- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DIGI kábel TV
- Windows 10
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Windows 11
- Aliexpress tapasztalatok
- YouTube
- Synology NAS
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Kemény büntetést kapott az Intel az AMD 20 évvel korábbi elgáncsolásáért
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Elmegy az iráni kapus a picsába. Rosszabb mint 10 CR ezzel a hisztivel. Ekkora antifocit amit ezek csinálnak. Menjenek haza francba de tényleg.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
DeathAdder
veterán
Spanyoloknak jobban megy a 6-3-1 ellen mint az angoloknak, ja nem
érdekes akkor anglia volt a béna hülye, nem a tunézia
-
HdRew
őstag
Ezt az Iránt most rögtön küldeném el a VB-ről. Nem foci, amit művelnek. Amit pedig színészkednek.. Pedig szeretem nagyon a focit, tényleg, de ezért is annyira szimpatikus számomra már az amerikai foci. Ott semmi ilyen nincs, nem színészkednek és rendesen minden véleményes ítéletet visszanéznek.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #107006 üzenetére
Komolyan mondom, a körülményeskedés, meg a sok fülön rúgott labda ellenére még az angolok játszottak a legjobban a "nagyok" közül. No meg Mexikó, ők nagyon tetszettek és szurkoltam is nekik. Remélem, sokáig el is mennek.
Na, közben úgy védekezik Irán, hogy a végén még tényleg összejön a 10 játékos per 20 négyzetméter.
[ Szerkesztve ]
vond.hu // design • grafika • fotó • videó • web
-
Jadro
veterán
Szegény iráni kapus. Az előbb a lábfeje, most meg a térde...
-
paatrick
senior tag
Ez az iráni kapus pfujjj
aszt hiszi színházban van.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
hobizoli
nagyúr
navegre
powered by intel i5K series ;)
-
paatrick
senior tag
Na ennyi volt a sündisznó taktika. Kapusunk mostantól csodás gyógyulásokat fog produkálni és olyan kirúgásokat azt se látjuk majd hogy nekifut már rúgja is
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Peterhappy
őstag
Andrés
-
Túl sok idő telik el.
-
MPowerPH
félisten
Ez gusztustalan... Sajnalatos, hogy a spanyolokat ilyen szinten kell nyomni.
Don't Tread On Me
-
ZavaBalazs
őstag
irán a "gól" után
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Jadro #107024 üzenetére
En nem tudom, hogy les volt e... Passziv esetleg, mert a jatekos, aki fel talppal lesen volt, nem ert a labdahoz, tarsa ert hozza, aki nem volt lesen...
Egyebkent meg a video birot eloszeretettel hasznaljak a nagycsapatok segitsegere, mig valamiert ez a kivaltsag a 'masodosztalyu' valogatottaknak nem jar.
A spanyolok eleg hurkak, ertem en hogy nekik szurkolsz, de kb. szegyen, amit muvelnek.Don't Tread On Me
-
vond
MODERÁTOR
A hosszabbításban jön majd egy spanyol öngól.
vond.hu // design • grafika • fotó • videó • web
-
kispéé
aktív tag
irán-spanyol meccs alatt ez a folyamatos zúgás a vuvuzela? kib@szott idegesítő már
-
Jadro
veterán
válasz
MPowerPH #107025 üzenetére
A videobíró kb pont megmutatja hogy les volt-e. Nehéz vitatkozni vele. Az már persze lehet véleményes hogy kinél és mikor használják.
Egyébként nem szurkolok kimondottan senkinek, én csak jó meccset szeretnék látni. Az iráni foci viszont a legalja, így jelen esetben tényleg a Spanyoloknak szurkolok, de csak ezért. Az ő teljesítményükkel sem vagyok megelégedve ezen a meccsen.
A lesgól óta pl egészen felébredt Irán. Nem lenne egy szavam sem, ha így tolták volna eddig is.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Ez mekkora volt. De ha bemegy, akkor sem adjak meg, szoval jobb is igy...
Don't Tread On Me
-
J.Hetfield
aktív tag
Irán amúgy nem is annyira béna. Kár, hogy csak hátrányban akarnak focizni.
-
Az a balfasz mit akart azzal a bukfenccel?
-
MPowerPH
félisten
Azert kemeny, hogy az armada egy makolt, felig-meddig ongollal kepes nyerni.
De ez igaz sok masik agyon hypolt valogatottra is. Belgak, oroszok jol toltak, de igazabol ott majd jon egy kipukkadas. Nemeteknek szurkolok, de azzal a jatekkal es hozzaallassal inkabb essenek ki.Don't Tread On Me
-
Jadro
veterán
válasz
Ringman #107032 üzenetére
Tán mert az X-ért is hajtaniuk kellene ha egy gólos hátrányban vannak. A végén bizonyították hogy tudnak hajtani. De látod, hogy nem jött be nekik a taktika, így nincs meg az egy pont sem.
BMW001: Jól emlékszem hogy Irán az előző meccsét öngóllal nyerte? Ennek fényében pláne érdekes a felvetés.
[ Szerkesztve ]
-
Ezzel amúgy a spanyolok és a portugálok azonos gólaránnyal és ponttal vannak az első helyen.
Mehet majd a gólzápor az utolsó meccsükön. Irán - Portugál meccs érdekes lesz.Ruszki/Uruguay ellenfél. Fene tudja melyik könnyebb.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
senior tag
Atyaég ez a 2. félidő. Ezzel a dudálással meg a játékkal komolyan mintha valami zaklatásos filmet néztem volna. Szinte fáj a fejem
Isco nagyon jó játékos de néha az istennek nem akar passzolni hihetetlen.Portugália meg felkötheti a gatyát mert nem lesz ez az Irán olyan egyszerű. Ronaldo meg a földhöz lesz vágva párszor az már most látszik.
-
Peterhappy
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
-
Jadro
veterán
válasz
MPowerPH #107040 üzenetére
Ja hogy Iránnak egyenesen dicsőség öngóllal nyerni mert nem annyira sztárolt csapat? Ne már... De egyetértünk abban - és ezt írtam i s- hogy a spanyolok sem fociztak jól. Tőlem ők is kieshetnek ha ennél nem mutatnak jobbat.
Csak sajnálom a sört amit erre a meccsre pazaroltam.
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #106976 üzenetére
Az előző hozzászolásomhoz: [link]
Úgy tűnik nem csak nekem tetszett a kabaré. Pont Pepe...
Maxi
-
nincsnév007
őstag
Rég röhögtem ekkorát, amit pepe leművelt
egyben szomorú is hogy engedik ezt. plusz elég jól látszott hogy a portugáloknak fújt a bíró.[ Szerkesztve ]
BMW E46 | Series S
-
zilazil
senior tag
válasz
J.Hetfield #107031 üzenetére
Boldog lennék, ha a magyar csapat ilyen teljesítményt nyújtana.
-
HdRew
őstag
-
hobizoli
nagyúr
Idézet:
"Amikor majd a kieséses szakaszban Oroszország ellenfelének szövetségi kapitányának a keret összeállítása előtt azt kell majd mérlegelnie,hogy a csapata jusson tovább vagy az ország maradjon meg... na azaz igazi dilemma..."