- Bennfentes kereskedelemmel vádolják Elon Muskot a dogecoin-perben
- Microsoft Excel topic
- Bittorrent topik
- XPEnology
- Aliexpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Örülhet az EV-ipar, az AI és a Microsoft a rézbányászatot is felturbózzák
- DIGI kábel TV
- Kitört az Amazonnál a dolgozói klímabotrány
- Zyxel NAS326
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Hattalmas Leeds United
-
wihay
tag
Ez a labdarúgás gg City
-
Ringman
nagyúr
tipikus, bár mindegy is. xG a félidőben:
HT: Inter (1.57) 0-0 (0.23) Sampdoriameg a streamek is szarok.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
cyberkind #165001 üzenetére
Conte ellopta az aranyat a csirkéivel
...ez a Wolves nekem továbbra is egy igen kellemetlen ellenfél... hiába nem In Spirito Santo vezeti őket, akkor is izzasztották a city-t meg minket is
Kiesett a Burnley, kár...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
válasz
DeathAdder #165002 üzenetére
Legalább lehet valaminek örülni. Én is nekik szurkoltam lentről.
Aztán ezzel még mi lett?
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
válasz
cyberkind #165007 üzenetére
Ja, sebaj... egyben van a csapat, jött az eredmény, nem ezen ment el... aludni kell rá egy nagyot és készülni szombatra... de ott Matip+VVD párossal kell kiálni, mert Konaté rohadtul bizonytalan volt ma
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ez a Cedric mekkora troll. Fontos meccseken valami ótvar. Most meg ver egy gólt.
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
válasz
wihay #165010 üzenetére
Azért szép álom volt: Gerrard és Coutinho nyerhetett volna pl-t a 'poolnak...
Nem semmi, honnan jöttünk vissza 3 hónap alatt
Na most akkor 3 lábon kihordott agyvérzés után jöjjön a Milan meccs levezetésnek
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
veterán
a francba
-
wihay
tag
válasz
mephi666 #165013 üzenetére
Nagyon csúszott a pálya Manchesterben.. Gondolom eredetileg ők is gyors játékot akartak játszani, csak Gerrard jól felkészítette a csapatot..
Mahrez kuka, BL óta abszolút semmi. Már Madrid ellen alig kapott labdát.. Biztos valami technikai oka van, hogy nem a jobb szélt játszassák.**
-
mephi666
nagyúr
válasz
wihay #165015 üzenetére
Gerrardban én nagyon bízok, hogy pár évet letud pl a Villa-nál, majd Klopp után ő lesz a mi saját SAF-unk
-
wihay
tag
válasz
mephi666 #165016 üzenetére
Pár paszból ott voltak Pep kapujánál, van benne potenciál..
Ő is olyan edző, ha hagyják dolgozni jó lesz.. Liverpool-ban most magasan lesz a mérce, ha megnyerik a BL-t főleg. Ez a záró nagyon jó volt, alapvetően én Pep játékát szerettem. Azok az oromkonyek nagyon oszinték voltak.
-
-
DeathAdder
veterán
ja, a mardid ellen valószínűleg ilyen milner henderson keita középpályával kell kiállni, annyira éreztem hogy ez a szerencsétlen thiago is meg fog sérülni
-
Egyik ballal elrúgni a másik elől a labdát... Megfizethetetlen.
https://www.coreinfinity.tech
-
BenHans
addikt
Bravo Milan, ez a szezon nagyon kiadta.
Miranténak pedig egy ♥🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" 'Roma Caput Moundi' 🧡 "szent Collina lovagkeresztes bírózó" by forceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #165023 üzenetére
Nagyon remélem, hogy értelmes bíró vezeti majd a meccset, aki szívbaj nélkül lezavarja 15perc alatt faszomírót
...már ha hozza a megszokott aljadék formáját (asszem city ellen is simán kaphatott volna pirosat)
Ui: Milan drukkereket kicsit sajnálom, hogy ilyen unalmas 0-3al behúzzák a címet
jót tett volna a vérkeringésüknek biztos, ha a Sassuolo vág egyet a 3. percben
Ui2: Giroud nem semmi, mit rakott le a Milan-nál
[ Szerkesztve ]
-
-
Eh, nem adják meg Ibrahimovic gólját...
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #165034 üzenetére
Streamet nézel? Kb 5 perce volt
...szépen befejelte amúgy... nagyon kíváncsi vagyok, hogy Origi mit fog itt villogni... (Ibra, Giroud, Rebic, Origi... nagyrész idősek meg máshol kevés lehetőséget kaptak, de elég bitang támadósort fognak alkotni)
Berényi Miki (Pioli) már ünnepel
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Ez a Maignan jó váltás volt kapusban Donna után... most nézem, hogy 07.03-án van a születésnapja, mint nekem
amikor csak láttam, dolgozott becsülettel
-
-
BenHans
addikt
Ibra te állat
🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" 'Roma Caput Moundi' 🧡 "szent Collina lovagkeresztes bírózó" by forceberg
-
Giroud papa miatt örülök. Grat!
Go Gunners!
-
DeathAdder
veterán
Tottenham:
2015/16 champions league qualification. ✅
2016/17 champions league qualification. ✅
2017/18 champions league qualification. ✅
2018/19 champions league qualification. ✅
2019/20 Jose Mourinho ❌