-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
de nehéz nap lesz ez, kisebb fajta csodára van szükség, szóval mindenki szorítson ma a Juventus-nak, léécciikee
-
itouchfan
senior tag
válasz
bagyulajuve #119001 üzenetére
Én fogok.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Cartevo
senior tag
válasz
Minden klubcsapatodnak lesz ma kupameccse.
-
Tibiajax
veterán
válasz
ezt ne kérd.. kérj bármit, tényleg
csak ilyet ne
Ringman de most miért?.. már csak nainggolan helyére kéne egy jobb kutyaütő és máris verjük a juventust
-
Enzolord
addikt
válasz
bagyulajuve #119004 üzenetére
2 csapatod egymas ellen játszik, ez egy Win-Win szituáció! 😁 Azért remélem, Torrente csapata megy tovább! 😁
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Ringman
nagyúr
válasz
Tibiajax #119006 üzenetére
van 2 db túlárazott egyszezonos játékos - zapata+milinkovic, + egy erőcsatár. a fio-s biraghi valami vicc (vagy jól játszik a srác)?
kösz de nem.meg eleve fázom a juventino-edzőtől - 3 védős rendszerrel súlyosbítva, utóbbi minden eddigi esetben csúfos kudarcba fulladt nálunk.
rakitic + godin jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz
bagyulajuve #119009 üzenetére
Nem érzed a sörétes dupla csövét a hátadnál?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
venember83
nagyúr
válasz
Egyre nehezebb dolog ennek a Juventusnak drukkolni. Nem látok elszántságot vagy harcosságot, nem látok taktikai variációkat, nem látok szervezett védekezést, illetve nem látok felépített támadásokat sem. Az sincs kizárva, hogy a meccset sem fogom látni. Elég nekem a közhelyekkel túltöltött, semmitmondó, realitást ritkán tükröző edzői nyilatkozat a meccs után.
-
jbalint18
tag
válasz
bagyulajuve #119009 üzenetére
Madridban semmit sem tudtak mutatni az Atletico ellen majd és a visszavágóra ennyire feljavulnak ? Nagyon kétlem hogy ma a Juventus egy gólt is tudna nekünk rúgni . Egy izgalams 0-0 lesz
De ne legyen igazam és legyen egy 0-2 megint
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #119011 üzenetére
némi pesszimizmust vélek felfedezni a soraid között..
-
Cartevo
senior tag
válasz
venember83 #119011 üzenetére
Olasz szinten ez évekig elég a veretlenséghez.
-
venember83
nagyúr
válasz
Cartevo #119016 üzenetére
Ezért is várom már valamelyik milánói gárda hamuból való feltámadását. De úgy tűnik, hogy jó alaposan kivégezték magukat a srácok. Sajnálni nem tudom egyik gárdát sem, de jót tenne az igazi verseny a bajnokság és a bajnokságban szereplő élcsapatok minőségi szintjének.
-
jbalint18
tag
-
Enzolord
addikt
válasz
jbalint18 #119022 üzenetére
NyxNyx éppen nem olasz drukker, csak leírta, hogy idén minden előfordulhat a BLben
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Én nem hiszem, hogy a Juve innen tovább megy.
-
Cartevo
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #119027 üzenetére
Dehogynem hiszi?
-
Enzolord
addikt
válasz
Citroware #119026 üzenetére
Ha a United idegenben tovább tudott menni a PSG ellen, akkor bármi lehetséges...
-
villamos
őstag
Itt még bármi lehet, "csak" 2-0 lett az odavágó, így kell majd az idegenben lőtt gól. Voltak itt meglepetések a múlt héten...
[ Szerkesztve ]
"Én eddig azt hittem ez egy egyetem, de kiderült hogy óvoda."
-
NyxNyxNyx
addikt
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
veterán
na akkor, hajrá
-
Tibiajax