- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Pofon az OnlyFans-fanatikusoknak: valójában AI-chatbotokkal beszélgetnek
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Humanoid robotok: Kína legyőzné a Teslát
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- ArchiCAD és Artlantis topik
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #99002 üzenetére
durva....még olvasni is
-
DeathAdder
veterán
Britannián kielemezték a tegnapi cselzi-manure rangadót, és hogy Conte hogyan nőtt Mou fölé ebben a párharcban:
1) Mivel mind a két csapat 3-4-1-2-es felállással kezdte a meccset, váratlanul nagy tempójú adok-kapok alakult ki az első tíz percben. A középpályák mindkét oldalon kiürültek az előző meccsekhez képest, ráadásul a Chelsea-ben érezhetően benne volt még a Roma ellen lenyelt pofon is. A meccsnek ez a szakasza - egészen a kissé lassabb lefolyású, de hasonlóan egyenetlen következő 15-20 perces határvonalig - abszolút kiegyenlített volt: itt is, ott is akadtak helyzetek, bármelyik csapat megszerezhette volna a vezetést a feszült légkörben, sőt, talán a United állt valamivel közelebb a gólszerzéshez Rashford és Lukaku révén.
2) Már ekkor érződött, hogy a meccset az a csapat nyerheti majd, amelyiknek az edzője hamarabb lesz képes magához ragadni a kezdeményezést azzal, hogy úrrá lesz a meccs hektikusságán, és kibillenti az addigi taktikai status quót a pályán. A félidő végére egyértelművé vált, hogy Conte nyúlt bele előbb a meccsbe: Hazard-t csatárból kihúzta a pálya balololdalára, hogy onnan játsszon befelé, miközben Fabregas egyre inkább jobbra tolódott. Bakayoko már korábban is előszeretettel lépett fel második hullámban a kapu előterébe (Conte imádja az ilyen harmadik emberes befutásokat, nem véletlen, hogy a Juvénál, valamint az olasz válogatottnál is taktikája alapjává tette), ezzel pedig a Chelsea emberfölényt alakított ki a középpálya rajzunkon kék négyszöggel jelölt területén. Hazard, Bakayoko, Fabregas vs. Matics, Herrera.
3) Ennek eredményeképp a Chelsea egyre inkább be tudta szorítani a Unitedet. Hogy mentse a helyzetet, Jones folyamatosan kiugrált a védelemből, ellensúlyozva a hazaiak emberelőnyét a pálya egyik kulcspontján, ami Morata helyzetét tette könnyebbé centerben. A második félidő elején ebből érkezett a gól is: Jones feleslegesen (és késve) robbant ki a labdát felcipelő Azpilicuetára - akinek Zappacosta csinált helyet azzal, hogy folyamatosan lekötötte felfutásaival Youngot -, Bakayoko egy harmadik emberes befutással kimozgatta Smallingot, Bailly pedig már nem tudott időben kiváltani az üresen hagyott területre bemozgó Moratára. 1-0, igazi tankönyvi szituáció, meglepődnék, ha a félidőben ez nem lett volna kivideózva részletesen.
4) A United ezt követően is szenvedett, nem tudta átvenni a meccs irányítását. Egyrészt továbbra is emberhátrányban voltak a pálya közepén labdakihozataloknál, másrészt Kanté teljesen levette a pályáról Mkhitaryant, aki nem tudta levezényelni a vendégek váltásait támadásból védekezésbe. Lukaku csak vergődött a tanárian játszó Christensen és a neki folyamatosan besegítő Cahill szorításában, de Rüdiger beállását követően lényegében az összes manchesteri támadót azonnal duplázni tudta a Chelsea védelme.
5) Az újabb fordulatot Conte cseréi hozták: Fabregas és Hazard nélkül a Chelsea középpályás dominanciája tovatűnt, a védelem túl mélyre csúszott vissza, ráadásul Fellaini feltolását követően már a támadók lekettőzése sem ment könnyen. A meccs utolsó fázisában akár még a United egyenlítése is benne volt a pakliban, igaz, cserébe annyira sebezhető lett kontrák ellen Mourinho gárdája, hogy a 0-2 is mindössze Morata ügyetlenségén múlott.
Összességében taktikailag Conte egyértelműen Mourinho fölé nőtt, és meccs közbeni váltásával egy kiélezett, egálközeli mérkőzést fordított a maga javára. Sokkoló volt látni a Chelsea metsző élességű tudatosságát a második félidő elején, a gól abszolút tankönyvi példa, alapszintű oktatóanyag kellene legyen kezdő elemzőknek.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Pirlo letette a lantot. [link]
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #99006 üzenetére
veretes sor
de ha a többi meccset üzembiztosan behúzzák, akkor nem lesz megoldhatatlan a dobogó.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #99005 üzenetére
..csak 11-től 15-ig volt juvés Pirlo?
-
válasz DeathAdder #99009 üzenetére
Attól még az, ahogyan sokan mások is.
https://www.coreinfinity.tech
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #97451 üzenetére
Nézd csak, maga a játékos nyilatkozott. Tehát tudott a szívizomgyulladásról, és a Juventus további kivizsgálást akart, ami viszont már neki nem tetszett, Ferrero meg kihasználta, hogy eladhatja többért. Ha nem tévedek, ennyi a sztori, talán most már erről a furcsa ügyről is lehullt teljesen a lepel.
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #99012 üzenetére
A nyilatkozat számos helyen megjelent, szóval nem úgy tűnik, hogy valami elvetemült bianconero koholmányról lenne szó:
-www.forzaroma.info
-Di Marzio
-Metro.co.uk
-PaginaRomaniste.comÉs természetesen már jön is a tagadás, hogy ő ilyeneket nem mondott, a fordítók kúrták el.
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
1980 - A moxai olimpián nem szerepelt az USA és Kína. 2018...
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #99013 üzenetére
Egy lap lehozta és lemásolva lefordítva kinyomta a többi is.
Szerintem nem kell bemutatni az olasz sajtót, úgy fogalmaznak ahogy nekik jövedelmező. Szövegkörnyezetből kiragadva, kicsit átfogalmazva én is meg tudom írni hogy Cristiano boldogtalan, csalódott a társak teljesítményében és elvágyódik.
Ha már itt tartunk, Mahrez télen is célkeresztben...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Gattuso b.zmeg: "...Pirlo és én? Ne keverjük a Nutellát a sz.rral…”
https://www.coreinfinity.tech
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #99015 üzenetére
Az újságírók tovább rugóznak a nyilvánvalóan nemlétező ügyön: [link]. Mégis csak borzasztó, hová süllyedt az olasz újságírás...
sh4d0w: Gianluca Vialli: „A szíve 35-öt ver percenként. Hideg, mint egy uborka.”
Gennaro Gattuso: „Amikor nála volt a labda, azt kérdeztem magamtól, tényleg profi futballista vagyok-e?”[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
Edzésen szitkozódik a tréner, a kapuból odamegy hozzá a fia:
-Kérem a kesztyűt, bazmeg.
A szigorú atya megtámasztja a fiát, majd visszakérdez: -Mit is kérsz?
-Semmit, bazmeg.[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
Némedi Tamás már azzal a magyar futball hőse lett, hogy jegyet vásárolt egy futballmeccsre.
''Elég furán néztek rám, meg is kérdezték hogy biztos ide jöttem-e.'' [link][ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Egy óra, és kezdődik a szombathelyi ünnepség, és bódogság.
Az eszék ellen avatódik fel a haladás új létesítménye, és az emnétyszportynak köszönhetően a TV-n keresztül is szemtanúi lehetünk a létesítmény születésénekAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #99022 üzenetére
milyen szép nbkettes stadion lesz jövőre!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
villamos
őstag
válasz LyonnaisFan1 #99022 üzenetére
Mekkora gólt vágott be!
Lölőék máris vezetnek...Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz villamos #99024 üzenetére
Bebaszta, mint a lónak
Még Casillas sem tudta volna kiszedni[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tibiajax
nagyúr
[link] azt is büntetném, aki kitalálta a női focit...
ugattam ezt is hányszor már, az autóvezetés és a futball, az férfi dolog.. nem női. -
IreN!CuS
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz IreN!CuS #99028 üzenetére
itt egy újabb zöngemény, tessék [link]
magyar első osztályú - tehát nem megye II - focimérkőzés. első osztályú profi csapatokkal, ebből viszonylag jól megélő játékosokkal, Budapest Honvéd, Puskás Akadémia.
én -ha megtehetném, mert mondjuk én lennék mészároslőrinc és bármennyire is imádom a focit- én megszüntetném az egész hazai klublabdarúgást. Az összes pénzt kivetetném belőle és elosztanám. egészségügybe, állatkertnek, közterület-takarítás és fejlesztésbe, akárhova, bárhol jobb helyen lenne.Amíg 1 darab néző és két biztonsági őr kíváncsi egy mérkőzésre én a kormányvezetés helyében most felállnék és nyilatkoznék, hogy akkor január elsejétől vége, határozatlan időre.
-
villamos
őstag
válasz Tibiajax #99029 üzenetére
Elolvastad a cikket?
A Gyakadémia annyira népszerűtlen, hogy összesen egy néző ment el a vendégszektorba. Természetesen a Kispest drukkerek kint voltak, és jó hangulatot teremtettek, ahogyan szokták. Igaz, ők sem voltak nagyon sokan.
Élő ember nem szurkol a Felcsútnak...A női focit meg ne bántsd, mert poén. Kézilabdázniuk, vagy vízilabdázniuk miért szabad akkor? Mitől másabb csapatsport a futball, hogy csak férfiak csinálhatják? Ha a lányok focizni akarnak, hadd focizzanak! Ha nem vagy rá kíváncsi, nem nézed.
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #99027 üzenetére
Ne légy ilyen fafejű. Aki akarja, hadd csinálja, aki meg nézni akarja, hadd nézze. Senki nem kényszerít téged, hogy nézzed. Nem vesznek el stadionokat vagy szponzorokat, netán nézőket a férfiak elől. Nyilván valamennyire piaci alapon működik a női foci, ha van rá kereslet és szponzor, az miért fáj neked?
Sanyi sr. összehívta a haverokat gurítani párat:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz venember83 #99035 üzenetére
Szerintem nem gondolta ő ennyire komolyan azt a női focis kommentet.
-
bagyulajuve
addikt
-
veterán
válasz venember83 #99036 üzenetére
a hatso kettot hirtelen nem ismerem meg
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
-
LyonnaisFan1
őstag
Na kezdődjék a válogatott szereplése
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
És Luxemburg máris vezet.
Jé! Szerkesztési idő alatt kiegyenlítettünk...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
Luxemburg, ekkora óvodás találatot
Update: Nikolic fejjel fejjel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
,,k..va gyenge!"
2 perc múlva magyar gól. Ria-Ria Hungária
megint ,,k..va gyenge", majd ,, Hajrá Magyarország!"
Unatkoznak a szurkolók.
-
villamos
őstag
Ez valami óvodás csoport lesz...
Egészen lelkesek... Hacsak nem az MTV keveri a meccs alá ezt a hangot...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hogy játszik a szerethető és harapós válogatottunk?
Més que un club!
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz Napfénysüti #99047 üzenetére
Gagyin...ahogy szoktak.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #99047 üzenetére
‘harapós’..... xdd istenem
nézzétek inkán a horvátokat, egészen más világ
pedig nem is laknak olyan messze tőlünk, déli szomszédaink, itt a balkánon ugyanúgy[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Tibiajax #99049 üzenetére
Lovrencsics most az volt, ki is szóratta magát
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen