- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Rátört az Amazonra a trösztellenes félelem
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TP-Link WR1043ND router
- Mobilinternet
- Adobe Photoshop
- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
válasz
venember83 #25 üzenetére
Ahelyett hogy örülnének végre valaminek, erre ez van. Csodálatos. Persze ha kikaptunk volna akkor menne a sárdobálás mégjobban. Szánalmas.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Integra
titán
válasz
venember83 #25 üzenetére
nekem sem fordult meg a fejemben meccs alatt velük foglalkozni, hajat téptem a lúzerségen, meg örültem a győzelemnek..
viszont ezek az angolok is.. nem láttam a meccset, de ez az 1:1......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #33 üzenetére
Egy az egyben adom, amit mondasz, de azért Svédország megverése szerintem megsüvegelendő, ott azért nem mi voltunk az esélyesek. Az 5-3-as hollandok elleni meccsre is szívesen gondolok vissza bármikor.
-
KisTücsök
addikt
válasz
venember83 #33 üzenetére
Szerintem a pályán mutatott játék meg a közvetítés minősége nem igazán függ össze. Vagy nem lehet egyszerre dicsérni a válogatottat (ha rászolgálnak) meg ócsárolni a közvetítést (ha rászolgál)? A cikk megemlíti és megdicséri a tegnapi játékunkat, de nem erre lett kihegyezve, hanem a közvetítés (baszki, mondja már ezt valaki más szóval) minőségére, ami tényleg hagy némi kívánnivalót maga után. De ez általános, nem csak erre a meccsre igaz. Nincs ezzel a cikkel semmi baj. Engem is marhára idegesített, hogy 5 percenként mutogatták Orbán bácsiékat. A visszajátszások időzítéséről meg ne is beszéljünk. Minden visszajátszásnál szabályosan izgulok, hogy ne történjen közbe semmi a pályán.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #266 üzenetére
Ez brutál jó így
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
válasz
LOL
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #269 üzenetére
Igen, tetszik, kurvajó lett
(Vagy irónia akart lenni?
)
A jó humorra mindig vevő vagyok, teljesen függetlenül attól, hogy az a gif/kép/videó/stb. kiről készül.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
félisten
válasz
LOL
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #274 üzenetére
Szerintem azért kb. sejthető, de azért leírom a többieknek is.
venember belinkelte a gif-et, és utána kifejtette, hogy ez valószínűleg nekem is tetszeni fog. A mondat végén egy smiley állt. Nem tudtam eldönteni, hogy most ironizál-e. Rákérdeztem a válaszomban, hogy "iróniából írod-e", amire később rájöttem, hogy elég nagy baromság, és javítottam. venember erre írta, hogy nem, hanem Nagyváradról, a saját lakásából.
Ennyi lenne a story.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
jujj.
én már itt a vénülő kategóriába tartozom.
én még emlészem a kettős rangadókra.
'80-as évek elje-közepe.
vasas.
kettős rangadó.
várady béla.
11-es.
asszem (F?) szektorban lehett hallani, ahogy elsűvít a labda, ahogy fölérúrgta 3 emelet magasan a 11-est. ha eltalálja a kapust, meghal....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #280 üzenetére
Nem látom benne a zsenit, de mindenki ahogy érzi.
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #280 üzenetére
Plusz tahóságot.
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #306 üzenetére
Szerintem csak egy jó meccset akar látni, ennek pedig nagy valószínűséggel meg fog felelni ez a párosítás. Modric pedig szinte biztos, hogy játszani fog.
-
Tibiajax
veterán
válasz
mm azért egy dortmund-madrid meccsről nem szívesen maradok le. Modric külön öröm, ha látom a pályán
látunk legalább valami észt is a fehérektől -gunykacaj-
hiszen ezért imádom/imádjuk mindannyian a bl-meccseket, mert ilyen csemege párosításokban gyönyörködhetünk.. jó néha, a sok bajnoki meccsek között -
Integra
titán
válasz
miért? csak barca meg holland meccset szabad nekünk már nézni?
-
Ijk
nagyúr
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #310 üzenetére
Szerintem a két dolog nem függ össze.
Nem éppen szimpatikus együttes a Barcelona számomra, de ezt úgyis tudják a topiklakók. Körülbelül úgy vagyok vele, mint Tibi a Madriddal (régen jobb volt, szerethetőbb, tisztelhetőbb). Pár embert (egész pontosan négyet) tudok tisztelni tőlük, régen ez a szám a sokszorosa volt. Ezek ellenére én nézek Barcelona meccseket, gyakran unaloműzés gyanánt.
De gondolom Te is megnézel alkalmanként egy Inter vagy Milan meccset.
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #310 üzenetére
én sem értem, hogyan nőtt ez nálad össze
7600gs De gondolom Te is megnézel alkalmanként egy Inter vagy Milan meccset
kizárt...[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz
venember83 #413 üzenetére
Látom a Juve nem tudja megvenni a BL meccseket, csak a bajnokikat
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
homeless09
őstag
válasz
venember83 #413 üzenetére
Nani mehet is, csak nem nevetséges 12 millióért
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
válasz
venember83 #421 üzenetére
A szó szoros értelmében véve.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
homeless09
őstag
válasz
venember83 #421 üzenetére
Azért ha Nani elkapja a ritmust akkor nagyon tudja szidáztatni a védelmeket.
-
DopeBob
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz
venember83 #544 üzenetére
ha nem tévedek 200k eu-k repkednek. 55 milka. mi az ma.... (dzsudzsák bentley-je.....)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #579 üzenetére
hajaj, ne is mondd...
tanítani kéne a "hogy verjünk szét egy jó csapatot két átigazolási szezon alatt" módszertGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
válasz
venember83 #593 üzenetére
te sem vagy a pozititás mintaképe.... most zavar, hogy együtt tombolt 80ezer emberrel? örülj már a pillanatnak, két kezed összetennéd, ha ott lehetnél egyszer egyi ilyen meccsen..
-
7600 GS
addikt
válasz
Egy Real Madridot fogadhattak vendégül. Nem mindennapos dolog ez. Bender mondta éppen, hogy hihetetlen boldog, mert nem kell a FIFA-val játszania, hogy a királyiakkal találkozhasson. Még szép, hogy kitesznek a szurkolók a csapatért, és hihetetlen hangulatot varázsolnak (innen is gratula nekik!).
A csoportból a Madriddal együtt fognak továbbjutni, nincs kétségem felőle.
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #596 üzenetére
Azért a BvB-nak mindig is volt egy nagyon erős szurkolótábora Németországon belül. Amikor a kiesés ellen küzdöttek, akkor is ugyanígy telt ház volt, ugyanígy buzdították az ultrák a csapatot. Plusz ugye a klub múltja sem semmi: 8 bajnokságot, 1 BL-t, 3 német kupát, 4 német szuperkupát nyertek, hogy csak a fontosabbakat említsem. Az utóbbi 2 évben rendre cumiztatták a sokkal nagyobb költségvetéssel rendelkező münchenieket.
Nekem szimpatikus klub a BvB, Németországon belül a legszerethetőbb.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz
venember83 #596 üzenetére
és miért zavar téged hogy ki milyen drukker és mikor? mert te x csapatnak régebb óta vagy drukkere? ciki az új generáció vagy mi a szösz? ők nem lehetnek azok? mi is elkezdtünk valamikor csapatoknak szurkolni, ki melyiknek, tök mindegy. te nem voltál akkor ciki az időseknek? kit és hol zavar az, hogy semmiből lett drukker és eltűnt utána? kikell menni, örülni, élvezni. az hogy te nem jársz semleges meccsre, ez a te bajod, de akkor mi a fenének nézed? megmondom: mert nincsen lehetőséged kimenni, különben mennél.
mindenki szívesen kiment volna a helyében, 80ezer ember, elképesztő mi van ilyen meccsen, én is voltam már dortmundban, a hamburgi aréna is varázslatos, de 20ezer emberrel kevesebb.. azért mert én a hamburg meccsein voltam mindig kint, akkor nem mehettem volna a dortmundba megtapasztalni, hogy milyen 80ezer ember? vagy milyen volt a hamburgnak drukkolni hogy a gerazoli ellenünk játszott? ezek mind élmények és örülni kell minden pillanatnak, hogy megadatik. ne legyél már ennyire fukar
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #599 üzenetére
Voltam már BL meccsen anno Chelsea ellen pl., óriási a hangulat, tény, bár én csak valami mini harminc-negyvenezres stadionban voltam.
Ez pontosan milyen meccs volt?
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #601 üzenetére
Azért szívesen kinéznék egyszer egy kolozsvári meccsre, ott is lehet hangulat. Bár úgy tűnik, életem első meccsét jövőhéten, a kecskeméti Széktói Stadionban fogom megnézni. A Diósgyőr jön ide. A hangulatra gondolom nem lesz panaszom.
De az álmom kijutni a Bernabeu-ba, hogy láthassam élőben láthassam az ottani ultrákat szurkolni.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #603 üzenetére
Szépen felépítették a Kolozsvárt, mint klubot. Plusz elég korrekt stadionjuk is van.
Más: A Chelsea az utolsó 5 mérkőzésén nem tudta legyőzni a Manchester United csapatát, bármely sorozatot nézzük. 4 United-győzelem, 1 döntetlen.
-
Integra
titán
válasz
venember83 #608 üzenetére
3 pont, NUR DER HSV!!!!!!!!!
badelj és rijacek is atom, főleg badelj telitalálat. na és persze adler (isten ez a csávó, hányszor húzta ki a segggünk a buktából..), aki szerintem neuer-t is lemossa jelenleg a kapusok között, a bundesliga legjobb kapusa.. viszont... és ez tipikus hamburg (spox.de): "Der HSV bleibt eine unberechenbare Mannschaft, die in den 90 Minuten von Augsburg von katastrophal-leichtsinnig bis souverän die gesamte Palette abgedeckt hat." maximálisan egyetértek, vagyis ez annyit tesz, hogy a hamburg tipikusan az a csapat amelyik absz kiszámíthatatlan, mert 90 perc alatt a katasztrofálisan könnyelműtől a szuverénig a teljes palettát lefedi... tehát a csőhülye idótától a bl győztesig mindent megcsinálmindig azt mondom a haveroknak, hogy a hsv-ra ne fogadjatok, mert teljesen kiszámíthatatlan...
de azt is hozzáteszem, hogy -ha csak átmenetileg is- a 4ik hely, az elképesztő... pedig hol voltunk tavaly... a kiesés miatt téptem a hajam és szitkozódtam nem is keveset... és ha a stuttgartot vertük volna, most 13 helyett 16 ponttal ott állnánk stabilan a 4ik helyen..
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz
Erre muszáj reagálnom... A Westfalen akkor is dugig, amikor a Dortmund a hatalmas költekezés után a csőd szélére került, és a kiesés veszélye fenyegette őket. Na meg nézd meg azt is, hogy mekkora a tulajdonrész a szurkolók oldaláról a klubbot tekintve.
Don't Tread On Me
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #633 üzenetére
Dehogynem menne, hát tudod hogy milyen élmény lehet egy ilyet átélni nézőként?
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #633 üzenetére
figyelj, figyeljél, te ne szúrkálódjál, mert így fogsz járni
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #651 üzenetére
De én igen, ha már ezt a szar meccset kell lesnem, mert pont ezt adják:
borzalmasak, így röviden. -
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #651 üzenetére
nem láttam, mert itt rohadtam egész nap a melohelyen, mert annyira de annyira nyitva kellett lenni ma az üzletnek este 7-ig.. gondolom, ma is parádézott a csikócsapat...
#655 7600 GS ó, az még sok is.. volt amikor egy se volt egyébként
Még Henry-ék idejében[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #686 üzenetére
Mogginak van még egyáltalán bármi köze a Juventushoz?
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #721 üzenetére
A spanyol kapusok többsége vonalkapus. De Gea azonban egyre jobban veszi fel az angol bajnokság ritmusát, és kezd fejlődni ezen a téren is. Az első évében sokkal rosszabb volt ilyen szempontból.
-
Integra
titán
válasz
venember83 #754 üzenetére
Ráadásul ivanovic azonnal pirosat kapott, vagy láttál sárgát?
-
homeless09
őstag
válasz
venember83 #754 üzenetére
Megértem én, de azért kicsit visszafoghatná magát.
Sajnos nem tudtam folyamatosan nézni a meccset, mert közben dolgom van, de elvileg tiszta helyzetben rántotta le Youngot.
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz
venember83 #761 üzenetére
Én sem verem a mellem a mai győzelem miatt elhiheted. Meccs után pont egy MU-s haverommal tárgyaltuk, hogy azért sokkal jobb érzés lett volna , ha úgy nyer a csapat, hogy nem a bíró dönti el a meccset.
baluka: Mint írtam én nem láttam az esetet, egy facebookos oldal írta ki.
Hmm értem. Majd megpróbálom visszanézni a meccset újból, aktívan csak 60. perc körül tudtam követni.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #778 üzenetére
Ezen én is, mint ahogy lejjebb is írtam. Azt hittem amúgy Mikel-t is kiállítja.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #794 üzenetére
anyám borogass... akkor még elnézem, ha a partjelzőnek (a bíróval együtt) -7 dioptriás mindkét szeme, és nem hord kontaktlencsét meccsre, amúgy meg ppfffff
jövő héten az Arsenal ellen Webb fog fújni, lehet készülni előre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #812 üzenetére
Jaja, az elsőt leadhatta volna, a második ziccerét meg szimplán eltötyörögte. Még mindig csak 19 bakker, még van ideje összeszedni magát.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
venember83 #822 üzenetére
ebben van 2008-as, 2011-es lesgól.
szerintem több éves válogatással bármely bajnokságból ki lehetne ilyet gyűjteni.
de valóban gyöngyszemek. az egyiknél kb. a fél csapat volt lesen, és mozgott a kapu felé, köztök a gólt rúgó is. a tétlen les szabadon értelmezése....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #822 üzenetére
..de hogy miért pont interes eseteket bírtál összekapirgálni...
-
Sickboy25
addikt
válasz
venember83 #826 üzenetére
pedig ez inkább interes, mint bíró sporis
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest