Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
frankstork #9842 üzenetére
Ha az ő tapasztalatai annyira bajnokok lennének, akkor nem lennének kint már videók, ahol 20mpel verik Nordon...ő úgy megy ahogy a valóságban is próbálna és nem úgy amit a játék enged
-
sz_abika
addikt
Azért az kemény, hogy itt a béta és 2 hónapja nem történt semmi ebben a topikban
-
sz_abika
addikt
Na még a végén újra letöltöm a GT6t.
Ezzel tableten el lehet bohóckodni kicsit. -
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Látom 4 komment - na mondom micsoda GT Academy izgalmak kerülhettek itt megvitatásra.
Erre látom, hogy sehol semmi
-
sz_abika
addikt
Erről a Benito-Raulról tud bárki mármit hogy ki ez?
Nagyon meglepő hogy nem Fuvaros lett a legjobbkézifek használónkmagyarunk. -
sz_abika
addikt
Nekem nem nyújt élményt ez a játék már, célja nincs olyan szinten, hogyha nyernék sem indulhatnék úgyhogy hova törjem magam
Még csak a kormányt sem dugtam idén rá, joyyal indítotatam el 2x idén. Ha már így rákérdeztél, lehet rátolok egy 3. elindítást hogy körbemenjek én is.
Nagyon bánom hogy digitális verzióm van és mikor még ért valamit , nem tudtam eladni ezt a játékot :/ -
sz_abika
addikt
Na ocsem erolkodott, ugyhogy meghozta kedvem nekem is egy par korhoz.
Egesz combos az LmP aranyido...elsore meg se lett, aztan 2:12:250nel allt meg a masodik ervenyes korom. Es ennyi eleg is lesz, joyyal Spa nem az igazi - egy csomopadloa lanyarnal el kell vennem...
Nyuzzatok csak ti a nissant -
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Nem ott van a baj pedig, az AI "rendben" van, csak a limitek idétlenek.
-10PP és eggyel gyengébb gumi és máris teljesíthető, de kihívás lenne benne.Ha meg mondjuk nem megy 3. újrandításra sem, adjon a játék bónusz PPt, hogy valami sikerélményhez juttassa az egyszerű júzert. Nem kell a világ legjobb AIját megírni, elég egy okos körítés a "semmihez"
-
sz_abika
addikt
Erről ennyit - volt/van megint a fű alatt egy tehetségkutató, nulla magyar promóval.
Tényleg fölös ide bármit is hozni, egy kibaszott bannert nem láttam 3 hónap alatt, pedig eleget járok autós oldalakra.... -
sz_abika
addikt
válasz
james001 #6409 üzenetére
Más: felhoztam pöstre DFGTmet , hogy meghirdetem, eladom, ne porosodjek. Gondoltam kiprobalom, mielott felteszem, ugyis csak porfogo 1,5eve ,csak tesom vette elo neha Shiftezni.
Kalibralasnal egyszer csak hallom h jobbra tekeres 70-90foknal ki ad valami fura hangot
Fasza, gondoltam, ennyit a hibatlan mukodesrol...majd a jatekban feltunt hogy megcsak feedback lyuk sincs ott ahol kiadja ezt a hangot.
Ti szedtetek mar szet DFGTt? Van valami macera vele? 90% hogy kosz van a rendszerbe beledolgozva es azon csuszhat(?)meg a fogaskerek. -
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz
palfijanos #6328 üzenetére
Game databa belemégy a ps menünél, ahol a mentések meg ilyenek vannak. Ott delete.
-
sz_abika
addikt
válasz
palfijanos #6325 üzenetére
Nem szakad meg esetleg az internet kapcsolatod menetközben?
Amikor egyszerre jön ennyire sok le, akkor lehet gond.
Amúgy meg egy fos a telepítő. Ilyen trükkökel lehet becsapni pl, hogy ha feljön egy ablak amit le kell okézni és ha nem azonnal nyomsz rá, mert otthagytad hadd telepítsen, akkor kifagy... -
sz_abika
addikt
válasz
SylarHUN #6323 üzenetére
Azárt elég sértőnek érzem ezt a kettőt egy mondatba foglalni is
Más:
MGTB szezonzáró verseny most pénteken. Nissan Skyline R34 Touring Car, Le Mansban, 1 óra éjszaka, akár kis esővel is megfűszerezve. Tuning nincs ezúttal, így a rutintalanabbak is benézhetnek az utolsó futamra
Aki jönne, az 7-8 között tud előkvalifikálni ma és holnap lobbymban. -
sz_abika
addikt
Interlagosnak jönnie kellene, Sennahoz erősen kötelező lenne.
-
sz_abika
addikt
Micsoda történések folynak itt...már azt sem tudom ki-kivel van ^^
-
sz_abika
addikt
Kurva jó hogy az ehavi bajnoki forduló napján teszik ki a patch-t és mi megy tönkre? Az online rész.
-
sz_abika
addikt
válasz
Nayrobi #6012 üzenetére
Vannak ligák persze, országos bajnoki is fut, meg mellette kis lazább futamok (lásd lent)
De most tényleg nyári uborkaszezon van, a kemény mag elszokott más játékokhoz amúgyis.
Aki nem a kezdetektől vette GT6ot, annak tetszik - aki meg december óta tolja, az meg végigszívta a fél évet :/ -
sz_abika
addikt
Délután ráfeküdtem én is, de főleg az utolsó eseményre mentem rá.
Mindig rájövök ilyenkor hogy milyen ufók vannak a mezőnyben elől...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest