-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Peterhappy #105185 üzenetére
Ez nem Sampaoli... Messi van a háttérben.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Peterhappy #105223 üzenetére
Nem értem, ott van Auba, Lacazette.. miért lennél boldogabb ha rájuk hozna még egy magas bérigényű zsoldos 32 éves támadót?
Védelmük, középpályájuk még mindig erősen foghíjas, és kapus is kéne.Pool érzelműként jobban örülök ennek mint Artetának.
Arteta vagy bukás lett volna, vagy siker, míg Mri olyan langyos állóvíz, nem túl jó, de nem is rossz.
A 3x EL győzelem a pro, a kontra meg hogy a Sevillával két 5. és egy 7. helye van, és legutóbb egy meccset sem tudott megnyerni idegenben egy spanyol bajnokságban.50m font azért nagyon nem kevés, olyannyira hogy a két olajos és a mu-n kívül még senki sem költött annál többet nettóban, mindenesetre arra én is kíváncsi leszek hogy mennyiből kell gazdálkodnia majd
Mondjuk az igazolásokat nem ő fogja intézni, talán ezért sem sikerült megegyezniük Artetával ¯\_(ツ)_/¯
-
DeathAdder
veterán
válasz
Peterhappy #105236 üzenetére
Wenger annó megreformálta a modern angol futballt, aztán jöttek a riválisok is akik így tettek (saf, mou) és most a többiek, akik el tudták nyomni, de vitán felül áll hogy Wengernek rengeteget köszönhetnek
Meglátjuk mi sül ki ebből, én olyan langyos semmire számítok, na de én meg a tippjeim..
-
Tibiajax
veterán
válasz
Peterhappy #105273 üzenetére
az Inter-ben akart játszani... ez nagyjából mindent megmagyaráz
: p
jól döntött, hiszen miatta lett Inter-es Tibi bácsi is. csak a szétrúgott térdét sajnáltam nagyon annak idején. utána a Madrid-os R9 már nem hozott lázba annyira
lassabb is volt, kövérebb is volt, gólöröme is más volt.. meg a meze is rondább volt, szóvalő volt az igazi number nine:
-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy #105312 üzenetére
Elvileg a United is sokallja az árát (90-100 millió euró), így lemondott a leigazolásáról.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Peterhappy #105671 üzenetére
"Szerk: bocs az omlesztesert, nem akartam duplazni. Van esetleg vmi infotok, lesz-e a Digin Spiler tv (1, 2, 3?)? Neten nem talaltam erre utalo infot..."
remélem igen, nem akarok Digiről UPC-re váltani
Resistencia eterna
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Nagyon meglepődnék, ha a Poolból eligazolna idén egy nagy játékosuk. Ha jól tudom semelyik sztár játékusok nem akar eligazolni és nincsenek rászorulva a pénzre.
CR + 200 millióért talán odaadják Neymart. Nem hülyék ezek Párizsban.
Bale-ért meg biztosan nem fog senki 100 felett adni, sőt, mivel csak pár klub engedheti meg magának a fizetését, és azok közül sem mind akarja, inkább közelebb lesz az az 50-hez. Bár ez a BL döntős gólja felvihette az árát rendesen.
Asensio-t meg miért adnák el?"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Peterhappy #105675 üzenetére
Van akit jó pénzért adott el a Real, pl Di Maria, de sokan vannak akiket ugyanúgy áron alul adtak el, pl James-ért nevetséges összeget kértek. Akiket te írsz nevek, azok meg alapból nem akkora nevek Thiago-n kívül, hogy elképesztőt lehessen velük kaszálni.
Igen, tudom, pletykák. Csak amiket írtál annyira nem egyeztek azzal, mint amit logikusnak gondolnék, hogy meg kellett szólnom.
Azt, hogy nincs pénzre rászorulva azt a Pool-ra írtam, nem a játékosokra, bocsi félrevezető volt. szerk.: látom most, hogy alapból így értettedFirmino a Poolnak most fontosabb, mint tavaly Cou, Salah-ot meg 200 alatt nem hinném hogy elengedik, annyiért meg 1 nagyon kiemelkedő szezon után nem biztos, hogy megérné a Realnak. (Mert a Barca már vett elég támadót, a Realnak kellhet egyedül, aki ki tud fizetni annyit és egyértelmű előrelépés.)[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
válasz
Peterhappy #105677 üzenetére
Bale árába szerintem beszámítanák de Gea-t
Inkább fordítva. Van Bélának pár jó meccse és már rögtön azt hiszi mindenki ,hogy hirtelen megérné egy csapatnak akár 100m feletti áron is.
Miután megérkezett Madridba, a BBC, trió ha egészségesek voltak akkor ők kezdtek minden meccsen. Nem volt Isco vagy Lucas aki esetleg elvett volna értékes játékperceket Bale-től...
A probléma az volt ,hogy a sérülései miatt bár nem hagyott ki olyan óriási időszakokat, de minden egyes apróbb sérülés után bizony kellett neki 3-4-5 meccs a formába lendüléshez. És ha a kihagyáshoz hozzászámolod a formán kívüli, gyenge meccseit is... Nos az már sok.A Realos sérülései:
17/18 Calf Problems 11 days
17/18 Pulled hamstring at the adductors 18 days
17/18 Calf Injury 39 days
16/17 Calf Injury 38 days
16/17 Calf muscle strain 7 days
16/17 Ankle injury 84 days
16/17 Hip injury 7 days
15/16 Disrupted Calf Muscle 45 days
15/16 Muscle Injury 17 days
15/16 Muscle Injury 11 days
14/15 Hamstring Injury 10 days
13/14 Muscular problems 14 days
13/14 Mensical Laceration 4 daysÖregszik. Sérülésből aligha lesz kevesebb. Viszont a regenerációja és a felépülései hosszabbak lesznek.
Én Real drukkerként azt mondanám ,hogy most kell eladni. Egészséges, a fél világ láthatta ,hogy remek játékos (ha egészséges). Csapatot nem építenék rá.Ha persze úgy gondolják a Unitednél ,hogy megér nekik még így is egy 100m+-os összeget akkor mégjobb. De még Woodward se olyan hülye ,hogy azt a kapust vonnák be az üzletbe (méghozzá ráfizetéssel) aki nélkül a top4-ben maradásért kellett volna gürizniük.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
Szerintem Oblak rohadt nagy rizikó lenne, tipikus vonalkapus egy mélyen ülő reaktív védelem mögött, és centire ki van számolva hogy a mezőnyjátékosok takarásából hova kaphatja majd a lövéseket, amiket világklasszis szinten abszolvál.
De egy olyan csapatban ahol agyig fel van tolva a védekezés és csak párat (de nagyot) kell védenie meccsenkét, ahol sokszor fel kell jönnie 20-30 méterre ott nem vagyok biztos hogy egy reaktív fociban szocializálódott kapus beválna. A PL-ben idén felsztárolt Pope dettó ilyen.
Szerintem kizárt hogy ilyen kapust igazoljunk. Ha nagy pénzért lesz véve kapus akkor az Alisson lesz, kérdés mennyire gondolják komolyan, mert idén lesz pénz lóvéra rendesen, távozók nem kellenek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
senior tag
válasz
Peterhappy #105677 üzenetére
"Bale árába szerintem beszámítanák de Gea-t"
Tudjuk hogy dilettánsok vannak Manchesterben de ennyire talán mégse. Eladni az első értelmes fiatal kapusukat ~10 éve?
Én amúgy a Salah-val is óvatos lennék. Azért egyelőre csak 1 szezonja volt nagyon jó. Tavaly meg mindenki Mahrezről áradozott és kb idénre semmi nem maradt belőle.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
dudu5130
őstag
válasz
Peterhappy #105714 üzenetére
Éder kell a Valencianak így megy már az egyeztetés Canceloval kapcsolatban is.
-
dudu5130
őstag
válasz
Peterhappy #105716 üzenetére
Elmondása szerint nagyon szeretne az Interben maradni. A tavasszal az egyik legjobb jobb hátvéd volt és wingbacknek is nagyon jó. Az Icardis pletykák szerintem csak sajtó kitaláció.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Peterhappy #105716 üzenetére
Az a kedvencem az Eriksenes kacsában, hogy még az árat sem sikerült belőniük... 100 milliót ír a katalán újság, fogalmuk sincs az árakról... Eriksen távozásától félek a legjobban, mert előbb utóbb valószínűleg meg fog történni és nagyon fontos játékos. De szerintem nem idén, hanem jövőre, vagy azután.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Peterhappy #105729 üzenetére
a madrid állítólag már nem érdeklődik iránta.
remélem ha megy, akkor P$G, aztán sírhatja vissza a régi szép időket, ha majd megint a nyolcaddöntő lesz a vége.
mondjuk az is igaz, hogy döntőig is csak a dortmunddal jutott, a bayernnel nem, de megvolt ennek is az oka.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Cartevo
senior tag
válasz
Peterhappy #105707 üzenetére
-
máyköl
veterán
válasz
Peterhappy #105779 üzenetére
Egyszer már nyilatkozta, hogy szívesen edzené a Juvét.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Pochettino most hosszabbított, ennyire még Levy sem lehet rafinált
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz
Esetleg ha a franciák felsulnek a VBn, akkor lehet felkérnék szövetségi kapitánynak.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy #105785 üzenetére
„Így, hogy Allegri távozik” - mit tudsz, amit mi nem?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Peterhappy #105785 üzenetére
a bayern már leigazolta Kovacot, kétlem, hogy nullpercesként ki is dobnák. talán ha Zizou elmegy pihenni, Kovac meg botrány rossz lesz, akkor év közben beugorhat, de egyébként kizártnak tartom
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
válasz
Peterhappy #105819 üzenetére
istenem... ezt is a barszareál tulajdonában levő spanyol lapok hozták le?
Ez Levyre nézve nem kicsit sértő és megalázó
-
Richard!
őstag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Peterhappy #105819 üzenetére
Nyilván most derült ki, hogy van ilyen a szerződésében és pont a Marca jött rá és pont akkor, amikor Zidane kényelmesen lemondott.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Peterhappy #105851 üzenetére
ha Löw hajlana a dologra, már ott túrná az orrát/alsógatyát a bayern kispad előtt.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
L_YKing
addikt
válasz
Peterhappy #105851 üzenetére
Zizu meg Guti, mint intelligens játékos? Hát ilyet is rég hallottam.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #105877 üzenetére
Manuel Pellegrini is committed to bringing attractive football to the London Stadium next season!
-
Cartevo
senior tag
válasz
Peterhappy #105877 üzenetére
Kár lenne a Diósgyőrért, 2 régióközpont maradna élvonalbeli, és 3 megyeszékhely.
-
Cartevo
senior tag
válasz
Peterhappy #105885 üzenetére
A Vasasnak 1 évet. - Igen, a nézőszámok ezt aláhúzzák.
www.teletext.hu 232. oldal +duplanyíl -
DS39
nagyúr
válasz
Peterhappy #105898 üzenetére
Én is úgy csinálnám, hogy ha kell maradnia a 12 csapatnak (simán lehetne 10 is), hogy rendes lebonyolításban oda-vissza, 22 lejátszott meccs csapatonként. majd alsó-felső ház 6-6 csapat egymás ellen oda-vissza, az még 10 meccs csapatonként. vagyis 32 fordulós bajnokságunk lesz, korrekt lebonyolításban.
A mostani unfair 33-assal szemben.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz
Peterhappy #105903 üzenetére
És a poén, hogy míg mi arra hivatkozva vezettük be, hogy mennyire bevált ez náluk és milyen nagyszerű rendszer, addig a dánok évek óta lázadtak ellene, utálták és épp akkor készítették elő (azóta be is vezették) az új bonyolítású ligarendszert.
nem lep meg
Náluk azt hiszem most 14 csapatos a bajnokság és alsó-felsőház van, de erre már nem esküdnék meg.
jól tudod pedig:
dán bajnokság wiki
Following the 2015–16 season, the league was expanded to 14 teams, accomplished by relegating only the last-place finisher in that season and promoting the top three teams from the 1st division. The 2016–17 season is the first for a new league structure. It begins with the teams playing a full home-and-away schedule, resulting in 26 matches for each team. At that time, the league splits into a six-team championship playoff and an eight-team qualifying playoff. All teams' table points and goals carry over fully into the playoffs.szerk:
közben te is kiegészítetted[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
senior tag
válasz
Peterhappy #105900 üzenetére
+kivonulna a divatból a színialakítás A románoknál is 14 csapat +rájátszás van.
[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
válasz
Peterhappy #105910 üzenetére
Szerintem több légiós volt, de a lényegen nem változtat.
Akkor sose értettem, hogy egy ilyen szereplés után, hogy lehetett így tönkrevágni egy csapatot.Pedig az olaszokhoz képest, szerintem ezek kispisták, mégis a nagy bunda botrány közepette megnyerték a VBt.
(És ott még mindig van foci: Juve, Roma stb.)
Szóval ezek olyan hülyék, hogy még lopni se tudnak. -
Tibiajax
veterán
válasz
Peterhappy #105910 üzenetére
..azért az Ajax még idejében helyére rakta gyors a fradikát annak idején, csak hogy nehogy túl messze szálljanak maguktól
-
válasz
Peterhappy #105947 üzenetére
Pochettino-t gyakorlatilag ki kellett volna vásárolniuk a szerződéséből. Tekintve ,hogy pár hete írta alá így 40m euró+ lett volna a dolog. Ennyire azért nem jó edző (pontosabban ezen a szinten még van mit bizonyítania).
Lehet ,hogy a végén Guti lesz a befutó.
Raulnak még nincs meg a papírja.Feltéve ha Perez szeretné a Zidane féle vonalat folytatni.
Ha nem, akkor marad Conte, Wenger, Pochettino ha meg tudnának valahogy egyezni Levy-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
senior tag
válasz
Peterhappy #105916 üzenetére
(félidőben x)
-
máyköl
veterán
válasz
Peterhappy #105947 üzenetére
Nagelsmann szerintem vicc lett volna. Hogy hoznál egy 30 éves edzőt egy Bl -ben triplázó Real Madridhoz? Ahol a kezdőcsapat nagy része idősebb mint az edző? Kinevették volna...
-
válasz
Peterhappy #105963 üzenetére
Nem szeretem a 3 védős rendszereket.
Laporte a másik hátvéd.
Kicsit túl spanyol lett a hátsó négyes. Sebaj.Kapust viszont még egy kis keresés után se nagyon tudnék mondani...
Jó kapus még a legnagyobb merítésű válogatottaknál sem marad otthon.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy #105974 üzenetére
Te nem hiszel a véletlenekben, Pérez meg nem ismeri Pinyőt.
-
L_YKing
addikt
válasz
Peterhappy #105980 üzenetére
"Tippverseny" néven van egy topik, ott leszünk páran tippelni.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Peterhappy #105980 üzenetére
Ahogy king is írta kétévente szoktunk PH tippeldét tartani vb/eb alatt. Idén 3 hónap prémiumot kap a győztes katt
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Peterhappy #105988 üzenetére
jogos
-
Cartevo
senior tag
válasz
Peterhappy #105974 üzenetére
Nem lett meg az EL.
-
Cartevo
senior tag
válasz
Peterhappy #105991 üzenetére
Remélem, hatással lesz a Mercire, hogy kezdjen valamit a Kecskeméttel.
-
villamos
őstag
válasz
Peterhappy #105991 üzenetére
Elveszik az ember minden örömét!
Direkt azért volt érdemes Felcsút meccset nézni, mert mivel egy darab szurkolójuk nincs, vagy amennyi van, az sem túl aktív, így a kommentátort levéve lehetett hallani, hogy Atesz miket ordibál...
A csodás Vasas -nak meg gratulálok, sok sikert kívánok a továbbiakban a másodosztályban! (vagy a harmadban, vagy a megye akárhányban, ahol éppen indulnak) Amilyen jól ment nekik az előző szezonban, olyan semmirevaló teljesítményt nyújtottak idén. De nem baj, már épül - szépül a stadion a Fáy utcában.
Legalább nem kell azon agonizálnom, mint idén, hogy melyiket meccset nézzem, ha az FTC, meg a Vasas egyszerre játszott...
Amúgy meg mindettől függetlenül: Hajrá Budafok!!![ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
gyuromoj
veterán
válasz
Peterhappy #106039 üzenetére
Aranylábúinkat megizzasztanák?!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ringman
nagyúr
válasz
Peterhappy #106070 üzenetére
mér nem váltotok?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Peterhappy #106107 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
Peterhappy #106111 üzenetére
Ezért nem kell semennyire komolyan venni ezeket a híreket, illetve forrásokat. A random tweetek, metro, mirror, express, daily star, goal.com, espn, 90min. com meg társainak
Az nso ezt nagyon komolyan tolja, főleg amikor forrásuk sincs
pl. a telegraph, guardian, kicker, bbc, bouhafsi illetve az adott klubhoz közel álló források amik érnek valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest