-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
Most kapcsolódtam be az arsenal-fulhamba, nem rossz.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
pohár
félisten
válasz
KisTücsök #2001 üzenetére
az Everton is belehúzott végre... remélem az Arsenal is vág a végén 1-2-t, nagyon jó lenne mááááá
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fatal`
félisten
Go Gunners!
-
pohár
félisten
nem bíííííírom idegekkel faszom
ááááá bazdmeg, nem hiszem el
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
Na Arteta, ezt már csak azért is megérdemelted, mert azt a nyavalyás szögletet sem tudtad szabályosan elvégezni. Miért nem lehet a vonalra vagy azon belülre tenni azt a labdát? Fujj ez de tud idegesíteni.
-
NyxNyxNyx
addikt
rossz fórum bocsi
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Integra
titán
édes istenem, ez egy ótvar fos játék volt.. megint
adler egy isten, nem csoda, hogy újra behívátk a nationalelf-be, amekkorát ma is védett.. van der vaart ősprofi, mentett mindent és életben tartotta a csapatot, amennyit ez a pali ma is futott... westermann is.. az öreg rókák diktáltak.. az újak meg... két sárga (piros) azonnal bizonyítási kényszerben, inkább védeni kéne rendesen.. ehhh.. szomorú, eladtunk 2 pontot, így nem lesz európbaliga jövőre.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
veterán
mit csinál a Villa !!!!!!
ezaz, üssétek szar nyányiékat
-
homeless09
őstag
2-0
HOL A VÉDELEM???
Még a szokásos szar játékhoz képest is hígfos amit ma produkálnak.
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #2016 üzenetére
2-2, Hernandez 5 perc alatt 2 gól.
(#2018) DopeBob: Remélem a Pool legalább egy X-et hoz ellenük.
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
válasz
homeless09 #2017 üzenetére
ja...
Hogy lesz így újra első a Chelsea vasárnap?
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #2016 üzenetére
Nem látom a meccset sajnos, de hajrá MU, meg kell nyerni.
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #2020 üzenetére
De ne a Villa helyzeteivel keserítsél már.
Találj ki MU helyzeteket, azt írd!
-
Tibiajax
veterán
hihetetlen ez a united...
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #2023 üzenetére
Most jöttem rá, hogy így se leszek nyugodtabb, sőt...
De be fogják verni, meglesz ez.
-
KisTücsök
addikt
Ilyen a világon nincs.
Lúzer Villa.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
-
DopeBob
addikt
óóóó, hogy rohadnának meg
MZ/X
-
homeless09
őstag
Chicharitoooo.
(#2027) Boxer001: Ahogy a Stretford Endesek mondá vala: Kuss, mi így nyerünk.
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Nehéz szülés volt, de csak sikerült!
Nem lett Hernandez mesterhármas, ugyanis a 2. gólt az FA öngólnak jegyezte be, mivel a védőről pattant be a labda.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Ez olyan Ferguson-style comeback volt. Hihetetlen jó meccsen nyert a United, és egy tipikus bajnok csapat jegyeit mutatta. Idén már a BL-ben is komoly tényező a Vörös Ördög.
Szívesen megnéznék egy Real-MU párosítást az egyenes kieséses szakaszban. Te hogy vagy ezzel homeless?
-
homeless09
őstag
válasz
7600 GS #2031 üzenetére
Én már sokszor billentyűzetre vetettem ezen vágyamat. Nagyon jó lenne, ha végre ismét összecsapna a MU és a Real. Végkimenettől függetlenül....persze csak, ha jó meccseket játszanak
(azért persze United továbbjutásért szorítanék
)
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #2032 üzenetére
azért persze United továbbjutásért szorítanék
Akkor is a Bárszá jutna tovább! -
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #2034 üzenetére
Ja bocs, akkor a Júnájtid.
-
Sickboy25
addikt
válasz
homeless09 #2036 üzenetére
Most értem haza és látom mit művelt megint az MU
Úgy látszik csak hátrányból megy a játék
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz
homeless09 #2038 üzenetére
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
venember83
nagyúr
Pescara - Juve: a hazaiak 5-3-2 felállásban vágtak neki a meccsnek, vajon mi is lehetett a céljuk, de a 23. percben már kettő góllal mennek a torinóiak, és CSATÁR is lőtt gólt! Sőt, az első gólpasszt CSATÁR, a kis Giovinco adta!
update: Eh, ezeknek a zebráknak az Arsenal a példaképük?
2-1.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #2032 üzenetére
Örülök, hogy hasonló a gondolkodásunk.
Két nagyszerű csapat klasszikus párharca lenne ez, amire ugye volt már példa nem is egyszer. Mi csak profitálhatnánk ebből, hiszen biztos vagyok benne, hogy jó meccseket látnánk (na meg abban is biztos vagyok, hogy CR betalálna ex-csapata ellen, ez olyan sorsszerű lenne).
-
Sztbeni
őstag
válasz
venember83 #2040 üzenetére
fenébe, lemaradtam az első félidőről, mert ZTE meccsen voltam
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #2042 üzenetére
Igen, ez eléggé valószínű. Én arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan fogadná őt az Old Trafford közönsége bár gyanítom, hogy azért nem fújjolnák.
-
Tibiajax
veterán
mondom, rákapcsolok már erre az Inter által szétvert csapatra, mit produkál a peszkárá ellen...
ja hogy 1-5......
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #2045 üzenetére
Úgy látszik, hogy ez kellett ahhoz, hogy felpörögjenek a srácok, tán még köszönőlevelet sem ártana írni a milánóiaknak.
2050: Dehogy nyomás, simán csak elkényelmesedtek, mert ez is elég, úgy gondolták. Aztán jött a pofon, és pont jó, hogy egy ilyen teljes szívből imádott csapat szórta meg a Juventust, hogy még jobban fájjon a pofon, még motiválóbb legyen.
Amúgy a Lazio ellen Pirlo nem játszik, pihenhet a Chelsea elleni meccsre, remélem, hogy a héten se fog sok szerepet kapni a franciák elleni barátságos meccsen.
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
válasz
venember83 #2049 üzenetére
Szerintem is. Már nagyon nagy nyomás volt a sorozat. Meccsről meccsre silányabb volt a játék. De jobb lett volna a Cataniától kikapni, akkor az inter már meg tudtuk volna szórni
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest