-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz forceberg #9442 üzenetére
Hát nem tudom, megadható, de már a kontakt előtt rogyott össze.
Szerk.: Én se azt mondom, hogy nem az csak ez befolyásolhatta a bírót. Ha másik oldalon is lesz ilyen, tudunk dönteni, hogy feltétlen rossz döntés volt-e.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
-
7600 GS
addikt
válasz forceberg #9708 üzenetére
A meccsen egyszer sem csúszott meg máskor. Lendületből vitte rá Maris a labdát, és megforgatta az öreget.
Cristiano Ronaldo érkezése óta több gólt szerzett az El Clasicókon, mint Messi. A portugál eddig 12 gólt summáz, míg az argentin 11-et. Messinek már volt 6 találata Ronaldo érkezése előtt is. A Klasszikusok góllövőinek örökranglistáján Messi 17 góllal a 2. (Di Stefano előzi meg, akinek 18 találata van), míg Ronaldo a 7.
TABLA DE GOLEADORES COPA 2012/13
7 goles - Diego Costa
6 goles - Cristiano Ronaldo
6 goles - Álvaro Negredo
5 goles - David Villa
4 goles - Karim Benzema
4 goles - Leo Messi
3 goles - Rubén Castro
3 goles - Roque Santa Cruz[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz forceberg #9716 üzenetére
Nekem tetszik a mostani Barca védelem, elég termelékeny hál' istennek.
Komolyra fordítva a szót, Puyol-t már nagyon könnyen megforgatják. Mondjuk nem értem, hogy alves még mi a francot keres ott, én már páros lábbal rúgtam volna picsán a tavalyi szezon után.
De hát ott van Mascherano és Song, nem kell parázni.
-
szab.tam
nagyúr
válasz forceberg #9925 üzenetére
segítek.
(lassan írom majd, hogy te is értsd: nem-lesz-gáz-ár-e-me-lés.)1. hegyibá' örökös, tiszeletbeli margitos.
2. a másikról átkapcsolva pont láttam a mai, studióbéli, utólagos hebegését. nézd meg te is, és érteni fogod.***
szerk:
ja bocs. már nekem is este van, részeben te is ezt írtad.
részben.***
de a lényeg:
hegyi iván egy f*.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz forceberg #9928 üzenetére
ilyen mélyszakmai kérdésekig a real-lal kapcsolatban sosem jutottam el.
én általában leragadok a felszínes kérdésknél:figyelem ronaldo aktuális frizuráját, a nézőszámot, a gyep állapotát, és hogy murinnyó megközelíti-e a kijelölt zóna határát.
a többi számomra nem érdekes.
pláne, hogy mit mond hegyi iván...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
-
-
pohár
félisten
válasz forceberg #10310 üzenetére
mert ebben mi volt a kétes? a bíró veszélyes játéknak ítélte meg, nem volt számára kétséges a helyzet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz forceberg #10317 üzenetére
de komolyan, te mi a szart akarsz ezen videóbírózni??
videóbírót max a gól/nem gól, kéz/nem kéz szituációra hívnának le az edzők...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
válasz forceberg #11123 üzenetére
igen, az is parádé volt, mert alig tartott tovább mint az első gólja, csak az első annyira látványosra sikerült, azt úgy oda helyezte, hogy... hátsó kamerából látszott, hogy kapta, rúgta és tökéletesen odahelyezte a ficakba. a második gólja nekem már inkább odaakarom tenni, aztán vagy bemegy, vagy nem stílusúnak tűnt, de az is pontosan odament végülis ahogy akarta
viszont villa gólja ugyanilyen fontos volt és főleg neki, mert remélhetőleg sokkal felszabadultabban fog ezek után játszani, hogy megtört a jég és nagy tétmeccsen betalált. neki ott kell elöl ficánkolni, zavarni, akasztani a hálóba. és tudott futni jól, nem lehetett érezni rajta, hogy a lába gondot jelentene.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sickboy25
addikt
válasz forceberg #11966 üzenetére
Dzsudzsák hozta a szokásos válogatott formáját, nem volt 0 , de jo sem volt
Kano: sajnos nincs jobb védönk es ez tény
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
szab.tam
nagyúr
válasz forceberg #12072 üzenetére
én is csak most nézem / hallom...
lesz: lipcsei, dragoner, havazás, stb...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz forceberg #13089 üzenetére
"Szóval nem a Hali volt a suttyó, hanem aki hagyta őket."
ez pontosan így van.
huhogásról.
2. dolog.régebben kifejtettem, hogy a verbális lelátói megnyilvánulást nem korlátoznám, szankcionálnám.
ez egy felesleges, izzadságszagú, fifás, riszpektelő erőlködés.
amíg nem repül be semmi a pályára, addig hagynám. (mint asszem, fatusi elé dobtak anno banánt...)a másik. moniz a büntetések csapatonkénti aránytalanságára utalt.
de igazából belülről az elvesztegetett 2 ponton bosszankodott.
és azon, amit leonardo-val műveltek. büntetlenül.
amikor nem tudták felrúgni, mindig nagy labdát adott.
a haladás kapott sárga nélkül ezt akadályozta meg kb. egy tucatszor.
kíváncs vagyok, rángószájú mit fog erről véleményezni. (snooker, pool, vagy hogy hívják.)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
MPowerPH
félisten
válasz forceberg #15034 üzenetére
Azaz, ott nézem. 11-es volt, meg egy piros. Köszönjük spori.
Egyébként tök mind1, tegnap a Bayern is 3 szabálytalan gólt szerzett, de nem kaptak meg 2db büntetőt.
Egyébként a Real durvul. Most ez a talpalás, az elején Khedire könyöklése.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Integra
titán
válasz forceberg #15034 üzenetére
szerintem meg nem volt az.
én meg a német sky-on nézem premier plan hd-ben, a német patrióta kommentátor (kai dittmann) is elsőre azt mondta, aztán néztük a lassítást és bocsánatot kért és visszavonta. ahogy szünetben hitzfeld is megmondta, hogy nem volt tizi, csak azt szeretett volna kiharcolni, de ahhoz ez nagyon kevés volt. messze volt ez a büntetőtől. meg nem is a 16oson belül volt, csak oda esett be..dortmundnak szurkolok, de azért nem kéne felvenni a szemellenzőt...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz forceberg #15556 üzenetére
Ez nem TV-ből volt hanem egy foteldrukker Vidis monsta aki szerdán az 5-1-nél mellettünk ült. A másik Vidis kolléga korrekten leírta hogy mi volt ő kint ült tegnap a Puskásban. Csak reggel felkaptam a fejem erre az elp*cs*z szóra. A jelzőt amit mondott mellé már inkább le se merném írni.
Nálam egy komoly verés ott kezdődik hogy 4-0 vagy legalább egy 4 gólos siker. az már tényleg nagy pofon. 2 hete mikor megsérültem mi is 7-0-ra vertük a szomszéd csapatot úgy hogy előttünk állnak a tabellán. Na az kiütés volt az edzőjük mikor gratulált a mienknek mondta is hogy szégyelli magát a csapata teljesítményéért.Més que un club!
-
Integra
titán
-
vans?
őstag
válasz forceberg #17019 üzenetére
Mindenkinek ott a lehetoseg, hogy szponzorokat gyujtson. Az Audi nem tamogatja oket, hanem szponzoralja. Ja, es tudtommal van egy minden teren tamogatott (...) Videoton is, ugyhogy ez nem kifogas. Nyilvan nem az Egerhez kell hasonlitani magat a csapatnak, de attol meg a bajnok az bajnok. Ja, es a futsalosokat peldaul nem szponzoralja az Audi, megis ronggya vernek mindenkit (nemzetkozi sikerekkel egyutt).
A masik, hogy latunk nemzetkozi szinten eleg sok millliardos klubot, akik megsem nyernek semmit.
hábm bábm
-
nagyúr
válasz forceberg #18506 üzenetére
Nekem még ilyesmi volt anno jó régen (talán '98-2000 körül): Tiempo
Az újabbak már annyira nem szimpatikusak. Viszont a Joma tényleg jó az előző cipőm nekem is az volt és elég jól bírta lehet legközelebb is Jomát nézek bár most már árban nem sokkal olcsóbb mint egy Adidas vagy Nike.
Viszont most egy tök mezei Decathlonos Kipsta csukám van és meglepően jól bírja ahhoz képest mennyibe került. Eddig pozitív csalódás.Balu: egy Lotto Zhero Gravity-t én is szívesen kipróbálnék. Régebbenn az tetszett a legjobban és kíváncsi lennék erre a fűző nélküli megoldásra.
A Kelme mint márka amúgy eltűnt? Vagy lehet még valahol kapni? Életem első focis cipője volt olyan de már egy ideje nem találkoztam ezzel a márkával.
Més que un club!
-
Integra
titán
válasz forceberg #18883 üzenetére
persze, mindenkinek van rossz napja, de ez... kész
mondjuk amilyen ötlettelenül játszik ez az egész csapat most, simán belefér ez is.na, 2:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOL és ki fejelte, ha nem HW4 a falábújaim közül !!!!!!!!!!!!![ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
válasz forceberg #22884 üzenetére
De most akkor döntsük mar el, egyéni, vagy csapatteljesitmeny kell hozza? Vagy mindig ugy variáljuk, hogy Messi Jöjjön ki győztesnek? Egyébként akkor ott van xavi es iniesta. Ugyan azokat a címeket nyerik, csak Messi tobb gólt lo náluk -akik nelkul semmire se menne. Arra meg ott az aranycipo, Nemde?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadiúj, nem használt
- Lego boost robot 17101 - Programozható
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett új állapotban - Garancia
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Air 3 Fly More Combo FMC RC2 drón újszerű állapotban - garancia 2025.08.03-ig
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen