- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Rengeteg baj van az elektromos autókkal
- Aliexpress tapasztalatok
- Microsoft: felejtsük el a szuperintelligens AI-t
- Jelszókezelők
- Szennyvízcsatornának nevezte Musk platformját Párizs polgármestere
- Káromkodva átkozta el a hirdetőket Elon Musk az X-botrány miatt
- Az AI már most fenyegeti a fizetéseket
- eBay
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Amúgy Caballero kibaszott jó tiziölő, több tizipárbajt is megnyert már és rengeteget fogott meccs közben is.
Hülye voltál Sarri hogy elmentél olaszból ebbe a fertőbe.
-
LyonnaisFan1
őstag
Kepát az angol szennysajtó ízekre fogja szedni.
Kiváncsi leszek a foganatjára. Nem lepődnék meg, ha határozatlan ideig második csapat, 70 millió ide, 70 millió oda.
Ha Sarriban van önbecsülés ezt mindenképpen meglépi. Lesz belőle felhördülés egész angliában és világszinten, de nem tehet mást.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
forceberg
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #118002 üzenetére
Min. 1 hónap. 4-5 meccs Willynek.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Richard!
őstag
Ma kezdődik életed hátralevő része!
-
BenHans
addikt
Ezt hogy a bánatban képzelte a kis túlértékelt takony?
Lehet szidni Sarrit, de ez a Chelsea nem érdemel jó edzőt. Valahol olvastam, hogy azért vannak gondok, mert túl bonyolult a taktika ésfejben nem ér fel hozzá pár játékos vagyis úgy fogalmaztak hogynem tetszik nekik.
Caballero helyében levernék Kipának két csicskapofont, hogy észhez térjen, nehogy úgy gondolja, hogy a valós értékét fizették érte.
Röhej egy brigád ez, és egy játékostárs sem ment oda, hogy figyelj, ez nem kívánságműsor tiszteld meg az edzőt és indulj meg lefele.
Nem tisztelik az edzőt mert még nem nyert semmit? Kepa nyert már valamit? Milyen edző kell ennek a brigádnak? Egy rossz szó és bajnoki év után is megbuktatják...
Edzőtitis van sok helyen, pl Bayern de ez túltesz rajta ez már a végstádium.[ Szerkesztve ]
🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" 'Roma Caput Moundi' 🧡 "szent Collina lovagkeresztes bírózó" by forceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
BenHans #118005 üzenetére
Ilyenkor kár, hogy egy Lampard/Terry kettősből egyik sem aktív már.
Valamelyikük biztosan ki is osztott volna a sallert a kölyökképűnek. Egy U19 EB sikerrel a háta mögött kicsit magas lovon ül. Majd lerugdossák róla.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Hát kár, hogy erről élőben lemaradtam.
A végén azért mondta vissza Sarri az utolsó pillanatban a cserét, mert ha megerősítette volna, hogy cserélni akar, és Kepa enne ellenére nem hajlandó lejönni, abból az történt volna, hogy a bíró kiállítja a kapust. Ha valami, akkor az méginkább nem hiányzott nekik.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Richard! #118004 üzenetére
haha
Nah, hát ilyen is van. Ez az edzőbuktatásnak egy egészen újfajta szintje. Még meg is sajnáltam Sarrit úgy tíz másodpercig... Nah jó, legyen tizenöt.
Egy pillanatra azért elképzeltem mi van, ha ebben a szituban pl egy Terry a csk. Fülénél fogva rángatja le a kis görényt a pályáról.
btw jó kis 0-0 volt. Felesleges persze.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz
KisTücsök #118008 üzenetére
Pedig milyen szimpatikus és jó csapat volt a régi Cech, Terry, Lampard, Ivanovic és King Drogba neveivel fémjelzett Chelsea.
🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" 'Roma Caput Moundi' 🧡 "szent Collina lovagkeresztes bírózó" by forceberg
-
Ringman
nagyúr
hogyafaszba lehet 20 másodperc alatt gólt kapni?
-
Peterhappy
őstag
Majdnem bejott Sarri taktikaja, eljutottak a buntetokig.
A meccs vegerol lemaradtam (meseolvasas stb.), Kepa esetet most lattam, ilyen nincs is
Csak azert nem fog Sarri lemondani, mert a kovetkezo meccs utan ugyis repul es megkapja o is a kover kis csekkecskejet (bar ha van ott valakinek esze, most kivagjak).
Mondanam, hogy csak emiatt a jelenet miatt megerte megrendezni a merkozest, de ez valojaban szegyen. Es elgondolkodtato, nem csak Chelsea reszrol, hanem altalaban: mit meg nem engedhetnek maguknak a jatekosok. Eleg lehangolo. -
máyköl
veterán
Ez a sztori nagyon meleg... mit képzel magáról a takony?
-
-
Ez a jelenet bizonyította azt, ami egyébként már eddig is sok alkalommal látszott, hogy a Chelsea egy olajos zsoldoscsapat, műjátékosokkal tele, akik leszarják a klubot, leszarják a hagyományokat, leszarják a menedzsert, csak azért jöttek, hogy kapjanak az olajpénzből.
Ha éppen jól megy a szekér, akkor van kedvük játszani, egyébként meg ha valami nem tetszik, kedvükre megbuktatják az éppen aktuális edzői stábot, átlagosan kétévente.[ Szerkesztve ]
-
-
Richard!
őstag
válasz
Napfénysüti #118014 üzenetére
Még én sem láttam ilyet, de én még a tartalékba se nevezném. Üljön csak a lelátón a kis takonypóc!
-
válasz
Richard! #118019 üzenetére
Szerintem sem érdemel innentől egy percet sem, aztán mehet el.
Csak az a baj, hogy Sarri nem fogja azt megérni a Chelsea-nél, az új edző meg valószínűleg be fogja tenni a csapatba, arról nem is beszélve, hogy max féláron tudnák eladni, ami óriási veszteség lenne, amit még a Chelsea sem biztos hogy pénzügyileg megengedhet magának. Szóval valószínűleg megússza a nyomoronc.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #118018 üzenetére
előtte kicsit játékosedzőkkel!
vialli és gullit is nyomta így. (meg glen hoddle, de abból az időből nem láttam meccset) -
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #118009 üzenetére
Ráadásul Azpi még pont a jobb fajtából való.
Ő vele tényleg nincs gond, róla elhiszi az ember, h érdekli is a klub. Vagyis izé. Ezt gondoltam volna.
BenHans:
Mai napig visszanézek hosszabb összefoglalókat.
Rögtön jobb kedvre derülök.
___Sarrinak ezek után muszáj lemondania, ha megakar valamit tartani méltóságából. Vagy megvárja, h kirúgják, mert nyilván kifogják, és zsebre teszi a jó kis végkielégítést. Utóbbi hosszabb távon mindenkinek rosszabb.
Szerettem volna, h működjön a focija, de itt nem fog. Nem akarja "csapat". Márpedig itt az van, amit a "csapat" akar. Egy Arsenal típusú gárdánál ezt simán megtudja valósítani. Itt nem. Most nem.
-
máyköl
veterán
Egyébként ezt megcsinálhatja? Vagyis ha a táblára is kirakják a cserét, akkor már bírói utasításra is el kell hagynia a pályát nem?
-
törölt tag
Azok a fejek.
-
szabogabor10
veterán
válasz
máyköl #118023 üzenetére
Mivel Sarri kínjában inkább visszavonta a cserét, ezért megcsinálhatta.
De ilyent még életemben nem láttam. Vagy Sarri megy, vagy Kepa. Azonnali hatállyal. Bár Kepa azt érdemelné, hogy ebben a szezonban már egyetlen percet se játszon. A lelátón a helye.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
DeathAdder
veterán
válasz
máyköl #118023 üzenetére
De igen.
Ott volt a száma a táblán, le kellett volna jönnie.
Nem számít hogy a 10. perc vagy a 120. perc, sérülés, vagy taktika miatt akarják lecserélni, nem számít semmi, amit az edző mond azt kell tennie a játékosnak. Zola is idegállapotban volt (ami arra következtet hogy taktikai megfontolás lett volna Cabellero becserélése, úgy mint van Gaalnál Cilessen és Krul cseréje a holland-costa rica tizi párbaj előtt)
Mondjuk a cséká odamehetett volna hozzá, hogy haver, ne filozófálj ott a számod a táblán, az edző le akar cserélni, szóval menjél le szépen.
szabogabor10 - ha Sarri nem vonta volna vissza a cserét akkor asszem a bírónak pirosat kellett volna adnia Kepanak.
-
BenHans
addikt
Terry (Sky Sports): “Once your number goes up you have to come off and show a bit of respect. Deal with that after.”
Sarri közben
másfél doboz cigi és két kávé utánfélreértésnek nevezte az esetet. Valószínűleg így akarja elsimítani a felhajtást, de ez kevés lesz szerintem.Troll Football is kitett magáért, érdemes ránézni.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz
BenHans #118028 üzenetére
“In that situation it was a misunderstanding, I heard there was a problem and we needed to change it. I realised the situation only when the doctor arrived on the bench after some minutes. It was a misunderstanding, I understood the goalkeeper had cramp and would be unable to go to the penalties.
“I needed only to return, to be quiet I think [on his near-walkout]. As I say, I asked for a change for this physical problem and hew said he hadn’t a physical problem. So he was right I think.”
vsz ha elküldi a picsába a sajtó előtt a kapust, azzal senki sincs előrébb.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
válasz
Ringman #118030 üzenetére
Sarri helyében lelépnék a csapattól. Egy másik csapatnál lehet végre tudja hajtani az elképzeléseit, itt biztos nem. Igazából nem tudom, mi a gond a klubnál, de hogy nagyon súlyos, az biztos.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
forceberg
veterán
válasz
Ringman #118030 üzenetére
"Fű alatt" ki kell tenni pár meccsre a padra, hogy térjen észhez...
(#118031) szabogabor10: a játékosuralom a modern foci hatalmas problémája.
Gondold el, egy Pogba a háttérben elkezdi mondogatni a kisebb egóknak, hogy te, ez a Muringyó egy hülye barom.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
hobizoli
nagyúr
Levante - RM
masodik tizi
Béla.... 1-2
több drón kell ;P
-
Tibiajax
veterán
chiesa ma este kap....
-.-
Kistücsök ja, persze, harmadlagos ligakupába..ott az ágyúsok is beraknak utánpótlást. de nézzük csak majd meg a legközelebbi bajnokit
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
őstag
válasz
DeathAdder #118041 üzenetére
Hehh a faszfej kazmér milyet repült a semmitől
De a legnagyobb taps a játékvezetőké
-
Tibiajax
veterán
hát ez egy kabaré az egész
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 68 darab Eredeti Master Crok kártya (2001-2004-es kiadás)
- Garmin Forerunner 55 Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia, Országos Házhozszállítás
- Victorinox Fieldforce GMT svájci óra
- 43 darab Eredeti TCG Pokémon kártya
- Garmin Fenix 7S Solar, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia, Házhozszállítás, Több Darab Raktáron
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest