-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
salival
aktív tag
Király, szunderland sziti döntetlen, fogyatékos mannone miatt nem sziti vereség csak.
poolnak elég a kövi 12 pontból 10-et szereznie és megvan a bajnoki cím. király.YNWA
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
7600 GS #42004 üzenetére
Ahogy kimozdult, vagyis nem mozdult ki...
Jó mondjuk ha köténybe elrúgják nem a kapusé szokott lenne aki védett már éeltében tudja hogy rohadtul nem lehet azt rendesen védeni. Engem az bosszant hogy állt egy helyben mint egy f*sz és meg se próbálta szűkíteni a teret Ballel szemben. Pont előtte volt kispályás meccsem kétszer kerültem ugyanilyen 1v1-be mint ő de mindkettőnél jó kimozdulással mentettem.Az első gólnál is azt mondom egy jó kapus ki tudta volna tolni de ott meg mintha lassan reagált volna. Persze a védelem balfaszsága megint kellett ehhez a két gólhoz, tegnap sem érdemeltünk semmit. De legalább nem kaptunk ki nagyon.
Més que un club!
-
Integra
titán
ezt tegnap lőttem a bayern kupa meccs előtt, szegény napról napra rosszabbul néz ki, ahogy harcol az idő vasfoga ellen
lassan walking dead
mentségére legyen mondva 4-5 nyelven beszél folyékonyan, és a lexikális tudása is nagyon ott van..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
7600 GS
addikt
válasz
Napfénysüti #42009 üzenetére
Jó csak érted amikor egy Gareth Bale jön veled egy az egyben, akkor azért nem várhatod el azt, hogy biztosan kiszedje a kapusod a lövését.
Azt egyébként elfelejtitek megemlíteni, hogy fogott tegnap nagyokat Pinto. Kár lenne szerintem az ő nyakába varrni az egészet, inkább fel kéne tenni a kérdést, hogy mi a franc volt ez a szarokbele hozzáállás a katalánok részéről. Messi megint duplanulla volt, akarást nem nagyon lehetett rajta látni. Titeket Barca szurkolókat ez nem idegesít amúgy fel?
De Bartra nyilatkozata volt a legjobb.
Bartra: “Voltak helyzeteink, jól játszottunk de nem jöttek össze számunkra a dolgok. A Real Madridnak két helyzete volt, és mindkettőt belőtték, hatékonyan játszottak. Még mindig hátravan néhány bajnoki mérkőzés, ahol mindegyiken megpróbálunk majd nyerni, nekünk már csak ez maradt, most a bajnokságért kell tovább harcolnunk”.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
veterán
válasz
Napfénysüti #42009 üzenetére
nem hittem volna, h le kell írnom, főleg neked, de mégis akkor. Pinto egy über fos kapus volt mindig is, most is.
Integra á tényleg kár volt az izzó óráért..
mindegy, utána még ment egy mozi gyorsan, ahogy megfújta a sípot a bíró
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
7600 GS #42012 üzenetére
Nem varrom a nyakába, ilyen impotens támadójáték meg védekezés mellett nem is lehetett kérdés hogy semmi esélyünk. Csak hát szegény Pinto sem épp egy Barca szint. Hozzá képest Valdes egy Kahn.
Persze hogy idegesít hogyí így játszanak de mit lehet tenni? Ez a szezon elment, remélhetőleg jön egy értelmes edző aki valamit majd változtat és valahogy kibekkeljük a jövő évet az eltiltással és talán utána újra lehet nagy dolgokra hajtani.
Tibi te mit szívsz? Épp azt írtam hogy szerintem se jó kapus noha ategnapi nem rajta ment el. De Casillas mondjuk lehet mindkét Real gólt kiszedte volna.
Én azt se értem Pinto hogy volt Zamora díjas a Celtában (ha jól rémlik ott kapta meg)?[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Tibiajax
veterán
válasz
Napfénysüti #42015 üzenetére
-
homeless09
őstag
Pletykák keringenek róla, hogy Moyes helyére Kloppot akarják hozni a tulajok. Sajnos nem látok sok realitást belőle, de itt meg lenne Kloppnak az anyagi forrás hozzá, hogy egy iszonyat világverő csapatot építsen. Sajnos édes álom marad...
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Integra
titán
válasz
homeless09 #42017 üzenetére
szerencsére. sok álmodozó burzsuj fan... aki azt hiszi, hogy a pénzből bármit bármikor és az a legjobb klub, haha
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #42019 üzenetére
nagyon meglepődnék ha kivásárolnák, élő szerződése van és a dortmund maga klopp, ezt mindenki tudja, ahogy a játékosok is maga klopp, ez a kis fiatal egység ezért egység. ez a dortmund-klopp rendszer így működik. aki ment a dortmundból, csak szív alapvetően, kagawa is gyönyörű példa a sikertelenségre, meg aki átment a madridba a török srác, nem jut eszembe a neve most.. sahin volt talán?
a barcát is ugynaúgy leokádnám, ha kloppot vennék meg.. neveljék ki a sajátjukat, kezdem kurvára utálni, hogy ezek az oligarcha csapatok azt hiszik, hogy nekik mindent lehet.. elég volt, hogy a bundesliga ezeknek a csapatoknak a piactér. aztán verik a mellüket, hogy mekkora fasza a premier liga.. lószart az, egy összevásárolt burzsuj az egész, saját nevelés meg nulla. se játékosuk, se edzőjük. minek az, megvesszük kilóra geccc, ez az angol foci mentalitás. na ezeket a klubokat kellene letörni, plafon, aztán majd gazdálkodhatnak német mintára. máris korrektebb lenne a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz
Integra #42020 üzenetére
+1 !
Pont Kagawát akartam írni, hogy csak árnyéka magának Manchesterben. Ne felejtsük el, hogy Kagawát vagy Lewandowskit a teljes ismeretlenségből hozta fel Klopp világszínvonalra, de talán még a saját nevelésű Götze is sokat köszönhet neki! (Reus meg hát őstehetség. )
Ezekből a példákból látszik (szerencsére), hogy a pénz nem minden, hiába megy el valaki Dortmundból máshova jobb pénz miatt, ha nincs egy olyan edző mögötte, aki ki tudja hozni belőle a maximumot.
A Dortmundban most nagyon egymásra talált a Watzke- Zorc- Klopp trió, szerintem teljes összhangban igazolnak és építgetik a csapatot. A háttér adott, 80 ezer néző minden meccsen kint van, csak okosan kell ezzel élni. Bár már bejelentették,hogy a fizetésekre fordított keretet megemelik, gondolom, meg akarják állítani a kivásárlásokat...A kevés is több a semminél.
-
Integra
titán
muszáj nekik, tudják ők is, hogy azok a csapatok, ahol nincsen büdzsé plafon szarnak bele mindenbe és belengetik a nagy fizut.. szerintem ugyanúgy leköpik ők is zárt ajtók mögött ezeket a csapatokat. de jelenleg a törvények erre lehetőséget adnak, így a nagyok azt csinálnak, amit akarnak. és egy huszonéves sutyeráknak, mikor megtudja, hogy 1-2 millio euro helyett 5-10 millió euróért rúghatja a lasztit... megy. menni fog, nagyon nehéz tartani. és hiába emelik a fizukat, nem fogják tudni hozni a korlátlan büdzsés csapatok fizetését, csak enyhíteni tudnak és érvelni, hogy a pénz nem minden, ahogy élsz, ahogy megéled a csapatot, a focit, a sikert, az is kell és még fontosabb, de ehhez, ezeknek a megértéséhez már inkább 40 felé kell tartani, mint 25-30 felé, ez örök igazság. ezek a srácok gyerekek, ráadásul az élsport közege is olyan, amilyen. teljesen torz értékek mentén halad. klopp nagyon jó pedagógus, de látod, kevés, götze és lewa esete is jól bizonyítja. a bayern arroganciájával és anyagi helyzetével senki sem tud labdába rúgni. a klub is olyan, mint az elnöke, ó bocsánat, a volt elnöke.. a dortmund szétrablása pontosan ezt a mentalitást képviseli. fejétől bűzlik a hal.
az a tény pedig csak a dortmundot dícséri, hogy a teljesen leamortizálódott, lassan inkább b játékosokkal felálló csapat is mire volt képes egész évben a bl-ben és a cl-ben.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz
DopeBob #42023 üzenetére
ha megkerested az első milliód, akarni fogod a másodikat és a tizediket is. nőni fognak az igényeid és az életszínvonalad akaratlanul is. szélsőséges esetben pedig észre sem veszed és vége a sport karriernek és tönkrementél. nagyon sok statisztika és cikk van erről.
-
IreN!CuS
őstag
Csak 2öt kaptunk , hmmm nem is rossz
Újra egy védő fejelt/rúgott gól hmmm nem is rossz
A csatárok megint nem rúgtak gól hmmm megszoktam
Kellene pár védő ja nem igazolhatunk
Az edző a hibás ja nem
Meddig tudnám ezt tovább írni...[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Prien
addikt
válasz
Integra #42022 üzenetére
Nem tudom, hol lesz ennek a vége egyébként, itt van CR7 és Messi példája,hogy a klub elnökök versengenek, melyiknek fizessenek többet, mert mondjuk az évi 4.8 milliárdos fizu már kissé ciki...meg ehhez hasonlók... Persze nem a saját pénzüket osztogatják és amíg növelni tudják a felhajtást+ reklám bevételeket, addig nem is lesz plafon, csak a csillagos ég.
A másik meg, hogy láthatjuk,hová vezet ez a "jóllakottság" pl. a tegnapi Messi teljesítménynél. Mintha a pályán se lett volna... Az Atlético ellen meg azt emelték ki az újságok, hogy csak a kapus sétált többet nála.Azt kellene megérteni a vezetőknek,hogy attól,hogy egy játékos 10 millió Eurot keres vagy 20 milliót, attól még nem fog tudni jobban focizni.
Szerencsére egy valami nem változik a fociban, az pedig a labda, ami gömbölyű és éppúgy bevágódik egy összevásárolt, jóllakott sztárokkal tűzdelt csapat kapujába is, mert sikerre éhes fiatalok mindig lesznek a másik oldalon.A kevés is több a semminél.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Tibiajax #42031 üzenetére
Neymar-al két dolog a probléma sokba került..és mindenki megváltóként tekintett rá holott fiatal érnie tanulnia kell még.Valós 40-50 millió maximum és 2 évig nem várni tőle túl sokat , és szerintem az idény nem rajta ment el és nem Tatán , hanem a fasz vezetőségen akik hány éve is basznak védőt igazolni ? Hány éve Pinto a megoldás ha az alapból nem túl acélos Valdes kiesik.
Ja és Nem nem nem
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Integra
titán
válasz
IreN!CuS #42032 üzenetére
ki tekintett rá megváltóként? hadd röhögjem körbe
neymar szerintem most is profi. szoknia kell még az európai focit, meg pár kg izmot felszedni. ne írjátok le szvsz... viszont ahogy megvásárolták, az botrány, de tényleg..higgyétek el, nem neymar itt a gond. a védelem inkább gond, és a vezetőség rossz döntései, ami az egész csapat taktikát meghatározza a pályán. most is azt mondom, friss edzői mentalitásra van itt szükség, agresszív támadó focihoz és farigcsálni az egész stíluson..
szerintem[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Integra #42033 üzenetére
Nagyon sokan úgy álltak a dologhoz ha Naymer jön minden azonnal megoldódik minden szép tiszta rendezett csak hát nem ez a realitás.
-
NyxNyxNyx
addikt
Lol
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
cyberkind
nagyúr
Bale 34,7 km/h-val hagyta maga mögött a Barcelona védőjét!
Itt az új Usain Bolt, fehér és walesi.
Paranormal Cocktivity
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Integra #42036 üzenetére
MENJ FEL EUROBARCÁRA VAGY KERES ITT VISSZA A HSZEKET AZTÁN LÁTOD HAJRÁ!!444!!!444!!!
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Szép gólok: [link].
-
Integra
titán
no, aki egy kis finom kloppo relikviát szeretne....
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #42044 üzenetére
Dennis-nek az a szarkás gólja -nekem egyben egy szép emlék- az egy akkora gól volt, hogy emlékszem annak idején a mai napig legjobb cimborám, aki
1. utálta a focit 2. rühellte a hollandokat és röhögött mindig rajtam, ahogy én meg imádtam őket, de hát ugye ellentétek vonzzák egymást mindig
akkor ő csak annyit mondott erre a gólra, h ez fasza volt. az ott volt és nem volt utána mosoly vagy viccelődés
előtte sem, utána sem hallottam tőle ilyet : D
Új hozzászólás Aktív témák
- Alcsi69: Autóipari vállalat - Szoftvertesztelő pozícióhoz elektronikai teszt
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- DIGI kábel TV
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobilinternet
- Egérpad topik
- iPad topik