Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Vírusirtó topic
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Hálózati / IP kamera
- Spotify
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Debian GNU/Linux
- Linux Mint
- A Meta szerint nem az ő pénzük a megoldás az EU-s telekomgondokra
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
veterán
válasz
sh4d0w #141999 üzenetére
Ezt röviden, tömören, és nagyon szépen összefoglaltad.
Eközben Szalai Ádám:
"Megtisztelő, hogy szóba hoznak egy ilyen nagy múltú klubbal, és nagyon örülök a Fradi sikereinek, de nem tárgyaltam soha a klubbal."Maradjon is így.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
drachoHUN
senior tag
Az Inter és a Napoli vereségével nagy lehetőség ez a meccs a zárkózásra. Ki kéne használni, mielőtt minden remény elúszik a cimvédésre. Mondjuk én nem hiszek benne.
Forza JUVE!!!
-
atee_13
őstag
Brunónak "megrúgják" a jobb lábát összeesik a földön már a balt fogja, aztán felugrik és reklamálja a sárgát. Saját 16a előtt csoda,h nem adtak titit a unitednek
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #142004 üzenetére
1-1, de szerintem leheletnyivel jobb a Milan
-
drachoHUN
senior tag
Nagyon szép akcióval és góllal egyenlített a Milan, de azért nah, illett volna lefújni a faltot előtte... Ebben a formában semmi, de semmi értelme a Varnak. Nagyon mellette voltam, amikor bevezették, de az inkonzisztens alkalmazása miatt inkább kuka az egész.
Mindazonáltal megint jobb az ellenfél...
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
Tibiajax
veterán
nna, a kis chiesa....
és ezzel el is indult a juventus felzárkózása, melynek végén a tabella élén fog ismét végezni
-
BenHans
addikt
Bentancur második sárgáját elvitte a cica.
🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" 'Roma Caput Moundi' 🧡 "szent Collina lovagkeresztes bírózó" by forceberg
-
Tibiajax
veterán
válasz
venember83 #142009 üzenetére
ha nem játszik junior, nem szoktam nézni őket
-
Tibiajax
veterán
jaj mit csinálsz megint, te Messi gyerek....
-
LyonnaisFan1
őstag
A végén kicsit necces volt, de végül meglett.
Győzelem 3-2-re a Lens ellen. 3-0 után valahogy sejtettem, hogy nem lefutott. De elég volt az előny.
Ami még jobb, hogy sem a Palizer, sem a Lille nem nyert.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
NyxNyxNyx
addikt
Egy jó kis NdombiTibi montázs idénről. Pedig nyáron még féltem, hogy el akarjuk adni.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
BenHans
addikt
válasz
drachoHUN #142015 üzenetére
Csak pls ne panaszkodjatok
, amikor évek óta a legrosszabb formát mutató juventusban is ott van azért CR, egy nem gyenge pad és lesimázzátok a jó formában lévő milant.
Na jó, Ibrával lehet máshogy alakult volna egy két szitu, és tényleg semmi extrát nem hozott a juventus de az eredmény mégis ott figyel.
--------
Érdekesség. Kicsit pontosabb befejezések és védekezés és lehet még további potenciál a Rómában.
Ezen felül még van egy ilyen is.[ Szerkesztve ]
🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" 'Roma Caput Moundi' 🧡 "szent Collina lovagkeresztes bírózó" by forceberg
-
-
Peterhappy
őstag
-
válasz
Peterhappy #142022 üzenetére
Kellően intenzíven játszott a csapat, még Griezmann is hozzá tudott tenni tegnap. Nagy szó.
Szórakoztató mérkőzés volt.
Közben az Atleti kiesett a Király-kupából.
Ebben a sorozatban meg a Szuperkupában lehet keresnivalója a Barcának.
-
Richard!
őstag
válasz
Peterhappy #142022 üzenetére
Igen, jó volt. A Bilbao is jól nyomta. Egyedül csóró Griezmann lógott ki lefelé...mint mindig.Ment, hajtott, ziccert is kihagyott. Pénzzé köll tenni minél előbb. Hazamehetne levezetni a Lyonba. Depay-Gríz csere és némi apró még francia részről....
yuing: Nálam még mindig nem üti meg az elfogadható szintet...
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed hátralevő része!
-
Peterhappy
őstag
válasz
yuing #142025 üzenetére
+ Richard: köszi, ez némi bizakodásra is adhat okot. Vagy inkább kérdezzem?
Három ingyen érkezőt rebesgetnek a nyárra: Depay, Wijnaldum és ööö... a City-s korábbi saját nevelés srác, akinek nem jut eszembe a neve. Azt hiszem szélsőhátvéd.
Jó, plusz aláírási pénzt biztosan kellene értük letenni. De ilyen igazolásokkal és mellette vállalható és észszerű eladásokkal még akár lehet is valami a következő évekből.
Elismerem, én nagyon pesszimistán állok a jövőhöz, de ér ám rám cáfolni -
Richard!
őstag
válasz
Peterhappy #142030 üzenetére
Eric Garcia, középhátvéd. Piké helyett
Ma kezdődik életed hátralevő része!
-
Cartevo
senior tag
válasz
venember83 #142020 üzenetére
Nem fognám erre, mert annak kell teljesíteni, aki a pályán van, főleg bő keret esetén. Nekünk most a 4. hely a lényeg, amihez a másik torinói csapatot kell vernünk most szombaton, hogy elérhessük a 40 pontos lélektani határt. Ha sikerül, annál rosszabb lenne két x a héten.
-
Nem a játékosokkal van a baj a Barcában. Tökmindegy, hogy ki jön vagy ki megy, nem lesz jobb más játékosokkal sem, mert az edzői stábbal és a vezetőséggel van a baj.
Felőlem tönkrevághatják közben a klubot pénzügyileg újra és újra más játékosokat próbálgatva, de a jelenlegi játékosállományuk is mindenre elég kellene legyen.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Az Il Giornale nem túl kíméletes a Napolival és De Laurentiisszel: [link]
-
válasz
Peterhappy #142030 üzenetére
Wijnaldum is jó lehetne, ha marad Koeman és a jelenlegi szisztéma. Kevés jó box-to-box középpályása van a csapatnak. Nagyjából De Jong és kifújt.
Pjanicstól többet vártam, még a jelenlegi Busquets-et sem tudja kiszorítani.
Ezen a téren kellene erősítés. -
LyonnaisFan1
őstag
Valami horvat eronleti faszit hozhatna magaval.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
alázógyík
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #142044 üzenetére
Abból játékos lázadás lenne....
-
válasz
venember83 #142043 üzenetére
Pedig volt 1-2 jobb meccse Arthurnak, akkor úgy tűnt hatalmas fogás lesz ő, én sajnáltam is a távozását. De ezek szerint a Juvéban sem tudja átugrani az árnyékát a srác. Mondjuk még van ideje...
-
forceberg
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #142044 üzenetére
A matyóföldiek sajtótájékoztatót tartottak, ahol Pintér Attila vezetőedző nyilatkozott a terveikről, valamint arról, mennyire nem egyszerű magyar játékosokat szerződtetni."Nem csupán a center pozícióba szeretnénk futballistákat átigazolni. Minden poszton két azonos képességű labdarúgóra van szükségünk, és mivel a saját utánpótlásunkból nem tudjuk feltölteni a keretünket, bevásárlásokat tervezünk. Olyan kaliberű futballistákat próbálunk meg átigazolni, akik jó nevű klubokban szerepeltek eddig, s nem titok, van köztük válogatott kerettag is. Viszont a magyar futballisták kicsit elrugaszkodtak a valóságtól, és nem akarnak engedni a fizetési igényeikből. Nekünk pedig figyelembe kell vennünk a költségvetésünket. Amikor Mezőkövesdre érkeztem, hangsúlyoztam, magyarosítani szeretném a csapatot. Az itthoni kínálat egy része viszont a megfizethetetlen kategóriába tartozik, külföldi labdarúgót reálisabb áron lehet megszerezni" - mondta Pintér.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
Ringman
nagyúr
Bíróság elé állítják Benzemát egy szexvideós zsarolás elkövetőjeként
Azzal vádolják, hogy gyerekkori barátainak segített válogatottbeli társát megzsarolni. Ügyvédje szerint a focista üldöztetésnek van kitéve. -
Tibiajax
veterán
válasz
Citroware #142036 üzenetére
védelem sincs. ami most van, az egy bohózat
ilyen fradi-szint ellen még elég, oda ugye nem kell, csak egy tök default, basic védősor, de édes istenem csak belegondolni is abba, hogy egy 'pool, vagy city támadósora menne rájuk most (a bayernt direkt nem is mondom, addig a szintig már el se látunk), pár perc alatt vége lenne a jelenlegi Barcelonának
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest