Hirdetés
- Irodabezárás: törésponthoz érkezett a Twitter
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Mesterséges intelligenciával figyelné meg az embereket Franciaország
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- Milyen routert?
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #150985 üzenetére
..annyit azért el kell ismerned - ha nagyon mást nem is -, hogy azért ez a de light-gyerek a válogatottban picit másképp játszik, mint a juventusban
még ha pirosat is kapott most épp, de -én azt gondlom- össze sem lehet hasonlítani a két profilját
a miérten természetesen törjük a fejünket együtt ezentúl is -
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Tibiajax #151000 üzenetére
Te Tibikém nem is értem miért nem kezdesz el drukkoli a Müller-el felálló németeknek - fontold meg
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
LyonnaisFan1
őstag
A 600 milliós Hollandia mehet haza.
Frankie de Jong hogyan érhet 90 millió eurót, amikor a meccsen kb. semmit sem csinált? A szája többször járt, mint a lába. Vagy bármilyen olyan testrész, amivel gólt lehet szerezni.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz
Pkc83 #150993 üzenetére
Ezt az Eb-t bárki megnyerheti csak ne a Németek legyenek azok.
Pedig esélyes, ha átmennek az angolokon akkor svéd/ukrán majd a dán/cseh győztesét kell lenyomniuk és már a döntőben is vannak
(#150994) mephi666
a mi válogatottunk sorra veszélyeztette a mindenféle korábbi vb/eb csapatok kapuját
minden tisztelettel a magyar válogatott EB teljesítménye felé, de nem tudjuk mit csinálnának akkor ha nem 90 percen át kellene labda ellen focizniuk
paatrick - dánok se sokat mutattak
pedig dánia nagyon jól néz ki, csak nincsenek klasszisaik, a fölényes walesi játékot 15 perc alatt annulálták egy gyors formációváltással, és egy nagyon váratlan emberezéssel, belgiumot meg lefocizták, engem meggyőztek
Nyilván csodát nem szabad várni tőlük, de az ő szintjükön baromi jók.
-
Pkc83
őstag
válasz
DeathAdder #151006 üzenetére
Akkor bízzunk az Angolokban.
minden tisztelettel a magyar válogatott EB teljesítménye felé, de nem tudjuk mit csinálnának akkor ha nem 90 percen át kellene labda ellen focizniuk
Dehogynem tudjuk. Láttuk már Bulgária és Izland ellen is.
-
LyonnaisFan1
őstag
Nem a Ramón Sanchez Pizjuan stadionban kellene lennie a meccsnek?
Sevillában van ez?As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz
Pkc83 #151009 üzenetére
Angoloknak ideje lenne törleszteni a korábbi durván félrefújt meccsért, amikor Lampard kapufás gólját nem adták meg a férgek, ami vagy fél méterrel bepattant...
Na, mai 1. Jota ziccer kimaradt
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
villamos
őstag
Angoloknak legfeljebb akkor, ha majd egyszer ők is egyetlen válogatottal indulnak a négy helyett, mint minden másik normális ország...
"Én eddig azt hittem ez egy egyetem, de kiderült hogy óvoda."
-
Vismajor01
őstag
Most ertem haza a stadionbol, eloszor is hajra Belgium(Legalabbis Portugalia ellen)
Másodszor, ket kerdes,
A, Miert volt piros a szandekos kezezes? Golhelyzetet akadalyozott meg? Asszem Francia vedo pont ellenunk 16os mellett egyertelmuen direkt kezezett az csak sarga volt. Wtf?
B, egyebkent vki tudja h mit akartak a Hollandok? Mert ilyen jatekkal az nb1bol is kiestek volna, mi volt a terv?Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Vismajor01 #151014 üzenetére
"B" kérdéshez.
Hollandia ma az MB1 Diósgyőrje volt. Se színe, se bűze nem volt az egésznek. Frank de Boer volt Fernando Fernando Fernandez, vagy Feczkó Tamás. Mindkettő edzővel minősíthetetlen volt az egész csapat.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Szóval mindkét csapatban pontosan ugyanúgy tanítják a "fáj a lábam" koreográfiát.
-
paatrick
senior tag
válasz
Vismajor01 #151014 üzenetére
A kérdés:
Mert visszanézték és egyértelmű volt hogy utolsó emberként szabálytalankodott. A másik védő nem érhetett volna oda, így viszont piros lap.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Ringman
nagyúr
valaki itt quaresmának képzelte magát.
---
lukaku ellen a mezhúzást nem kell lefújni, mert túl erős? -
Soulfly842
őstag
válasz
paatrick #151017 üzenetére
Pontosan.
Az utolsó emberként szabálytalankodott-at úgy kell érteni, hogy már csak ő volt közte és a teljesen nyílt, tiszta kapuratörés és ziccer között.
Nem véten kezezés, mert mint egy házi kedvenc úgy mászott utána és az első lábaival elcsípte a labdát
B, ezt igazából senki nem tudja. A pályán lévők sem és a padon ülők sem
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Ringman #151018 üzenetére
És egy sárga is elmaradt ott a Portugálnak, aki feszt cibálta a mezt.
A tartóssági próbát kiállta.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Thorgan mekkora gól.
-
DeathAdder
veterán
köcsög balgák megint a semmiből lövik a gólt
-
Hát ez védhető volt.
-
forceberg
veterán
Miért kell hagyni ezeket a hátulról csúszva levadászásokat???
Csak a szerencse, hogy KdB egyben maradt.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
Gól ide, gól oda. Csalódás ez a játékrész.
-
Közepes hangulat, kellemetlen végeredmény. Jobbra számítottam.
De a fanzone legalább jó volt.
Egyébként ez a de Ligt egy állat élőben, nagyon kár volt a pirosért.Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #151021 üzenetére
A madrid véletlenül "rossz" Hazardot vett
Ez a gól nálam erősen kapushiba... oké, hogy kifelé csavarodott, de minimálisat kellett volna csak mozdulnia érte és takarás/megpattanás se volt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
forceberg
veterán
válasz
bagyulajuve #151028 üzenetére
Én öreg vagyok, ( ha jól emlékszem, te sem tizenéves
) talán a '98-as VB-n volt ez egyből piros?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
BenHans
addikt
Nem volt védhetetlen, de nem is adnám a kapusnak.
Erővel meglőtt külsőre csúszott labda, ami a rövid felé indul majd az útja több mint felénél csapódik az ellenkező irányba és fejmagasságtól lefelé. Ez egy nagyon tréfás labda volt...[ Szerkesztve ]
🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" 'Roma Caput Moundi' 🧡 "szent Collina lovagkeresztes bírózó" by forceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
mephi666 #151029 üzenetére
Kevésbé Duci Hazarddal jobban járnának.
-
Sztem Anthony Lopes ezt kivédte volna, de hát nem ő véd. Neki is kár volt kimennie a válogatottal ide, meg oda, mert akkor is a Rui Patricio védene, ha mindkettő lába el van törve.
-
Piftuka
veterán
válasz
DeathAdder #150939 üzenetére
Nálam elérte a Forma1 azt, hogy már nem érdekel. Az idei futamok közül is kb. két rajtot láttam összesen. Azért 10 éve nem gondoltam, hogy egyszer eljutok ide.
Persze nem rajtam múlott, hanem rajtuk.
"Aquila non captat muscas."
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mephi666 #151011 üzenetére
hajaj, ha már durván félrefújt angol-német meccsek, olvass kicsit a fantomgólról is
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
LyonnaisFan1
őstag
Kevin de Bruynet csak kiiktatták a Portugálok.
-
mephi666
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #151035 üzenetére
Jaja, van ilyen is... ennek a ratyi varnak meg gólvonal technek van legalább ilyen hozadéka, hogy ezek az esetek nem fordulhatnak elő
Ui: ez a német eset azért is volt undorító, mert 2-2vel mehettek volna félidőre, de maradt így a 2-1, utána még jobban fel kellett menni, teret adva a kontráknak... amiből lett egy undorító 4-1
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
na meg 1945-ért is van mit törleszteni ugye
-
bandus
addikt
lukaku jo pelda ra, hogy egy nagydarab csatar is lehet robbanekony es gyors, nem tudom szalai ezen miert nem dolgozott sosem.0
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
mephi666
nagyúr
Jajj, Jota: találd már el a kaput
-
Piftuka
veterán
válasz
Drizzt #150992 üzenetére
Teljesen jogos kiállítás volt.
De Ligt pedig profi játékos (ráadásul egy vagyont ér)... nem lehet(ne) ennyire buta. Még azzal is jobban járt volna a csapata, ha továbbengedi Schick-et...
Bárhogy is... éreztem, hogy búcsúznak a hollandok. A csehek megérdemelték a győzelmet. Mondjuk én 0:1-re tippeltem ezt a meccset.
A dánok sikerét is eltaláltam. Nagy arányú, sima győzelemre tippeltem. Bejött.
Sajnos a német-magyar 1:2 csak majdnem jött be...!
(
)
Én az olasz-osztrák meccsre is meglepetést vártam. (Végül is... a "sógoroknak" ott volt a lehetőség.)
Elképesztő, de ezen az EB-n a magyar válogatottnak reális esélye volt a végső győzelemre is!
Egyetlen csapatra sem lehet mondani, hogy végig top formában játszik a kezdetek óta. Inkább meglehetősen sok középszerű, vagy annál is gyengébb produkciót láthattunk a sztároktól is.
Kíváncsi vagyok, melyik csapat nyeri a kupát, de ha a görögök EB-t nyerhettek, akkor a mostani felhozatalból bármelyik csapat behúzhatja.
Ám azért csak nyerjék a spanyolok, ha már így alakult!
-
coco2
őstag
Létezik arról bármi leírás, hogyan megy végig egy uefa bajnokság? Szeretném megérteni a folyamatot, hogyan lesz az 50-60-akárhány jelentkező csapatból a végén a 3 győztes. Amit találtam, hogy vannak kieséses körök, meg olyan, amikor mindenki játszik mindenkivel, de összecsapott félmondatos blogokat találtam csak, részletesen leírt összefoglalót nem. Létezik valahol?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Piftuka
veterán
válasz
A németek azóta sem tudják megemészteni. Pedig Hurst a 120. percben is betalált, így aztán már a vita gondolata is értelmetlen.
-
DeathAdder
veterán
nem tudom hogy a portugál vagy az angol válogatottól - e nagyobb blama, hogy ilyen minőségű kerettel nulla épkézláb támadást képtelenek építeni, nyilván az edzőket minősíti legjobban
-
Ringman
nagyúr
válasz
DeathAdder #151049 üzenetére
majd ha jose ül a padon, akkor jók lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
- Irodabezárás: törésponthoz érkezett a Twitter
- Nintendo Switch
- Tőzsde és gazdasági hírek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mini-ITX
- Mesterséges intelligenciával figyelné meg az embereket Franciaország
- Autós topik
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest