-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Két szélsőhátvédünk katasztrófa volt, Ramsdale szerencsére feljavult. Odegaard és Saka mesteri volt. Xhaka gólja nagyon kellett, megrogyasztotta a Unitedet
Go Gunners!
-
BenHans
addikt
válasz
Phoen|x #163001 üzenetére
Xhaka ha jön Rómába én nagyon boldog leszek.
Ma 1 lövés 1 gól, 69 passz 66 pontos + 1 kulcspassz.
Nem egy divatos látványos poszt az övé, de ez a pali brutál és van benne vér.🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" 'Roma Caput Moundi' 🧡 "szent Collina lovagkeresztes bírózó" by forceberg
-
mephi666
nagyúr
-
Tibiajax
veterán
válasz
Soulfly842 #163007 üzenetére
de, az lesz, mert a watfordtól, hove albiontól, southamtől és többi társától meg kikap
-
Tibiajax
veterán
forza Inda !!!
-
Tibiajax
veterán
-
mephi666
nagyúr
Na hát ez se az a nap, amikor a Roma rommá veri a sintért
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ringman
nagyúr
-
BenHans
addikt
Grat az Internek, a török ritka nagy agyagedény amúgy.
Kis szerencsével egy x benne lehetett volna.
Forza Roma!Jó lett volna segíteni a Milannak, de most rajtuk a sor hogy elhajtsák a galambokat.
🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" 'Roma Caput Moundi' 🧡 "szent Collina lovagkeresztes bírózó" by forceberg
-
Undorító favágók ezek a felcsúti többsejtűek...
https://www.coreinfinity.tech
-
Brentford
Go Gunners!
-
DeathAdder
veterán
ez a tottenham valami bántóan fos volt a brighton és a brentford ellen is, az utóbbi két meccsen NULLA kaput találó lövés, de aki játszani próbál ellenük azokat megszórja, conte magic
-
Ringman
nagyúr
válasz
BenHans #163022 üzenetére
igen, az utánrúgásért mehetett volna a piros egyből.
a végére leengedtünk (na meg bejött gagliardini), szerencsére nem lett baj.
szerk:
Mourinho: “I love Inter and Inter loves me, now that we won’t play Inter, Milan, Napoli or Juventus anymore I can say I’d like Inter to win the league”[ Szerkesztve ]
-
-
Richard!
őstag
Ma kezdődik életed hátralevő része!
-
everest140
tag
A változatosság kedvéért (se!) idén is a Bayern a bajnok a bundásban. Kicsit sajnálom, mert szerintem idén meg lehetett volna fogni őket, mert ez a Bayern idén korántsem volt verhetetlen és toppon. Csak sajnos a többi csapat sem tudott idén hosszabb ideig kiemelkedően pontokat gyűjteni.
-
mephi666
nagyúr
-
wihay
tag
válasz
DeathAdder #163035 üzenetére
Te vagy az én emberem
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
everest140 #163034 üzenetére
-
pekoka
csendes tag
-
viharhozo
addikt
válasz
everest140 #163034 üzenetére
Amig ugy nez ki az xPTS-tabella, hogy
RBL 54
Dortmund 53
Leverkusen 52
Union Berlin 51addig eleg nehez lesz masnak bajnoknak lenni. Atlag 1,7 xPTS/meccsel vagy 2 pont/meccsel nem lehet sehol bajnoksagot nyerni, ehhez semmi koze a Bayernnek.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
Azert ezeknel egy evadon belul van szoras rendesen, a tavalyi Bundesligat xPTS-ben pl. a Lipcse nyerte.
Evek ota mondom, h a Dortmund egy szarul menedzselt klub.
A Deloitte idei listajan frankon kettevalt a mezony, van 14 nagy klub (City-tol az Interig), a tobbiek kicsik. Ebbol a 14-bol harom van, ami kb. semmi erdemi eredmenyt nem tud felmutatni az elmult 5 evbol: a United, az Arsenal es a Dortmund. Az Arsenal es a United legalabb azt elmondhatja, h angol es ott dragabb az elet. Plusz a ket angol jatszott EL-dontot (hehe).
Most ugy erzem, kizarolag a Bayern tesz azert, h ne legyen bajnok, egyre szarabbul vezetik a klubot. A tobbieknek fel kene noni a feladathoz, de ha fogadnom kene, meg mindig a Lipcsere tennek, ott legalabb vmi vezerelv felfedezheto.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
viharhozo #163044 üzenetére
Nem baj, majd akkor leigazoljátok a lipcse vezetőségét.
Mondjuk, nekem szimpatikus amit Brazzo és Kahn csinál jelenleg a bayernnel."Az Arsenal es a United legalabb azt elmondhatja, h angol es ott dragabb az elet."
Jah, szegény angolok. Alig van bevételi forrásuk. Hiszen milliárdos tulajdonosuk van. Bezzeg a világváros Dortmund alig tudja megmenteni magát a szponzoroktól és a PL hez hasonlò versenyképes tv pénzektől.
A BvB még mindig a néző bevételekből és játékos eladásokból tudja finanszírozni magát, tud zárkózni ami a gazdasági feltételeket illeti."Évek ota mondom, h a Dortmund egy szarul menedzselt klub."
Khmm, egy csőd szélén álló klubot vitt oda a vezetőség ahol most van. Stabil bundesliga második és BL résztvevő. Tavaly kupa győztes. A BvB jelenlegi keretösszetétele nem jó, azon pedig változatani kell és fognak is. -
everest140
tag
válasz
viharhozo #163044 üzenetére
A Lipcse úgy nehezen nyerne Bundesligát, hogy a klub olcsón megszerzi, majd drágán eladja a játékosait. Ráadásul ligán belül és pont a Bayernnek. Ez inkább jó befektetés és anyagi bevételi forrás, így bajnokságot nehéz nyerni ha minden évben a kiemelkedő sztárjátékosok eladásra kerülnek jó pénzért.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
everest140 #163047 üzenetére
Sorry everest, nem kötekedni akarok, de ez az olcsón megszerzi és drágán eladja a játékosokat is egy ilyen narratíva ami valamiért beleszőtte magát az emberek fejébe.
Ami a leipzig marketingjét dícséri mindenképpen!
Leipzig a 2016-os felkerülése óta full mínuszos ami a transzferpolitikáját illeti:
-156 Mio.€.
De nincs gond, mert Mateschitz állja a számlát. Kvázi mint az angoloknál teszik ezt a sejkek, csak alacsonyabb hőfokon. És akkor még gondoljuk bele mennyiért cserélnek helyett játékosok Salzburg és Leipzig között.......
Csak annak a bizonyos szarul managelt klubnak sikerül pozitív mérleget mutatnia:[ Szerkesztve ]
-
everest140
tag
válasz
Datsyuk #163048 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok, tudom hogy egy mesterségesen alapított klub, néhány éves múlttal. Emlékszem annó a liga is ellenezte ezt a klub vásárlást, nem is engedték nekik hogy megvegyenek 1 Bundesliga 1-es klubot, ezért újat kellett alapítani és 0-ról feljutni. Szerintem hosszú távon javulni fog még az a mínuszos kiadások összege, amit küldtél a képen ezzel a gazdaságpolitikával. Csak hát szerintem a sikeresség kárára fog menni amit írtam hogy a nagy sztárok mennek a pénzért.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Datsyuk #163048 üzenetére
Torzít azért kicsit adatokon, hogy sok esetben saját kis csapatát, a Salzburgot tömi ki pénzzel
Okosan ki van ez találva. Mondhatni házon belüli pénzmozgás.
Szoboszlai 22M
Hee-chan Hwang 12M
Hannes Wolf 12M
Haidara 19M
Laimer 7m (17/18)
Keita 29,75 (16/17)
Upamecano 18,5 (16/17)
Bernardo (6M)
Gulácsi 3M (15/16)
Ilsanker 3M (16/16)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát