Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
g25/27-tel játszók véleménye érdekelne.
ezen belül kizárólag olyanoké, akik szeretik a simbin féle (gtr2, race07, gtr evo) játékokat.hol helyzekedik el a vezethetőség, realisztikus autófizika területén?
jóval arcade-osabb, vagy megközelíti?van-e sim/arcade mód állítás? és ha igen, akkor ez fokozatos-e?
fontos lenne a fenti szempontok szerinti vélemény, mert ettől teszem függővé a ps3 vásárlást is. (és nem esne jól 90-100k fölös kiadás...)
habár asszem inkább ezt valahol ki kell próbálnom.
-
anulu
félisten
az alap változathoz ez jár
a 250 oldalas nagy könyv a Collectors és Signature Edition mellett található meg csak
sokáig telepít, én ezért se pakoltam fel (meg mert össz 20 GB vagy a 60-as PS3-am vinyóján
olyan kb 1 óra mire felrakja, szóval addíg nézz vmi mást, és később válts vissza a PS3-ra
nemsokára végeznie kell
-
Piotrus
tag
...,ja és még valami ,legalább 15 perce azt írja ki a telepítésnél,hogy még 50 másodperc van hátra,de ez nem változik. Kb. 55 perce megy a telepítés. Másnál volt ilyen probléma?
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Mindenkinek szürke, szegényes füzet jár a példányához,vagy csak én fogtam ki egy ilyen változatot. Kicsit színesebb,infoban gazdagabb füzetet vártam volna egy ilyen volumenű játékhoz.
-
Raymond
titán
Hat nen tudom, en a 720p HD valtozatot neztem es aszerint meg a linkelt kepbol itelve a felbontas nem segit rajta. Az egyik kedvenc palyam a GT4-bol, de az 5-osre kicsit feltuningolhattak volna. Vegigfutottam az uzeleteket es sehol nem ment eloben (amit nem egeszen ertek), majd a hetvegen megnezem megint. PS3-at gyakorlatilag csak emiatt vennek ugyhogy valamit nyujtania kell
-
anulu
félisten
-
Marked
tag
Ma kaptam meg én is, épp most toltam be a lemezt és telepít. Kíváncsi vagyok milyen lett!
-
rocket
nagyúr
válasz
ScouserHUN #359 üzenetére
Elolvastad volna a hozzaszolasokat amit irtam kiderult volna, hogy tapasztalatbol irtam, dehat ugye divat lett a "write only" stilus itt PH-n.
-
Raymond
titán
válasz
heihachi #361 üzenetére
LOL, es akkor ezt meg nem is lattad: [link]
Azon emberek hozzaszolasai alapjan akik mar jatszak nekem az jott le hogy a grafika kiegyensulyozatlan. Vannak nagyon szep palyak, de vannak olyanok is (vagy olyan reszek) ahol nagyon olcsmany tud lenni az egesz. Pl. ahogy linkelt kepen lathato.
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #385 üzenetére
Annyira még nem melegedtem bele, hogy elkezdjem törni a verdákat
Licenseket csinálom -
v!ct0y
veterán
Na megvan végre nekem is fasza lett nagyon
-
anulu
félisten
aki fanyalog, annak javaslom, h üljön le elé, és játszon vele. reggel 7 helyett bent maradtam 10-ig melóban, utána irány 576, hazaértem, betol, belefeledkez
részemről még ennyi idő után is maximálisan azt kaptam, amit vártam, amire számítottam. akinek nem tetszik, az hagyja ki.
-
smkb
őstag
Gametrailersen vannak fenn valós ingame gameplay videók... hát... khm... a mustangos esős szerintem nagyon gáz... csúnya, a kocsi belseje, a a műszerfal meg 2010-ben nagyon gáz. Mindegyik ingame videóból valahogy süt az unalom, ... nekem nem 2010-es színvonalúnak tűnik ez a játék, de még csak 2009-esnek sem. Nagyon erős a kontraszt a korábbi videok és fotók, meg a mostani játékbeli ingame videók közt.
-
Krisz_82
tag
Nekem majd ma délután hozza a futár a GT5-öt.
A gond csak az hogy délutános vagyok melóban !!!
Még szerencse hogy lesz itthon aki átvegye majd.
De van egy olyan érzésem hogy a mai lesz életem eddigi leghosszabb műszaka ! ! !
Viszont ha végre este hazaérek,lenyomok egy adag Bomba+kávét , és tolom neki ami a csövön kifér !
Mindenesetre én felkészültem a maratoni játékra egy frissen szerzett kormány + állvány duóval.... -
blazsey2
senior tag
-
heihachi
addikt
-
ScouserHUN
tag
Játszottál már a játékkal?
Mert én délután 2től nyomom és nem igaz amiket itt írogatsz. A Standard autók is NAGYON jól néznek ki, ez a kép amit belinkeltél nem tudom honnan van, de kb a gt3ból szedted. Nem kell itt teleszennyelni a topicot olyan dolgokkal, amit csak hallomásból tudsz.
Holnap ha végre kompatibilissé tudom tenni a pendriveom, teszek fel standard képeket....
-
rocket
nagyúr
"Állandóan kicsúsztam, megpörögtem és faltól falig mentem, mint valami részeg."
Hat ez nem a Need for Speed Hot Pursuit ahol sodrodva 250km/h-val belehet venni egy visszaforditot
(ez most nem a NFS:HP szidasa reszemrol, mert nagyon jo kis arcade jatek lett.)
Eloszor nekem is furcsa volt F1 es a NFS:HP utan, de hamar ra allt a kezem az iranyitasra, kormany nelkul gamepaddal is jol jatszhato mint a Forza 3"Forza 3-hoz képest igen csak szebben néz ki a GT5! Főleg az autók kidolgozása lett jóval szebb, de ez szvsz el is várható, ha már idáig készült."
Ezzel nem ertek egyet, dehat ugye ezek a velemenyek szubjektivek
1000+ auto meg igazabol egy PR fogas, nagyon keves a premium model, es ugye van amibol van 15-20 fele.
Honda S2000:
Honda S2000 '99
Honda S2000 '01
Honda S2000 '03
Honda S2000 '06
Honda S2000 (EU) '99
Honda S2000 (EU) '01
Honda S2000 (EU) '03
Honda S2000 (US) '99
Honda S2000 (US) '01
Honda S2000 (US) '04
Honda S2000 LM Race Car
Honda S2000 Type V '00
Honda S2000 Type V '01
Honda S2000 Type V '03
Honda S2000 Type V (EU) '00
Honda S2000 Type V (EU) '01
Honda S2000 Type V (US) '00
Honda S2000 Type V (US) '01Mazda MX-5 (NA) '89
Mazda MX-5 1.8 RS (NB, J) '98
Mazda MX-5 1600 NR-A (NB, J) '04
Mazda MX-5 1800 RS (NB, J) '00
Mazda MX-5 1800 RS (NB, J) '04
Mazda MX-5 J-Limited (NA, J) '91
Mazda MX-5 J-Limited II (NA, J) '93
Mazda MX-5 Miata (NA) '89
Mazda MX-5 Miata 1.8 RS (NB, J) '98
Mazda MX-5 Miata 1600 NR-A (NB, J) '04
Mazda MX-5 Miata 1800 RS (NB, J) '00
Mazda MX-5 Miata 1800 RS (NB, J) '04
Mazda MX-5 Miata J-Limited (NA, J) '91
Mazda MX-5 Miata J-Limited II (NA, J) '93
Mazda MX-5 Miata SR-Limited (NA, J) '97
Mazda MX-5 Miata S-Special Type I (NA, J) '95
Mazda MX-5 Miata VR-Limited (NA, J) '95
Mazda MX-5 Miata V-Special Type II (NA, J) '93
Mazda MX-5 SR-Limited (NA, J) '97
Mazda MX-5 S-Special Type I (NA, J) '95
Mazda MX-5 VR-Limited (NA, J) '95
Mazda MX-5 V-Special Type II (NA, J) '93Egy kis fun:
-
Sonja
nagyúr
Nos, most értem vissza a tesztelésből.
Nagyon gyönyörű a játék, a kocsik kidolgozása a legszebb játékban, amit eddig láttam!
A táj, napsütés, eső mind nagyon jó, viszont a nézők kidolgozása elég gyengére sikeredett. Túl kevés poligonból épülnek fel, már-már papírmasé. Jó, ez a legnagyobb "hiba" az összképben, de ez semmiség.
Vezethetőségre olyan lett, amire számítottam, szóval ez nálam eleve szóba se jöhetne. Állandóan kicsúsztam, megpörögtem és faltól falig mentem, mint valami részeg.
Nem nekem való, na.
Forza 3-hoz képest igen csak szebben néz ki a GT5! Főleg az autók kidolgozása lett jóval szebb, de ez szvsz el is várható, ha már idáig készült. Elfogultság nálam nem játszik, mivel mint játék, mind a kettő egy kalap sz... szamócát nem ér.
-
keIdor
titán
A héten szerintem nekem is megjön. Kíváncsi leszek rá, az előző részeket imádtam, Forza 2-3 szintén.
Grafika tényleg nem egy nagy szám, de ha jó, akkor kit érdekel a grafika... -
Sonja
nagyúr
Hoppá. Most hívott barátom, hogy nem akarok-e átmenni megnézni egy játékot, amit most vett lengyelországban. Valami GT5 és közben röhög a telefonban. Baz+!
Megyek és zaklatom egy kicsit. A grafikára vagyok nagyon kíváncsi, mert a játék nem érdekel.
30 perc és itt is vagyok szerintem.
-
heihachi
addikt
Elvileg a Sony holnap reggel 8-ig betiltotta a rivjúk közzé tételét, de azért már elérhetők az első fecskék. Ez pl. sok jót nem ír a játékról.
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #344 üzenetére
Persze már 2 helyről mostmeg már azt nem tudom hova menjek
Viszont ha egy negyed órával előbb nyomtam volna be a gépet akkor már meg lenne
Plutor: Elvileg azt jelenti, hogy amely kocsik megvannak neked a Prologueban azok Arcade modban egyből elérhetőek lesznek.
MÁS: Nekem Usa a fő accountom na most ha kijön egy dlc akkor azt ha leszedem az usa storeból elvileg a régiók miatt nem fog menni. Na de ha az UK regemről szedem le a dlc-t és visszalépek az usa regemre akkor az menne rendesen ???
-
Plutor
aktív tag
válasz
nokia párti #340 üzenetére
A telepítés majdnem 1 óra.De ha már ennyit vártunk rá,ez már nem számít.
Players who own Gran Turismo PSP and Gran Turismo 5 Prologue can transfer cars unlocked in that game directly to their garage in Gran Turismo 5 for use in Arcade Mode through special cross-talk interoperability.
Ez meg mit jelent?Átvihetem a kocsikat a Prologue-ból?
Anno a GT4-nél volt olyan,hogy ha a Prologue-t kijátszottad,akkor egy nagy adag pénzzel kezdhetted meg a GT4-t.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Állitólag 6 gigát telepit fel de ez választható is. Tehát vagy a legelején tesz fel mindent vagy a pályák betöltésekor instaláll is a vinyóra. Ipon cikk.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Ééén?!
Ahogy írtam, egy másik fórumról van idézve!
Én meg nem venném ezt a játékot. Na jó, a grafikai összhatás miatt elfogadnám, de játszani akkor se játszanék vele.
-
Sonja
nagyúr
Egy fórumról.
Felhívtam a konzolokszervízét és azt mondták nyugodtan bemehetek érte ma is, pedig elő se rendeltem...szóval akinek kell akkor hajrá!
-
Raymond
titán
Reverse Cart Win!
-
Sonja
nagyúr
-
rocket
nagyúr
válasz
nokia párti #327 üzenetére
Ez is a pofatlansag netovabbja, ugyanezt csinalta az 576 a Gran Turismo 4-nel, megjelenes elott kiraktak a boltokban a polcokra hagy csorogjon a "birkak nyala", de megvenni nem lehetett hivatalos megjelenes elott.
Ez is egy undorito magatartas, ha mar nem lehet megvenni, rakjak a raktarba, es kussoljanak.
"Komolyan, ha megjelenik ez a GT5 valamikor , akkor mezítelenül táncolok otthon az asztalon"
Most nezem az alairasod, akkor hamarosan mar erre is sor kerul
-
rocket
nagyúr
Igaz amit irnak, okuk persze nem volt erre, megjelenes elott par nappal szoltak, szoval kapzsisag van a hatterben.
Termesztesen mashol ilyet nem lehet megtenni, mert jol a pofajaba rohogne a kereskedo a forgalmazonak es megvenne mashol, de nalunk van aki azt diktal amit akar, persze a kereskedo mondhatna a forgalmazonak hogy hova dugja a Gran Turismo 5 jatekait emelt aron par nappal megjelenes elott, de inkabb bevallaljak az ~500ft-os arrest (a kesobbi "elnyomas" miatt), vagy kovetik a pofatlansagot, es arat emelnek megjelenes elott nehany nappal azoknak is akik elo rendeltek, aztan a felhasznalonak 2 lehetosege van, 1. megveszi, 2. nem veszi meg.
Tobbseg nem az utobbit fogja valasztani, es ezt tudjak jol, azert mernek ilyet megcsinalni.Ez az orszag elszomorito, rajtunk eloskodnek ezek a multi milliard $-os cegek, pedig nem nalunk a legnagyobbak a fizetesek.
#329:Gondolom hamar kiakarjak futtatni a Magyarorszagi forgalmazotol szarmazo keszletet, aztan johet a normalis aru Angliabol.
-
v!ct0y
veterán
Magyar rendszámú Suzuki Sx4
[link]
Vagy ez csak nekem új ? -
Plutor
aktív tag
-
Sonja
nagyúr
Csak ott drágult!
Konzolok szervízében maradt a 13eHUF.
-
Plutor
aktív tag
Drágul a GT5 a hazai boltokban.A CD Galaxisban ahol még a nyáron rendeltem elő,már 16k.
Amikor rendeltem,még 14k volt. -
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #324 üzenetére
Egy kis plusz pénzért biztos el lehet vinni
-
Plutor
aktív tag
válasz
nokia párti #324 üzenetére
20 méteres sor állt a gép előtt.
-
Plutor
aktív tag
Én is több helyről rendeltem meg.GT5
Ma bent voltam az Árkádban,és mit látok?
Középen egy Sony tv-n ki lehet próbálni a játékot 3d-ben.
Megyek tovább,és az 576-ban épp pakolták ki a sok GT5-t,de még nem adják(adhatják) el.
[link] -
v!ct0y
veterán
Na megrendeltem én is de lehet még vagy 3 helyről előrendelem biztos ami biztos alapon
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #319 üzenetére
Jó lesz ez.
Viszont itt egy egész friss vidi a ringről naplementében. Csak egy szépséghibája van, hogy a pályaeltünéses bugot nem sikerült megjavitani teljes mértékben 4:03 van
[link] -
nokia párti
őstag
-
nokia párti
őstag
Jó kis pakk!
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #312 üzenetére
Még nincs ott de ha lesz és a COD BO-ból indulok ki ami szinte mindenhol 11-12k volt ott meg 10 alatt akkor lehet, hogy ott olcsóbb lesz
Mondjuk 13k t is bőven megér
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #310 üzenetére
Lehet, hogy lesz ipon ban is jó lenne mert akkor onnan venném meg
-
v!ct0y
veterán
Ti honnan rendelitek meg? És mindenhol 13 k? Kihasználják rohadjanak meg
-
nokia párti
őstag
Hát figyu nekem volt DFGT-m, szinte csak jó dolgokat tudok mondani róla.
Megvoltam elégedve vele. Nagyon jól lehet adagolni vele a gázt, jó a kezelhetősége, és maga a kormánykerék is fantasztikus. Ami nem tetszett benne, hogy nincs normális váltó.
Szerintem, ha komoly kormányt akarsz, akkor G25 vagy G27.
Én nekem elöbbi van és hát meg kell mondjam valami legyűgöző. G25-be az nem tetszik, hogy nincs olyan sok gomb a kormányon, és le kell nyúlnom a váltóhoz. Ha bemersz vállani egyet, akkor szinte már használtan fogsz kapni, valamiért a Logitech leállította sajna a gyártást. A ferrarisat meg nem ismerem. -
kola99
tag
válasz
nokia párti #287 üzenetére
Hali
Mit javasoltok a GT5-höz, milyen kormányt keressek? /a keret kb 30k ft /
vagy gyüjtsek még hozzá és vegyek egy komolyabbat?
csak a GT5 miatt kéne PS3-ra.
és fontos hogy Force Feedback legyen. -
nokia párti
őstag
válasz
Kozmonauta #301 üzenetére
Szívest örömest segítenék, ha még meglenne a ps1-m de nincs. Fejből nem nagyon vágom.
-
Kozmonauta
tag
válasz
nokia párti #300 üzenetére
Na pont erről beszélek a hogy nem tudom mit mire és hogyan kell beállítani (kivéve a váltót) ezért örülnék ha elmagyaráznád mit is jelentenek pontosan a futómű beállításai.
Utooljára az nfs porschéban voltak ilyen autóbeállítások de az sokkal könnyebb mint ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest