Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz mephi666 #142640 üzenetére
Akkor bocsanat a hangvetelert. Igy mar tiszta, azt hittem azt irod, hogy allnia kellett volna a golnak, mert Dier is szabalytalankodott . Viszont igy is csak a #142638-t ismetelni. Meg sosem lattam elonyszabalyt visszafujni VAR utan, es ugy tudom, hogy nem is lehetseges.
#142639 atee_13
Ezzel a reakcioval nem tudok mit kezdeni. Ha rosszul tudom a VAR szabalyait, akkor szavakat hasznalj, mint egy ertelmes ember."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz venember83 #142608 üzenetére
Nem tudom mar ki hol ironizal, de mar az elso passznal az a visszafejeles tul eros volt nekem. Ha csak otbol egyszer elbassza a vedo, akkor nem erte meg.
Nyilvan rendben volt ez a clip, de nem esett le az allam ugy mint egy regi Real counter attack utan."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz venember83 #142577 üzenetére
Ez milyen nyelven zajlott? Mert ha az angolt veszem alapul, akkor a magyar forditas kb egy tukorforditasra sikeredett, aminek hatasara sokkal durvabban hangzik magyarul. (vagy ugy is mondhatnam, hogy szar a forditas)
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz venember83 #142387 üzenetére
A csok miatt azota felmentek az arak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz venember83 #142298 üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Egy jó kis NdombiTibi montázs idénről. Pedig nyáron még féltem, hogy el akarjuk adni.
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó lenne elvinni a ligakupát. Hátha beindítaná a szekeret. Nem tudom hirtelen melyik Manchesternek örülnék jobban a döntőben.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz dudu5130 #141887 üzenetére
Eriksen el akart menni, Alli meg fos azon a poszton sajnos. De Eriksennél is hasznosabb ezen a poszton mert jobban tartja a labdát és viszi előre. Rajta kívül nem sokan képesek rá sajnos. Kapura kevésbé veszélyes, meg nincsenek olyan indításai de ezekben sem rossz.
Gyuromoj: Végre akkor Tibivel egy csapatnak fogok szurkolni? Találó, hogy pont egy olajos szarházi bandának. Remélem behúzza a ligát, elég rossz lenne a hírnevének ha nem sikerülne.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz venember83 #141580 üzenetére
Az idei Juve mezektől hányok, de szerintem ezek teljesen jól néznek ki. (kivéve talán a harmadik számút, de lehet h játékoson jól néz ki)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Peterhappy #141516 üzenetére
Nem tartom feltétlen igaznak, hogy jobbak lettünk volna, de tény h ez a statisztika szart sem ér, ha láttad a meccset. Ez csak ilyen Mourinho mind games, de simán nyerhetett volna a Spurs egy kis szerencsével.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon X-es meccs volt, kár a végéért Bergwijn egyszer ha ráérez a góllövés ízére hatalmas játékos lesz, de idén mindent kihagy.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Pool meccsen a VAR ítéletnél 2 dolgot is benéztek és így lett jó az ítélet. Fabinho szabálytalan volt, de előtte a Fulham is szabálytalanul szerzett labdát.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #141391 üzenetére
Ez neki olyan lehet, mint mikor én bevásárlásnál megveszem a drágább tejfölt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Ringman #141387 üzenetére
Én sem látok erre megoldást, a gyorsan elvégzett szabadokból induló kontrák sínylenék meg.
jelenlegi rendszerhez:
Egy olyan VAR szituációra várok már mióta, hogy az egyik csapat lő egy gólt, de nem adják meg, mert a kontra egy olyan szabálytalanságból indult ami tizenegyest jelent a másik oldalra. De ilyen még nem volt tudtommal. Biztos pörögnének a kommentekMás: A Chelsea-s fórumtársak teljesen kihaltak? Oké, hogy csak 2 volt csak oszlopos tag itt korábban, de azóta sem jött senki új?
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz BenHans #141360 üzenetére
Eriksen ezt is borzalmasan elszámította. Egész karrierje során alulfizetett volt a teljesítményéhez képest, mert nem akart szerződést újítani, viszont pont akkor esett vissza a teljesítménye mikor úgy döntött, hogy na akkor ideje sokat kérni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz ZavaBalazs #141319 üzenetére
Lukaku fejében eközben... Hát ezt nem hiszem el
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Szegény Sahtar elverte kétszer a Real-t és nem jutott tovább
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #141220 üzenetére
Elvileg "negru"-t mondott, ami románul nem számít rasszista megjegyzésnek, de a játékosok annak vették és ezért állt a bál. Szerintem ha "the black man"-t mondott volna nem lett volna belőle ekkora történet. Szerencsétlen szituáció, de gondolhatott volna rá a bíró, nem egészen ugyanaz a szituáció, mint mikor kérsz egy negro cukorkát anyukádtól a francia nyaraláson.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Az utóbbi idők Tottenham - City meccsein legtöbbször úgy éreztem, hogy nagy szerepet játszott a szerencse, hogy ritkán kaptunk ki, de ma végre egyértelműen jobbak voltunk. Nem gondoltam volna, hogy ilyen effektíven is tud védekezni a csapat. A nyolcvannégy City lövésből kb 1-2 volt veszélyes.
Kane a világ egyik, hanem a legjobb formában lévő focistája idén (PL-re nézve egyértelműen, többi bajnokságról nyilván kevésbé tudok nyilatkozni), mindent is csinál. Tökéletes passzai, becsúszásai, labdatartásai. Egyedül a gól lövés az, amiben nem kiemelkedő és abban is nagyon jó.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Ringman #140242 üzenetére
A MU-val bukott eddig egyedül, de ott mostanában ki nem?
Eddig nagyon tetszik amit csinál a Tottenham-nél, nem sokat hibázott. Nem voltak 100 milliói, de okosan jókat igazolt. Azt sem lehet ráfogni, hogy bunker focit tolna. (na nem mintha alkalmas lenne rá a keret) Nem látom miért ne térhetne vissza az Interbe pár év múlva és húzhatná be a bajnokságot.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz bagyulajuve #140136 üzenetére
Ennyire a Tottenham BL döntőbe jutás óta nem hozott extázisba semelyik meccs. Ezt az érzést a focin kívül más sport nem tudja megadni nekem, ezért nézzük minden héten hiába kapunk néha agyvérzést tőle.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz venember83 #139824 üzenetére
Ha jól emlékszem 2017/18-ban az egész ligában neki volt a legmagasabb km/meccs aránya. Pressingelt ő, csak konkrét labdaszerelésben nem volt annyira jó.
Mentálisan tört meg a fiú valahol útközben, az Inter jogosan hihette, hogy a klímaváltozás segíthet neki és jó deal lesz 20 millióért.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #139623 üzenetére
Még ha ki is kapna a Pool, közel sem biztos, hogy nyerni tud a Spurs. Előző 3 meccsen borasztó formában játszott a csapat. Nem igazán tűnünk bajnok csapatnak sajnos.
-
NyxNyxNyx
addikt
Jézusom ezt a nyomorék bírót a Brighton meccsen... Teljesen szabályos...
Kane tizije is necces volt, de közel sem ennyire...
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #139497 üzenetére
Persze, nem hasonlítható, de nem tudom, hogy van-e annyi fradi szintű magyar játékos, ahányra szükség volna a top3 csapatunkba, hogy EL szinten legyenek.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Balesz1899 #139465 üzenetére
Jó, de erre nem tudom mennyire lehet építeni. Megérdemelte a Fradi, hogy a BL csoportkörben van, de azért ez sajnos nem fog összejönni minden évben.
Más: Alli-nak teljesen lefőttek szerintem. Csak az EL-ben van egyáltalán keretben és ott is szarul, kedvtelenül játszik. Örülök ha nyáron kapunk érte 20-30 milliót.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
ha a Real az EL-ben összekerül a Tottenham-mel, felkötöm magam
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz venember83 #139151 üzenetére
A Juve és MU kivételével nekem tetszik a többi. Nem biztos hogy felvenném, de stílusos.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #138828 üzenetére
Ez csak akkor a második, ha nyerünk valamit. Ha nem nyerünk, akkor ez volt az első teljes szezonja.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz omfgk #138824 üzenetére
Bein-en mondták, de az is csak találgatás ahogy értelmeztem. Nem lehet még tudni, hogy ACL-e.
DeathAdder: Idén reménykedek egy jó helyezésben, talán még a bajnokságra is van valamennyi esélye a Spursnek. Persze nem borzalmasan sok, de végre a keret is vastag, szépen is játszunk, és a City-Pool sem sebezhetetlen (eddig). Bale meg remélhetőleg holnap bemutatkozik, Reguilón olyasmit nyilatkozott, hogy rá sem lehet ismerni edzésen, annyira motivált most.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #138780 üzenetére
Igen, én is úgy látom...
Egyébként ez hogy van a szabály szerint? Ha a védő páros lábbal rácsúszik a csatárra egyértelműen piros lapot érően, de a támadás lesről indult, akkor a védő nem érdemel pirosat? Egy utolsó emberes visszahúzás ne érjen pirosat, de ha a másik testi épségét veszélyezteti a védő, vagy magatartásbeli probléma van, akkor annak úgy is pirosnak kéne lennie szerintem, ha les volt.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #138775 üzenetére
Nem a könyököt nézték, hanem a mezének az ujját, mert az még vállnak számít. Viszont Mané esete nálam még úgy sem les . Jól kibaszott a VAR a Pool-lal, a piros gyanús esetet meg sem nézték, mert a lesgyanút nézték közben (?). Tudom mit érzel most, sajnos.
Illetve lehet hülyeséget mondok most, de Van Dijk eseténél a védő sarkát nem rosszul húzták be? Hol van a függőleges vonal?
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz sh4d0w #138247 üzenetére
Beismertem, hogy Lamela patkánykodott, többet ne várj. Igazságtalan ítélet volt, annak szólt a reakcióm hogy ezeknek a Spurs nagyrészt a balfasz oldalán szokott lenni.
De nagyon mérges lennék ha lesérült volna ma valaki, nagyon mocskosan játszott a MU, Pogba, Baily, Shaw mind kiszóródhatott volna. Persze ezek valószínűleg nem történnek meg ha nincs a kezdeti piros, de így gyáva is volt a bíró, amellett hogy szar is.
-
NyxNyxNyx
addikt
Erre a Shaw becsúszásra mit mond a szabálykönyv? Sárga?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #138235 üzenetére
Jah, de azért jó h nem kell ma is szívrohamot kapnom.
-
NyxNyxNyx
addikt
Végre mi járunk jól a bírói hibákból. Lamela egy patkány, de a mi patkányunk
-
NyxNyxNyx
addikt
Son felépült és kezd is Lo Celso viszont off sajnos, de Ndombele remélhetőleg tudja pótolni.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Szabadrúgás ítélet
Abból tizenegyes ítélet
Másik oldalon ezt meg sem nézték (nem is kéne ezt befúzni, de ha az tizenegyes hogy felemeled a kezedet, hogy egyensúlyozz mert meglöknek hátulról az, akkor ez is)
Emellé rúgtunk 2 kapufát és Son lesérült. Szuper hétvége basszák meg, tegnap Chelsea kezezős góllal egyenlít, a United meg behúzza a meccset a végső sípszó után úgy, hogy közük nem volt hozzá. Szétbasz az ideg.Pedig végre jól játszott a csapat.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez kibaszott nevetséges.. Ez egy nyert meccs volt amit elvettek tőlünk. Minden kibaszott VAR döntés ellenünk van..
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Ringman #137590 üzenetére
Szerintem max 50 millió lesz a vége, és nagyjából magabiztos vagyok, hogy leigazoljuk azok alapján amit hallok.
De én csak azt nem értem miért nem kopogtat mondjuk a MU/City/bárki, hogy tessék itt van az 55 millió, vinnénk.
[ Szerkesztve ]
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #137222 üzenetére
Még nem mertem megnézni, de egy ilyen győzelem meghozta a kedvemet. 4 gólpassz Kane-től, mind Son-nak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz omfgk #137063 üzenetére
Ritkán van ilyen deal, aminek ennyire örül mindkét oldal. Tottenham megkapta legendáját egy évre ingyen és "csak" 40%-át fizeti a fizujának, amivel kb egálban lesz Kane fizetésével. Ha nem váltja meg a világot akkor sincs gáz. Reguilón is jó deal volt, ő 30 millióba került és 45 millióért veheti vissza a Real, ha akarja.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Peterhappy #136378 üzenetére
Sokkal több lehet az, mint 5%, mert a Zágráb győzelem odds-a 2.20 !
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz venember83 #135634 üzenetére
Mindenkinek volt már agy rövidzárlata
forceberg: Ha egy zászlót nem rakhatnak ki, vagy egy felvonulást nem vihetnek véghez, akkor ne mondja nekem senki hogy elfogadja a melegeket. Persze te nem is állítottad, hogy elfogadod őket. Én sem szeretem ha túltolják a PC-skedést, de ez azért bőven nem az a kategória és szégyen amit a fradi szurkolói közül páran múveltek. Erre jött a matrica válaszul, ami már nyilván egy provokáció."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
Idén úgy megy nekem ez a szurkolás, mint Tibinek tavaly.
-
NyxNyxNyx
addikt
Most idén komolyan a Barcának kell szurkolnom a BL-ben?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz drachoHUN #134778 üzenetére
Az érdekes lenne. Végre tudnék szurkolni a Juvénak (mégha a mezük borzalmasan bazárira is sikeredett idén). Félteném, mert hatalmas pofon lenne neki, ha esetleg nem lenne meg a bajnoki cím és a tendencia arra utal, hogy közel sem olyan garantált, mint pár éve.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #134331 üzenetére
Wage / turnovert sokkal hosszabb távon érdemes számolni. Nem lesz mindig ilyen sikeres szezonja a Tottenhamnek a BL-ben, 2 év múlva ott lesznek a középmezőnyben az a szám, mert nincs BL.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz LyonnaisFan1 #133796 üzenetére
Jó meccs volt. Végre nem kellett kivájnom a szemeimet egy kanállal.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz venember83 #132722 üzenetére
Szerintem nem rossz. Jobb, mint a kiszivárgott Tottenham hazai mez.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #132633 üzenetére
Akire szerintem a legjobban igaz, hogy a mentalitásával pótolta a tehetségét, az Kane.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz máyköl #132631 üzenetére
Azt végülis lehet mondani, hogy Ronaldo is egy őstehetség, csak másmilyen módon.
De akkor is a mentalitása emeli ki igazán a többi klasszis közül, szóval engem csak azért zavar az a kijelentés, mert már nagyon sokszor hallottam. (Szvsz az is a tehetség, születési adottságok része, hogy kiben mennyire van meg a winning mentality, csak könnyebben tanulható, de itt most nem erre gondoltam)Balotelli-t meg ezek szerintem nem láttam elégszer játszani Vagy csak mephi666 sokat ivott ma.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz LyonnaisFan1 #131648 üzenetére
Ne ijesztgess
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #131535 üzenetére
Mondjuk nálunk alapból ki van dőlve a fél csapat általában. Szerintem Ndombelén kívül futnak eleget, csak nem tudják hova és miért.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #131533 üzenetére
Szerintem a világ egyik legtehetségesebb játékosa. Olyanokat tud, amiket nagyon kevesen. De a PL-ben egy félidőt nem tud lenyomni nagy intenzitással. 20 perc után már kocog. Nagyon nem jó a hozzáállása, pedig top5 játékos lehetne belőle. Ez alapján a Pool-ban még ennyit sem játszana.
Lo Celso viszont hatalmas fogás volt. De még mindig nem tudok rámutatni, hogy miért vagyunk ilyen rosszak 1 éven keresztül folyamatosan. Miért felejtett el mindenki játszani?
Lehetett ezt látni a Barcelonánál is meg a Realnál is hogy a játékosok miután mindent megnyernek elveszítik a motivációjukat. Szerintem itt is ez történhetett. Audi kupa megnyerése után már nem tudtak felpörögni.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #131524 üzenetére
Én még bőven bízok Mou-ban. Pochettino-val szarabb volt az utolsó fél évben a csapat, mint most. Mou legalább kísérletezik különböző felállásokkal. Jövőre kíváncsi leszek változik-e valami.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én is PSG drukker leszek holnaptól...
-
NyxNyxNyx
addikt
Köszi köszi
Tibi te meg kabbe
-
NyxNyxNyx
addikt
Valaki tud működő streamet a Tottenham meccsre?
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #131217 üzenetére
Ajándékokat kaptak. A Citynek mindig sok helyzete van, azzal szokott baj lenni, hogy elpazarolják őket. De a Realból mintha kiveszett volna minden rutin. Ramost pont annyira lökték meg a gól előtt, mint amennyire ő lökött volna fordított esetben.
-
NyxNyxNyx
addikt
Egyszerűen nem értem miért megy 0-0-ra a City. Tavaly is ezért estek ki. Egy adok-kapokból jobbna jönnének ki idegenben.
Ha összejön a 0-0 az sem egy jó eredmény.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó szarok vagyunk már megint...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.