoni gépemen (CECHL04) menni fog ugye?
Előre is köszönöm!
-
spae
aktív tag
Köszönöm a segítséget, de akkor kihagyom!
Ha azok olyan sokba kerülnek, akkor ez [link] hogy lehet 10 font?
Na mind1, kibírom amíg ideér a GT5! -
spae
aktív tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy a Gran Turismo HD-t le lehet-e tölteni még valahonnan? Vagy nem is ingyenes már?
Jól jönne, amíg meg nem érkezik a Gran Turismo 5!Előre is köszönöm!
-
james001
veterán
Na valaki már próbálta az új járgányokat?
-
madgie
titán
Ha a Panning mode-ot (asszem így hívják) alapértelmezett 1-ről 2-re állítjuk, akkor nem az autó mosódik el, hanem a táj. Ez jó tud lenni időnként, ezen a képen is látszik, hogy elmossa az aszfaltot az autó alatt (leköveti a fényképezővel az autó mozgását, így a táj lesz életlen)
-
james001
veterán
Srácok a photo mode-ban hogy lehet beállítani azt hogy ne mosódjon el a kép? Tehát pl. amikor verseny közben gyorsan "elsuhan" a verda,akkor eléggé elmosódik a kép,ezt kilehet javítani vmi opcióval?
Plusz nincs vmi "tutorial" a photo mode-hoz az interneten? Nem nagyon találtam -
kisbuba
tag
Az alábbi linken olvastam, hogy az DLC-frissítéseket magyar account-tal is lehet használni (ez igaz, mert meg venném)?
http://granturismofever.hu/kerdesek-es-valaszok?destination=node%2F454
Nekem a 15-autót tartalmazó, a SPA-i pályát tartalmazó, a legújabb 4-autót tartalmazó frissítésre lenne szükségem. Igaz lehet? Illetve ha megoldható, akkor milyen beállítás kell, hogy működjön.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
kisJack
aktív tag
Sziasztok, boldog karácsonyt mindenkinek!
Nem tudjátok véletlen hogy egy-egy versenyre vissza lehet-e állítani az autók GYÁRI állapotát? Van néhány igazi klasszikus a garázsban, amiket néha előszednék egy-két kör erejéig a Nordschleife-ra, viszont jó lenne tuningolni is őket, mert miért ne, ha lehet? -
madgie
titán
Megvan a Mazda, egy ez csudajó kis gép, pont nem overpower redbullizé, harcolni kell vele, hogy nyerj. Tök jó kis vas, kösz a tippet, fiúk
Azért továbbra is ő a házikedvenc, imádom ezt a dögöt
Na még egyet a seggéről is -
Plutor
aktív tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest