Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
szánalmas vlt eza tegnapimecss.
megmondtam a Torreto nem az számít hogy egy orrhosszal vagy egy km.rel nyersz.a lényeg hogy nyersz vagy vesztesz. a végeredmény számít és azt szokás szerintem elcsesztük tegnap."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
KisTücsök
addikt
válasz
Dexar007 #12003 üzenetére
Hát ez az...
Egyébként az esély még nem szállt el. A 2. hely meglehet, de így nehezebb lesz, sokkal nehezebb. Tegnap egy nagy lépést tehettünk volna, de elcsesztük. Most a románok vannak lépéselőnyben, hisz még megyünk hozzájuk, a törökök ellen meg idegenben játszottak már, és nyertek is, mi még csak most fogunk...
-
dragonfx
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
De amúgy tényleg, miért ne nyerhetnénk? Annyira kiszámíthatatlanok, hogy nem igaz...
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Dexar007
veterán
válasz
NyxNyxNyx #12016 üzenetére
Azért amiért ma(tegnap) sem nyertünk.
De egyébként igen, majd ha esetleg mákolunk megint 2-t mint múltkor,akkor még talán be is jöhet.
De én egy 1.5-1.6-os török oddsra tippelek, az 5-6-os magyarral szemben..ettől függetlenül,miért ne nyerhetnénk? Nem nyomnék óll in-t törökökre az is biztos.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
homeless09
őstag
érdekes.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
NyxNyxNyx
addikt
Bezzeg Siggy-nek a Spurs-be az össze lövése kifelé pattan a kapufáról...
Szlovénia - Ízland (Sigurdsson) 1-2 14. másodperctől."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pohár
félisten
válasz
homeless09 #12027 üzenetére
lassan már én is kezdek félni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lvnt
őstag
Szevasztok, srácok!
-
lvnt
őstag
Pihentem, de azért olvasgattalak benneteket.
Na, és már a válasz-gomb használatát is elfelejtettem.
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
-
KisTücsök
addikt
válasz
homeless09 #12036 üzenetére
De ezt már fél éve kitárgyaltuk.
-
Tibiajax
veterán
válasz
homeless09 #12036 üzenetére
magaslabda volt..
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #12030 üzenetére
"amikor szerda este gólt rugok, fogadjunk, h másnap meghal valaki a világban..
na most ehhez mt szólsz?"gyilkos...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sztbeni
őstag
A tegnapi meccsre visszatérve meg kell jegyezzem, hogy a kommentálás szánalmas volt. Annyit bírózott, mint állat. Még ha igaza is volt, egy kommentátor ezt nem engedheti meg magának.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
NyxNyxNyx
addikt
Knézy-nél rosszabb kommentátort nehezen tudok elképzelni, Magyarország szégyene. Abban egyetértek Beni-vel, hogy ilyen szintű bírózást ne csináljon egy kommentátor...Szóvá teheti, de ez már túlzás volt.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Sickboy25
addikt
válasz
NyxNyxNyx #12044 üzenetére
Szerintem is rossz kommentátor, viszont semmivel sem bírózott többet, mint más és nem csak nekünk adott igazat illetve semmi olyat nem mondott, amit más nem mond...
Sztbeni: "öcsém" apád lehetnék kisfiam, hogyhogy viselkedjél, mert megnevellek...
Felháborító amit művelsz a magyarellenességeddel, keres csak rá a hozzászólásaidra és azokra kapott válaszokkal és gondolkozz öcsém... És nem csak a tegnapi meccsre, hanem úgy összességében a fórumbeli aktivitásodra.
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sztbeni
őstag
válasz
Sickboy25 #12046 üzenetére
A tegnapi hozzászólásaim:
"szerintem ez nem volt tizi... De a másik se."
"2-2, szerintem tökéletesen igazságos eredmény"
"most megint mi a baj? A magyaroknak szurkoltam, de nem érdemeltek győzelmet. Reális az x. Arról nem is beszélve, hogy így bejött a mixem"
"lófaszt ugrottam fel... Szeretem a román válogatottat (szerintem a játékosok szimpatikusabbak, mint a magyar válogatott), de ezen a meccsen természetesen a magyaroknak szurkoltam..."
Ha ezekből az jött le neked, hogy a románoknak szurkoltam, akkor inkább nem mondok semmit. Magyarellenesség? Mert képtelen voltam a videotonnak szurkolni az EL-ben, mert a hányinger kerülget amikor rájuk gondolok?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Szélvészgyors SSD-kkel újít az MSI
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest