-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
addikt
Graham Potter néhány gondolata a City elleni csúfos vereség után:
"Úgy gondoltam, hogy egy nagyon-nagyon jó csapat ellen a második legjobbak voltunk. Nyilvánvalóan mi magunk sem vagyunk túl jó passzban, és bár az első 20 perc óvatos volt, nem tudtunk elég jól támadni a hátsó alakzatban, nem tudtunk úgy támadni, ahogy szerettünk volna. Szerintem a Manchester City nagyon jól csinálja, hogy ezt megakadályozza. Ugyanakkor mi küzdöttünk."
"Az első félidő fájdalmas és kemény volt mindannyiunk számára. A második félidőben reagálnunk kellett, és úgy gondolom, hogy a fiatal játékosok tekintetében volt néhány pozitívum. Úgy gondolom, hogy mindent beleadtak, és megmutatták a minőségüket, de csalódottak vagyunk, hogy nem voltunk versenyben. Gratulálok a Man Citynek. Természetesen megérdemelték a győzelmet."A végén emlékeztetett minket arra is, hogy 4 csapat ellen kaptunk ki az elmúlt időszakban a Premier League-ben:
"Az eredmények tekintetében a Premier League-ben, azt hiszem, négy mérkőzést veszítettünk el. A Newcastle ellen idegenben, a világbajnokság előtti utolsó mérkőzésen kilenc játékosunk nem állt rendelkezésre. Az Arsenal ellen 1-0-ra kikaptunk. Rossz napon kikaptunk a Brightontól, és kikaptunk a Manchester Citytől. Ezek azok a csapatok, akiktől kikaptunk."Azkaban!
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
LyonnaisFan1
őstag
Gareth Bale bejelentette visszavonulasat. UUU
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #178002 üzenetére
"reszkess Tiger Woods"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BenHans
addikt
válasz
pekoka #177996 üzenetére
Mindig írd oda, hogy kitől idézel és melyik zsoltárból, krónikából!
Most megteszem helyetted:
(Sergio Ramos 92:48)Btw, nézd ez milyen szép volt!
venember83: Szívesen.
Ugyebár így a 2. hellyel vált hirtelenjében teljessé a 8 meccses kapott gól nélküli Maxiball győzelmi sorozat. Még ha Allegriás is vagy tőle.
[ Szerkesztve ]
🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" 'Roma Caput Moundi' 🧡 "szent Collina lovagkeresztes bírózó" by forceberg
-
cyberkind
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #178002 üzenetére
Inkább Hazard vonulna vissza (a Mekiből).
Paranormal Cocktivity
-
Miért nem pihentetünk?
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #178010 üzenetére
egy kérdésre válaszolj, kérlek.
Te mikor lennél boldog?mármint, nem szexuális vagy ilyesmi téren hanem, a csapatod, a Juventus kapcsán?
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #178011 üzenetére
Talán ha nagycsapathoz méltón játszana a Juve, és nem egy bennmaradásért küzdő Cagliarihoz illő taktikával lépne pályára, ez lenne az első lépés. Mert volt ilyen is, még ha sokan nem is emlékeznek rá. Esetleg osszak meg videókat Lippi idejéből, amikor volt támadófutball, s a Juve nem beszarva lépett pályára, a győzelmet pedig nem az utolsó percekben kellett fogpiszkálóval kikaparni?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #178012 üzenetére
amikor sorozatban egymás után szoptátok be a scudettókat, és elég komoly volt a játékosállományotok is, akkor az téged elégedettséggel töltött el? akkor te boldog voltál?
mert én úgy emlékszem - de nyilván korrigálj ha tévedek - , hogy akkor is volt valami mindig, amivel nem voltál elégedett, vagy írtad, hogy ez vagy az nem tetszik
valahogy én nem emlékszem olyan időszakra, amikor minden happy volt nálad..
volt olyan? -
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #178013 üzenetére
'96 környékére tippelek, amikor felváltva egyik évben bajnokság, következőben bl... és a csapat így állt össze
nagyon durva megnézni, hogy hol-mennyi hazai játékos volt... na meg hogy név szerint kik
...idegenek közt is pl Litmanen meg dösamp...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
veterán
válasz
mephi666 #178014 üzenetére
igen... nekem van egy tippen, hogy venember akkor volt igazán boldog
meg, a del piero-éra még, talán. őt szerette nagyon, ebben biztos vagyokLitmanen... kurva jól focizott
áhh..mennyire odáig voltam mindig is az olyan szupersztárokért, akik közben meg baromi szerények voltak. mint Jari volt, vagy Hakkinen. de nagy kedvenceim voltak.. nem ilyen cé meg embáppé díszmajmok
anno mág a három kívánságban is gondolkodtam h írok nekik, az a kívánságom, hogy hadd focizzak egy kicsit együtt Litmanen-nel
de aztán rájöttem, 16évesen ez már égő lenne kicsit
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz
mephi666 #178014 üzenetére
hát most már alig alig vannak hazai játékosok nagy csapatokban (sőt sokszor a kisebbekben is)
amúgy ez elég gyenge meccs volt, annál kiválóbb végeredménnyel
ezután egymás után még kétszer játszott döntőt a Juve, mindkettő bukó, főleg a Borussia elleni vereség ami nagyon fájó nekem[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #178018 üzenetére
tény, h nincs alacsonyan a mércéd se
bajnoki győzelmekkel nem mennek még sokra, imponálóan innovatív támadójátékkal, magabiztos labdatartással vegyített min.egy, de inkább háromgólos győzelmek a minimum szinted.
erre jöhetnek még olyanok rá, hogy nemcsak kiváló csatárok, de kiváló és szimpatikus olasz csatárok rugdosnak felválta gólokat minden más olasz és európai csapatnak miközben, a védekezés ismét world class szint, a kapott gólok száma egyszámjegyű marad egész idényben.
kapusposzton a minimálisan elvárt szint Buffon-i, és végül ezt tetézi be egy nagyon kellemes és önfeledt öltözői morál, melyre egész seriaA irigykedve néz, mikörben az Öreg Hölgy gazdaságilag is újra csúcson jár, a világ legjobb játékosaiért van valós versenyben, mialatt készül a bl-döntőre épp
ekkor más mosolyogva írnád valószínúleg nekünk azt, hogy most okés, de azért még jó lenne ez, meg talán még az is
meg, hogy az Inter?... az ki is?[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
addikt
Az állandó sérülések a tavalyi szezon óta sújtják a ChelseaFC-t.
A Howden Európai Eutballsérülési Statisztikák tanulmánya szerint a csapatunk 97 sérülést regisztrált Ez 16-tal több, mint bármelyik másik csapat Európa TOP5 bajnokságában.Forrás: Nizaar Kinsella
Graham Potter a Chelsea sérülésválságáról:
"Ilyet még soha nem tapasztaltam edzői karrierem során."Végre valamiben kitűnünk a tömegből!
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
Richard!
őstag
válasz
grizlisandor #178020 üzenetére
Pedig már nincs ott a jóseggű doki néni... Szóval valóban érthetetlen 🤷🏻♂️
Ma kezdődik életed hátralevő része!
-
grizlisandor
addikt
válasz
Richard! #178021 üzenetére
Igen, vissza kell hozni!
Múltkor olvastam, hogy twitteren valamelyik szurkoló írt neki a témával kapcsolatban!ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
szotyika77
tag
Most olvastam, hogy a Chelsea kölcsön akarja venni Joao Felixet.
A Barca és a Juve egy Depay-Vlaho cserén gondolkodik... Remélem nem úgy sül el, mint a Pjanic-Arthur csere..
-
DeathAdder
veterán
válasz
szotyika77 #178023 üzenetére
már kölcsönvette májusig 10 millióért illetve gigafizetésért opciós jog nélkül, de előtte még 2027-ig aláírt a Ticohoz.. ilyet se sok klub engedhet meg magának
tökéletesen megértem az fsg miért akar kiszállni ebből a cirkuszból.. sok sikert ezekkel hosszú távon felvenni a versenyt, plusz ott van még a két állami csapat
jöhetett volna egy szuperliga kemény gazdasági szabályozással együtt. jönni fog az apple TV-re a szuperligás The War for Football sorozat, kíváncsi leszek rá, szerintem benne lesz az amerikai álláspont szépen a narratívában ott
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #178025 üzenetére
Szegény megszorulg Chelsea-t megint fejőstehénnek használják.
-
Ringman
nagyúr
esti kupameccset katasztrófa-turistáknak ajánlom:
-
atee_13
őstag
Potternek szorul a hurok
-
atee_13
őstag
-
grizlisandor
addikt
válasz
DeathAdder #178025 üzenetére
Ezt a Joao Felix kölcsönvételt se értem vételi opció nélkül, vagy csak idént akarják kihúzni és nyáron előhúz Potter a Teszleksüvegből mindent?
-
cyberkind
nagyúr
válasz
grizlisandor #178032 üzenetére
Pánikolás van, mondhat bárki-bármit, de ahogy szokott lenni, itt is a csodát várták Pottyerrel, ami meg nyilvánvaló volt, hogy mi lesz.
Paranormal Cocktivity
-
cyberkind
nagyúr
válasz
venember83 #178034 üzenetére
Kikúrják őt is a csába, hiába mondanak mást, Abra alatt se éreztem azt a hűdenagy türelmet, Bóvli alatt meg nincs is.
Paranormal Cocktivity
-
Datsyuk
tag
-
-
pekoka
kezdő
válasz
Ringman #178041 üzenetére
Októberben vagy novemberben találkoztam Inter szurkolokkal. A fos münchennel játszott az Inter.
Egyből kértem egy-két képet a fiatalokkal. (Németül nem beszéltek)
Inter szurkolokkal2012-ben voltam Udineben egy Udinese-Liverpool EL meccsen, amit Henderson (24. Vagy 26. perceben vagy valahogy igy) lőtt góljával nyert a Liverpool. Akkor találkoztam echte liverpooli szurkolokkal. Az állam leesett.
Visszatérve, felidézte az emlékeket és jót dumáltunk a srácokkal.
[ Szerkesztve ]
O->-<
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #178038 üzenetére
Védett is egy nagyot.
Amúgy nem értem az Intert. Lényegében úgy nem akartak focizni mint a Roma legutóbb 60 percig. Na de ott járt pont érte, ez a kupa meg BL indulást sem ér, cserébe csak rossz ha túlórázol, mégis felpörögtek kicsit és egyenlítettek, nem akartak kiesni. Így meg nem értem miért nem előbb jött az akarás.
Szóval ha így sem mennek tovább akkor nem csak a szarnak adnak egy pofont, hanem maguknak is, mert pont ennyivel több lesz a lábakban...🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" 'Roma Caput Moundi' 🧡 "szent Collina lovagkeresztes bírózó" by forceberg
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest