-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hahaha, freiburg megccsen minden játékos gőzölög ezerrel
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
L_YKing #34000 üzenetére
nemrég én is kicsit félreértelmeztem és -kommenteltem a dolgot.
még jó, hogy nem ő, hanem mások sértődtek meg. (helyette.)
steaua-t is szereti.
szíve joga, így alakult.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
viharhozo
addikt
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
nextman
aktív tag
Kevin Grosskreutz
-
KisTücsök
addikt
Napi stadion hír.
"Annyi kiszivárgott, hogy a mostani 12 ezres létesítményt 18 ezresre bővítenék, megszüntetnék a futópályát, és korszerűsítenék a lelátókat is annak érdekében, hogy a Sóstói Stadion megkapja a IV-es besorolást. Ez kell ugyanis ahhoz, hogy a Bajnokok Ligájában playoff- és csoportmeccseknek, az Európa-ligában és az Európa-bajnokság keretében pedig a főtáblás küzdelmeknek adhasson otthont."
Azoktól kérdezném, akik szoktak magyar meccset nézni: A mostani 12 ezres létesítmény minden hazai meccsen tele van?
Az mondjuk oké, hogy majd játszhat BL meccseket is a stadionban a csapat, de addig azért nem ártana eljutni. Az meg nem holnapután lesz.
"„A futballstadionok ügyben kezdjük utolérni a közép-európaiakat. És ha még hagynak bennünket egy-két évig dolgozni, akkor meg is fogjuk őket előzni” – nyilatkozta a kormányfő a másik hazai kedvenc, a Puskás Akadémia honlapjának adott interjúban."
Hmm...
_____________Ez meg mi? Már itt tartunk?
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Szurkoljatok, ma szalagavatóm lesz.
-
7600 GS
addikt
Köszi srácok!
Remélem minden flottul fog menni, a főpróba jó volt, nem volt gond. Fél kilenckor kezdődik, előtte meg szalagtűzés meg különböző beszédek lesznek, illetve ott lesz ugye az állófogadás is, kis pezsgőzéssel egybekötve.
Utána meg persze afterparty.
Majd talán képet is teszek fel ha készül valami normális.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
7600 GS #34023 üzenetére
A szőke hajú csajszi vagy jó arányokkal akkor jöhet a kép , ha nem akkor ez egy focitopic köszi
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
KisTücsök #34014 üzenetére
Na én pont kijárok néha a Sóstói Stadionba. Legutóbb a Fradi ellen állítólag 4300 szurkoló volt kint. Egyébként nem értem ezeknek a balfaszoknak minek fejleszteni, egyre kevesebben járnak ki a Videoton meccseire bőven jó lenne a jelenlegi állapotban az a stadion. Max a kijelző lehetne felújítani...
Més que un club!
-
L_YKing
addikt
Atya
ezmiez?
Azért mert balf*sz a kapus azért beengedni egy gólt?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
L_YKing #34030 üzenetére
ezek szívtak valamit.
szalagavató...
kííís pőőőcs.
na, akkor szurkolok egyet neked: nőjél nagyra!
(habár. a tangó alatt ugye...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra #34040 üzenetére
na, 7600 GS kolléga azóta sem jelentkezett be.
szerintem sikeresen drukkoltunk neki.
csak bírjon lábraállni...(gyk: remegő térd, csapágyasság, miegymás. amik szalagavató után történhetnek. pláne tangó... ahelyett, hogy tengózni ment volna...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
L_YKing
addikt
Nekem is idén lesz.
Óó de mennyi öregember van itten.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Sztbeni
őstag
válasz
Integra #34038 üzenetére
Ebben sajnos igazad van, a legtöbb fiatal borzalmas állapotban van. Én látom minden nap az osztálytársaimon
. Munkát a legtöbb egyáltalán nem tud végezni. Én meg nyáron a 40 fokban krumplitkapálok
.
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Enzolord
addikt
Ezek szerint itt valaki vagy 20 alatti, vagy 30 fölötti...
Összehozhatnánk egy barátságos meccset, Öregek, kontra fiatalok, ott lehetne szájkaratézni, meg megmutatni, hogy mizu...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- YouTube
- Milyen routert?
- FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest