- Mégis kivizsgálják, hogy miért olyan népszerű az Apple böngészője
- Microsoft Excel topic
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek Chia farmolás - (HDD/SSD)
- Aliexpress tapasztalatok
- Az EU szerint tombol a nőgyűlölet az interneten
- Vírusirtó topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
veterán
válasz
szami777 #70000 üzenetére
murinnyónak nem létezik más csapat a világon, csak a chelsea.
neki találták ki a chelseat, és a chesea-nek találták ki murinnyót.nem tudom máshol el sem képzelni, a kört már megtette ő is, Inter majd a kötelező Real-kör. megvolt, jó volt, szép volt, aztán visszatért oda, ahová ő való, burzsuj Abramovics arrogáns, kivagyokén Chelsea-jéhez. ugyanaz, mint ő.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
DopeBob
addikt
válasz
Napfénysüti #70003 üzenetére
Szalai jobban tenni, ha maga kérni a klubbját, hogy engedjék el, hiába van jó fizetése... még talán mehetne értelmesett csapathoz, de mire lejár a szerződése... marad a magyar süllyesztő
MZ/X
-
Enzolord
addikt
válasz
DopeBob #70004 üzenetére
Simán csinál egy Adebyor manővert..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
Na akkor RTL II Monaco - Spurs, hajrá!
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #70009 üzenetére
thx.
ja.
onnan nézek én is valami.
(csak élőzgeték kicsit a 2. fi-ben, és ahhoz jobb nézni, mint a száraz stat. csak hát ott van vagy 1 perc lag...)**
ja, dehogynem az a tetves digi.
igaz, az sem nem megyar, sem nem tévácsatorna...napli és liverpool meccseket adja..
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tibiajax
veterán
1.helyezett?..best ever
-
7600 GS
addikt
-
szami777
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz
szami777 #70014 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
-
IreN!CuS
őstag
Hertha szépen behúzta
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
NyxNyxNyx
addikt
Szegény Aguero 20 játékperc alatt lőtt 5 gólt, de Lewa után már ez normálisnak tűnik.
-
szami777
addikt
Atyaeg Willian mekkora golt lott.
Orom nezni.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77
-
Tibiajax
veterán
ezt a nyomorék chelseat.. még jó, h fogadtam rá
-
-
pohár
félisten
válasz
Tibiajax #70026 üzenetére
már ott sejtettem, hogy gebasz lesz, mikor nem adták meg a S'oton 2. tizenegyesét (körülbelül az eset előtt 10 perccel kapcsolódtam be a meccsbe), eléggé nyomtak a srácok, aztán bumm, 1-1, félidő, kijöttek, folytatták ugyanazt az offenzív focit, aztán mondom, hogy ennyiért ajándék a gól, ha jön, akkor meg főleg... a sárga over 6,5 is jó volt, pont jött az is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
hát ezen a videón sírtam
(face-es videó)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-=Vacsek=-
senior tag
vki arsenal mu line up-t tud adni ha publikus már?
-
Neztem Nemeth K. szolo goljat, orom volt ilyet latni magyar focistatol. A legtobb onbizalomhianyos balfacan mar tiz meter utan szabadulna a jatekszertol, csak ne kelljen felelosseget vallalni es egyeni akciot kivitelezni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Richard!
őstag
-
Tibiajax
veterán
válasz
L_YKing #70034 üzenetére
mindig is mondtam, h Krisztiánban van potenciál
ha a végén még egyszer visszahúzza -simán megcsinálhatta volna, béna amcsi védő már feküdt ott is-, már már Zlatan-i magasságokba került volna--
United-nek az az első négyese elég durva..
sajnos
ha össze is szoknak, nagy bajban lesz az ellenfél védelme[ Szerkesztve ]
-
Richard!
őstag
válasz
-=Vacsek=- #70039 üzenetére
Simán, akár egy nagyobb összeggel, 30-40€-val. Aki nem kockáztat, az nem nyer
Ma kezdődik életed hátralevő része!
-
Tibiajax
veterán
ma azért elég keményen rangadó-nap van, azt vágjátok
ars-mu, ajax-psv, bayern-bvb, everton-liverpool, psg-marseille..[ Szerkesztve ]
-
-
L_YKing
addikt
Hat Tibi ez nem a te hetveged..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
NyxNyxNyx
addikt
Swansea - Spurs meccset miért kellett egy időpontba rakni az Arsenal - Man U-val?
Én 3.5 over-t tippelnék utóbbira, de előbbit fogom nézni. 2 kedvenc PL csapatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest