-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax #298 üzenetére
jaj jaj, gondban vagyok én is, hogy melyiket nézzem...
a kedvenc kocsmámba nem merek menni, mert a barcának kéne drukkolnom, de mivel skót kocsma, ott ha ujjonganék egy gólnál, szerintem az összes skót cimborám minimum 3 hónapra meggyűlölne..
marad itthon a konferencia kapcsolás asszem, túl sok jó meccs...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz
Tibiajax #506 üzenetére
Oxit és Walcottot később megtaláltam a sérültek közt, így ők tényleg kilőve... de Gibbs mehetett volna kezdőbe, utóbbi időkben mindig fent volt minden támadásnál bal szélen, sokat kivett a játékból... no de mindegy, ez akkor is egy büdös nagy szégyen a 3 kapuralövéssel
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Boxer001
veterán
válasz
Tibiajax #939 üzenetére
Az meg mi a sípom? Áh ezt nem hiszem el.
Bárka meccsnek most jön majd a második félideje, vezetnek, de gondolom ezzel nem írtam meglepőt.
Ł-IceRocK-Ł
Mit tudom én, ez a tv nekem nem mutat semmit.
hunfatal
Az jó, akkor már a szemhéjamat fogom sasolni belülről.[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #997 üzenetére
Ez a Fradi nem hasonlítható össze a maival, ugye nem kell sorolnom, hogy miért. Egységes volt a csapat.
Ez a párharc meg egy nagyon jó párharc volt (Raúl is itt "született meg"
), csak ugye a visszavágó magyar szemszögből már picit csúnyább...
A CR-PSG kapcsolat meg még mindig hápog.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #979 üzenetére
Én is elnézném őket, elegem van a Bendtner-Matri-Vucinic félékből, akik képtelenek gólt lőni, de egy húszmilliós árat azért sokallok egy lejáró szerződésű játékosnál, aki mindenképp menni akar. Viszont annak örülök, hogy a hírek szerint a Juve rámozdult Nanira és Walcottra, bár előbbi évi tízmilliós fizetése elég komoly egy olyan csapatban, ahol a csapatkapitány és a posztján a világ egyik legjobbja 4,5 milliót fog keresni az új szerződése értelmében.
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #1016 üzenetére
Jó a kérdés Tibi.
De mivelhogy a kedvenc csapatom ellen játszanának, ráadásul ezt a Fradit meg szerintem közel sem lehet annyira szeretni, mint az akkorit, ezért én is kerek perec megmondanám, hogy Madrid.
De persze ez nem jelenti azt, hogyha valami hatalmas csoda folytán elérne valamit a Fradi a blancó-k ellen, akkor nem örülnék.
Válogatott esetén meg azért én mégiscsak a mieinknek szorítanék. Ha a spanyolokkal hozna össze a sors, akkor csak annak szurkolnék, hogy ne legyünk egy ordas nagy deepthroat részesei.
És egy Ajax-Barca-n kinek szurkolnál?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Óvodások homokozója
- Robogó, kismotor
- Honda topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest