-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Az fasza amikor Buzsáki éppen kifejtene valami érdekesnek tűnő dolgot (több ilyen is volt), amire a nő beleugat és átadja a szót Gerának aki tényleg képtelen egy összetett mondatra.
Csere későn is jött, meg csak embert cserélt, nem volt szerkezetváltás (ha jól láttam), de Sterling helyett lehet valóban többet érne a jövőben Rasfordhoz nyúlni.
-
sh4d0w
félisten
-
DeathAdder
veterán
Az az egész egyértelműen arról szól, hogy ki tudja jobban megtéveszteni a játékvezetőt. Ennek ékes példája a 2002-es VB-n Rivaldo alkotása.
Nem érdekli őket, hogy millió kamera veszi, nem érdekli hogy mindenki látni és tudni fogja az igazságot, csak az, hogy az adott pillanatban megpróbálják a lehető leghatékonyabban megtéveszteni a játékvezetőt, illetve hatással legyenek rá a mérkőzés folyamán.És ha a játékvezető nagy ritkán észreveszi ezt az alpári színjátékot akkor mi történik? Legrosszabb esetben ugyanolyan szankcióban részesíti, mint aki leveszi a mezét gólöröm közben...
-
Datsyuk
aktív tag
Nem tiltotta meg senki az "echte svájci" gyerekeknek, hogy focizzanak jobban. Nem tudtak, így most Akanji, Shaqiri, Xhaka és társai vannak a keretben. Nem tudom mit tehetnek azért, hogy Svájcban nőttek fel? Inkább tanultak volna bankkárnak?
Még ha szankcionálni is kell az ilyen politikai mutogatást (pénz büntetés), legalább nem felejtették el honnan jöttek a szülők.
Azt amit Özil és Gündogan művelt a vb előtt sokkal rosszabb volt.........Az tényleg gáz.
-
Peterhappy
őstag
Igazából eggyel sem, mert Ő az egyetlen, aki kommentátor, a többieket még imitátornak sem lehet nevezni.
Régen még Faragó Ricsit csíptem, de mióta a NFL-ben utazik, szökőévente látom/hallom.Na ezt érdemes lesz visszanézni.
Ez egyértelmű visszahúzás, tizenegyes.[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Hát igen. De ezt már nem tudták annulálni, vagy nem merték valami mondvacsinált okból. Mert akkor tényleg felmerülhetne a csalás lehetősége.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Peterhappy
őstag
Ezt nem tudom megítélni, nem értek az NFL-hez, szinte szó szerint szökőévente kapok el egy-egy meccset, szerintem mást még soha nem hallottam, csak Faragót.
A Challenge szerintem is jó volna. A VAR sem lenne rossz, nem értem hogy működik most pontosan. Tippre szerintem jó volna, ha egy fő nézné élőben a meccset, a többi kolléga meg kb. 10-15 másodperces csúszással három-három vagy négy-négy különböző kameraállásból és ha bármilyen gyanús eset is adódott, ők már egyből "szakértő" szemmel nézhetnék az esetet. Így igen gyorsan viszonylag pontos képet kaphatnának, még visszakockázás esetén is.
Pfuhuuuu ott volt a labda a kettő nyuszihoz...
szerk: meg még egy[ Szerkesztve ]
-
-
NyxNyxNyx
addikt
De amúgy az a vicc, hogy néha egész veszélyes. Az átfutásokat nem kéne engedni az biztos.
Szerintem ez nem antifoci, nyilván nem fognak teljesen kinyílni, de mindkét csapat támadgat, és ennyit tudnak. Persz elfogult vagyok, mert 3 naponta van 1 olyan meccs ami érdekel és ez pont az. A horvátoknak kéne jobban akarni, a dánok jól csinálják amit csinálnak.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
Az angolok az utóbbi időben akkor játszottak legjobban, mikor Alli egészséges volt és játszott. Tunézia ellen is, amíg meg nem sérült, nagyon jó volt. Most meg átlagos, inkább a pressingje jó, mint az előrejátékban, de neki nem is kell sok helyzet a gólhoz. Rashford-ra kíváncsi lennék, Loftus csík meg nem hinném, hogy akkora javulást hozna. Az a baj, hogy nincs érkező ember, ha Kane hátrajön a labdáért. Pedig ő be tudná adni rendesen.
#109006: Szerintem ezért is van, hogy minden kolumbiai rohadt erősnek hiszi magát.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ringman
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
rögbiben csak a csk beszélhet a bíróval, a visszapofázást meg egyből büntetik tudomásom szerint
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
Én még mindig nem tudom hova tenni ezt a játékot.
Southgate.. az eddigi beszari fociját látva már attól tartottam, hogy Kolumbia ellen még berakja Diert is Henderson mellé, és lesz egy 3-4-2-1 még annyi előre játékkal sem, mint amit láttunk.
Mondjuk lehet ez kell a sikerhez, de egyszerűen nonszensz hogy játszathat ilyet olyan emberekkel, akik a klubjaiknál éppen a tökéletes fordítottját csinálják, méghozzá igen jól.5-3-2 (3-5-2)-ben támadásban szinte egyáltalán nem használja, hogy az egyik CB rendszeresen kilépjen a védő sorból a támadásokhoz, még Panama ellen sem. A két wingback abszolút nincs használva a támadásoknál. A 8-asok nem mennek be a védelem mögé, gyakorlatilag semmit sem csinálnak, mert meg van kötve a pozíciójuk.
Ehelyett a támadások és a gólveszély rögzített szituációkra épül, amit nyíltan be is ismert (9-ből 2 akciógóljuk volt, kettttőőőő), mintha csak egy Stoke City vagy Crystal Palace lennének..
És ezzel jól láthatóan vannak nehézségeik, mert a játékosok és a játszott stílus nagyon nem passzol egymáshoz.
Tényleg underdog csapatot csinált ebből a válogatottból Southgate, amivel megfojtották Kolumbiát.
-
Ringman
nagyúr
viszont a nincs rádiós közvetítés, akkor minek pofázzák végig a meccset? semmitmondó statisztikák + jenő oroszimádata
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
törölt tag
-
emre
veterán
biztos egy másik változatot ismernek
Basszus, ez a kommentátor a svédeket is elaltatta, nem csak engem
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest