- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Disney+
- Max
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz salival #35000 üzenetére
És még a Gàzereket szidtuk...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
salival
aktív tag
Adebayor >>> Soldado
YNWA
-
Integra
titán
hoppá
spurs a semmiből..mod:
ahhoz képest most majdnem kaptak egy másodikat.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
homeless09
őstag
ez egy vicc...
na,1-2.
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #35007 üzenetére
Nézem neten, shopcast kiírja 0:1 nél, hogy chanel
offline, mire talàlok
egy működőt,
lemaradok 2 gólról....
Btw mi lett Abemajorral?[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DeathAdder
veterán
Szép volt szárnyasok
-
Integra
titán
-
Dinter
addikt
És most egy kis darts
-
NyxNyxNyx
addikt
Rooney kicsit berágott Webbre a végén
Kellett ez a győzelem, szerencse is kijárt már. A Pool-osok meg szerintem jobban jártak volna egy X-szel, de örülhetnek nyugodtan
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #34989 üzenetére
"82. percben elmentem fürödni,"
pfujj.
víz. brrr....
pancser...
(én most kezdtem keresni, hol van a merre...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
Arsenal's fixtures from February 8th to April 5th:
Liverpool A
ManUnited H
Bayern H
Bayern A
Tottenham A
Chelsea A
ManCity H
Everton A -
Ps Vita
őstag
válasz cyberkind #35026 üzenetére
nem tudom,élesebb lesz mint a tavalyi,de nagyon bizok Peppben
de az is tény,hogy nem túl jó a Bayern az angolok ellen általában,sose jön ki igazán a lépés
mondjuk a párharc szempontjából örülök,hogy nem a tavaszi Arsenal fut ki ellenünk,hanem egy már formájából jelentősen vesztett(mondjuk sok idő van még addig..)
Ha nem kap labdát a kreatív részlegük,már pedig ellenünk nem nagyon van az ellenfélnél a labda,akkor egy 65%-35%-ot mondoka tavalyihoz: ott hiába volt az eredmény szoros,annyira nem volt szó megszorongatásról,ugye az 1. meccsen egy csapat játszott szinte csak,talán a tavalyi Bayern egyik legjobb félideje volt az első,simán lehetett volna 1-5 is,a másodikon meg Schewensteiger(azt hozzá kell tenni,hogy nélküle az elmúlt pár évben nem láttam igazán jól,összeszedetten játszani a csapatot másik nagycsapat elllen) és több kulcsember nélkül,szóval elég tartalékosan is jobbak voltunk az első talán 50-60-75 percig(erre én se emlékszem egészen pontosan),de utána is kiegyensúlyozott meccs volt,egyszerűen ők abból a kevesebb akcióból betudtak lőni kettőt,mi meg a a többől egyet se,ennyi,nem voltak jobbak mint pl. a Juve szvsz,csak ide egy motiválatlan tartalékos csapat futott ki a második meccsre,a Juve ellen meg már tanult az esetből Jupp. szóval sokszor nem is értem az emberek miért emlékeznek annyira szoros párharcra,de úgy látszik rövid a memóriájuk, és csak az eredményre emlékszenek
kb. az utolsó öt percben aggódtam,de aztán végül kihúzták a fiuk,és utána megállíthatatlanok voltak -
degu
senior tag
-
cyberkind
félisten
A hírek szerint José Mourinho az Interrel tárgyal egy Juan Mata <-> Fredy Guarín cseréről.
Remélem Mata valami olyan helyre megy ahol állandó kezdő lenne.
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #35039 üzenetére
Én konkrétan bármelyik nagy klubban, zseniálisan képzett játékos bárhova jó.
Nicklas Bendtner már 25 évesen legenda.
David Moyes szívesen látná csapatában a Chelsea kegyvesztett irányítóját, Juan Matát.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz szentes711 #35035 üzenetére
jól meg fogja értetni magát murinnyóval, efelől nincs kétségem..
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #35040 üzenetére
Nem csak Mojos, én is... Gyakorlatilag minden szélsőnknél jobb... Sajnos
-
-
salival
aktív tag
Mourinho nem fogja angol csapatnak eladni Matát. Szerintem egy éven belül PSG/Monaco/Real hármas egyikében fog kikötni. Klasszis játékos, de gyenge a védekezése, ellentétben pl. Oscarral.
Az viszont tény, hogy Guarínt akarja a középpályára Mourinho, de ehhez kötelező eladniuk vagy kölcsönadniuk játékost, mert a keretük csak 17 nem home grown játékost tartalmazhat.YNWA
-
DeathAdder
veterán
Ian Rush: "Ha nem jutunk be a Bajnokok Ligájába, akkor Suárez távozhat egy olyan összegért, amelyet a klub határozott meg. Amikor megújítottuk Luis szerződését, akkor beletettünk egy 120 milliós kivásárlási árat."
"Ha Gareth Bale 86 millió fontért ment a Real Madridba, akkor miért ne kérnénk többet Suárezért?"
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #35046 üzenetére
mert suarez sokkal jobb mint bale?
mindkettő teljesen beteg és nevetséges ár, de amíg olajpénzekből finanszíroznak klubokat, addíg az ilyen összegek mindennaposak lesznek....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #35046 üzenetére
Ez szép, csak a Real Neymar-ért is 90-et adott volna, szal teljesen mindegy az egész, volt egy max pénzügyi keret, egy kiváló játékosra.
86 milla font meg rekord lett volna.A Sport Bild információi szerint a Bayern München nyáron próbát tesz David Luiz megszerzésére. A brazil belsővédőt már 2010-ben beajánlották a Bayernnek, akkor nem kellett, most viszont Matthias Sammer és Pep Guardiola személyében két David Luiz szimpatizáns is ott ül a Bayern vezérkarában. A kivásárlási ár 30 millió euró körül mozog.
Mégiscsak?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- DarthSun: Ismét Világrekord
- Drón topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen