Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #156001 üzenetére
mindig is mazohista voltam ezen a téren, velem született rendellenesség..
nna, persze, annyira azért nem vagyok az, h -mondjuk- egy bayern-meccset megnézzek, de ilyen szarokat, amiken még akár röhöghetek is, igen -
dudu5130
őstag
Ezért a Sheriff úgy megrak minket, hogy még Conte is csak csettintene. Csóri Simone.
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #156004 üzenetére
Most gyenge napunk volt ez van, a Real ellen be kellett volna húzni. Sajnos nincs olyan befejező a keretben aki az ilyen meccseken legalább 1 gólt bekaparna. Dzeko low budget megoldásnak nagyon jól sült el a fizetése ellenére is de Correat nem tudom megemeszteni. Nagyon nem ez a szint. Ennyiből Belottit is hozhatták volna. Lautarot meg csak egy mondat erejéig említem meg.
-
DeathAdder
veterán
verratti kibaszott zseni volt tegnap is, mikor megy már el egy topcsapatba? így ellenállni a világ talán legjobb presszingjének, zseni a csávó, bár a második félidőre kifújt
bappé viszont túl van értékelve ¯\_(ツ)_/¯ nejmár sokkal jobb játékos, ha cé ambíciói lennének méltó utódja lehetne a legjobbaknak, de ő inkább brazil marad
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #156011 üzenetére
..topcsapatba..
nem ott van most is? -
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #156012 üzenetére
nem is értem, hogy emelhette ki egy psg az olasz másodosztályból ¯\_(ツ)_/¯
-
bandus
veterán
válasz DeathAdder #156016 üzenetére
Nekem az a meglepo, hogy mindissze 5 golt lott eddig a psg-ben.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bagyulajuve
addikt
válasz DeathAdder #156016 üzenetére
sokan tudták róla, hogy hatalmas tehetség - meg akkortájt mintha Ancelotti lett volna az edző a PSG-nél
#156017bandus - hát nem egy gólzsák az biztos, középpályásként is kevés ez, talán ez és a fegyelmezettsége a pályán (sok sárga és piros), amik a gyengéi - bármelyik Juve középpályást elcserélném rá
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #156019 üzenetére
nem tudtam eldönteni, most Verratti-ra vagy Mpabbé-ra írja, hogy csak 5gólt rúgott...
mert ha Verratti-ra, akkor csatlakoznék... édes istenem, neki hát nem a góllövés a feladata, hanem hogy szűrjön, kaszáljon, feltartson, gyomláljon, akadályozzon mindent ami az ellenfél támadásával kapcsolatos, majd indítson
...és hát sajnos, azt kurva jól csinálja
cantéval meg talán brozovic együtt a világ legjobbja ebben[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Tibiajax #156020 üzenetére
értem értem, de a nap végén csak gólra játsszák ezt a játékot. mondjuk a psg-ben megvan, hogy ki lője be a gólokat. de azért ezen a 250+ meccsen 5 gól szerintem elég gyengusz. összehasonlítva kanté 160 meccsen lőtt 10-et, brozovice meg 200 meccsen 20-at. és még casemiro is vert 23-at a realos karrierje alatt
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tibiajax
nagyúr
az este hallottam, hogy Chiellini azt mondta a psg-re, hogy egy pléjsztésön-csapat
az milyen már.... amikor egy profi mond egy ilyet nyilvánosan, egy másik profi klubra -
DeathAdder
veterán
válasz Tibiajax #156023 üzenetére
így, ha ő nincs a sziti jó eséllyel ízekre szedi ezt a párizst, bár Gueye is kellett mellé, rohadt jó volt ő is (nem a gól miatt, azt rúghatta volna bárki), de az ilyen emberek hatványozottan kellenek ebbe a csapatba, mert az első hármas tényleg semmi melót nem végez labda nélkül (nejmár még csak-csak).
De nem sok olyat látni mint Verrati, ami azért a túlzó Jorginho felszopást is erősen beárazza nálam, főleg úgy hogy most hétvégén játszott ő is ugyanez a sziti ellen, hát nem egy szint a két játékos
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #156025 üzenetére
az ilyen emberek hatványozottan kellenek
azok a bizonyos jó kis szürke eminenciások..
de amúgy tényleg. végül is, az összes fentebb említett három ultrapro szűrő az.. csak szépen, nem figyelemfelkeltően takarítani, feszt, 24/7be..
az a cante gyerek is, szerintem a világból ki tudna kb futni, ha arra utasítanák -
DeathAdder
veterán
válasz Tibiajax #156026 üzenetére
Kanté kb. annyira kardinális elem (és ma hiányozni fog, ahogy Mount is, úgyhogy szerintem foghatók ma), tipikus eset amikor Makelelé nem volt olyan fenszi a galaktikus madridnak, lapátra tették és elhozták helyette Beckhamet... akkor gyorsan kiderült hogy a kis feka gyerek mennyire hiányzik onnan.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz Tibiajax #156024 üzenetére
Pl. Tribe
Volt régesrég, tényleg nagyon rég egy Simcity nevű játék. Az első, az igazi, az abszolút menő.
Abban volt három fokozat, talán easy, normal, hard. Ha jól emlékszem, rendre 20.000, 10.000, illetve 5.000 kezdő tőkével.
Leszámítva, ha addig-addig kattintgattál a választó képernyőn, míg megtaláltad azt a kb. 2x2 mm-es négyzetet, ahová kattintva kb. 100.000.000 lett a kezdőtőkéd. Fogalmam sincs, hogy találtam erre akkor rá, mindenesetre kíváncsi voltam, mi vár az OK(?) gombra kattintva úgy, hogy egyik nehézségi fokozat nincs kijelölve. Hát ez.Kiszabott jó városkáim voltak, volt, hogy úgy kezdtem a játékot, hogy méregdrága gyárépületekből kiraktam az FTC feliratot. Mert miért ne.
Nekem ez a kis személyes anekdota jut eszembe, valahányszor szembejön velem a P$G neve.
-
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #156030 üzenetére
bárcsak kiderülne, hogy Bernardeschi egy csatár valójában, csak eddig ezt egy edzője sem ismerte fel
Resistencia eterna
-
LyonnaisFan1
őstag
A Benficanak nem kellett sok, hogy Darwin Nunez talalataval vezessenek a Barcelona ellen.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
ez a "Just eat" micsoda? elhízásra való felhívás? mostanában sokat látom
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #156034 üzenetére
Kaját házhoz szállító cég lehet, mint az Uber Eats.
-
bagyulajuve
addikt
-
addikt
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #156034 üzenetére
Azt is egyre inkább szorgalmazzák hogy szép nőket ne vágjanak be a lelátóról, mert azzal tárgyiasítják őket. Bár a sok közeliről inkább kapok agyfaszt, amikor nem a játékot mutatják, hanem hosszú ideig a játékost.. az már az EB óta feltűnt.
Persze meg kell nyerni valahogy az ázsiai tinilányokat.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #156039 üzenetére
Nyugi, majd eljutunk hamarosan oda, mint a filmekkel, hogy kötelező lesz minden meccsen mutatni pár soron változatos bőrszínű és nemi identitású szurkolókat
Ez a meccs amúgy nagyon altat... Rudiger hova tette az álarcot? ...vagy a juve játékosok feje olyan puha, hogy nem kell ellenük fejvédő?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Redneck
nagyúr
Egyelőre elég gyenge, életlen ma a MU. A bal oldalon rendre megveri őket a Villareal, örülhetnek hogy nem vezetnek 1-2 góllal. Támadásokban sem jobbak. De Gea, Fernandes, és Pogba vannak egyelőre értékelhetően játékban. Nem lennék meglepve, ha ma a spanyolok nyernének.
A Juvetus-Chelsea milyen? Mikor néha odakapcsoltam, mindig csak Ziyecht emlegették.
A Benficának hajrá!
DeathAdder:
Érezhetően hányzik Wan-Bisakka, McTominay, és Rashford is szerintem. Cé nagyon akar, de egyelőre labdát nem tud rendesen átvenni.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
addikt
válasz DeathAdder #156041 üzenetére
Ő is Arsenalos valójában, még a nevében is benne van.
Go Gunners!
-
Tibiajax
nagyúr
na mivan besztlíg-pro cselszike?.. olasz középcsapat oktat? : >))))
nincs se chiellini, se morata, se dibala, semmi jelentősége nincs..Soha ne írd le az olasz bajnokságot !!
kivéve az intert
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Redneck #156042 üzenetére
McTominay helyett Maquirerre gondoltam. Dalot nagyon kevés, de Sancho is gáz. Mondjuk bal oldalon, jobb lábasként, nem lehet könnyű.
Szerk:
Dalotot megint simán előzték, meg is van a gól. Nem értem OGS miért nem látja hogy simán verik...[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Telles mekkora gólt rúgott kapásból! Elkezdett nyomni a MU, kérdés az eddigi hibák, jönnek-e újra. Ronaldo helyett behoznám Cavanit, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Edzőtorony húzódzkodó tolodzkodó hasizom erősítő állvány újszerű Timeless Tools
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - hibátlan állapot
- DJI AVATA Pro-View Combo drón (DJI goggles 2) - 4 akksi, sok extra, garancia, Care Refresh
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen