Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Lassan le kéne cserélni a Redmi Note 4-et, de valószínűleg még várok vele.
Meg ez a méret is elriaszt, több, mint 10mm-rel magasabb a Note 8T, mint a Note 4, és ha rápillantok a Note 4-re az asztalon, már az is egy jókora tepsi...
Amúgy jó telefon lett!Minden szavam magánvélemény!
-
Oldman2
veterán
Végre, köszi a Tesztet!
-
juuzer
addikt
Szerintem nagyon korrekt készülék lett!
Bár nekem az alsó káva kicsit nagy, vagyis inkább a márkajelzés zavaró nagyon. (Plusz ugye renderképeken kb feleekkora volt.)Vamos a la playa.
-
Oldman2
veterán
A teszt időzítése tökéletes lett, ugyanis ma lettek elérhetőek ezek a ROM-ok RN8T készülékre!
MIUI11 EEA ROM
MIUI10 Global Stable Fastboot ROM
MIUI10 EEA Stable Fastboot ROM -
Graphics
Jómunkásember
Tetszik maga a készülék, viszont lehet lassan a középkategóriás termékekbe is jöhetnének UFS tárolóval a gyártók
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
addikt
Jó kis készülék lett, de kár volt azt a feliratot a kijelző aljába beleerőltetni.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
MikeWazowski
veterán
Ez a telefon 75k hivatalosan? Brutális, hogy ennyiért egy ilyen tudású telefont lehet már venni.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
goro1000
aktív tag
Elírás a cikkben "Redmi 5 döbbenetes üzemideje"
-
Oldman2
veterán
válasz MikeWazowski #7 üzenetére
Szét kell nézni rendesen.
Én 55-ért vettem 2 év hazai garanciával.
-
Vártam a tesztet , két hete értekezett meg nekünk is meg, eddig hozta a vártakat. Bár az értékesítő LED hiányzik a legjobban, de rendelés előtt ezzel tisztában voltam.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bollokcs80
Korrektor
64.990-ért indult a Xiaomi.hu-n, aztán "hozzácsapták" a Mi Band4-et (10.990), így most megkapod mellé "ajándékba".....
B.Cs.
-
veterán
Ez a klasszikus a muternak való telefon...
-
RootRulez
félisten
Heteken át őrlődtem, milyen teló is legyen a páromnak, teszteket tapasztalatokat olvasgattam, árakat hasonlítgattam össze, folyamatosan szűkült a lista.
A végére a Note 8T maradt, mint legjobb választás.
Erre a szolgáltatók elkezdik árulni. Amin én heteken keresztül agyaltam, másnak csak az ölébe hullik a döntés. Na mondom ezért aztán tépődhettem annyit.
Nincs még kibontva a teló, látatlanba én is csak az értesítési LED-et nehezményezném. Kérdés ez az állandóan bekapcsolt kijelző értesítés dolog mennyivel csökkenti az üzemidőt?
═════════════════════════════════════════
-
djtörök
senior tag
Érdekes, hogy 3 különböző oldal tesztje(mobilarena, gsmarena, notebookcheck) szerint hogy lehet ekkora szórás a kijelző-mérések között?!
-
Oldman2
veterán
Jó hír, hogy Telegram-on már keresnek tesztelőket a leendő xiamoi.eu ROM-hoz.
-
ates
aktív tag
válasz tothmaxy182 #1 üzenetére
+1 Az a készülék egy ikon. Amíg működik marad.
-
atike
nagyúr
Egyetértek. Bár minden gyártónál lenne ilyen alternatíva...
-
ates
aktív tag
válasz bollokcs80 #12 üzenetére
Erre mondják, hogy ügyes. néha meglepő az árképzésii gyakorlat. Megy is (néha) a zugolódás az FB oldalukon.
-
törölt tag
Kár, hogy gcam-mel nem teszteltétek, kíváncsi lettem volna egy normális algoritmussal mit tud a kamera.
A fenyőfás kép gyalázat gyenge. -
haiduo82
aktív tag
Ez egy nagyon szimpatikus telefon és Gcam-mel a képalkotása is biztos, hogy még jobb lesz.
"Együtt vagyunk senkik"
-
törölt tag
Sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy ez a telefon most akkor , hogy jelzi ha érkezik valami értesítés?
-
Oldman2
veterán
válasz Juhaszatti #24 üzenetére
Ebben igazad van, a Xiaomi gondolkodásmódja e téren még nem Globális.
Ők tudják (vagy sem?).
-
Oldman2
veterán
Örömmel jelentem be, hogy az elmúlt percekben aktiválódott e Topik Téma összefoglalója.
Megkérlek benneteket, hogy a továbbiakban csak a RN8T készülékhez kapcsolódó hozzászólásokat küldjetek be!
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Jó vétel, bár (nem hittem, hogy az mtk-s tesóra ilyet mondok) a Pro jobban megéri talán az árát.
-
-
TeeJay
félisten
Szombaton vettem anyumnak karácsonyra Smartshopban 57-ért
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
A_Papa
senior tag
-
atike
nagyúr
Wow! Jó gyorsan lett Összefoglaló...
-
Oldman2
veterán
-
TeeJay
félisten
és a xiaomi.eu ROM ha már sikerült felszenvedni rá utána az már wifin fogja magát frissíteni ha jön újabb stabil ugye?
egyelőre várok vele mert nem magamnak hanem muternak lett a telefont karácsonyra
csak gondoltam kihozom belőle a legjobbatMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
barna70
csendes tag
válasz Luck Dragon #10 üzenetére
[link] Próbáld meg ezzel a progival az értesítési ledet, mi 9 lite fórumon kiküszködtük hogy működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest