- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Rátört az Amazonra a trösztellenes félelem
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- DIGI kábel TV
- Teljesen függővé válhat a kínai akkumulátoroktól az EU
- Reklámblokkolók topikja
- Adobe Photoshop
- ASUS routerek
- Mesterséges Intelligencia topik
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz
Richard! #5124 üzenetére
Nem tudok emellett szó nélkül elmenni. Aki CR madridi karrierjére azt mondja, hogy kudarc vagy nem sikeres, azt körberöhögöm. Kaká-val kapcsolatban pedig mindig elfelejtik, hogy 2010-ben volt egy térdműtétje, ami miatt fél évet kellett kihagynia, emellé még társultak kisebb-nagyobb sérülések. Kis túlzással többet volt sérült, mint egészséges. Itt jegyezném meg, hogy a tavalyi szezonjában olyan mutatókat produkált, mint utolsó milánói évében. Az pedig nem az ő hibája, hogy az edzője nem játszatja, holott megint formába lendült.
Bocs, de ezeket el kellett mondanom.
[ Szerkesztve ]
-
-
XDmanus
tag
válasz
Richard! #6940 üzenetére
Most ezt mire írtad, hogy sok vagy kevés?? Mert az a QPR, ami tudomásom szerint egy darab érdemleges kupát nem nyert fennállása során, egy 18 ezres "stadionnnal" (ez angliában 4. osztályú létesítmény kb.) és PL tök utolsó hellyel 8 millió fontért vette meg Remy-t, aki tudomásom szerint heti 80k fog keresni.--> Ahhoz képest ez a 100 még alacsonynak is mondható egy PL legjobb 6 csapatába tartozó alapembernél, aki már azért a 7. szezonját tapossa, szóval letett valamit az asztalra
-
Sickboy25
addikt
válasz
Richard! #7126 üzenetére
ÁÁ ezért biztos nem
Ő meg tudok mikor 16 éves...
Más: NAPIFRADI: a "madocsai Messi" a Baselnek is beköszönt és góljával lett 2-2, 0-2 ről... Jova büntetőt is fogott, sőt még az ismétlést is...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
baluka26
veterán
válasz
Richard! #7559 üzenetére
Ők is pont leszarják. Valószínű ha nem vezet ma reál bé barsza bé ellen szóba sem kerül az egész.
Ha érdekelné őket, akkor követnék a meccseiket, de erről szó sincs.Amúgy David Villa-val mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
DopeBob
addikt
válasz
Richard! #7589 üzenetére
tipikus magyar irigység és csőlátás...
12 órázni a gyárban bárki tud... nyilván az ilyen top focistáknak szerencséjük van, hogy rájöttek miben tudnak kiemelkedően teljesíteni engem ha 1 éves koromtól hordtak volna fociedzésre, akkor sem lennék egy Messi... szóval ez elég hülye példa.
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
KisTücsök
addikt
válasz
Richard! #7589 üzenetére
+1. Bár nem teljesen a pihenés - nem pihenés dologra. Érthető a madrid kérése, de szvsz csak egy felesleges kört futnak.
Valszeg sosem fogom megszokni ezeket a kereseteket, hogy hova fajult a világ. A 12 órázó (vagy legyen 8, tök mindegy) meg alig tud megélni, pedig ő csinál is valamit... Persze nem a focisták a hibásak (bár eléggé lesajnálom azokat, akiknek pl nem elég heti 100 ezer font, ő 120-at akar), de akkor is.
-
7600 GS
addikt
válasz
Richard! #8811 üzenetére
Pedig szerintem viszonylag egyszerű a képlet. Nekem az jött le így 3-4 év távlatából, hogy a Barca-ban csak az tud tartósan megmaradni és jó teljesítményt nyújtani, aki vagy ebben a rendszerben nevelkedett, vagy pedig a Guardiola-foci előtt érkezett. Mindhárom játékosnak voltak erősebb meccsei, Villának pedig volt sorozatban pár jó hónapja, de összességében nem voltak jó vételek. És ezt egyre több Barca drukkertől olvasom. Henry az Arsenal focijába kb. annyira illett, mint Messi a Barcáéba. Csak azért jött el, hogy nyerjen BL-t, ez meggyőződésem.
Tibi: Kíváncsi leszek, hol köt ki a gyerek majd. De én még mindig nem tudom elképzelni őt ebben az über passzolgatós rendszerben. Aztán lehet, hogy mindnyájan nagyot nézünk majd.
baluka: Konkrétan mondd el pls hogy mire gondolsz. Utána én is elmondom az én verziómat.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ha valaki OnePlus Buds Pro 2 Lite-ot szeretne...
- Elég komoly kis noteszgép bukkant fel a Microsoft Surface portfóliójában
- Parfüm topik
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest