- A Microsoft szerint egymást gyilkolják a tartalmakért az AI érdekében
- Kiderült, hogy mennyibe kerül majd a reklámmentes Facebook és Instagram
- Tarolhatnak idén az akciókkal a kínai online áruházak
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Hatalmas áttörést érhet el a gyártásban a Tesla
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
A Sahtar - Chelsea meccs második félidejét pont láttam tegnap. Döbbenetes volt hogy a Sahtar mennyivel jobban focizott. Számítottam rá hogy kemény meccs lesz ez a kékeknek de hogy a 2-1-es vereség még rettentő hízelgő is legyen számukra arra nem.
Első félidő milyen volt?
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Ejha, szép volt Borussia!
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
homeless09 #2396 üzenetére
Nem azért de hogy jobb valaki az szubjektív míg pont az eredményesség ami mérhető (pl VB győzelmek száma).
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem tudom volt-e már linkelve: Fegyelmi eljárás Adriano ellen.
Remélem szankcionálják ezt a tahót.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #3182 üzenetére
Buffon tényleg az egyik top kapus világszinten én nagyon bírom őt. Még van is egy kamu Buffon mezem otthon.
Bár csak ilyen kapusok lennének a Barcában akikről most beszélgetünk...Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szab.tam #3969 üzenetére
A vége igaz akkor lett volna ez érdekes ha az előzőt nyerik. Így sajnos ez a végkifejlet várható volt. Ez a Genk iszonyat langyosan játszott egyedül üde színfolt benne Köteles volt akinek gratulálok remélem mostantól kezdő lesz.
Egyébként elég dúrva ami most a Genk hivatalos FB oldalán megy...Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Tibiajax #3979 üzenetére
Abban amúgy igazad van hogy megérdemelten akkor jutott volna tovább ha több pontot szerez. De hát ilyen ez a sport sajna most nem jött össze.
sh4d0w: én pl Loki szurkoló vagyok itthon de természetesen nemzetközi porondon szoktam a magyar csapatoknak szurkolni annak ellenére hogy ezt nem biztos hogy mindenki így tenné.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szab.tam #4051 üzenetére
Ha középre megy de csapódik az kb kapuscsemege. Lehet szép íve van kívülről de nem egy túl nehéz dolog védeni. Persze ha erő is van benne akkor a biztosabb hogy kiüti az ember. De egy sarokra tekert labdát sokkal nehezebb fogni főleg hogy a sorfal ami segít neked sokat kitakar.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
baluka26 #4364 üzenetére
Én fociztam, lehet azért is menekültek előlem az osztálytársak.
Viccet félretéve a csapatunk idén vett pár Adidas replikát azok nekem nagyon bejönnek. Van húzásuk és korrekten szállnak.
Kapusként mondom nem olyan egyszerű hárítani őket így a támadófocinak kedveznek.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Na most így fejből nem vágom egész pontosan milyen Adidast vettek a csapatnál de az biztos hogy elég jónak tűntek. Emlékszem az első edzésen meg is jegyeztem a csapattársaimnak hogy jó labdák és nem egyszerű védeni őket mert van húzásuk és jól szállnak egy megfelelő lövésnél.
Egyébként a Mitrékből is vannak jók, korábbi csapatomnál olyanokat használtunk és azok is tetszettek.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez szép volt Zidane-tól.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fitness kerékpár
- Arkham Horror: The Card Game társas, hibátlanul és hiánytalanul eladó
- Oath - Chronicles of Empire and Exile társas, hibátlanul és hiánytalanul eladó
- Új bontatlan Lego Star Wars Birodalmi páncélos martalóc (75311
- Új bontatlan Lego Harry, Hermione, Ron és Hagrid (40495)+Voldemort,Nagini és Bellatrix (40496)
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest