Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Ki az a Degezsa a Fulham Mu meccsen?
-
Tom5
addikt
Roooooooooooooooneeeeeeeeeeeeeey .................... végre
-
Boxer001
veterán
Na látom az eredmények oldalán végre betaláltak már a vörösök, hihetetlen.
Rooney mostanában adja. -
baluka26
veterán
Úristen csicsaritó. Ha már tenni kell valamit a gólért nem csak ötösön belebotlani már komoly gond van..
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
homeless09
őstag
Mostanában szeretnek a srácok szoros meccseket játszani....Rooney meg egy gép...mit dolgozik az az ember a pályán....
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #8006 üzenetére
Éppen ezért lesztek bajnokok, mert képesek vagytok az ilyen meccseket is megnyerni. No de hamarosan Real meccs, nézzük.
A Real Madrid kezdőcsapata: Diego López; Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Modric, Cristiano; Higuaín. A padon Adán, Benzema, Carvalho, Marcelo, Essien, Albiol és Callejón ül.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz cyberkind #8009 üzenetére
Én úgy csinálnám, hogy most Coentrao, Kövi meccsen Marcelo, hogy pihenjen a portugál a Manchester United elleni meccsre. Akárhogy is nézem, öngyilkosság lenne a vörösök ellen Marceloval kezdeni, nyilván jobb lenne a Granada ellen, de akkor Coentrao mikor játsszon? Soha?
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Motion_Blur
félisten
CR7 betalált, csak saját kapuba
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Boxer001
veterán
válasz Motion_Blur #8012 üzenetére
Ez komoly?
Akkor 2-t fog rúgni nekik legalább. Faxnak játszik, pihennie kéne.[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Hatalmas kép lett.
-
Tibiajax
nagyúr
no, reál-meccs van, most nem pörög a kis topik?..
ne csináljátok már, csak nem azért, mert most épp nem hengerel szuper ronaldó benzem meg higaíín?.. -
-HajTömeg-
őstag
válasz Motion_Blur #8012 üzenetére
Így akar gólkiràly lenni...
Cseles!Benzema mit csinál?????
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
Motion_Blur
félisten
Benzema, omg... ezek már tényleg nem akarnak gólt rúgni
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
KisTücsök
addikt
Most komolyan egy rinya öngólon fog elmenni? omg.
-
Boxer001
veterán
Ezeknek már régen mindegy. Bár azt nem gondoltam, hogy még a 2. helyet se akarják.
-
veterán
basszus, tok ugy emlekszem, hogy penteken felvillant egy cikk valahol, hogy cavani a madride, de nem volt idom elolvasni, mostmeg sehol sem talalom... kepzelodtem kamu, tudtok errol valamit?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
várj holnapig, most jön a sok agyatlan kárörvendeni
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ijk
nagyúr
Háhá kiszopott a margit Ronci góljával!
Most már hajlandó vagyok elismerni hogy Ronaldo egyedül képes meccset eldönteni.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
homeless09
őstag
Az igen.... Ezt nehezebb volt kihagyni mint berúgni.
-
Boxer001
veterán
Nincs ezzel baj, lehet örülni nyugodtan! A baj csak a képmutatással van.
Nekem az volt a legszebb pillanat, amikor a Chelsea 1-1 helyzettel, góllal kiszopatta a szuperbőrszalonnát tavaly, az valami leírhatatlan volt.
Tibi
Aljas vagy és csirkeagyú, de legalább már nem titkolod![ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
-
fatal`
titán
válasz homeless09 #8028 üzenetére
Alexis Sanchez eladó, szerintem kitűnő párt alkotnának ott elöl Benzemaval az RM-ben
-
Tibiajax
nagyúr
jah, mielőtt még elfelejtenénk, az Inter erősített.. így mostmár meglesz a scudetto
-
baluka26
veterán
Benitez - Mourinho cserét akarok
homeless: Az oké, hogy kihagyja, de 16-nál csorog ki
Amúgy egy nagyon komoly kérdésem lenne:
HA valaki ilyenkor megrakja, hogy Ronaldo szerzi az első gólt, az nyer? De ez tényleg komoly kérdés.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #8048 üzenetére
Benne van a bet365 szabályzatában, és mellesleg soha nem fogadnék arra, hogy Ronaldo lő gólt 1.3-1.4-ért.
Benzemára már fogadtam, úgy hogy csereként állt be és gólt is lőtt, de azt is érvénytelenítették. Amúgy sem éri meg gólszerzőre fogadni, nagyobb haszonnal dolgoznak. Defoe-ra 2-es odds körül van mindig, hogy lő gólt, aztán mióta nem lőtt már."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen