Hirdetés
- YouTube
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- A Meta szerint nem az ő pénzük a megoldás az EU-s telekomgondokra
- DIGI internet
- ASUS routerek
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Bittorrent topik
- Linux Mint
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz
Sztbeni #53999 üzenetére
Meddig maradsz??
(#54000) cyberkind
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nextman
aktív tag
Ez az oszlopba nyulkalas eleg gusztustalan dolog szerintem.
Nehogy bekoltozzon egy mokus, emrt az mer harapni is fog. -
Integra
titán
válasz
Integra #53997 üzenetére
na, lejárt a mod...
szóval nem akarok nagyon szurkapiszkálni, mert jó embernek tartalak, de most kibújt picit az ördög belőlem, ahogy ezt az egész beléptetősdit megéled, ez jut eszembe, ugye tudod, hogy melyik személy vagy a képen...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #54004 üzenetére
Én is ezen filóztam, hogy milyen burkolt Önimádat folyik itt...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #54004 üzenetére
hahaha, lol, egyébként aszongyák a hangok, hogy jó vagyok
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Most jöttek, hogy lehet igényelni jegyeket az új fradi stadionba meccsre. Egyből jelentkeztünk jó sokan, hogy hű de király, megnézhetjük a cselzit!
Erre kiderült, hogy valami fradi-újpest öregfiúk meccsre lehet jegyek igényelni. Senki neve sem maradt a lapon! Pedig már beleéltük magunkat (a vállalat biztosítja a jegyeket).[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz
Sztbeni #54006 üzenetére
Olyan biztos, hogy nem volt..
-
-
törölt tag
válasz
Sickboy25 #54011 üzenetére
A honi labdarúgás olyan hidegen hagy, hogy a sört is meg tudnám hűteni.
Néha a válogatott meccset nézem, de akkor is azért, hogy röhögjek egy jót. Tudom, nem szép dolog, de amit lenyilatkoznak meg a mutatott játék köszönő viszonyban sincs egymással. Ha ők minket hülyének nézhetnek, akkor én simán ki tudom őket röhögni! -
cyberkind
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Paranormal Cocktivity
-
Integra
titán
válasz
cyberkind #54013 üzenetére
100mrd ft.... te jó ég..
süti:
én ezt ésszel nem tudom felérni, hogy tehetnek meg, hogy mernek ilyet egy ország lakosságával megtenni, miközben omlik az egészségügy, az oktatási rendszer és még megannyi mindent lehetne sorolni.. akkora képmutatás, kivagyiság, allűri viselkedés van jelen ezeknél, hogy ilyet én még soha nem láttam..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szab.tam
nagyúr
-
Sickboy25
addikt
válasz
Napfénysüti #54020 üzenetére
arra már ott van a Kancsó aréna...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
szab.tam
nagyúr
válasz
cyberkind #54013 üzenetére
na, ez már nekem is sok....
ezt már régebben is leírtam, hogy ez a legnagyobb megalomán baromság.
ennyi pénzből inkább még 3-4 8-10k körüli vidéki stadion.
válogatott meccsekkre bőven jó a meglévő 3 nagy: győr, debrecen fradi.
a psukást visszabontani, és egy 10k-s atlétikai stadiont létrehozni.és a fennmaradó pénzt betolni a jól működő, kivilágitott, műfüves, kispályaépítésekbe.
a közfocinak.és akkor a "közeli" cégek is megkapták a kis kondérjaikat, amiből tovább horgászhatnak.
vagy mittudomén....
vagy ezt, csak kisebbre, és teljesen befedve.
akkor lehetne gazdaságosan üzemelteni, mint a phillips arénát.itt lesz egy barár izé, ami a megnyitó után 20év alatt 10* fog megtelni, abból 9 koncert lesz...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Enzolord
addikt
válasz
cyberkind #54026 üzenetére
Fel is töltöm public sex néven az ncore-ra a nyóceggyezésünket...
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Tibiajax #54031 üzenetére
Zepter International
1986-os alapítású cég, éppenséggel viccelődhetett vele Hofi.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax #54031 üzenetére
de, tuti volt már akkor is, viszont évszámot most hirtelen nem találok én sem
3. idézete...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
salival
aktív tag
Amúgy én sem vagyok "minden faluba egy stadiont" párti, de pont ezt az egyet kéne normálisan megcsinálni, mert szégyen ahogy kinéz a mostani puskás. romhalmaz.
YNWA
-
Integra
titán
válasz
salival #54035 üzenetére
senki soha nem mondta, hogy ne lenne jó, sőt szerintem mind azt mondjuk, hogy de jó lenne....
csak körül nézel és látod a realitást és ha egészséges, épeszű ember vagy, akkor azonnal behúzod a féket, hogy na álljunk meg... ezt így ebben a formában jelenleg nem lehet, nem szabad.
de mindenki tovább nyújtózik, mint a takarója ér. a kisember eladósítja magát a nagy tévével karácsonykor hitelre, az állam meg g3cidrága stadionokat épít a mi pénzünkből tovább adósítva mindenkit.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz
salival #54035 üzenetére
Nekem csak a 100 milliárd forint csípi a szemem. Ez irgalmatlanul nagy pénz. Pl. az egészségügyben nem elfért volna? (Pár kórházat fel lehetett volna újítani ebből a pénzből vagy eszközöket vásárolni stb.)
Na, meg a korkedvezményes nyugdíjam is elvették, mondván, az ország gazdasági helyzete ezt nem teszi lehetővé. -
salival
aktív tag
válasz
Napfénysüti #54037 üzenetére
Meg a nézőszám is túlzó. ~50k körül bőven elég lett volna.
többiek: tudom, igen-igen, mindent át lehet váltani lélegezetőgépre és egyetemi férőhelyre
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
Tibiajax
veterán
válasz
#84221696 #54032 üzenetére
igen...értem a lényeget..köszi
nem azt kérdeztemintegra, süti ott a belgrád-rakparton, az épület tetején a világítós zetter-neonreklám már rohadt régi.. szóval lehet, h korai 80-as évek..
Na de nem is ezért kérdeztem, hanem értitek....már akkor is ezt mondta, pedig volt Nyilasink meg Törőcsikünk, meg Détárink meg Garabánk?..
ahhh -
Integra
titán
-
Enzolord
addikt
válasz
Integra #54044 üzenetére
-Nem ismersz meg? Együtt lőttük a pártházat!
-Mikor? Melyiket?
-Há' mikor melyiket!Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
homeless09
őstag
Az augusztus 2-i Man.United - Real Madrid meccsre eddig 109.000 jegyet adtak el. Remélem jó meccs lesz.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
törölt tag
válasz
Tibiajax #54048 üzenetére
Drága kiskutyám, a bíró nem azért veszi a szájába, mert jó neki, hanem mert onnantól az már a meccs.1980-as évek eleje:
A jugoszláv-magyaron egy valami volt felesleges: a labda.
Ugyanitt: Jön ki Szívós a medencéböl, én meg elmentem egy kv-t felrakni. Amikor visszajöttem, még mindig jött ki. -
Napfénysüti
nagyúr
Jéé a b*zigyereket is elvitték: Bajner -> Ipswich
Na itt már nem derogál neki játszani?Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest