-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Ez a Puhl Sanyi mennyire egy arrogáns ember
nézte valaki a Zuhanyhíradót?
Mindig az a határozott pesszimizmus, kötekedés és gúnyolódás ami már az arcára is rá van fagyvaNem is értem miért hívnak a stúdióba egy ilyen embert
Hegyi Ivánt pl. kimondottam birom és úgy összességében szinte mindenkit Sanyin kívül..
-
DeathAdder
veterán
Nem vagyok spanyol foci párti
inkább antiezért nem érdekel hogy Hegyi miket mond a Realról vagy a Barcáról, de Púl megnyilvánulásai és hozzáállása..Ez már nem az aranycsapat, nem hogy örülne, ő kötekedik az egész stúdióval, köti az ebet a karóhoz (az is hogy a Belgák nem fognak továbbjutni, fogadásba is belemenne meg hogy miért lenne erős a Belga keret, meg az Észtek milyen erősek lesznek, simán továbbjuthatnak) én kisgyerek koromban mondtam ilyeneket olyan csapatokra akiket utáltam és semmiképp sem tudtam elfogadni, hogy jók..
És már az a gúnyos pofa, amikor valaki véleményt nyílvánít ki a stúdióban
Oké hogy az átlag magyar ember pesszimista, de ő a kamerák előtt beszél és bizonyos szempontból szakértőként van a stúdióban, azért ülünk le a tv elé, hogy ezt meghallgassuk, de ő csak árassza ki magából a gúnyt és a sok negatívumot. Nem mondom, hogy félrebeszél, mond helyénvaló dolgokat is, de akkor sem kellene ennyire ótvar módon és kizárólag a rossz dolgokra a fényt vetni.
Gyakorlatilag mindenbe beleköt ami a stúdióban elhangzik..Lehet jó bíró volt, na és? Nem akarom sorolni, de vannak kiváló futballisták ma is, akik még artikulálni sem tudnak annyira buták..
-
DeathAdder
veterán
mu
Azthittem az Anfield után nincs lejjebb, de ismét rám cáfoltak.
Ünnepélyesen megesküszöm, hogy soha többet nem nézek mu meccset, mert csak felhúzom magam nap mint nap(legalább is saf alatt biztosan nem)
-
DeathAdder
veterán
válasz
baluka26 #785 üzenetére
Jól tudod és Webben is már nagyon ég a bizonyítási vágy, mert sokan megkérdőjelezték pozícióját a Referee Unitednél
Ja és hamár Shelvey, azt nyilatkozta pár napja, hogyha tudja hogy ezért ki akarják állítani sokkal durvábban lép oda és nem a labdára
(persze lábat törni nem akar, azt azért kihangsúlyozta)
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Esküszöm tökönszúrom magam, már megint pontot mentett a City -nek a Pool
-
DeathAdder
veterán
Azt tudjuk már, hogy milyen időpontokban, napszakokban lesz közvetítve -élőben- a jövő évi VB?
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Willian Spurs vagy Pool, esetleg tudunk már valami konkrétabbat?
-
DeathAdder
veterán
Fantasztikus, a Spurs már megint megcsinálta...
-
DeathAdder
veterán
válasz
salival #24707 üzenetére
Mindenki egy Spurs-t választ egy Liverpool FC helyett, kimondani is hihetetlen. Tényleg nem értem, de ezt is jól elkurjantottuk, ráadásul pont a legnagyobb riválisunkhoz megy, amikor sokkal inkább nekünk kellett volna erősítés arra a posztra
Sokat erősödött a Pool idén, szerintem egyáltalán nem volt esélyesebb a spurs a 4ik helyre, még a fogadóirodák szerint sem, de vele már igen, pedig sokkal jobban passzol ez a játék neki mint a Spursé.
Nagyon csalódott vagyok -
-
DeathAdder
veterán
válasz
Tibiajax #24785 üzenetére
Nem fostam le a bokám a meccstől. Ez a Lyon nagyon nagy jó indulattal is egy nagy nulla volt, a szoszi góljai meg valljuk be olyanok voltak, ami mégegyszer nem fog összejönni a közeljövőben, de azért gratula nekik, az OL semmiképpen sem érdemel továbbjutást
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
A gyanú beigazolódott
-
DeathAdder
veterán
válasz
szab.tam #25089 üzenetére
Néha megszoktam nézni az infókat, de szerintem vak aki szemmel nem lát különbséget SD és HD között. Bár lehet az én otromba nagy tv-m esetében ez hatványozottan igaz, amin az sd adások relatíve csúnyák.
Nemegyszer volt már, hogy kapcsolgatom a tv csatornákat, a már ismert hd és sd-k között szörfözve, aztán egyszer reflexből vissza. Tűéles a kép, ott ahol előtte nem volt az. Mint az később kiderült egyre több sd adás a szolgáltatómnál is kezd hd -ra átmenni - csak éppen a Sportcsatornák nem, kivéve Euro 1-2
-
DeathAdder
veterán
Cardiff! Ezért imádom a PL-t
Szoldádó meg amióta itt van csak 11-esekből képest gólokat szerezni...Az első játékrészt láttam, az alapján rászolgáltak a 3 pontra!
-
DeathAdder
veterán
Pletykák szerint Moses a Poolba tart kölcsönbe, heti 55 ezer fontért!
(#25191) Integra -
Így is messzemenően jobb mint a többi app -
DeathAdder
veterán
válasz
Napfénysüti #25208 üzenetére
Én lehet megteszem X-ből kettesbe
-
DeathAdder
veterán
Hát ez egy országosan szar meccs volt. Reméltem, hogy legalább Terry kiiktatja pörszit a jövő hét végéig, de még ez sem jött össze
-
DeathAdder
veterán
Nem kérdéses
Legösszetartóbb Nemzetközi Szurkolótábor - 2013
-
DeathAdder
veterán
válasz
homeless09 #25387 üzenetére
A mu is szépen lassan megtanul Liverpool városából élni
(#25396) barca0519951 - mindig jókat nevetek ezeken a képeken
-
DeathAdder
veterán
Rúnyi lesérült az edzésen, több öltéssel kellett összevarrni a fejét, így valószínű a válogatottban sem szerepelhet, bár erre azért nem vennék mérget. YNWA
-
DeathAdder
veterán
Mózes hivatalosan is 1 év kölcsönben a Poolban!
-
DeathAdder
veterán
Walk on walk on with a hope in your heart
And youll never, ever walk alone!Nem érdekel milyen módon, de legyőztük az ősi riválist! Az elmúlt években lefociztuk őket, mégis volt ott kamu tizi, kamu piros és vereség, most nem fociztuk le, de annál fontosabb, hogy nyertünk.
Köszönöm Liverpool[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
salival #26120 üzenetére
Szerinted most mi lesz?
Sakho ha jól tudom már egy nagyobb volumenű játékos, aki KH poszton játszik, és bal lábas, ez ugye Agger posztja. És nem is olcsón vették, kizárt, hogy padra lett fizetve érte 15m. De ha nem Agger helyén, akkor hol?
Ilori szintén középhátvéd, vele mire számíthatunk? Olvastam egy hozzászólótól, hogy bevethető akár szűrőként is (Lucas helyére?), és igen jó a sprintrekordja, többek között nani és céerétől is jobb
Mózes, Aspas helyén, vagy kispadra?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
salival #26130 üzenetére
Frankó, hogy lesz kétballábasvédőnk
Végül is miért ne, José is rendesen felkötötte a nadrágot amióta Aly itt van, nagyon jól játszott a mu ellen is
Lucast és Hendersont még mindig nem érzem elég erősnek, de gondolom nem fog utóbbi helyett Aspas játszani, amikor Lajos visszatér.
Ki tudja lehet Mózest is berakja BR éppen Henderson helyére..ja és Pachecot eladtuk az AD Alcorcon-ba (spanyol másodliga).
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
De szeret ez a mu liverpoolból halászni
Nyakam rá, hogy télen Bainest is elhozzák.. -
DeathAdder
veterán
Valahol nézhető online a Digi2?
Lemaradtam a PL magazinról és 1 óra múlva ismétlés, de csak a kettesen, amilyen csatornám persze h nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest