Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Sejtettem, bár azt hittem fejesből lesz a szabadrúgás után
Robben egy hatodosztályú játékos, biztos azért nincs rajta az egész meccsen védő.
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Robben
-
hobizoli
nagyúr
na ha innen tovabbjut a Barca, lemegyek hidba...
több drón kell ;P
-
IreN!CuS
őstag
Pfuuu nagy gól
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
DopeBob
addikt
Nah, ezt a meccset kar is tovabb nezni... Sajnalom azert a Barcat, jo nagy zako. Most teljes elkeseredesben rohangalhatnak meg 40 percet :-[
MZ/X
-
giigz
veterán
Megy a Bayern, totális megszégyenítés
-
veterán
-
nagyúr
Azért egy becsületgólt lőjjünk legalább.
Hunfatal: ne foglalkozz vele már kiállította a szegénységi bizonyítványát.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
fatal`
titán
Tegnap hol voltál? Nálad nagyobb troll nincs az egész topicban.
(#16012) Napfénysüti: Az lenne a minimum, de szerintem, ha 20-an lennénk (vagy kiállítanának 3 Bayern játékost), akkor se lőnénk gólt. Ilyen játékkal a Bayern a Getafet is kiküldhette volna, nekik se rúgnánk 4-et
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Azért egy dologra kíváncsi lettem volna... Mit alkotott volna a két csapat, ha a Barca úgy tud kiállni, hogy mindenki bevethető? Magyarul a teljes védelem itt van, és Messi is kopp egészséges. Ez az amit soha nem fogunk megtudni, csak úgy megfordult a fejemben.
Mert az nem kérdés, hogy ez a Barca sok más csapat ellen is kipottyanna, egyszerűen amit csinálnak, az nem BL színvonal.giigz: Te bolond vagy... A tegnapi meccs sima döntetlen, a Dortmund a rutintalanságának, és a koncentráció hiányának köszönhetően kapott a végén 2 gólt. Otthon oktatott, itt pedig kézben tartotta a meccset. 100%-os ziccerei ugyan úgy megvoltak, amit szintén nem tudtak értékesíteni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
giigz
veterán
válasz fatal` #16013 üzenetére
Tegnap 2-0-ra verte a Real a Dortmundot, olyan játékkal, hogy 10-2 is lehetett volna. Tudom nincs volna, de azért nem mindegy, hogy 2-3 szerencsétlen támadó nem tudja berúgni a 10 helyzet közül egyiket sem, vagy teljesen közük sincs a játékhoz, mint pl. a Barca.
A Real már idegenben sem volt a meccs képe alapján 3 gólos különbség a Dortmundnak, hazai pályán pedig szerintem legalább 3 góllal jobb volt a Real...
Gondolom nem csak én vagyok így vele, aki picit is ért hozzá, látja, hogy nem egy kategória a Barca és a Real kiesése...
-
giigz
veterán
válasz Napfénysüti #16012 üzenetére
Nekem az a bizonyítványom, hogy van egy véleményem, neked pedig az, hogy benyalsz mindenkinek.
-
fatal`
titán
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire elvakult vagy, vagy másik meccseket nézel egy alternatív univerzumban.
Tegnap a dortmund vagy 5 ziccert hagyott ki (legalább annyit, mint a real), az előző meccshez (múlthéten) pedig köze nem volt, sima 4-0 lett volna, ha Hummels nem szarja el az első féldiő végén azt a passzt.
(#16014) BMW001: Szerintem ennél egy megye 3-as meccsen nagyobb a hajtás, mint, amit most a csapat produkál...
[ Szerkesztve ]
-
csabamolnar
csendes tag
Amugy elso felido utan mar szerintem latszott hogy a Barca mar beletorodott hogy nem jut tovabb .
Ellenben a Real azert kuzdott.[ Szerkesztve ]
Galaxy S Advance ,XXLQB 4.1.2 Chucky Bean Final +CoCore-E-5.6.2 Hala Madrid!
-
nagyúr
Benyalok, haha. Mindegy te már korábban lejárattad magad. Gondolom hogy az a baj hogy én nem gyűlölöm látványosan az ellenfeleket. Bocs de a sportban én tiszteletet tanultam veled ellentétben.
Mod: nem tudom pontosan melyikeccsen egy pár hónapja volt amikor kb a fél topik lehülyézett. Bevallom a neved én isvakkorbjegyeztem meg.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Integra
titán
válasz bandus #16008 üzenetére
voltam én is, valamikor 6 körül. de 20 perc után feladtam, ráadásul motorral voltam, az egész szerelés páncélostul, bőrruhástul lassan kezdett rámolvadni.. esélytelen volt, mondtam is a lillának, hogy megyek, ezt most nem várom ki.. inkább visszaültem a motorra és hazahúztam enni
de majd újra támadunk, igaz Tibi?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
giigz
veterán
válasz Napfénysüti #16020 üzenetére
Erről nem is tudtam. Mikor, hol? Vagy most arra gondolsz, hogy más a véleményem, mint itt a többségnek? És akkor mi van?
-
giigz
veterán
válasz Napfénysüti #16020 üzenetére
"Bocs de a sportban én tiszteletet tanultam veled ellentétben."
Légyszíves mondd már el nekem, hogy ezt mire alapozod. Nem űzném mindennap a sportokat, ha nem lenne meg a tisztelet. Mivel abszolút nem ismersz, és nem tudsz rólam semmit, ezért tényleg érdekelne, hogy mire alapozod ezt...
Szerk.: Ja, engem nem hülyézett le a fél topic, igazából nem is nagyon emlékszem már rá, annyira lesz@rom, de az úgy volt, hogy egy ember lehülyézett, a többi seggnyaló pedig követte a példáját.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Dexar007
veterán
Mélytorok van gyerekek...
Give me your cum,bull!
-
giigz
veterán
válasz Napfénysüti #16025 üzenetére
Benne vagyok, mint mondtam, abszolút nem érdekel itt a topic többsége, 1-2 ember miatt olvasom csak. Annyit azért tegyél már meg légyszíves, hogy leszel annyira tisztelettel felém, és válaszolsz a kérdésemre.
Vagy tényleg pár hozzászólás alapján te megtudsz ítélni egy embert?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Még öngól is !
0-2[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Itt az igazi Pique
Pedig ma ő volt a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Ez már kezd nagyon csúnya lenni. Pique, gyönyörű gól.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
fatal`
titán
Legalább rúgtunk egy gólt a Bayern München elleni meccsen.
Na, most már aztán tényleg teljesen szétestünk, bár ez látszott a kocogásból is.
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Baaaazmeg,6-0
És Jupp paó elkezd trollkodni ......Tymo -
nagyúr
-
cyberkind
félisten
0-3 K.O.
-
vans?
őstag
Weltklasse.
hábm bábm
-
Ps Vita
őstag
WTF?
-
homeless09
őstag
Szegény Dortmund...
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Integra
titán
válasz homeless09 #16041 üzenetére
én márpedig a dortmundnak fogok szurkolni
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MPowerPH
félisten
Ne sajnáld... Ez a Barca jelenleg a csoportkörből sem jutna tovább. BVB idén már találkozott a Münchennel, tudja mire számíthat. Biztos vereség lesz, de nem ilyen csúnya.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
nagyúr
Nekik szorítok a döntőben de lehet megteszema Bayernt egy nagyobb összeggel.
Més que un club!
-
forceberg
veterán
Romba döntik az elmúlt éveket...
Az összes igazolás félresikerült, igazából egyik sem tudott semmit hozzátenni a csapathoz.
Viszont a Bayern igazolási bejönni látszanak.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Sdi
addikt
Most lehet fikázni a real tegnapi teljesítményét , ők legalább viszonylag "szépen" búcsúztak.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
AtHoS
nagyúr
Fejben nincs rendben most a barca (az első meccsen is gond volt, bár ott besegítettek hazánkfiai is, ami rányomja erre a meccsre is a bélyeget). Az első gólt követően pedig végképp.
Remélem azért nem lesz rugdolózás a vége....
read-only mode on the forum
-
Integra
titán
figyeljétek a zsindexet... nem tudom, hogy mit néznek..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cyberkind
félisten
Elnézve ezt a München-t nem is értem hogy tudott a Chelsea tavaly BL-t nyerni !
Dortmund-nak pedig tuti hogy vége lesz ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen