-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Én alakítok egy csapatot a madridosokkal... Venember lesz a manager.
Egyébként meg Suearez mit csinált..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #89959 üzenetére
Nem tudhatjuk, ez a cselzi egy kurvajó csapat és tegnap is az volt (ahogy a pool is kurvajó volt). Kanté meg hátán vitte az egész középpályát, hihetetlen az az ember, és hihetetlenül alulértékelt. Ilyen nyálgépek viszik el évről évre az aranylabdát, de azt senki nem látja hogy Kanté mekkorát melózik s mindenhol ott van, még akkor is amikor a többiek már a seggükön veszik a levegőt, csak mert nem cselez és nem lő bombagólokat..
Conte beállt buszozni 5 védővel és 2 igazi VKP-val teljesen tudatosan, és nem is indokolta semmi hogy kinyíljon, mert minek. Győzelmi kényszerben nem voltak kicsit sem, nekik ez az 1 pont idegenben tökéletes. Ez alapján nem kell őket lesemmilyenezni
Részünkről meg azt mondani sem kell, hogyha a bírón múlt volna akkor ez az X sem jött volna össze.
A "mutatott játék minősége" meg mit sem ér, szerintem az megvan még hogy a mu milyen játékkal uralta a PL-t évekig.
A bajnokság megnyeréséhez szerencse is kell az kétségtelen, főleg olyan kiélezettben mint a PL, de meg fogják érdemelni idén bármennyire is ki nem állhatom az olajpénzbőlfinanszírozottmeggazdagodott csapatokat.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #90006 üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #89951 üzenetére
lehetett volna
Azért a City köszönte szépen. 4 csapat 1 ponton belül.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
addikt
Így a City lett.
-
szami777
addikt
Citro mesélj még erről a mencseszterről kérlek.
A pirosabbik, pl legjobb formában lévőjéről.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
válasz szami777 #90013 üzenetére
Jó, azért védelmére legyen szólva, hogy egy bajnokesélyes csapat volt az ellenfél.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz forceberg #89997 üzenetére
Ha Sütire támadunk, rossz oldalon vagyok, de amúgy hibátlan.. Ha addig hazaesz a fene a Brexitből, benne vagyok..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
addikt
Most nem tudom eldönteni, hogy ez a Barca győzelem mennyire a csapat saját érdeme volt (azért nagy gólok voltak), és mennyire az ATM gyengesége. Ugyanis az ATM úgy tűnik, hogy kicsit belefásult a dolgokba, negyedik helyen vannak bőven leszakadva, 20 meccs alatt csak 36 pont, nincs meg a 2 ppg átlaguk sem ami az előző években mindig megvolt.
Ha ez így fog menni, lehet hogy igazak a pletykák, miszerint Griezmann Angliában köt ki, a MU-t pletykálják nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #90018 üzenetére
-.-
-
szami777
addikt
Exclusive: Steven Gerrard interviews John Terry
9 perc, megéri.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
válasz venember83 #90027 üzenetére
Mondtam,hogy nem vagyok jó kapus
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #90030 üzenetére
-
B0V9B
tag
Most egy kuriózumnak számító hely focijáról írtam.
Futball a Csatorna-szigeteken -
B0V9B
tag
Más: megy egy nagyon faszántos dokufilm a baszk fociról a sport2-n, ha tehetitek akkor kapcsoljatok oda!
-
addikt
Az a durva a Chelsea magabiztos első helyében, hogy abban a kezdőben, ami ezt a sikert hozta, nincs Willian, Fabregas, Batshuayi...
-
L_YKing
addikt
Ez egy igazan szabalyos gol volt.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
KisTücsök
addikt
válasz Citroware #90037 üzenetére
Willian mocsok szar sajnos, amióta meghalt az anyukája, írtam már párszor.
Fabregas nem játszatását senki sem érti, ezt is írtam már. Jobb lenne vele a csapat, talán a győzelmek is könnyebben jönnének. Minden tekintetben hasznosabb lenne, mint a matics.
___btw most sem sikerült igazolni. Bár télen nem is könnyű, de biztos vagyok benne, hogy próbálkozott Conte matics helyére is keríteni valakit. Na majd nyáron..... (lol)
___Pont tegnap néztem a 6-0-s meccs összefoglalóját. Beszarás, hogy még Eto is volt Chelsea játékos. Néztem is pár másodpercig, hogy ez most mi. De tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Szép lett volna, ha Hazard lábát eltörik... Veszélyes volt.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Tibiajax
nagyúr
ügyes voltál alonso, nem számít, h lekönyökölted a védőt, te köcsögcselszis....
méltó vagy a csapatodhoz, az a lényeg. beilleszkedtél
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen