- Proxmox VE
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Premiere topik
- Videó stream letöltése
- Windows 10
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
BALE BAZDMEG
-
vans?
őstag
Istenem...
hábm bábm
-
X3B6O0X
aktív tag
Mr. Százmillióeuró, mi van veled?
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
MPowerPH
félisten
Ezt a nyomast nem tudom meddig lehet kibirni. Nagyon magukra huztak a Real-t.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz venember83 #45005 üzenetére
Bale ma bizonyitja, hogy megerte a 100 millat. Vazz, a vilag legdragabb jatekosat igy leszerelni. Az elobb meg az a suta 'kapuraloves'. Nem baj, koltsetek ti is a penzt, amig engedik, ugysem lesz eredmenye.
5 perc? Mire?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
maláj
őstag
ezt kell betekerni és mehet a pezsgőzés
szerk: hogy az ***** ****** +
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Milyen hülyeség már ez, hogy a tévénézőknek se mutatják az órát a hosszabbításban?
-
szab.tam
nagyúr
5 perc az nagyon sok.
be fogják lőni az egyenlítőt, a 93-94-ben.
de valami nagyon béna gól lesz...***
93. belőtték.
megaszontam.
igaz, szép volt....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
vans?
őstag
megerdemeltuk bazmeg
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
hobizoli
nagyúr
Geeeeeeeeeeeeeeccccc
a sííííírból
több drón kell ;P
-
cyberkind
félisten
Végreeeee, most már csak 1 kell.
-
venember83
nagyúr
Egye meg a fene, le akarok feküdni. Ezzel mondjuk valószínűleg el is vesztették a matracosok.
-
DopeBob
addikt
Basszus, pedig megerdemelte volna nagyon az Atleti, amilyen kerettel ezt a szezont produkaltak...
MZ/X
-
venember83
nagyúr
Kár lenne, ha a Liverpool után az Atléticónak se jönne össze a bravúr.
-
szami777
addikt
Már csak Casillas miatt is kijárt az X
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeathAdder #45016 üzenetére
ez a bajom nekem is.
baromi nem vagyok rá rá kíváncsi, de nem akarok esetleg lemaradni valami történésről.****
az 5 perc hosszabbítást eleve nem értettem. max 3 volt.
amikor meghallottam, már írtam is, 93-94. percben gól lesz...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
perempe
addikt
nem bunda az 5 perc ráadás a végén? (nem láttam a meccs elejét, de gondolom, hogy indokolatlan.)
* Brahms: 4. szimfónia *
-
szab.tam
nagyúr
biztos fosabb meccs lesz, de fradi szurkolóként a holnapi diósgyőr újpest jobban fog szórakoztatni.
ez való igaz.
de még előtte a puskás- debrecen is....***
(#45024) perempe
teljesen.
egy darab ápolás sem volt, a fetrengés is mp-ekben volt mérhető.****
(#45027) Dinter
igen, ez jól hangzik.
de ha egy csapat azt látja a 93. percben, hogy van még 2 perc hátra, vagy csak 10 mp, másképp játszik, jobban kapkod...[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Hát kár érte remélem kibírja az ATMA a hosszabbítást
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-
Ezt a Faragót annyira pofánverném...
https://www.coreinfinity.tech
-
-
MPowerPH
félisten
válasz forceberg #45037 üzenetére
Csak huzzak ki a hosszabbitast. A fenypont az lenne utana, ha Gareth £100m Bale kihagyna a buntetot, es ezzel el is buknak az egeszet. De addig meg hosszu ido van vissza, es az Atletico nem tul veszelyes a kapura mar egy jo ideje. Nem is ertem, hogy felejthettek el rendesen beadni, meg ugy tamadni fel ora alatt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
szab.tam
nagyúr
a fehér tigris ugrott egy kamu bukfencet....
(#45043) forceberg
éltalában értené ő ezt, de ma és most nincsen nála "általában"...[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz hobizoli #45041 üzenetére
Én ellenzem leginkább az időhúzást, de időnként pofátlan számok kerülnek felmutatásra a 90 perc lejártakor.
Pontosabban, nincs normális keretek között kezelve a játékidő. Remélem érted!(#45040) BMW001: amikor a segglyukadból is levegővételi szerv lesz, elfelejtesz pontosan rúgni...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
MPowerPH
félisten
válasz forceberg #45043 üzenetére
Legjobb pelda, merre is huznak. Most is lejart az 1 perc, szogletet meg meghagytak nekik. Mikor a rendes jatekido vegetert, az Atletico jott volna bedobassal kozel a 16-oshoz, volt vissza meg par s az 5 min-bol. Azt bezzeg lefujta. Lejt az a palya...
Sajna ezt nem fogjak birni. Nem azt latom az ATM jatekaban, mint amit a bajnoksagban produkaltak a Real ellen, meg ugy egyebkent sem.
forceberg: Ez jo volt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó - 6KU - Nebula 1 - Fixie & Single Speed Kerékpár - L - 55
- Kompakt DOMYOS futópad, 14 km/óra - RUN100E-B, összecsukható
- Lowrance live navigátor
- DJI Mini 3 FMC RC Fly More Combo drón szett - 3 akku, garancia, kijelzős távirányító, új gép
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo FMC RC - drón szett - 3 akku, táska, garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen