Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
úgy tűnik a Salzburg facebook üzeneteknek lett hatása
ráadásul diplomáciai és gazdasági kapcsolat épül Zambia és Magyarország közöttResistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #140000 üzenetére
nem nagy gyűjtés, wiki ctrl+c ctrl+v
tényleg kevés a tottihoz hasonló játékos, aki profi pályafutását 1 klubnál húzta le... angliából mondjuk giggs, gary neville ugrik be... még gerrard is kiugrott a galaxyba levezetni...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #140003 üzenetére
Olaszoktól először csatárokat akartam összeszedni... ha más posztokat is nézünk, akkor már Maldini mellett Gattuso-t is ide raknám a kis kitérői ellenére... ő is egy igazi példakép... vagy Buffon is csak kicsit rontott az összképen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder #140009 üzenetére
Basszus, pedig tudtam, a chelsea sanghaj-fener, egyéb angol kalandokból, de nem ugrott be a neve egy könnyen
Öregszem
Anelka!
-
válasz
DeathAdder #140009 üzenetére
Ő biztosan nem a klubhűség példája, aki azt gondolta magáról, hogy a világ legjobbja... Nem, nem Bendtner...
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
válasz
viharhozo #140015 üzenetére
Tibi kedvenc Müllere?
Amúgy Tottin, Körbelen kívül szerintem nem sokan lehetnek, akik 600 fölött fejezték be 1 csapatnál... Carragher is kicsivel ment csak 500 fölé...
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Pinyoooo Mezokovesd
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Cartevo
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #140017 üzenetére
Akkor a mai tízórai kommentemet máris javítom Kuttorra.
-
venember83
nagyúr
A bíróság helybenhagyta az ítéletet, miszerint a Napoli -1 pontot jegyez azért, mert nem jelent meg a Juventus elleni meccsen, a Juventus pedig 3-0-ra nyerte a meccset papíron.
Indoklás: „A Napoli szándékolt módon olyan viselkedést tanúsított a mérkőzés előtti napokban, ami arra utalt, hogy nem kívánja lejátszani a mérkőzést, ezzel egyértelműen megszegve a sportrendszer fundamentumaként szolgáló alapelveket: hűség, korrektség és őszinteség.”
Arról nem szólnak a hírek, hogy kinek/kiknek írták jóvá a három gólt, és hány lesgólt szerzett Morata a rangadón.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz
venember83 #140019 üzenetére
Tényleg, szerencsétlen Morata kis túlzással még egy zöld asztalos meccsen is képes lesgólt szerezni.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Peterhappy #140020 üzenetére
AirSanyi-t szerintem nem zavarná, ő akkor is gólt szerezne, de hát visszavonult, hogy más focisták is érvényesülhessenek
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #140021 üzenetére
...sajnos... mert amíg aktív volt, ő volt a levegő ura... most meg a covid
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #140019 üzenetére
Gratulálok a Juventus bajnoki címéhez!
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #140023 üzenetére
Mikor néztél utoljára Serie A tabellát?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #140023 üzenetére
10.lesz! megünnepeljük!
-
Redneck
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #140017 üzenetére
Nem gondoltam volna, azt hittem még adnak Kuttornak egy-két fordulót. Nem értem Pintér hogy kerül mindig vissza valahová, egy igazi sutyerák.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
Soulfly842
addikt
Válogatott: Marco Rossi pozitív koronavírustesztet produkált
Hány játékossal találkozhatott mielőtt ez kiderült?
Na ne szórakozzunk már... bírják ki valahogy a meccsig...
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz
Soulfly842 #140027 üzenetére
Mindenki másnak negatív lett szerencsére.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Redneck #140026 üzenetére
Pinyőőő még elvileg nem hivatalos, de több helyen is őt írják a leendőnek.
Meglátjuk.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
forceberg
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #140030 üzenetére
Én csípem Kutyát, dehát a dicsőség gyorsan múlik.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
Pinyőőőő Kövesd, Hivatalos!
Hát akkor már Miskolcra nem jön, mert nálunk is szóba jött.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Soulfly842
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Soulfly842 #140033 üzenetére
El tudtam volna képzelni itt akár nálunk is, de nekünk úgy látszik, hogy Fecckó Macckó tökéletes ide.
Minél tovább ""rontja"" itt a levegőt, annál szarabb lesz nekünk.
Feczkóval sem taktika nincs, sem erőnlét, sem játék, csak a nagy szar.
Pinyővel legalább kondink lehetne valamennyi, és nem köpködné senki a tüdejét már a mérkőzés hatvanadik percében.
A mezőnyből sztem nekünk van a legkevesebb lefutott összmennyiségünk az elmúlt X meccs alapján, és a sprintek számában is ott lehetünk a tabella leghátsóbb részében.Én is amellett vagyok, ahogy még mások is, hogy ha már egy MB1 csapatnak van erőnléte, akkor nem fog kiesni a bajnokságból.
Lehet, hogy a játék nem lesz látványos, de az utolsó 15 percben egy fáradtabb csapat ellen meg lehet fordítani akár egy mérkőzést is.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Soulfly842
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #140034 üzenetére
Jaja, akkor legalább kondi lenne és védekezés
"Én is amellett vagyok, ahogy még mások is, hogy ha már egy MB1 csapatnak van erőnléte, akkor nem fog kiesni a bajnokságból."
Ó, dehogynem... lásd pl. a NER-esítési folyamatot a Lokinál!
[ Szerkesztve ]
-
-
viharhozo
addikt
válasz
Tibiajax #140036 üzenetére
Nyilvan menjen inkabb az Arsenalba, majd felvaltva fogjak az ernyot Ozillel.
Ha van eszuk (remelhetoleg lesz), megy a Lipcsebe. Az most eleg szekszi klub, egy-ket ev alatt kiderul, lehet-e meg feljebb lepni, vagy mar a Lipcse is sok neki.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ZavaBalazs
őstag
igazán kitalálhatnátok már új közhelyeket, a bayern 30 fős felnőtt keretében 7 olyan ember van, akit az 1. bundesligából igazoltak.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
kacsyx
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #140042 üzenetére
Főleg annak tükrében poén, hogy pl. a dicső Dortmund többet igazolt a Bayerntől az elmúlt tíz évben, mint a Bayern tőlük.
De majd ha lesz Olaszországban német klubok alkotta bajnokság, biztos fognak onnan is igazolni. -
Datsyuk
aktív tag
Csak a Woke és a Feminista mozgalom triggerelhető jobban mint a bayern szurkolók
.
Nyugi csak viccelekÚgy hallani Mateschitz leült Mateschitzel és kemény tárgyalásokat folytatva 5 Mio. €-val a piaci ár alatt megegyeztek. A könyvelők meg elintézik a többit. Már a 19. ilyen játékos akit az "ifiből" felvisznek a "profikhoz".
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83 #140037 üzenetére
Egyetértek, szerintem tökéletes lenne neki. Felesleges elmenni valami nagy csapathoz padon ülni
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Cartevo
senior tag
válasz
Soulfly842 #140035 üzenetére
+Elkésett becsúszást is okoz, hogy a hajrában már hátul vesznek levegőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest