- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
-
sh4d0w
félisten
válasz máyköl #118632 üzenetére
Teljesen mindegy, ki mit érez egy meccsen egy csapattal kapcsolatban, teljesen mindegy, kinek mennyi és milyen minöségű cseréje van, hány sikeres passzt, vagy szerelést csinál vagy éppen milyen a labdabirtoklási aránya. Az egyetlen statisztikai mutató, ami számít, a rúgott gólok száma: PSG 1, MU 3.
Solksjaer valóban zseni, ha képes volt annyira felszabadítani a játékosait a nyomás alól, hogy ilyen eredménysort produkáljanak.
Egyvalamit eldönthetnél: minden gól mákos, vagy csak azok a csapatok szereznek ilyeneket, akiket nem kedvelsz? Csak azért kérdezem, mert a gólhoz mindig hiba kell, tehát ilyen értelemben mindegyik mákos...
https://www.coreinfinity.tech
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz BenHans #118644 üzenetére
Eltörölték már azt, hogy "döntetlennél" az idegenben többet lövő csapat jut tovább akkor is, ha az hosszabbításban esik?
-Mert ha nem, akkor az a baj, hogy egyik sem volt tizi és nem nagyon tudod itt a második rossz döntéssel kompenzálni az elsőt, mert akkor meg a Róma jár sokkal jobban.
-Ha viszont eltörölték már, akkor hiba volt nem befújni a másodikat is szvsz.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #118648 üzenetére
Lyon vagy te....
: D -
máyköl
veterán
válasz sh4d0w #118652 üzenetére
“teljesen mindegy, kinek mennyi és milyen minöségű cseréje van, hány sikeres passzt, vagy szerelést csinál vagy éppen milyen a labdabirtoklási aránya.”
Neked lehet hogy mindegy, nekem nem. Én még szeretem az őszinte támadó futballt, mindig is szerettem és fogom is. A focit pedig nem a United játszotta. De engedjük is el, láthatóan teljesen más aspektusból figyeljük ezt az egész sportágat.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #118657 üzenetére
Hát ez az. Fergie ahogy vigyorog, mintha megint 50 lenne, nagyon durva.
Nézem a Roma meg nem adott büntetőjét. Ezt hogyan? Világosan látszik, hogy összeakasztották a lábait, és még a 16-oson belül.
Amúgy Dzeko hányszor nyerhette volna meg a meccset, csak a hosszabbításban?
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
RoyBatty
aktív tag
válasz sh4d0w #118652 üzenetére
Ez teljesen jogos érv, ezért annyira érdekes játék a foci, mert itt a sokkal gyengébben játszó csapat is nyerhet. Más csapatsportban ilyen nincs, ha ez rögbimeccs lett volna már az első meccsen 30 ponttal nyertek volna a franciák.
A Unitednek köze nem volt ehhez a párharchoz a 180 perc alapján, a Párizs elszórakozta a legnagyobb lehetőségeket is, reálisan 3-4 gól különbség lett volna a két csapat között a két meccsen összesítve. Solksjaer a mai meccsen reális (bekkelős) taktikával küldte fel a csapatát, de a rúgott gólokhoz annyi köze volt, mint nekem, egyik gól sem kidolgozott akcióból született.
Ez a véleményem független attól, hogy mennyire utálom azt a "csapatépítési" stratégiát, amit a PSG/City tol. -
ForRedGlory
félisten
Köszönöm a csapatnak, hogy ezt a végtelenül lehetetlennek tűnő továbbjutást kiharcolta. Ennél csodálatosabb előnévnapi ajándékot nem is kaphattam volna.
Már csak ezért is minden pénzt megér a United továbbjutása. Neymar bambulása: [link]
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Nasser Al-Khelaifi már igazolt is valakit tüzet oltani
-
MdewC
nagyúr
válasz DeathAdder #118662 üzenetére
Kölcsönadhatnák.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
sh4d0w
félisten
válasz RoyBatty #118660 üzenetére
Senki nem állította, hogy kidolgozott helyzetei voltak a MU-nak, de a kevés adódó esélyt tudni kell kihasználni és ezt ök megtették, miközben a PSG-nek legalább tucatnyi volt a két meccsen és ök nem tették meg. Erre kellene továbbjutniuk?
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #118661 üzenetére
Jah, most látom gifet is enged. Akkor inkább így teszem be.
-
forceberg
veterán
válasz ForRedGlory #118667 üzenetére
Pepe is hozta formáját
Ott lóbálja a sámlithttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Enzolord
addikt
válasz máyköl #118658 üzenetére
De ha az őszinte támadó focit szereted, miért nem a Barcelona a kedvenc csapatod a Madrid helyett?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz forceberg #118668 üzenetére
Amúgy Pepe beteg? Vagy mi van vele? Ennyire lefogyott? Nem nézett ki túl jól tegnap a meccsen.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
MdewC
nagyúr
-
nagyúr
A 2. MU gól szerintetek Buffoné volt? Ezen vitatkozunk a kollégámmal (szerintem hibázott).
Més que un club!
-
itouchfan
senior tag
Visszanéztem ezt a tizit többször. Az az igazság, hogy a bíró itt szerintem nem tud "jó" döntést hozni. Ha nem adja meg, abba is bele lehet kötni, ha megadja, abba is...a szabályt kéne tisztázni, de nem tudom hogy. A lényeg az lenne, hogy nem minden 16-oson belüli szabálytalanság kéne, hogy 11-est érjen szerintem.
Napfénysüti: persze hogy az övé. Ez nem jöhet ki.
[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Viszlát
addikt
válasz Napfénysüti #118672 üzenetére
Megtréfálta a vizes füvön megpattanó labda, szerintem látszik, hogy magasabbra várja a pattanás után és még el is csúszott ő maga is. Kellemetlen lövés volt Rashfordtól, de illett volna fognia.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
dracox
addikt
Ennek a PSG buktának az lehet a legnagyobb haszna, hogy belátja Mbappé, hogy a langyi francia ligával semmire sem fog menni, mert BL cím ellen be vannak oltva... Remélem Perez papa nyáron kimenekíti valahogyan onnan. (kapnak egy több BL győztes Bale-t + lóvét)
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Szerintem sem kellene leépítenie az eddigi szobrát a PSG-vel. Egyre többen és egyre többször fogják megtalálni őt apróbb dolgokért is akár (nem egyértelmű hibákért), már csak a korából adódóan. És nem enyhítő körülmény lesz a kora, hanem felróják neki, hogy miért nem akasztja már szögre a cipőt/kesztyűt. A legendáknak láthatóan nagyon nehéz visszavonulni, soknak nem is sikerül még időben meghoznia a megfelelő döntést.
-
nagyúr
válasz venember83 #118678 üzenetére
Igen, ahhoz is kell érzék hogy az ember tudja mikor kell abbahagyni.
Nem rossz kapus Buffon de azért már sokszor látszik rajta hogy messze van a csúcsformájától, lassabb lett. Ez érthető is hisz nem fiatal csak jó lenne ha ő is belátná, mielőtt még többet és nagyobbat bakizik és nem tud szépen kiszállni.Egyébként nekem a PSG eléggé kapustemetőnek tűnik: Sirigu, Trapp, Areola (ő csak padozik mostanában).
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dracox #118675 üzenetére
Mbappé-t meg kell vennie a madridnak..
ez a minimum.
meg kéne azért még egy-két frissítés a keretbe. és az új edzőközépre is kéne valami változás. ez a kroos meg modric kp rohadt unalmas már
modricot el kell hozni az interbe, ugyis a vége felé megy már, kroost leszrom, új, dinamius, technikás, motivált kp kell. hátul megvannak[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz itouchfan #118673 üzenetére
Nem is mindegyik ér. 11-es olyan szabálytalanságokért jár, amiért a mezönyben közvetlen szabadrúgás jár. Ezért nem értem azokat az érveléseket, hogy "rossz lövés", "nem is kapura ment", stb. Ha a mezönyben gondolkodás nélkül megadnád ezeket a szabikat, a büntetö is gondolkodás nélkül jár.
Ugyanez van akkor, ha a védö felvág valakit az 16-os és az alapvonal találkozásánál a területen belül.
A megoldás egyébként egyszerű: a játékos ne kínálja fel az esélyt a tizire.
-
sh4d0w
félisten
Ha másban nem, hát abban, hogy középre jött ki a labda.
-
itouchfan
senior tag
válasz sh4d0w #118682 üzenetére
Nem úgy értettem, hogy ne kelljen befújni. Hanem hogy ez a kezezés mondjuk nem 11-est ér, hanem valami speckó szabadrúgást, vagy nem tudom...vagy a 16-ost korrigálni...tudom ezek nagyon elrugaszkodottak, de ha már VAR...
Amúgy én abszolút VAR ellenes vagyok. Töröljék el, sokkal rosszabb lett így a játékvezetés, mint előtte. Főleg hogy a bírók se tudják mi van. Ha nem lenne Var, sokkal kevesebb vita lenne, a gólöröm szerepe megmaradna, arról nem beszélve, hogy tegnapelőtt az Ajax meccsen majdnem 5 percet állt a játék Tadic gólja után..
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
vond
MODERÁTOR
válasz LendvaiFeri1 #118685 üzenetére
Persze, és vegyék meg még a fél világot. Hányok már ettől a mérhetetlen költekezéstől (klubszimpátiától függetlenül). Be kéne itt is vezetni valami fizetési, meg vásárlási sapkát. És persze be is kéne tartatni.
-
vond
MODERÁTOR
válasz LendvaiFeri1 #118687 üzenetére
Elég szomorú, hogy erről szól.
-
Cs1csó
félisten
Borult a mix sokaknak?
-
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz venember83 #118690 üzenetére
Vagy durrant hármat a mester.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Peterhappy
őstag
válasz itouchfan #118684 üzenetére
Én is rosszabbnak érzem ezt az idényt a VAR miatt, de tudtuk, hogy nem lesz egyszerű, lesz pár év "átmeneti időszak", míg jól fog működni.
Szerintem megkerülhetetlen volt és jó, hogy van, sokkal hamarabb be kellett volna vezetni. Annyira felgyorsult a játék az utóbbi időben (és annyi a sunyi szabálytalanság és színészkedés), hogy muszáj volt lépni, ehhez a játékvezető + négy asszisztens kevés (volt).
Így hirtelen azt mondanám, több kamerára lenne szükség, jó ötlet volna, ha az edzők (csapatkapitányok?) kérhetnék ki az esetek visszanézését és szerintem tart már ott a technológia, hogy egy, a teniszben használatos sólyomszem rendszer is működjön (azzal pl. gyönyörűen látszott volna, kint volt-e a labda a harmadik Ajax gól előtt). Hibátlan a rendszer soha nem lesz, de szerintem sokat fog javulni a következő években, sorra jönnek elő a hibák, és hogy mit és milyen irányba kell fejleszteni.Szerintem.
-
Peterhappy
őstag
Nekem baromira tetszik az amerikai rendszer, a fizetési sapkával és a draft rendszerrel, sajnos utóbbi Európában nem életszerű, pedig óriási találmány.
A fizetési sapka viszont szerintem simán működhet. Mondjuk van pénzügyi fair play is, látjuk hogy (nem) működik...Szerintem a Juvénak nincs esélye. Viszont az elmúlt meccsek alapján nem dőlhet hátra a Barca és a Bayern sem, azok jó meccsek lesznek. A Lyon tuti, hogy vért iszik, ott akár még gólzáporos meccs is adódhat, dacára az első meccses duplanullának. A $ziti továbbjutása szerintem szintén tuti.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #118693 üzenetére
Ezért (FFP) írtam, hogy be is kéne normálisan tartatni.
Igen, nagyon jó lenne egy NFL-hez hasonló rendszer, az ügyesen ki van találva. De itt ilyen nem fog megvalósulni, tartok tőle, hogy még kis részleteiben sem.
-
forceberg
veterán
válasz Peterhappy #118692 üzenetére
Mozgáselemző szakember kellene a szobába a bírók közé. A kétes és nehéz eset videóval is kétes lesz, viszont ránéznek olyanokra is, amiknél a meccset nézve nem is látunk semmi különöset. Erre gyúrnak-fognak gyúrni a Dombi alkatok. Talán legalább az egyértelműeknél nincs balfaxkodás.
(#118694) vond: egy megcsinált bohócshowt ne hasonlítsunk már a labdarúgáshoz...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Richard!
addikt
válasz LendvaiFeri1 #118685 üzenetére
Az barátok között is kb. 500 milla. Ideje felébredni!
Ma kezdődik életed háralévő része
-
hobizoli
nagyúr
válasz venember83 #118690 üzenetére
szerintem ha kiesik a Juve CR-l a csapatban a legjobb 8 koze jutaskor, akkor az olasz lapok ugy kikezdik, hogy sirva fog visszamenekulni a RM-ba
foleg ha ZZ is odapottyan, meg jon Mbappe is a csapatba
na meg ha most kiesik a Juve, akkor Allegrinak is kifele fog allni az utja erosen, hiaba a tizenhuszadik Olasz bajnoki cim sorozatban
több drón kell ;P
-
DeathAdder
veterán
válasz Peterhappy #118692 üzenetére
Csak amíg nem változtatnak a szabályon addig mindig szubjektív lesz hogy mi a tizi.
Nyomatékosítani kellene, hogy nem szabálytalan ha kézben akad el a labda, kivéve hogyha úgy vetődik rá valaki mint Suárez a gólba tartó labdába Gána ellen. Mert ez így tömör vicc.
Ugyanúgy ez a bayern kezezés sem volt szándékos, de mégis miért van az hogy ez nem tizi, a tegnapi meg az volt?
Be kell vezetni hogy ez nem szabálytalan oszt szevasz, de nem itt agyalni rajta 5 percekig, mert ez kurvagáz.
Ami a Porto Rómán volt is megér egy misét, de az ellen már nehezebb tenni.
-
Peterhappy
őstag
válasz DeathAdder #118699 üzenetére
Ez így van. Túl sok a szubjektív tényező ma, Nincs meccs, amit a világ bármely két bírója egyforma módon vezetne le. A másik, ami hiányzik, a retorzió. Míg nincsenek drasztikus büntik, eltiltások utólagosan, addig a rendszer csak takarékon üzemel.
Ls esete nagyon extrém, sokat gondolkodtam anno is rajta, az egyik legmocskosabb dolog, amit valaha futballpályán láttam, másfelől viszont 19-re lapot húzott, kvázi feláldozta magát és bejött neki, így nézve pedig brilliáns "taktikai" húzás.
Ritka az ilyen eset, ezeket pl. meg is lehetne adni gólként, ahogy a kosárlabdában is szokás pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest