Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz
L_YKing #73998 üzenetére
A jobb? miért csak a jobb??
Ugrálna mindkettő, mint szarka a dögön..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
-
Enzolord
addikt
válasz
#84221696 #74011 üzenetére
Hogy szomorodjon meg ez a moslék bránercidázó hernyó..
Már eleget tett, húzzon már a rákba.. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Enzolord #74013 üzenetére
Az a jó benne, hogy ha most adnának időt Lajosnak és hirtelen jó lenne megint a United, akkor sem járna jól a csapat mert már öreg Van Gaal és biztos nem tud hosszútávon maradni. Tudom, ez a veszély nem fenyeget, de ezért sem értem hogy miért nem küldik el?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Enzolord
addikt
Hát, nem tudom, hogy lenne ez jó, nem hiszem, hogy ebből bármi jót ki lehetne sütni..
Kért 3 hónapot, másfél év után egy kalap sz@r az egész, nem elég, hogy veszítünk, de ahogy veszítünk, gusztustalan unalmas fos, nézhetetlen.. És mitől javulna fel? hirtelen megértené az angol focit? Vagy tudna szép játékot produkálni? Vagy mi? Tetves kutyaütő az Edy fiúval együtt..
Mehetnek a levesbe, nehogy még egy évet itt egye a penész ezt a gyökeret...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
gyuromoj
veterán
Juve: Moratába botlott, tündérmesébe csöppent a drukker - kép
(#74022) barca0519951
Anno Madridban edzés után nekünk is szépen leállt kocsival fotózkodni/aláírást adni mindenkinek. Szimpatikus a hozzáállása a szurkolókhoz.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #74020 üzenetére
Igen, Ed Woodward..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #74023 üzenetére
jó cikk
komoly, hogy mennyire durván korrupt a foci, és sajnos az egész világon -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #74025 üzenetére
Csak az lehet korrupt, amiben van pénz. A fociban pedig van elég, vajon pont ezért nincsenek költségsapkák sem? Ki tudja...
-
7600 GS
addikt
BREAKING! A FIFA felfüggesztette az átigazolási tilalmat a Real Madrid számára. A szövetség elfogadta a csapatok (Real Madrid és Atlético Madrid) fellebbezését, és a következő ítélete meghozásáig visszavonta a korábban kiszabott büntetést.
-
Enzolord
addikt
válasz
lacy86 #74026 üzenetére
A ma esti tippem az, hogy nem nézem meg, mert nem akarom, hogy a laptop úgy járjon, mint Villamos fórumtárs modemje..
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz
#84221696 #74031 üzenetére
Igen, pontosan ez lenne a vége.. Ma már elég trauma volt azt olvasni, hogy ez a tulipános dickhead maradni akar 17ig..
-
lacy86
addikt
A Borussia M.Gladbach az utobbi idoben nem muzsikal valami fenyesen
Tortent valami valtozas?
( kulcs jatekos eligazolt , edzo valtas , stb... ) -
törölt tag
Na, most nem bánom, hogy nincs videobíró.
Mindenesetre szépen betekerte Rooney.
-
Enzolord
addikt
válasz
#16514048 #74034 üzenetére
Betekerte, de megint impotens játékot produkálunk egy Derby ellen..
Ne akarjon már maradni ez a ripacs bré..
takarodjon haza..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz
lacy86 #74037 üzenetére
Az a baj, hogy már nem tudsz..
Nem az van, hogy vagy igen, vagy nem, hanem az, hogy kurvára nem..
ÁÁÁÁÁ(#74036) kdavid94 Igen, haj is mehetett volna, de leginkább ez a bráner cibáló lila tajtékpipa orrú kutyaütő nyomorék Balatonberényben napvilágot látott sikoltozásokba öltöztetett ködmönbe bújtatott rézhasú, nagy fejű, szultán udvarát megjárt, csőszkunyhóban elrejtett pikkely páncélt hordó, rézfűrésszel megsebzett, bronz térdű, repedt sarkú büdös szájú, ritka fogú, csempe szobában felneveltetett, mocskos tetves gyökszi..
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz
#84221696 #74040 üzenetére
Hát meg, hogy szomorodjon meg..
Kicseszett noobok.. Siemka..
-
lacy86
addikt
-
KisTücsök
addikt
Németh meg Katarban.
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #74044 üzenetére
Én is olvastam Angol lapokban, de azt is, hogy Pep is megegyezett velük..
Nem tudom, mi az igazság, és szerintem nyárig nem is fog kiderülni, de mindkettő jobb megoldás, mint EZ...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
Enzolord
addikt
válasz
szami777 #74046 üzenetére
Ezen már meg sem lepődhetünk a mai világban..
Ebben már követjük a tendenciát..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz
lacy86 #74048 üzenetére
Money... 3x ha már Abba számot idézel...
-
törölt tag
válasz
szami777 #74046 üzenetére
Komment Trollfociról:
"nem értem a döntését, magyar ember ilyet nem csinál!t nekem is kínáltak új munkahelyet 700ezres fizuért, de inkább maradtam mostani helyemen büszkén minimálbérért."
Ha nagyobb európai klubbok úgysem nem tartanak rá igényt, akkor teljesen mindegy, hogy Amerikában, vagy Katarban játszik, a nagy focisták ilyen helyekre csak levezetni mennek. De ha neki nincs lehetôsége magasabb szintû bajnokságban játszani, akkor inkább menjen oda ahol jobban megfizetik, én is ezt tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Szemrevaló hardverkupac
- Elhagyja az Intelt Raja Koduri
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest