Hirdetés
- Windows 11
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AI növeli majd az ételfutárok bevételeit
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Az viszont mekkora haver, Mourinho nem nyer semmit idén, valószínűleg, elmegy, és kap 10 Milla bánatpénzt....
Te elcseszed a munkád, lehet, elég egyszer, és repülsz a p*csába, és jó, ha nem perelnek be....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Ps Vita
őstag
Na és most jön az,hogy kiejt minket az Arsenal...
És most komolyan félek attól,hogy bekövetkezik -
venember83
nagyúr
válasz Enzolord #8990 üzenetére
Nem fizetett, hanem pontokat gyűjtött, míg a Milan hullatta őket. Most Balotellivel viszont nagyon figyelni kell rájuk. Igazán leszokhatnának már az emberek a Juve szekálásáról, ha tettek is valami olyasmit, amit a többi csapat nem, amit nagyon kétlek, akkor is példásan megbűnhődtek érte egy Serie B-vel meg két hetedik helyezéssel.
-
pohár
félisten
abból ott egy gangbang lesz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ps Vita
őstag
-
bandus
veterán
hagy kárörvendjek már egy kicsit énis innen nehéz lesz visszajönnie a katalánoknak, szerintem nem is fog sikerülni. mondjuk ettől függetlenül is tudjuk, ki nyeri jövőre az aranylabdát, hiába esnek ki a 8 között
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Boxer001
veterán
Szép volt Milan!
Remélem kiesik a Barca. -
Tibiajax
nagyúr
megint végignézegettem ezt a videót[link].. nem, nem tudok, nem lehet vele betelni....
boxer, neked nem ajánlom, nincs benne sok gól, meg barca-szopatás se[ Szerkesztve ]
-
eladodo
csendes tag
válasz -HajTömeg- #9007 üzenetére
rapattant,ahogy elotte a barkas kezere is(nem veletlen maradt fekve...)nem tehetett ellene semmit...
ahogy puhl sanyi mondana,nem kereste a kez a labdat...
le lehetett volna fujni,igen,akkor a milan a 16os vonalatol jon ujabb szabadrugassal...MILAN,sempre con te!!! - cs.a K.!!! ©™
-
Sickboy25
addikt
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek ezen a gyönyörű napon!!
Nem kiabálok el semmit, kivárom a 2 hete, addig két kemény meccs lesz még...
Hajrá srácok...
Az egyszerű faék hozzászólásokra ezen a napon nem reagálok... Ki mit érdemelt kommentekre...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
nagyúr
Egyetértek. És direkt kivettem melóból 2 óra csúszót hogy nézhessem a meccset. Erre ennyire szar játékot régen láttam a csapattól.
Nagyon max maradt 20% esély de inkább annyi sem. Viszont legalább a rendkívül intelligens anti Barca fanoknak volt egy jó estélyük és most boldogok lehetnek 1 évig.Més que un club!
-
bandus
veterán
való igaz, most még 16-nál tartunk. de ettől még itt elbúcsúzunk a világ legjobb csapatától. persze ha tovább jut, akkor megkövetem magam sajnos reális esély van rá, hogy vele tart a real is :/
#9015 Tibi:ezzel nem is lehet, nem véletlenül kapta a becenevét el se tudom képzelni mire vihette volna még a sérülései nélkül.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
[link]
ebből kíváncis vagyok lesz-e valami. az minden esetre biztos, hogy a juvénak nagyobb szüksége lenne rá."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
eladodo
csendes tag
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #9018 üzenetére
intelligens vagyok nem is szeretem a Barca-t, jó estém is volt..
Azért remélem, még lesz 1-2 jó estém idén..
Azt hiszem, délutánig abba hagyom az írogatást, mert kihagyok szavakat..[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
válasz Enzolord #9024 üzenetére
Hát nem tudom, mindig furcsán néztem azokra akiknek egy másik csapat veresége a legnagyobb örömük. Ennyire szegény világban élünk? Én sem szeretem a Realt például, sőt. De nem fogok örömködni ha kiesnek és tisztelem őket meg az összes ellenfelet a legkisebb csapatig. Persze mások vagyunk csak számomra ez a sport.
De ha valakinek tényleg ez a legnagyobb öröme akkor rendben, én max sajnálom őket.Més que un club!
-
eladodo
csendes tag
válasz Napfénysüti #9025 üzenetére
vermerseklet fuggvenye szerintem...
'78ban vitt ki eloszor nagypapam kispestre,86tol rendszeres szurkolotabori tag voltam,benne voltam a szervezesben,sokmindenben...
magyar szinten gyomrom forgott mindig is a divatfradistaktol,a "dafke" dozsasoktol...megis,nemzetkozi kupakban pl mindig erdekelt,hogy mi tortenik veluk...
amikor a fradi a bl-ben jatszott sokat ingaztam nemetorszag es butapest kozott,otvar autoval,radio nelkul...alig vartuk,hogy rabafuzesnel atessunk a hataron es megtudjuk,hogy mi volt...manapsag a net arctalansga moge bujva persze sok a szakerto,a szelsoseges,aki azt kepzeli magarol,hogy o a legnagyobb rajongo es azzal is ki akar tunni,hogy minel jobban fikazza a masikat...
pedig talan egyszerubb lenne nem foglalkozni a masikkal,ha nem erdekel,de itthon sok a mazohista...
MILAN,sempre con te!!! - cs.a K.!!! ©™
-
nagyúr
válasz eladodo #9026 üzenetére
Az lenne a helyes. Vagy oké foglalkozzon vele mert érdekelheti de normálisan. Le lehet írni hogy pl tegnap tök gyenge volt a Barca. Ez abszolút igaz, én is fogtam a fejem. De a hányinger kerülget az ilyen örömködő gyűlölködő emberektől. Gondolom az életben nem láttak csapatsportot közelről csak tv-ből vagy nem tudom mi okozhat bennük ekkora lelki törést...
Kíváncsi vagyok ha az ő csapatuk lenne ilyen helyzetben mit mondanának. Ja hogy nincs is csapatuk esetleg?Més que un club!
-
eladodo
csendes tag
válasz Napfénysüti #9027 üzenetére
no igen...
olvass bele az index drukkerkocsmajaba...
egybites interista osztja az eszt,kopkod egy milan-barca meccs kapcsan...
bundas juve szurkolo haborog...
ahelyett,hogy azt nezegetne,hogy ha mar olasz csapatot valaszt,akkor a koef.pontok szempontjabol mennyire jott tett ez most a seria a-nak...
de nem,ul a gepe mogott es azt hiszi,hogyha o,luvnyak beluska a kisszobabol beirja a netre,hogy "fuj,csal a milan"akkor majd az uefa a fejehez kap es megsemmisiti a meccset...
persze,esz nelkul,stilus nelkul,ervek nelkul...de ez ugyanugy megvan a kozeletben,politikaban,mindenben...
mindenki csak a magaet mondja es nem hallgatja meg a masikat...MILAN,sempre con te!!! - cs.a K.!!! ©™
-
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #9025 üzenetére
Nagyon ritkán örülök egy csapat veresegenek.. van pár ilyen, de nem sok.. viszont, bennem kivált egy erős ellenérzést, ha valakit ennyire sztarolnak. Emelt fővel viselték, amikor lenyomtak minket a bl döntőben, elismerték, hogy jobbak, és csendben hallgattam a legnagyobb barca drukker 18 éves mindent megélt kislány nagypofajusagat... De mióta a barca folyik a csapból, és hogy hű meg há azóta bevallom, minden ilyen kis bukasuknak örülök.. és ebben az is benne van, hogy örök harc folyik apám és köztem, mindig más csapatnak drukkoltunk, és nem hagyjuk ki, ha zrikálhatjuk a másik csapatát.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
MPowerPH
félisten
No kedves Barcások, kik fennhangon kiabáltak, hogy nem volt szabályos az első gól. De az volt. Hát ez ciki...
Ettől még ez rég nincs lefutva... Szvsz butaság lenne most leírni a Barca-t, mégis csak a világ egyik legjobb csapatáról beszélünk.
Most nézem, előttem valaki már beszúrta.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
törölt tag
válasz Enzolord #9030 üzenetére
Érdekes, mert nálunk is ez a helyzet. Én meg faterom, sose szurkolunk egy csapatnak. Vagy, ha mondjuk egy nagyobb - rivális - csapat játszik egy kisebbel. Akkor egyértelmű, hogy a kisebbnek "szurkolunk".
Ezt, nem régen vettem észre. Pár hónapja. Míg, én régen a vb-ken a németeknek szurkoltam, addig fater a braziloknak. Ez megváltozott már, mert nem szurkolok a németeknek. Vagy, én Liverpool, ő Man. Utd. Amikor Real - Barca van, akkor én a Barcanak, ő a Realnak. Amúgy nem vagyok Barca fan, csak ha Real-Barca; Barca-Real meccs van.
De nem vagyok olyan, ha kikap a Real vagy Barca vagy más nagy csapat, hogy írom is ki fake-re. Ez van, legközelebb máshogy alakul.
-
nagyúr
válasz Enzolord #9030 üzenetére
A nagyképű drukkerek is elmehetnek a p*csába nyugodtan azokat is rühellem akikkel elszáll a ló. Azt azért remélem érzed hogy nem a csapat tehet róla hogy ennyire sztárolják őket. Ők csak játszanak ahogy tudnak. Lassan úgy érzem szégyellnem kéne magam hogy tudnak játszani én meg nekik drukkolok...
Més que un club!
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #9034 üzenetére
Szó sincs róla... Az egyik legjobb barátom is Barcas, együtt neztuk a barca mu bl döntőt, és szó nem volt semmi haragszom rád-ról meg ilyenekrol. Azt utálom, hogy a csapból is ők folynak.. sőt, a fifa válogatottba csak alakulóban játszó emberek fértek be, ettől is felfordult a gyomrom... A drukkerekkel semmi bajom, nagy részt, csak az ujhullamos divatdrukkerekkel, meg a mediaval... Nem akkor lettem Mu drukker, amikor bl-t nyertek.. Cantona miatt szerettem meg őket... Picsogas vége.
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #9036 üzenetére
Persze, hogy nem tudunk ez ellen tenni.. De egy angol drukkernek bosszantja a csőrét...
-
IreN!CuS
őstag
Ha sikerül felrázni magukat sima liba lesz ,de nem tennék rá sokat Simán elfelejteném a "gála tizenegyet" jöjjön Villa , Thiago ,Adriano...
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
homeless09
őstag
Bayern meccs után olvastam : Az Arsenálnál annyira szerették Van Persie-t, hogy távozása után inkább visszavonultatták a középcsatár posztját.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Ps Vita
őstag
válasz homeless09 #9041 üzenetére
lol,Walcott mögött nem értem ezt a nagy hájpot,Wilshere klaszisokkal jobb,nem csak nála, szinte minden fiatal angol labdarúgónál,óriási tehetség,még sincs akkora hájpja
-
Boxer001
veterán
Hmm, lehet 3 német csapat is tovább fog jutni?
Ebből azért le lehet szűrni dolgokat. -
Enzolord
addikt
"első félidő
kijöttek a csapatok, a Milan beállt védekezni, a Barca meg tiki-takázott a a kaputól 40 méterre
eltelik 20 perc, az olaszok várják, hogy támadjon a Barca
eltelik 30 perc, még mindig várják az olaszok a Barca támadást
40 perc után értetlenül néznek a Milan játékosai Allegrire, hogy ilyenkor mi van, az Istennek sem akar támadni a Barca
Allegri kérdően néz Rourára, hogy mi van, ne szívassák már őket, jöjjenek támadni
Roura rejszol egyet, amikor Xavi a kétszázadik hajszálpontos 6 méteres passzát adja hátra Puyolnak
lefújják a félidőt, Mexés felkölti Abbiatit, hogy jöjjön, a szunyókálást folytassa az öltözőben
Allegri felhívja Murinnyót, hogy ilyenkor mit kell csinálni, a Barca nem akar támadni
Mou erre azt mondja, semmi gond, az utóbbi 1-2 évben vele is ezt csinálják, rájuk kell hagyni...
Közben bejön az öreg Berlu, vakarja a fejét, ő sem érti, mi van
Allegri arca tikkelni kezd
Szól a spori, hogy lassan mehetnek ki a gyepre, mert a Barca már 5 perce passzolgat
2. félidő
Barca passzolgat, a Milan játékosai beszélgetnek a saját tizenhatosuk előtt
Muntari megteker egy spanglit
Xavi a négyszázkilencvenedik passzt adja Puyolnak
a közönség elkezd hőzöngeni, mert unják magukat
Roura extázisban, Allegri Angry Birds-t játszik az ájfónján, Abbiatinak még a nyála is kicsordul, olyan jóízűen alszik a kapufa tövében
Mou Madridban bekapcsolja a tévét, és küld egy sms-t Allegrinek: "kérjétek már el a labdát, oszt rúgjatok 2 gólt, mert tettem rátok 100 eurót hendikeppel"
Messi közben kimegy a büfébe
Boateng és Muntari odamennek Xavihoz, hogy elkérnék a labdát egy rövid időre
Xavi vérig sértődik, de végül odaadja
a két milános szépfiú gyakorolja a kapura lövést, kettő be is akad
Xavi visszakéri a labdát, Messi visszajön a büféből
Milanosok szépen beállnak védekezni, a Barca passzolgat, Roura extázisban, Allegri arca tikkel, Balotelli tűzijátékot lő
Abbiatit a bíró hármas sípszava ébreszti fel
Balotelli közben felgyújtotta a szektort, mindenki spurizik kifelé"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #9049 üzenetére
ilyen trollfészes firkáknál mindenképpen viccesebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Astra kalandok @Bevezető rész