Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Napfénysüti #54607 üzenetére
Ez igaz, viszont biztos vagyok benne, hogy mindenféle ki nem mutatható doppingszereket alkalmaznak a nagycsapatoknál. Talán köztük sok az olyan is, ami ráadásul megengedett (kiskapu), mindenképpen jól jön az ilyen a játékosnak. Ha nem is arra, mint pl a kerékpárosoknak, hogy minél tovább bírják, de szerintem vannak olyan szerek, amik a focistáknál gyors reakciót, gyors gondolkodást segítik, feszültségoldást nehéz helyzetekben, vagy a robbanékonyságot javítják, de akár sima izomtömegnövelést, fájdalomküszöb növelést, akármit.
És az ilyen szerek a nagyobb csapatoknál minden bizonnyal fejlettebbek annál, ami az ilyen kisebb bajnokságokban van, mint pl országunkban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz 7600 GS #54615 üzenetére
Tavasszal nagyon szerettem volna, hogy megvegyék a Liverpoolba, volt is róla szó, nekem jó játékosnak tűnik (jobbnak, mint Lallana... mégis utóbbit sikerült elhozni dupla akkora áron), mérges voltam, hogy végül a Barca vette meg.
Mondanám, hogy simán megérte, ha ilyen olcsón sikerült elhozni, csakhogy Fabregas is elég olcsón ment el ahhoz képest, amennyit érhet. Így nem biztos.
Lehet, hogy közel olyan jó képességű, csak még nem volt alkalma bizonyítani jó csapatban. De ez kérdéses még.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Integra #54682 üzenetére
Ezek a felkészülési meccsek nem valami pörgősek. Én is néztem a 'poolnak szinte az összes meccsét az amerikai Champions Cupon, és elég langyos meccsek voltak. És ugye előző szezonban milyen hajtós, gólokban dús meccseket sikerült tolni a PL-ben...
Bár reménykedem, hogy hajtós meccs lesz, mivel ez már a szezonkezdet főpróbája, az utolsó felkészülés.Tibiajax: ilyen hozzászólás után, inkább te vagy "ügyes"
Az egész nap meccseire értettem, és igen, érdekel hogy a kedvenc csapatom hogyan játszik egy felkészülési meccsen egy olyan klub ellen ami a világ legjobbjai közé tartozik.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz salival #54691 üzenetére
Mondjuk kíváncsi vagyok, kik lesznek az állandó szélső védőink. Jobb oldalt Johnson szinte biztos, de bal oldalt kérdéses. Manquillo, Flanagan még nagyon tapasztalatlanok és a jövő emberei, Enrique az utóbbi időben gyengén játszott már és sérült is volt ugye, én BR helyében eladnám, ebben az előző szezonokhoz képest feljavult 'poolban ő már itt gyenge pontnak tűnik nekem.
-
addikt
Ennek a nagyon alapos és népszerű oldalnak mennyire értetek egyet az értékeléseivel?
WhoscoredMinden meccsen minden egyes játékost (és csapatot) 1-től 10-ig tartó skálán értékelnek, hogyan játszottak, minden valamirevaló bajnokságban. Megtalálhatóak az oldalon az előző évi bajnokságok részletekbe menő adatai és értékelései is. Gyakorlatilag minden megtalálható benne egy kis böngészéssel.
-
addikt
Csak érdekel engem.
-
addikt
válasz DeathAdder #55831 üzenetére
Persze, hogy tudnak nagy neveket, ha mindegyikért dupla annyit adnak, amennyit ér. Van az a pénz...
-
addikt
válasz DeathAdder #56625 üzenetére
Most azt olvastam, hogy súlyosabb a vártnál, 6-8 hét.
-
addikt
Hát ezt nem hiszem el, Sturridge újabb 1 hónapra megsérült.
Szinte biztos vagyok benne, hogyha ő ott van a csapatban az elmúlt másfél hónapban, akkor a 'pool többnyire nyerte volna azokat a meccseket, amiket így elbukott...
-
addikt
válasz 7600 GS #68951 üzenetére
Csak én érzem úgy, hogy épp ellenkezőleg, a Real nem az ő szintje?
Szerintem a sikerességében nagy részt szerepel az, hogy klasszis játékosok veszik körül, akik segítségével nehéz középcsatárként nem eredményesnek lenni egy olyan bajnokságban, ahol általában 6 gólok vannak az eleje és a hátulja között. Ha az Arsenalba kerülne, nem vagyok benne biztos, hogy előrébb lenne vele a csapat... de semmiképpen sem hiszem, hogy egyszinten van az Agüero, Suarez, stb játékosokkal, akik azon a lejjebb látható listán vannak.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Rooney kihagyja a mai MU-'poolt. Nem szeretem a sérüléseket, de így legalább kvittek vagyunk, ha már Coutinho sem játszhat.
Illetve tán még így sem, mert Henderson és Sturridge minden bizonnyal kihagyja. Velük erősebb lesz a csapat.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nocsak, megint kikapott a Chelsea.
Voltak már tavasszal is rossz előjelek. Már akkor is ilyen semmilyen meccseket toltak, nagy nehezen behúzták 1:0-ra kiscsapatok ellen, vagy szerencsés góllal, az őszi jó teljesítményükből éltek és lettek bajnokok, topcsapatok ellen idegenben csak az X-re hajtottak, ölni a játékot, beparkolni a buszt, stb... támadójáték az sosem ment, rendkívül ellenszenves csapat. Megérdemlik, hogy most nem jön össze semmi.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tibiajax #69437 üzenetére
Annak a csatárnak, akit említesz, bizony nagy szíve van. Lelkesíti az embereket, szeretnek vele és ellene is játszani. Egy élő legenda, aki után sírni fog mindenki, ha egyszer visszavonul. Kíváncsi vagyok, milyen megríkató búcsúüzenete lesz majd. Nem lehet olyan, hogy valaki ne szeresse.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kelechi Iheanacho
Jegyezzétek meg ezt a nevet. Már azon is meglepődtem volna, hogy ki ez a 18 éves gyerek a City cserepadján, erre becserélik a 89. percben és a 90. percben győztes gólt lő a City javára. Szerintem még életében nem játszott nagycsapatban. Legalábbis én még sosem hallottam róla.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz bandus #69624 üzenetére
Ez szerintem inkább Florenzi érdeme, mint Ter Stegen hibája. Ki számított volna erre? Ilyenkor a kapus arra figyel, hogy a csatárt ki fogják ugratni, neki meg lehet hogy ki kéne szaladni, hogy ne legyen egy az egy ellen (Neuerkodni), szóval szerintem már arra készült. Ha visszaáll, és netán ad Florenzi egy jó indítást, akkor meg azért cseszik le a kapust, hogy nem szaladt ki megelőzni...
-
addikt
Ha a csatár hibázik... majd legközelebb. (kivéve szoros álláskor)
Ha a középpályás hibázik, majd a védők kijavítják.
Ha a védelem hibázik, talán még a kapus megmenti.
Ha a kapus hibázik... na az instant büntetés. -
addikt
válasz Napfénysüti #69631 üzenetére
A kapusnak meg a csatárnak fontos az, hogy mentalitás téren topon legyen, mivel általában ők kerülnek a leginkább kiélezett helyzetekbe, amik meccseket döntenek el, és ott sokszor nem a tudás miatt bukik el valaki, hanem hogy fejben jól van-e. Sokan kerülnek Torres-szindrómába emiatt. Vagy most már lassan Casillas-szindrómát is elnevezhetünk.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szami777 #69706 üzenetére
Szerintem messze volt, nem akarta, hogy ha bevetődik, akkor véletlenül megpattanjon rajta a labda vagy megzavarja a kapust, jobb esélyét látta annak, ha a kapus tisztán megpróbál védeni.
B verzió: hagyta a 'csába, mert látta, hogy ő már nem tehet semmit, nem rajta fog múlni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bucketb0b #69729 üzenetére
Meg vagyok győződve, hogy ezen "csúszott el" a 'pool Premier League győzelme is tavaly tavasszal, a Chelsea ellen, azzal a bizonyos Suarez csapattal.
A 'pool bombaformában fogadta a bajnoki címre már szinte csak matematikai esélyekkel bíró, gyengébb formában lévő Chelsea-t. A 'pool a gyors játékával akkoriban végiggázolt mindenkin. A Chelsea meg sem próbált focizni, arra törekedtek, hogy lassítsák a játékot, mert különben esélyük sincs. Már a harmadik percben olyan alattomos módon húzták az időt, hogy az valami hihetetlen. Bedobásnál elvitték a labdát, stb. Aztán sikerült is kihúzniuk szerencsésen kapott gól nélkül az első félidőt, aztán Gerrard elcsúszott, és a többit már tudjuk.
Én még akkora időhúzást nem láttam. Már az első perctől kezdve, nem gyengén. Mourinho meg az antifocija.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz forceberg #69733 üzenetére
Más az, amikor egy egygólos győzelmi állásnál a 90. perc környékén elkezdi húzni az időt egy csapat, hogy megtartsa az eredményt. Ez is f@szság, de ez semmi ahhoz képest, amit pl akkor a Chelsea csinált. Mert az már gyávaság, parasztság, antifoci, meg minden, hogy már az első perctől kezdve húzták az időt, minél kevesebbet legyen játékban a labda, minden legyen a pályán, csak foci nem, mert nem volt képük kiállni meccselni, hogy na játsszunk. És nem volt nekik kedvező a 0:0, nyerniük kellett, ha még reménykedni akartak a bajnoki címben. Szóval ez az alaptaktika volt, hogy ne legyen foci, aztán hátha véletlenül bekotornak egy gólt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz L_YKing #69735 üzenetére
Azt ha megnyerik, akkor sem lett volna bajnoki cím. Szóval az mindegy, hogy az döntetlen lett. Egy vereség helyett kellett volna győzelemnek lenni, pl a Chelsea meccs. (vagy ha azt megnyerik, akkor a Chelsea ellen elég lett volna a döntetlen, de igazából a győzelemhez minden adott volt)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tibiajax #69782 üzenetére
Benzema? Szerintem a Real támadószekciójának egyértelműen a gyengepontja. Ha az elmúlt években lett volna egy normális csatáruk, pl Suarez, Agüero, vagy amikor Falcao csúcsformában volt, sokkal több trófeát nyertek volna. Benzema inkább a többieknek köszönheti a sikerességét, akik jó passzokkal támogatják, meg hát azért a spanyol bajnokság alsóbb része elég színvonaltalan védelemmel rendelkezik, legalábbis az élcsapatok mindig 5-6 góllal szórják meg a hátulját, így könnyű érvényesülni abban a bajnokságban bármilyen támadónak, de így is millió ziccert kihagy.
Néha azért vannak jó megmozdulásai. Jó csatár ő, csak nem Real szint.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem tudom, jó döntés volt-e kirúgni Rodgerst. Érkezése után 1 évvel olyan csodaszezont produkált azzal a lájtos kerettel, hogy szinte hihetetlen. Azóta viszont költött egy csomót, és nem jönnek az eredmények. Szóval eléggé felemás a teljesítmény, nem lehet azt mondani egyértelműen, hogy rossz.
De valami elromlott, nagyon remélem, hogy Klopp jön, és nem más, mert olcsó keretből, saját felfedezettekkel egyedül Klopp tudott a 'pool kettővel ezelőtti szezonjánál nagyobbat alkotni az utóbbi időkben, ugye a Dortmunddal.
És nagyon remélem, hogy magához csábítja majd Reust, illetve Aubameyang is jöhet. -
addikt
válasz forceberg #70079 üzenetére
Szerintem a játékoskeret nem gyengébb, csak a mostani eredmények azok.
Tavaly játszottak egy meccset egymás ellen, - igaz csak felkészülési mérkőzés volt, de a nyári utolsó és látszólag mindent beleadtak a csapatok a felkészülési szezon főpróbáján - 4:0-ra feltörölte a padlót a 'pool a Dortmunddal, de úgy, hogy a német csapat játékosai távcsővel keresték a labdát, nekik ez még edzőmeccsnek sem volt hasznos. Bár ez még akkor volt, amikor a 'pool jó formában volt, Sturridge sérülése előtt, miután majdnem megnyerték a Premier League-et, stb.
összefoglaló[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz scincole #70082 üzenetére
Csak az a gond, hogy a rossz széria pontosan ott kezdődött, hogy Sturridge lesérült. Mert Suarez elmenetele után még alázták a Spurst idegenben (Balotellivel csatárpárosban) meg minden, de amikor a másik topcsatár is eltűnt, ott ment el a lóerő. És sajnos egész szezonban hiányzott. Most meg már Sterling is hiányzik, aki szintén nagyon jó volt. Ha mindig az aktuális legjobbat viszik el, a következő Coutinho lesz, vagy Sturridge...
Szóval kérdés, hogy mennyire BR hibájának köszönhető a rossz menetelés, és mennyire a játékoskeretnek, sérüléseknek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz scincole #70101 üzenetére
Ja értem.
Nem te sértettél szabályt azzal, hogy linkelted, hanem az, aki feltöltötte ugyanis jogsértő a Sky Sportsra nézve, ezért nincsenek a youtube-on ilyen videók ilyen kiváló minőségben, mert mindenhonnan töröltetik, ezért is örültem különösen annak, hogy valahogy mégis tudtál mutatni egy ilyet.
-
addikt
Sírva röhögős
-
addikt
Szép, újabb Chelsea-vereségben gazdag szombati pihenéses időtöltést kívánok mindenkinek.
-
addikt
Neymar-aranylabda kinézőben. Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO Icons Atari 2600 játékkonzol 10306 új bontatlan
- DJI Air 3 drón táska - ÚJ - StartRC
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
- Edzőtorony húzódzkodó tolodzkodó hasizom erősítő állvány újszerű Timeless Tools
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen