- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vírusirtó topic
- DIGI kábel TV
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Kerüli az AI szót az Apple, de fejest ugrott a technológiába
- DIGI internet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Tisztelem és szeretem Wengert de mi az hogy Kim Källstrom érkezik?
És még ő se biztos. Szerintem mindenképpen kéne még egy erősítés csatárposztra mert ha Giroud megsérül akkor nem igazán tudja Bendő helyettesíteni, akármennyire is ő Lord Bendtner
A Cardiff nagyon jól erősít
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
válasz
szentes711 #37002 üzenetére
én sem értem.. nem is kell keresni sokáig találhatna jobbakat. Most van az orvosin
Bár jobb mint a semmi, de azért tényleg lehetett volna találni minőségibb igazolást. 6 hónapra jön valószínűleg Ramsey sérülése miatt. Az hogy miért is nem játszatja Poldit az nekem is örök kérdés, pedig mindig életveszélyes mert mer kapuralőni..
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
DeathAdder
veterán
Ma nem lesz PL magazin a digin?
Lesz egyáltalán? -
Tibiajax
veterán
válasz
DeathAdder #37000 üzenetére
Jovetic nem csatár
-
ted_mosby
senior tag
válasz
DeathAdder #37004 üzenetére
az nem hétfőn van?
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #37005 üzenetére
Annak is használható, de nem befejező csatár, az tény. Inkább az előkészítésben jeleskedik. Amúgy vicc, hogy mióta a Citybe ment nem játszott szinte egyáltalán, pedig nem kevés teve árát pengette ki érte az újgazdag klub. Szerintem hamarosan ő is visszakerül Olaszországba, ott legalább ment neki a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #37009 üzenetére
igen, a csirkék elleni meccs alatt gondolkodtam is rajta, írok valamit róla ide.. hogy miért is szimpi a gyerek nekem annyira (még ugye a fio-időkből nyilván), meg hogy milyen fasza lenne játszani vele egy csapatban, tök szívesen nyomnám vele, sztem jó gyerek, és van esze a focihoz. meg maga a stílusa, meg ahogy játszik, nekem nagyon bejövős
de aztán mégse, mer' minek. de tény, a zsoldoshadseregbe hogy minek ment el, persze a lóvé meg a lóvé, de basszus, bármelyik más csapat jobb lett volna a világon..csak ne német meg francia klub legyenna hátha még kevesebb lehetőséget kap, aztán átvennék mondjuk az ágyúsok
vagy ha nem a mu, vagy a tottenham, mindegy
ja, meg azon elmélkedtem az este is, jó két-három éve volt még fasza a serieA, amikor a palermo még fennt volt és megvolt nekik Pastore, a fio-ban ott volt Jove, ljajics, őket tök jó volt nézni.. nápoly is még lavezziről és cavani-ról szólt, nem alakult át retkesmádrid-outletspanyol brigáddá..aki kérdés viszont még a mai napig, az az irokéz a nápolyban. őróla valahogy elfelejtkeztek, nem nagyon olvasok róla semmit. nem férne be semelyik nagy klubba Hamšík?..
-
salival
aktív tag
-
homeless09
őstag
A továbbiakban !!200millió!! font fog David Moyes rendelkezésére állni, hogy átalakítsa/megerősítse a csapatot.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Tibiajax
veterán
válasz
homeless09 #37015 üzenetére
uramisten!!!!!! ...
-
ted_mosby
senior tag
na mutassák már be Källstromot, nem bírok itthon magammal
Remélem azért lesz egy két jó meccse.. egy szakértő a BBC-nél azt mondta hogy jó és illeni fog az Arsenal játékába, hát remélem .
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz
Tibiajax #37016 üzenetére
Még Fergie sem kapott ennyit egy alkalommal sem. Úgyhogy igen, az.
És elképzelhető, hogy 2015-től nem a Nike fogja csinálni a mezeket. Meghallgatják a többi céget is, a Puma az Adidas és a Warrior is szívesen szállítaná a MU mezeit a Nike mellett, így aki a legjobb ajánlatot teszi le az fogja 2015-től tervezni a mezeket.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
cyberkind
nagyúr
-
cyberkind
nagyúr
A Spanyol Labdarúgó Szövetség kizárta a Király Kupa 2014/15-ös küzdelmeiből a Racing Santander együttesét, amiért a tegnapi meccsen nem voltak hajlandóak játszani.
Osvaldo - Juve
Diego - Atlético(#37020) homeless09
Warrior-on kívül mindenki jöhet.[ Szerkesztve ]
Paranormal Cocktivity
-
NyxNyxNyx
addikt
Az FA felülvizsgálta Danny Rose piros lapjának esetét, és úgy ítélték,hogy nem volt jogos. Danny Rose bevethető a holnapi Hull City elleni mérkőzésre.
sovány vigasz
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
cyberkind
nagyúr
Pazarul fog kinézni a Real Madrid stadionja
Csodás, most már csak azt kéne tudni hogy Coca Cola Bernabéu vagy Microsoft Bernabéu lesz a neve(cseberből vederbe).Paranormal Cocktivity
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #37024 üzenetére
Hát igen, de mit lehet csinálni? Ez is ritka, hogy eltörli a büntit az FA. Meccs kimenetelét valószínűleg nem változtatta, de a lehetőséget vette el az egyenlítésre. Az meg majdnem biztos, hogy ekkora kiütés nem lett volna.
cyberkind: City ellen
Szerk.: Ja hogy nem ez a kérdés. Keress rá, nekem most nincs kedvem, bocsánat.#37025: Erre meg semmi szükség. Mi lesz, ha elzárják a pénzcsapokat?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #37026 üzenetére
Elvileg ezért van itt a Fly Emirates, meg ezért jön a Coca vagy a Microsoft, de inkább a Coca, ők elvileg 80 millát adnának évente, valami ilyesmi.
Kallström az Arsenalban.
(#37029) barca0519951
Elvileg az ő ára 265 milla volt.
(Neymar ügy utóhatása ez az összeg)[ Szerkesztve ]
Paranormal Cocktivity
-
Integra
titán
lol, mi megy braunschweigban, őrület
tibi:
és senki sem hiszi el nekem, hogy komoly gondok vannak a fórumban már évek óta...[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
DeathAdder
veterán
Eztis elkúrták ezek a marhák
Ilyen faszom boriniért, meg allenért bezzeg kiadhattak 15-15 millát, a többi szemétről nem is beszélve
boccs, naon felbaszódtam
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Cristian Chivu befejezi pályafutását!
Az orvosi vizsgálatok alapján Cristian Chivu lába alkalmatlan a profi futballra, így a 75-szörös román válogatott, olasz és holland bajnok, olasz és holland kupagyőztes, Bajnokok Ligája-győztes és klubvilágbajnok játékos befejezi pályafutását. Karrierje során a Resita, az U. Craiova, az Ajax, az AS Roma és az Internazionale mezét viselte.Valószínűleg a román szövetség alkalmazottjaként folytatja.
------------------------------------------------------------------------------------------------
HIVATALOS: Az Atlético Madrid labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy az idény végéig kölcsönvette a Wolfsburgtól korábbi brazil játékosát, Diegót.
Diegót már másodszor adta kölcsön a Wolfsburg az Atléticónak, az első alkalommal igen eredményes időszakot töltött a spanyol fővárosban a brazil karmester. Kulcsembere volt ugyanis az Európa-ligát nyerő alakulatnak, a sorozatban ő adta a legtöbb gólpasszt (nyolcat), a bukaresti döntőben pedig betalált az Athletic Bilbao kapujába.
Berba meg ment Falcaót pótolni a Monacoba
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
nagyúr
Elhunyt Luis Aragonés, a spanyol sikerek megalapozója
A Marca szerint az újjáépített Bernabéu névhasználati jogát a Microsoft kaphatja meg. A szoftveróriás évi 25 millió eurót fizetne 15 éven át, ami összesen 375 millió eurót jelent. Így a felújítás 400 millió eurós költsége szinte teljes egészében megtérülne.
[ Szerkesztve ]
Paranormal Cocktivity
-
szentes711
tag
Csak számomra tűnik úgy,hogy a Lazio túlságosan hamar lemondott Hernanesről??
Szerintem egy klasszis futballista aki nem egyszer ráncigálta ki a kakából a Laziót!!
Ez számomra érdekes!Nagyon várom,hogy a Fulham hogy fog szerepelni ezzel a nem kicsit megerősített kerettel!
[ Szerkesztve ]
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
cyberkind
nagyúr
Mint köztudott, a múlt héten hirtelen lemondott a Barcelona elnöke Rosell, aki ellen nagyon komoly vádakat hoztak fel a Neymar féle átigazolás kapcsán. Az esettel különösebben nem kívántunk foglalkozni, ám mivel képbe került egy új fejlemény és a Real Madrid is, ezért valóban érdekesek lehetnek az alábbi információk.
Köztudott volt, hogy a Real Madrid is nagyon szerette volna nyáron megszerezni a Santos akkori csatárát, a brazil Neymart. A klasszis játékos, mint köztudott végül a Barcelonát választotta és a hivatalos tájékoztatás szerint 57 millió eurót fizettek ki érte a katalánok.
Ezzel szemben napvilágot látott egy „másik spanyol klub” ajánlata, amely nagy valószínűséggel a sport.es honlap szerint is csak a Real Madrid lehetett, melyben összesen 105 millió eurót kínáltak Neymarért ( 60 millió Neymar apjának, 10 millió a marketingjogok tulajdonosának, 10 millió a Santosnak és most kapaszkodjatok meg, 25 milliót fájdalomdíjként a Barcelonának).
Több mint furcsa és gyanús tehát, hogy Neymar a mesébe illően „félpénzért” igazolt volna a Barcelonához.
madridista.hu
[ Szerkesztve ]
Paranormal Cocktivity
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
cyberkind #37045 üzenetére
Hanyagoljuk már ezt a témát, megkenték a családot, kész.
Másikhoz: Ganxta egy paraszt, ezt mindenki tudja. Nem szabadott volna leadni a műsort, a mezen taposás az már gyalázás. Jó hogy nem kezdte elégetni... kinézném belőle.
-
-
baluka26
veterán
válasz
7600 GS #37043 üzenetére
Húha, FŐBENJÁRÓ BŰN!!!
Aki látott már sok heti helyzetet Zolival nagyon jól tudhatja, hogy egyáltalán nem paraszt, sőt eléggé intelligens csávó és nagyon jó megszólalásai vannak.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs