- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Irodabezárás: törésponthoz érkezett a Twitter
- Synology NAS
- Kezdődik a pereskedés az X-ért, beperelték Elon Musk cégét a neve miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Árakat emel a Netflix
- ASUS routerek
- Bittorrent topik
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
-
baluka26
veterán
Jól jár a Napoli Rafa-val. Nem tudom volt-e már, de Mazzari hivatalos Tibiéknél.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
válasz
Tibiajax #18005 üzenetére
Kiengesztelhetlek egy jó gyrosszal?ű
"Messi és Neymar? Én nem raknék egy hajóra két kapitányt" - Cruyff
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #18006 üzenetére
Hogy is van akkor ez az 55% tulajdonjog, meg a többi? Ha mondjuk a Barca kifizeti a Santosnak amennyit akarnak, akkor már mehet a többi tulajdonos beleegyezésével, vagy tőlük is ki kell vásárolni? Esetleg nincs is beleszólásuk?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ijk
nagyúr
Annyira feleslegesnek tartom Neymart leigazolni. Inkább jó védő kellene és egy gyors kontracsatár.
Dehát valószínűleg a klub vezetése jobban tudja nálam mire van szükségük./人◕ ‿‿ ◕人\
-
IreN!CuS
őstag
Sokan elfelejtik -főleg az eurobarcán- hogy cseszett május! van nincs átigazolási időszak nincs semmi még . Az hogy jelenleg még nincs hír védőről és kapusról(mondjuk ott Ter Stegen nevét emlegetik) nem jelenti azt,hogy nem is lesz.
Sajnos megy a Neymar saga aztán ennyi , de biztos vagyok benne ,hogy lesz védő és kapus igazolás is.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
baluka26
veterán
válasz
IreN!CuS #18013 üzenetére
Ja, mintha Götzét nem áprilisban igazolta volna le a BM.
Egyébként én hányok ettől, és a FIFA helyében az összes tárgyalást, ami nem átigazolási időszakban vannak, illegálisnak minősíteném...They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
válasz
baluka26 #18016 üzenetére
nem értem mit akarsz ezzel most megint mondani, sok értelme nincsen, egyértelműen látszik, hogy van messi és a többiek. neymar-t meg az isten tudhatja csak miért, de kvázi messiásként várják a barcába páran és ezt csak azért tudom elképzelni, hogy legyen egy második messi is a pályán. észre sem veszik a játékosok, de tudat alatt már messivel fekszenek és kelnek ők is. nem jó ez. úgy tűnik, valamiért most tudatosul bennük, hogy a támadójátékot jobban szétkell szedni és nem csak középen erőltetni.. de ez inkább pszichológia.
azt meg nem mondtam hogy szar csatárok, ne beszéljél hülyeséget, vagyis beszélj nyugodtan, de csak a saját nevedben....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
baluka26
veterán
Bazzeg, a 'Pool legújabb mániája a Chelsea-t lerabolni?
Állítólag vinnék Piazón-t.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
IreN!CuS
őstag
válasz
baluka26 #18014 üzenetére
Én ezzel arra akartam utalni ,hogy teljesen normális dolog,hogy még nincs teljesen lefixálva az összes igazolás.De sokan ezt elvárnák közben még átigazolási időszak sincs.
Igen ,igaza van valahogy lehetne ezt korlátozni de nem fogják
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
salival
aktív tag
Pontosan 8 éve, ezen az estén lettem Liverpool szurkoló, amikor 11 vörös mezes nem volt hajlandó feladni az álmait. [link]
(#18019) baluka26: én is olvastam, de csak egy helyen, az is valami brazil forrásra utal csak. Örülni, örülnék neki, de nagyon hasonlít mind játéka, mind posztja Coutinhoéra, ezért nem látom nagy esélyét hogy megszerezzük.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
ronson
őstag
Én a Manchester Bayern meccsen lettem Bayern szurkoló.
Ez a szerelem már egy életen át fog tartani.
Azért ott lefocizták a Manchestert csak hát sajnos a végén befigyelt a lúzer faktor.
-
KisTücsök
addikt
Di Canio kiakadt az 50 fontosokkal fetrengő futballistáján. Durva. Azért ez már az a szint, ami felett nem lehet csak úgy szemet hunyni, egyszerűen undorító, erkölcsileg.
-
-HajTömeg-
őstag
Alias: Júzer error
-
KisTücsök
addikt
válasz
-HajTömeg- #18024 üzenetére
Barmok. Állatketrecbe az összeset!
-
7600 GS
addikt
válasz
Barmok.
-
Ijk
nagyúr
válasz
baluka26 #18018 üzenetére
Mivel nélküle mindig szenvednek. Persze lehet ok-okozati összefüggést keresni miért alakult ki ez így, de jelenleg ez a helyzet. Azért volt lehetősége jópárszor bizonyítani a csapatnak nélküle és talán egy meccset kivéve fogalmatlan tötymörgésbe fulladt. Általában ő az aki be tudja rúgni a labdát, és legtöbbször ő képes egy nem várt pontos passzal kiugratni, helyzetbe hozni a csapattársakat.
Kövezzetek meg, de Xaviban nem látom már azt a kivételes zsenialitást, biztonsági játékot játszik, nem vállal be olyan passzt ami kockázatos. Iniesta meg gyönyörűen kicselez 3-4 védőt is, aztán visszafele passzol. Azon kívül hogy mutatós, nincs semmi eredménye.
Az edző felelőssége is hogy Messi központú a csapat, a többiek nem vállalnak fel olyan akciót amivel labdát veszíthetnek. Ha viszont Messi eladja akkor kötelességük nekik visszaszerezni.Igazából el sem tudom képzelni Neymart és Messit egy csapatban, fogalmam sincs mi fog kisülni belőle. Lehet hogy képes lesz egyenrangú csapattársként eredményesen játszani, de könnyen lehet Sánchez-hez hasonló súlytalan csatár is.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Tibiajax
veterán
válasz
KisTücsök #18025 üzenetére
jaja, meg a csapataikkal is.
Baluka először úgy olvastam ezt a hsz-t -bocs Ijk-, hogy te írtad, valamiért úgy néztem, összekevertem elsőre azavatarokat, mondom, nem is mondasz kivételesen hülyeséget, korrektül látod..
aztán látom, h Ijk írta, te csak utánna jöttél
lol
hát nem engeded te piszok gíroszhuszár, h csalódjak benned kellemesen..[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
válasz
-HajTömeg- #18027 üzenetére
Ittas állapotban a legjobb helyeken is előfordulhat egy kis pofozkodás.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
félisten
válasz
Idióták.
-
Tibiajax
veterán
megnéztem a Cruijff videót
Olyan érdekes, nem tudom, ti hogy vagytok vele, olyan sokat gondolkodtam már ezen az évek során. szerintem tuti létezik olyan, hogy valamit 'örökölsz', a gének útján.. most nem a testi, fizikai dolgokra miegymásra gondolok, hanem a szellemi jellemzőkre. már ha vannak ilyenek.. mert szerintem vannak.
a video végén, ahogy Cruijff megy,.. hát az már elég, h valami olyasmit érezzek, abból, amit faterom is érezhetett biztos mindig, amikor láthatta a tévében őt. a példaképét
akire nem mond soha jelzőt, csak egy enyhe mosolygós fejcsóválással kísért hajj..de jó játékos volt-t látok tőle mindig, mai napig is
és én olyankor csak bizsergek és egy ilyen érdekes kellemeset érzek belül. hogy mi a francért, nem tudom, lehet nem is fogom megtudni soha. de tények, hogy sok évvel ezelőtt is ugyanilyen érzés öntött el a kedvenc kedvenc hollandokat látva is, amikor felálltak seedorf, davids, kluivert, bergkampék..
és ahogy itt a video végén is, csak azt a két lépést teszi meg a nagy holland-katalán ikon, azzal a tipikus testartásával, ahogy a pályán is mozgott, mondjuk egy gól után, simán ugyanez az érzés önt el
tudom, erzem belül ugyanazt, amit a fater is érezhetett. és ezt csak öröklés után kaphattam, ezt csak úgy...a semmiből, biztos h nem jöhetett
olyan érdekes dolgok ezek
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
Na, most már jön a hír, 65 milla neymar, menni Barcelona. Hamarosan hivatalosan is. Real-t mondta le.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
KisTücsök
addikt
Agüero szerződést hosszabbított.
Erre a szitire is kíváncsi leszek. Pellegrini (?) marha jó csapatot csinálhat belőlük, még nagyon igazolniuk sem kell.
-
7600 GS
addikt
Természetesen hajrá Dortmund!
-
ronson
őstag
HAJRÁ BAYERN!
-
KisTücsök
addikt
BORUSSIA DORTMUND: Weidenfeller – Piszczek, Szubotics, Hummels, Schmelzer – Gündogan, S. Bender – Blaszczykowski, Reus, Grosskreutz – Lewandowski.
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – Lahm, J. Boateng, Dante, Alaba – J. Martínez, Schweinsteiger – Ribéry, Th. Müller, Robben – Mandzukic.
Hajrá Dortmund! Bár elképzelni nem tudom, hogy a Bayern megint elcsessze.
-
Tibiajax
veterán
valami hihetetlen, mennyire rühellem ezt az idei bl-döntőt..
kb mint a 2004-est, annak idején -
fatal`
félisten
Hajrá Dortmund!
-
MPowerPH
félisten
Ezt a szezon elején nem hittem volna. Döntőben ott a BVB címer, 97 után újra.
Ez mindent megér.
Pesszimista vagyok, ez ellen a Bayern ellen nincs ellenszer. Eszméletlen formában vannak, hatalmas a motiváció, szvsz minden adott ahhoz, hogy most meglegyen nekik. Mindentől eltekintve meg is érdemlik, de ez igaz a másik félre is.
Tibiajax: Akkor ne nézd, ilyen egyszerű.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
7600 GS
addikt
-
ronson
őstag
válasz
MPowerPH #18047 üzenetére
Mindig van ellenszer. Középpályán meg kell őket verni és több gólt kell lőni.
Ha már a kapu elé kerülnek akkor szinte mindegy milyen védő áll ott.Aki viszont megnyerheti a meccset a BVB-nek ha tudnak gólokat lőni, az Weidenfeller, mert borzasztóan jó formában van az éven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Hálózati / IP kamera
- Faék egyszerűségű, inteles alaplapok jöttek a Biostartól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fotók, videók mobillal
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Gamepad
- Irodabezárás: törésponthoz érkezett a Twitter
- További aktív témák...