- Internet problémák
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Google Drive
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Facebook és Messenger
- Microsoft Edge
- Hálózati / IP kamera
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grizlisandor #225791 üzenetére
Majd jön úgyis Jude Favoringham...
-
válasz
Ringman #225777 üzenetére
Ja, de talán menni usába...
Egyébként jól alakult nektek a tegnap augsburgi meccs.
Jamal off, az eddig offos Bévis, Kuka, és Lowjer mellé.
Ez 4 igen komoly hiányzó, jó alternatívák nélkül.
Jamal is Jamal, Bévisnél nincs jobb a keretben, ahogy Kukamakákónál se, Dier se valami acélos. -
válasz
Creative997 #225767 üzenetére
Az ő játékához kell a lendület, ami már megkopott. Nem fogják tudni pótolni, ahogy pl. egy Mahrezt se sikerült.
-
-
válasz
Creative997 #225592 üzenetére
Igen, egyből harapott is a hírre a kollégád.
-
válasz
Soulfly842 #225584 üzenetére
Menj már tudod hova, ha a margarétával történik, akkor egyből nem kellene ez a szabály mindenhova... ugye?
Tibiék örülhetnek: Bévisz és Kukamakákó off lett... Bévisznél ACL. A faxkalap válogatott meccseket is fel kell dúsítani, ami régen dicső 100-as válogatottság volt, az ma már simán elérhető.
-
válasz
Napfénysüti #225558 üzenetére
Csak olvastam, de Szopíciusz is megint alkotott... Báncsák szegínyt!
-
Tonnarummaek nagyobbatt trogerkedtek, mint a Bárkásol a Pudli ellen 19-ben.
*A hazai csapatok segitese a labdaszedok altal amugy nagyon gusztustalanna valt az utobbi idoben ...
-
válasz
Napfénysüti #225450 üzenetére
Az újdonsült(lehet eddig is az volt, passz) propaganda terméken, a Trollfocin most mit írtak ki?
Hogy mi magyarok igazából nem is akarunk részt venni semmilyen európai sportrendezvényen? Jövőre irány az Ázsia-kupa?
-
válasz
Napfénysüti #225423 üzenetére
Hogy a faxomba lett volna piros, amikor még egy kiugratásra készülő játékos ellen szabálytalankodtak?
Sokba került Gazdag bohóckodása...
-
válasz
LyonnaisFan1 #225407 üzenetére
Fióló mindig is csak egy edzetlen lemez darab volt...
-
A kis getzi, hogy hazabeszél, tavaly is Nójer bakija is kellett a falfehéreinek a továbbjutáshoz...
Mia San Mia ·
🎙️ Iker Casillas Manuel Neuerről: "Manu példakép minden kapus számára, és a futballtörténelem egyik legjobb kapusa. Azt tanácsolnám neki, hogy addig játsszon, amíg élvezi. Én is szerettem volna tovább játszani, de volt egy szerencsétlenség az életemben (szívroham). De természetesen, amíg jól érzi magát és tud játszani, addig folytassa".
Kerry Hau -
válasz
Creative997 #225293 üzenetére
Hogy ízlett a vacsora?
2-0-ról 2-0, majd egy megpattanó xarral 2-3 a hosszabbításban.Aki nézte a meccset, ami feltűnt nekem, (meg a falfehéreknél is ez van alapból), hogy iszonyat gyorsaság van mindkét oldalon. Péel meccseken sem éreztem még, hogy a kis területek megjátszására milyen kevés idő van. Aztán lehet rosszul láttam...
-
válasz
DeathAdder #224220 üzenetére
Megint 13 csel van hozzá írva, de rögtön a mellette lévő oszlopban 0 kulcspassz.
-
válasz
DeathAdder #225234 üzenetére
Csóri Búsanovnak eddig kinéz egy jó erős Megájveres karrier, csak a város másik csapatában.
-
válasz
Creative997 #225225 üzenetére
0-1-es állásnál, ami volt? Utána még rúgott a Juve, majd kapott 2+2-t.
Tehát nem konkrétan azzal dőlt el a meccs.
Akkoriban elég sok lest fújtak összevissza, de a meccsek( és a sorozatok) végsádiumában azért mindig fehér volt a zászló. -
válasz
DeathAdder #225170 üzenetére
-
válasz
DeathAdder #225150 üzenetére
Nyugodj meg, ha pézsé-falfehér derbi lesz, addigra Dembuzogány is lesérül majd
-
válasz
Piftuka #225141 üzenetére
A szabály betartatása a gond, különben nem érnének oda olyan közelre. Csak a bírók elnézik, hogy még a passz előtt kiugrik a sorfal a labda felé, azért lesz lehetetlen elrúgni mellettük.
#225142hobizoli: Szerintem érti, csak itt nem a klasszikus kétérintéses eset van. Sőt, ha pl. amikor hozzáért a másik lába, de még közben az elsővel is érintésben volt a labda, akkor az szerintem nem is kétérintés...
Te meg azt nem érted, hogy a rúgás előtt megemelkedett labda szabálytalan...
-
válasz
DeathAdder #225094 üzenetére
Ez tisztán látszik, mégsem fújták vissza.
[link] -
válasz
DeathAdder #225088 üzenetére
Kétérintésnél újrarúgás nem játszik, de talán tavly volt, hogy Lautaronak felemelkedett a labda a talajjal, na az mozgó labda volt... Azt nem vették észre.
-
válasz
DeathAdder #225082 üzenetére
Oblakot meg mit mentegetik? Rötyiger xarják forni kellett volna.
-
válasz
LyonnaisFan1 #225076 üzenetére
Megcsúszott, aztán picit hozzáérhetett. Jó helyre kell fizetni, hogy ezt kiszúrják...
#225077 cyberkind: Visszakapták a gyökerek a feláztatott xar pályával azt, amikor a Kókler féle Bayern ellen azt csinálták, hogy porszáraz volt a talaj, azzal lassították a passzjátékot.
-
válasz
Creative997 #225072 üzenetére
Mégis Oblak "bepotyázza"...
-
válasz
szotyika77 #225065 üzenetére
Tudod jól, mennyire a szívem csücske a strandlabdás, de egy 11-esnél van rá legalább 15-20%, hogy kimarad.
Kérdezd meg a cselziseket, hogy mit gondolnak 2012 tavaszáról Messiről, vagy Robbenról?
Vagy még korábban, Crézi nem lett balfax, mert utána Terry megcsúszott? -
válasz
SpaceKombajn #225026 üzenetére
Hol a legendás Bárka elleni nagy menet? Súgok, sehol, mert akkor sem volt semmi, csak most Alba nem adott kvázi gólpasszt nekik a meccs elején, hanem épp a bohóc Dembúza talált egyet ellenük.
-
... pedig két nem is vészesen rossz 11-es maradt ki.
Ezek azért bravúrok voltak Tonnarumbától! -
válasz
DeathAdder #224952 üzenetére
Nálam a Szitykó pl. nem igazi szurkolás, csak azt a játékot szeretem, amit játszottak "fénykorukban". Aztán pont egy fosch meccsel nyerték meg a béelt... -
válasz
Creative997 #224909 üzenetére
Kiváló anyag a hétereknek.
Ami igaz, azok az 1-1 meccses betlik, a "túlgondolás"-nak nevezett esték. De pl. mit csináljon, ha Aguero is mellérúgja 2m-ről, vagy épp idén Días is balfaxkodik?
-
válasz
Napfénysüti #224888 üzenetére
Szemtelenül fiatal vagy!
Fél lábbal, békaügetésben is kell még bírnod a 21km-t!
Idén nekünk néhány 3000 feletti hegy van tervben.
Az egyik különösen masszívnak ígérkezik, mert előtte valószínűleg csak kb. 400m-en lesz a szállás, onnan elvisznek kb. 1550-re, aztán felmenni 3142-reÉjjel!
-
válasz
grizlisandor #224846 üzenetére
A Ticsó meccsen se volt a helyzet magaslatán a játékvezetés.
20 centiről kézre pattanó labda 11-es, majd egy egyéb helyeken ezerszer elengedett rátartás miatt piros lap. -
válasz
LyonnaisFan1 #224836 üzenetére
A piros lapokkal valamit kell kezdeni, mert nagyon elviszik a meccseket.
Most pl. a Bajorok 11-esénél miért nem állította ki a védőt a vakegér? Szándékos lökésért volt 11-es, nem rossz labdára irányuló szerelési kísérlet...
Utána meg Palinha arra kap pirosat, hogy ő elrúgja a labdát, majd a későn odaérő ellenfél lábát találja telibe.#224835 DeathAdder:
-
válasz
DeathAdder #224778 üzenetére
Na ezt ne keverd bele, mert ez megérdemelt volt!
-
válasz
Creative997 #224754 üzenetére
-
válasz
Creative997 #224746 üzenetére
Xart!
1-0 után egy kapus baki, majd egy ostoba 11-es. -
Csóri kuseni kapus...
Nójer meg közben lesérül.
Urbig a kettes bundásból bréel nyócaddöntőbe igazolt -
válasz
Creative997 #224715 üzenetére
Kubarszának nem sikerült...
-
Kukamakákó balfaxkodás vol. 1. Nójer bravúrral megmenti...
-
válasz
Creative997 #224667 üzenetére
Kérdezni is akartam, hogy a két strandlabdás hol van?
Majd jönnek, ha kinyílik a tikó, aztán lesz helyük... -
válasz
Creative997 #224622 üzenetére
Miféle védelem ez, még csel se kellett, csak ott tébláboltak...
------
A kézfogót akár be is fújhatták volna. -
válasz
Creative997 #224618 üzenetére
A ketrecben csak a falfehér propaganda van...
-
válasz
Creative997 #224598 üzenetére
Nem, ott valódi üzleti modell van, nincs bújócska...
Ha jól emlékszem saját már az Allianz, kivásárolták az 1860-et!
-
válasz
venember83 #224578 üzenetére
Kell a szavazat... egy konténernyi krumpli Szombathelyre...
-
-
válasz
Creative997 #224542 üzenetére
A kolléga elfelejti megemlíteni, de én nem, mert az a korai piros nagyban befolyásolta a meccs képét. Ezt szoktam mondani, hogy ilyenre nem pirosat, hanem 11-est kellene ítélni.
Az ilyen-olyan kiállítás idejétmúlt megoldás, mert az nem fair, hogy ugyanarra a szabálytalanságra mondjuk, ha a 10. percben követi el valaki, akkor 80perc (+ a hosszabbítások) emberhátrány, vagy ha a meccs legvégén csinálja valaki, akkor meg csak pár perc emberhátrány jár. -
-
válasz
Creative997 #224465 üzenetére
-
válasz
venember83 #224449 üzenetére
Lazio ingben?
-
válasz
Peterhappy #224421 üzenetére
Egy távolságon alapuló szabály pont akkor lesz objektív, ha mm-re megnézik a technikával.
Próbáld ki otthon, hogy melléütsz, vagy 2mm-t ráütsz az ujjadra kalapáccsal...
A kérdéses pontok a lesnél az elrúgás pillanata és a "tétlen les". Főleg, mivel olyan nincs, hogy tétlen les, hisz a lesen lévő a jelenlétével mindig hatással van a védekező alakzatra.A javasolt megoldás meg csak annyit tesz, amit írtam, hogy onnantól nem is érdemes lesre állítással védekezni, hisz a fürge emberekkel még előnyből sem lehet a lépést tartani, mivel a védőknek gyakran fordulni is kell. Nemhogy ha kapnak még egy jó nagy lépésnyi előnyt.
Ez felér egy merénylettel a magasan játszó csapatok, igen, pl. a Bárka ellen. -
válasz
mephi666 #224417 üzenetére
Ebben sokkal több ven ennél, mert a ki van előrébb eldöntése a modern technika világában nem probléma.
Ez a les módosítás kb. árstop-szintű "megoldás".
Ez csak a buszozást erősítené meg, még most is óriási rizikó a lescsapda a támadóbb csapatoknál. Egy ilyen idétlen szabálymódosítással, kb. esélytelen lenne kontra ellen védekezni, mert a kilőtt futóbolondokat nem lehet a védelemnek utolérni.
Egy-két kivételtől eltekintve jelenleg is szinte 16-osfalat játszva lehet a komolyabb meccseken nyerni. -
válasz
szotyika77 #224411 üzenetére
Arapapagájunk legnagyobb baja a sérülékenysége.
+ azért volt pár bohóc hibája is... -
válasz
DeathAdder #224402 üzenetére
Musi Beavis haverjával ezt közösen beszélhette meg, hogy maradnak jó pénzért.
Elvileg úgy igazolták Urbigot, hogy egy évet tanul Nójer mellett, kap meccseket is, még fiatal. A Nübel vonalat szerintem elengedték, pedig hány évet várt a lehetőségre...
Az anti-zsilett Aliban pedig még simán lenne min. 3 év, egy új kapus meg azért mindig lutri, hiába jók az előjelek. -
válasz
DeathAdder #224397 üzenetére
Musi hosszabbított, 175 a kivásárlási záradék.
Wörz menjen inkább Musi mellé a bajorokhoz. Kim helyére el kéne csábítani Rubén Días-t (a kórházi ágyával együtt). Jonatán Tahó nem tudom mennyire lenne upgrade egy Kim/Kuka helyére?!
Most nézem, Nójer meg 21-ért írt alá még egy évet? -
válasz
DeathAdder #224393 üzenetére
Dokkmunkásra van egy elméletem. Megvették, mert kell az 1v1 képesség, hogy aztán Pep megtanítja passzolni, meg legalább félszemmel látni a pályán. Na eddig ez nem jött be.
A többi igazolás meg még rosszabb lett, talán Omar Sharif lehet még beválós.
Nicoban is még meg lehet az a pörgés, ami kell ott, ha nem vagy akkora boss, mint Bodri. -
válasz
DeathAdder #224391 üzenetére
Kit igazolnak még? Csak mert az ilyen lötyögi Bernardok meg Kovacsicsok kevesek lesznek.
-
HOLD blog a BL-ről:
Szörnyszülöttek és pofozógépek: így tedd tönkre a világ legjobb sorozatát -
válasz
szotyika77 #224346 üzenetére
Troll Football UK ·
After playing good football, you ruined it yourself with the unnecessary substitution … against a team that scored you 2 goals in less than 8mins.Flick cseréiről a 3. bekapott gól után. Ha a 3. gól előtt cserélt volna, lehet nincs a 3. sem!
-
válasz
szotyika77 #224343 üzenetére
Lowa ugyanezt eljátszotta a falfehérek elleni meccsen is, ha jól emlékszem.
Ha Flikk jó Pep módjára nem tud(vagy nem is akar?) mit kezdeni az ellen, hogy már nyerő állásnál ne futtassa meg magát a védelem, akkor lófax sem sesz már a Bennfika ellen se.
-
válasz
Creative997 #224329 üzenetére
Ha egy csapat 4-3-nál is arra játszik, hogy ugyanúgy kirohan, hátha les lesz, az ezt érdemli.
Van az a meccshelyzet, amikor nem kéne erőltetni ezt.A stúdióban az okos elkezdi, ha egész szezonban lesre játszol, akkor egy meccs végén nem tudsz átállni már másra. Na ez egy méretes baromság, menne az, ha időnként arra is készülnének. Egy-egy gyengébb csapat ellen kényelmes állásnál át kell adni a labdát, aztán gyakorolni a védekezést, néha kell, különben ez van, hogy megfutnak a meccs végén is akár.
-
Gyükér Kondér-de Jong...
Süti: ilyeneken látszik, hogy hosszútávon mindig van meccs, ami elmegy rajtuk...
Az elsönél meg Olmo állt, mint a lófax... -
válasz
DeathAdder #224278 üzenetére
... engedd el!
-
válasz
Peterhappy #224274 üzenetére
Írtam is: Egy az ott játszók közül, nem vitatom a tehetségét és az odavalóságát.
-
válasz
Peterhappy #224263 üzenetére
Szerintem nem. Egy az ott játszók közül, nem vitatom a tehetségét és az odavalóságát.
Én Gerzsont sokkal többre tartom, mert ő megtestesítette az átlag magyart, azzal, hogy honnan hová ért el. Mert ő nem úgy indult, hogy már a babakocsija is egy focikapu volt. -
válasz
DeathAdder #224234 üzenetére
A pizsamásoknál is tudod mi a helyzet, hogy nincs edzőjük!
Kérdezd meg a falas drukkereket, az nem edző, aki most ott ül! -
válasz
DeathAdder #224229 üzenetére
Jujj az az első gól... már amiből a szöglet is lett, a szokásos balfaxkodás, most épp a 82-es versenyzőtől, majd egy xar lövés, amibe Aké belekalimpál.
Remélem a Puli majd ilyen gólokkal veri ki a béelből a falfehéreket, vagy még korábban Choloék -
válasz
DeathAdder #224220 üzenetére
Nem láttam a meccset, csak néhány részletet, mi volt a kulcs?
#224221 grizlisandor Én mindig elmondom, hogy ezek a játékosok precíziós játékba nem valók, ezeknek nem megy megtalálni a betömörülők között a szűk passzsávokat.
Egy fostaliga nagyobb meccseken kontracsapatban jók lehetnének, ahol elég kb. jól passzolni, +- 1m se számít. -
válasz
grizlisandor #224107 üzenetére
Nincs itt semmiféle favor, 2-0!
Ezzel a MÚ kerettel Pep végigverné a világot!
-
válasz
LendvaiFeri1 #224069 üzenetére
Aúpa Atleti!
Kampány meg újra próbálkozhat a Luserkusen ellen...
Sajnos elmarad a BaLjern - Lékes Bárka döntő!
-
válasz
DeathAdder #223997 üzenetére
Foglalt utazásom van akkorra!
-
válasz
Creative997 #223990 üzenetére
Ez a Sziti önmaga paródiája. Most is legalább 4-5-en voltak a kapu és közte, mégis egy labda tolással tiszta lövőhelyzete lett.
-
válasz
Creative997 #223970 üzenetére
Útjelző bóják között. Hihetetlen idén milyen tétova ez a Sziti.
Ez a jó szó, tétova, egyszerűen nincs semii flow sem támadásban, sem védekezésben.
Lehet szerződniük kéne nekik is a Biotec-kel... -
válasz
cyberkind #223963 üzenetére
Az a tegnapi volt a jobb nap.
Komoly sebességgel rendelkező támadók ellen Fingék viccnek is rosszak.*Egyébként párizsban is így mutogatta a gólörömöket ez a tetű? Miért nem képesek kulturált viselkedésre? Céri ezekhez képest úriember volt.
* a Szityeró játékosok egy futó párharcot sem képesek megnyerni, olyanok, mint a behúzott kézifék.
-
El se kezdődött, már megy a flémelés, futóbolondokat még csak hasonlítgatni se kéne maestrokhoz
-
válasz
DeathAdder #223913 üzenetére
A Puli-Margóra?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest